A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

EditKép

Nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben van. Látod kár volt izgulni !!!

BogárKép
A dokid nagyon szuper és alapos. Remélem sikert is hoz Nekem. Mondta,hogy 28-án akar Velünk beszélni (férjecskével). Szerintem inszemet akar hamarosan csinálni. Te mikor mész hozzá ? Nálad ius inszem lesz nem ?

VirágKép
A talira persze megyek, mert reggel megyek a dokihoz.Kép Már alig várom.

LauraKép
Tegyél fel képet Te is a zebrafarmra, és mindenki aki még nem tett. Erõsítjük vele a csapatszellemet. A következõ képek már a babásak lesznek !!!!

GaluskaKép
Hajrá-hajrá ma este !!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Beszti Kép
De jó hogy itt vagy, szeretnék tõled kérdezni valamit mailben, jó?
Nikie
nikie

Sziasztok, Lányok!

Mivel nálunk egyáltalán nem enged föl a rendszer a tar.hu-ra, ezért kérhetném, hogy valaki, aki eléri, küldene nekem egy-egy képet mindenkirõl? Csak egyet-egyet, plííííz... Persze csak ha belefér az idõtökbe, de én is nagyon szeretnék már arcokat társitani a nevekhez. Az emilem (mivel nem látszik a profilomban, nem tudom, miért): rkaraszine@mol.hu. Cserébe én is küldenék egy képet (azt, ami a profilomban van), hogy én is bekerülhessek közétek. Volna valaki, aki ezt megtenné nekem?

ANDYKép
a 4 tizedes emelkedés megvolt, de nem fokozatosan, hanem két lépcsõben, de az a lényeg, hogy fent van most, remélem, hogy nem csak peteérést mutatja, hanem valami mást Kép, de egyelõre várok, csak ilyenkor olyan lassan telnek a napok...

VIRÁGKép
VÉDszövetséget irtam Kép, de üsse kavics, vérrõl egy szót sem Kép! A munkát meg hagyd a csudába, csacsogj inkább itt velünk!

GALUSKAKép
mindent beleKép!!! Bio-ro-bot Kép, ez jó! Most nálunk szegény Párom teszi ugyanezt az E-vitaminnal.

BOGÁRKép
sajnálom, hogy ismét hû lettél a topic ciméhez KépKép, de tudod, új ciklus, új remények, tehát fel a fejjel!

KRISSIKép
tessék azonnal abbafejezni ezt a negativkodást a koroddalKép! Épp valamelyik nap láttam a Nõk Lapja honlapján, hogy ez egyik csajszi 41! évesen most várja a 4. gyerkõcöt, mert a mostani párjával szerettek volna közöset, és sikerült nekik, tehát ne tessék elkeseredni!
És tessék jelentkezni, irgum-burgumKép!

DORISKép
képzeld, éreztem, hogy ma reggelre fel fog ugrani a hõm, ui. tegnap este párszor olyan nyilallást éreztem a méhemben, hogy csak kapkodtam a levegõt. Meg egy kicsit érzem a méhszájamat (már megtanultam, hogy hol van, a HSG "révén"), de egyelõre nem tulajdonitok neki jelentõséget. Nagyon klassz "helyrerázó", fejet rendbe tevõ szöveget irtál Krissinek, szerintem bennünket is felrázott, helyre rakott.

LAURAKép
én kiváncsi vagyok RádKép, ha már egyszerre van a szülinapunkKép, akár direktbe is küldhetsz egy képet, cimem lsd. fent. Elõre is köszi!

GITTAKép
én is akarok Kép zebrát, jó sokat! Még az idén!

Na, mai kisregény befejezve, most már irjatok Ti!

Puszi,

Rita
knérita

Drága Mindenki!KépKépKépKép
Nagyon köszönöm a biztató sorokat, és dehogy haragszom, de nem ám!!!! Velem sajnos kicsit keményen kell, mert depi vagyok hamar. Ha nem sikerül valami elsõre (állás, házasság, bármi), már kész vagyok magamba dõlni.
Sajnos volt már nem sikerült házasság, missed ab., mintha az emberrel pont az történne meg, amitõl a legjobban fél. Kicsit szégyellem magam, mert még csak két hónapja próbizunk a papával, és már nyávogok. De az egyetlen terhességem ciklus 8. napján elõszörre összejött, pedig hej, de nagyon nem akartam még akkor!
Köszönöm a csupa jót, amit írtatok, Neked Doris különösen, jól felrázott, pedig elõtte már pityeregtem is.
Párocskám aszonta, gyerek vagy nem gyerek, én mindig szeretni foglak, mert te te vagy!
Hát nem szép az élet???!!!KépKépKép

Most sajnos rohannom kell, dologidõ, de este még benézek!
Mindenkinek jó hancúrt, meg zebracsíkokat, Holdasok, akció ezerrel!!!

CatEyeKép
Szerintem egy jó kis játék megrepeszti azokat a tüszõket!!!
(a zebrás képeket még mindig nem tudtam megnézni, igen béna lehetek...)
Ja, és Nikie, beírtalak!

Puszi:
krissi
krissi

EditKép
GRA-TU-LAKépKépKépEz a kismano elni akar!!!

DorisKép
Engem mindig megnyugtatsz es jokedvre deritesz, meg ha masnak szol is az, amit irtalKép

CatEyeKép
Jo eccakai szorakozast NektekKép Nem elfaradni a munkahelyen!

Elallt a hoesesKép BruhuhuKép

Galuska

KépKép
galuska

Na, tessék, annyit irtam, hogy közben a fél brigád hozzászólt, és lemaradtam Edit jelentkezésérõl is, hiába, igy jár az, akinek szómenése van...

EDITKép
örülök, hogy minden rendben VeletekKép! De azért vigyázz Magatokra, és szerintem, ha a doki javasolja, inkább menj táppénzre, legalább most, az elsõ hónapokban, hogy a babuka jól meg tudjon erõsödni, dolgozni még utána is tudsz. Én legalábbis ezt a taktikát találtam ki a magam esetére, ha végre egyszer (de mikorKép) produkálok egy zebrát...
További jó pocakosodástKép!

Puszó,

Rita
knérita

GaluskaKép
Mindenkinek szólt amit írtam Magamnak isKépKép
KrissiKép
Ugye nem bánod, ha nem "minõsítem" a 2 hónapos próbálkozásotokat...KépKép 2 hónap az nem idõ de tessék már elõrelátónak lenni és elszaladni az orvoshoz és kivizsgáltatni Magad/MagatokatKép Lehet picit füllenteni a próbálkozási idõt tekintveKép És nem görcsölni és ha nincs kedved akkor nem hõmérõzniKép
EditKép
Megpróbálok segíteni...
RitaKép
Mindjárt írok Neked isKépÖrülök, hogy felráztalak Titeket is meg Önmagamat is, már nagyon Rám fértKép

Puszi: Doris
doris

Edith!
Pihi!!!! Vigyázz magatokra! Kép Gratulálok, további jó pockosodást! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

EditKép
Légyszi írj Nekem egy mailt, mert nem látom a címed és nem tudok írni Neked. A nevemre kattintva látszik az e-mail címemKép

Doris
doris

Edit

Nagyon gratulálok, ugye, hogy nem volt semmi bajKép

Beszti

Elküldtem neked mailben, nagyon köszönöm a választ elõre is.
Kép

Nikie

Az a helyzet, hogy csináltam belõle excel file-t, de hogy kell feltölteni? Bocs, hogy ilyen hülye vagyok, csak az elmúlt egy évben én még semmit nem raktam fel, csak szöveget!Kép
Egyébként elküldtem Besztinek, csak arra gondoltam azért érdekes, mert a doki szerint jó a görbe, mégsem éri el soha a 37-et. Dehát ki tudjaKép

Bea
Bea

DorisKép

Írtam neked mailtKép

Puszi: Edit
Edith

Edit Kép
Puszka a picinek is, meg neked is.

Bea Kép
"Nyisd meg a táblázat file-ját a táblázatkezelõvel.
Válaszd ki a beillesztendõ tartományt.
Válaszd a az Szerkesztés/Kivágás menü parancsot.
Válts át a WWW böngészõjére.
Írj be egy "üres" táblázat parancsot a ( table{ } vagy a tablenb{ }-t) az üzenetébe. Ne adj meg egyetlen tábla tételt sem!
Kattints az egérrel a parancsok kapcsos zárójelei közé.
Válaszd a a Szerkesztés/Beillesztés menü parancsot."

Lányok!
Mennyire telik már az idõ, mindjárt karácsony, sajnaKép
Minnél közelebb jön, én annál rosszabbul érzem magam, tavaly képzeljétek el, ott ültünk a nemlétezõ fa alatt és bámultunk a semmibe, "dejó" Kép volt.
Talán idén másképp lesz..

Nikie
nikie

Nikie

Köszi

Bea
Bea

Sziasztok, Lányok, én elmentem haza, a Holdasoknak jó hancúrtKép!

Cupp,

Rita
knérita

NikieKép

KöszikeKép Jó lenne, ha már igaziból adhatnánk neki.

LányokKép

Nekem lejárt a munkaidõm, megyek haza. Vár rám egy kis rendrakás. Minden napra egy kis munkát csinálok meg, így nem erõltetem meg magam. Meg aztán álmos is vagyok, és tanulnom is kell.

Arra gondoltam, nekem szakvizsgáznom kell nov. 26-án és dec. 11-én, erre az idõre elmegyek táppénzre. Legalább a munkahelyi stressztõl megkímélem magam, ha már a vizsgadrukktól nem is tudom.Kép Egy kicsit féltem a babát emiatt.

Edith

Hahó,
kimentem a házhoz, hiba volt, ismét kétségek gyötörnek, hogy lesz ebbõl hétvégi költözés Kép viszont nem is jut eszembe babukán szomizni és ez jó, hátha majd éppen most! Kép De inkább nem is gondolok a házra semmire sem még szexre sem, mert nincsen itthon akivel lehetne Kép
Cateye úgy szeretném már látni a zebrafarmot! Lécci meg azt is hogy hol van és mi és mit kell csinálni és mikor stb.
Biorobot-tulajdonos Galuska, Kép annyira jót nevettem, azért is jó ez a topik, mert amennyi keserûség van a nemsikerálás miatt viszont megannyi bolondság más téren. Kép Menjél hóembert építeni, én még ennyi idõsen sem bírom ki, hogy ne építsek hóembert! Kép
Edit nagy gratulációm fogadd, vigyázzatok magatokra! Kép
Krissi, nem baj ám ha néha depis vagy, tessék kimondani a szomidat azért vagyunk, hogy egymásba életet verjünk (meg magunkba is Kép ) Sokkal rosszabb ha nem mondod ki és rágódsz, a 2 hónap próbálkozás meg viccesnek hangzik itt a topikban Kép
HUrki
hurki

Edith! Gratulálok!

Andy! ha jól emlékszek Edelweissnak is az elsõ teszt negativ lett, mindenképpen csináljon ujabbat pár nap múlva is! Nagyon szoritok neki!
Te meg pénteken számolj be légyszi mit mondott a doki-

Puszi: Karmen
karmen

NikieKép

Korábban az én Karácsonyaim sem voltak valami jók. Én sem állítottam fát.
Remélem, idén Ti is és Mindannyian meglephetitek a párotokat egy nagyon-nagyon jó hírrel, legkésõbb Karácsonykor. Kép
Én mindenesetre itt vagyok, és próbállak benneteket húzni magam után. KépKép Persze azért nektek problémamentesebb várandósságot kívánok.

Mostmár tényleg megyek.

Edith

Nikie, ez nagyon rosszul hangzott, de idén csak jobb lehet a karácsony miint tavaly! Fel a fejjel, lehet, hogy nagyon szép karácsonyi ajándékunk lesz mindannyiunknak! Reménykedjünk, és ügyködjünk rajta Kép Órákat tudnék regélni, miért várjuk a karácsonyt miért jó az esõ meg a hó meg a tavasz és a nyár, én mindent szeretek. A nagyon szmötyis idõben ezzel tudom kiakasztani apárom, hogy ez milyen jó mert ez meg az..És úgy várom hogy rohanjon az idõ, jöjjön a ciklus közepe ide gyorsan aztán gyorsan derüljön ki, hogy lesz-e új ciklus. Kép
optiHurkiKép
Krissi azt kifelejtettem az elõzõ hozzászólásomból, hogy én is rendesen meg voltam zakkanva 3-4 hónapja de helyreraktak a csajok! Kell a letolás, hogy kizökkentsen az önsajnálatból, KÖszi mindenkinek!
hurki

Nikie!

Persze!
(Egyébként én mindig itt vagyok, csak nem irok!Kép)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Edith! De jo!!!! Kép Kép Kép Azert tessek vigyazni am magadra nagyon-nagyon.

Rita! Kuldtem neked fenykepet magamrol. Kép Es en is szivesen fogadok barkitol a mailbox-os cimemre. Remelem sikerul megneznem. Kép

Nikie! Neked koszi meg egyszer! Kép

Lujza! Lehet, hogy itt vagy, csak nem akarsz jelentkezni? Kép Megertem, ha igy van!!! Kép

Remelem Evanak csak korai volt a teszt.
Na, megyek elolvasom Doris iromanyat. Remelem megtalalom az archivban. Sajnalni fogom, ha nem talalom.

Lanyok! Holnap 11-re megyek HSG-re (masodik neki futas). Vegulis ugy dontottem, hogy nem iratom ki magam, remelem tudok dolgozni mar csutortokon. Ha esetleg valaki megirja a telcsiszamat es erdekel benneteket, akkor szivesen megirom az eredmenyt. Reggel meg bejovok egy kicsit dolgozni.

Puszi!

Andi
andi28

Hurki Kép
Egyre válaszolj!
Miért jó nekünk a karácsony? Mondd miért jó egyáltalán?
Nikie
nikie

Na ugye, hogy nincs válasz..

Beszti: Küldtem mailt.

Nikie
nikie

AndyKép
Persze, hogy érdekel az eredményed...hogy írhatsz ilyesmit?Kép Küldöm magánban a számomKép Ha nem találod a beírásomat akkor ide tudom másolniKép Úgy tûnikhatásos volt...

doris

Andi28Kép Az elõzõ természetesen Neked szól, csak félregépeltemKép BocsánatKép

Doris
doris

Bocs mindenkitõl a negatív szövegelésért...
nikie

NikieKép
Na Te vagy ma a második akinek egy kis lelki fröccsre van szüksége...Kép Szóval az a kérdésed, hogy miért is jó nekünk a Karácsony? Ugye nem haragszol ha ama bizonyos "apró örömöket" fogom itt most felemlegetni, melyeket már néhány hónapja pont Neked írtam leKép
A Karácsony azért szép, mert a szeretteinkel ünneplhetjükKép Mert a fenyõillat belengi a szobát és ha becsukjuk a szemünket akkor a gyermekkorunkat idézi amikor még mi voltunk a legboldogabbak a fa alattKép Most viszont mi adunk ajándékot a szeretteinknekKép Ugye milyen boldogság, hogy van Kinek ajándékot adni? Te nem vagy boldog mikor lelkesen keresgélsz a gyönyörû ajándékok, csomagolópapírok közt a Párodra gondolva? Vagy a szüleidre vagy a testvéredre vagy a rokonaidra gondolsz ilyenkor és ez melegséggel tölti el a szívedKép Nekem ez lesz az egyik "legnehezebb" Karácsonyom mert idén veszítettem el a Nagyikámat aki Anyám-Apám-Barátom volt egyszemélyben de mégis örömmel várom ezt az ünnepet mert a Férjemmel állunk majd a fa alatt és együtt sírunk és együtt nevetünk és nagyon boldogok leszünk, hogy egymásnak lehetünkKépKép És ott a fa alatt ismét azt fogom majd mondani "Én vagyok a világ legboldogabb embere és nálam szerencsésebb nincs is e földkerekségen"!!!
Kívánom, hogy Nektek is hasonlóan meghitt és Boldog legyen az Ünnepetek és hidd el Boldog lesz az ünnep csak rajtunk áll, hogy mennyireKépKép És az Égiek mosolyognak Ránk majd fentrõlKépKép

Sok puszi: Doris
doris

Nikie,

csak csatlakozni tudok Dorishoz... én imádom a karácsonyban, hogy izgalmas, hogy szeretet adsz, mikor valakinek ajándékot keresgélsz, vagy csinálsz. szeretek a mamámmal minden karácsony elõtt fenyõfadíszeket csinálni, sütni, és azon gondolkozni, hogy mi az, amivel igazán örömet tudok okozni azoknak, akik nekem a legfontosabbak. Mi elõször tavaj ünnepeltünk a párommal kettesben, és felejthetetlen élmény volt számunkra. Együtt kéz a kézben, szülõk nélkül... a MI pici családunk!!!

nekem ez a legjobb... a készülõdés
amit ha idõben elkezd az ember nem nyûg, hanem öröm

remélem kicsit más fénybe sikerült helyeznünk a karácsonyt

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok bocs kicsit off leszek, Nikinek szól.
Nikie, ne keseredj el, rendben lesz minden, baba is lesz a hasadban karácsonykor, jövõ karácsonykor pedig már pár hónapos, és nagyon szép lesz és állandóan kajálni akar majd Kép a család meg olvadozik tõle. Apuci meg állati büszke lesz a családjára, mert ez már család lesz! Nagyon kívánom, hogy így legyen! MIndenkinek, nem csak Nikinek.
Hogy mi a véleményem a karácsonyról mitõl jó? Számtalan dolog van amit rossz és jó oldalról is meg tudsz közelíteni depisebb napokon persze csak a rossz jut felszínre.
kettõsség munkál bennem, ezért írok kétmegközelítést, egy szentimentálisat és egy valóságszagút, aztán válogass! Ha jól kell éreznem magam akkor az elsõre kell beállítani a gondolataimat. KépAhogy arra sem szabad gondolnunk, hogy de mi lesz ha nem lesz baba, csak a jóra kell gondolni, ahogya férjem mondaná (rengeteget tanultam tõle) ha nem tudsz változtatni a dolgokon akkor fogadd el, és nézd a jó oldalát, ha meg tudsz rajta változtatni ne sikánkozz hanem változtass

szentimentális:
végre együtt a család; nem kell dolgozni; nyugi van; odakint esik a hó Te meg ülsz a meleg szobában a szeretteiddel és vicces családi sztorikat meséltek; nincs akkora forgalom és zaj; nemsokára megyünk síelni, karácsony után közösen ki lehet ültetni a fát.

Valóság:
megy a vita, hogy mikor melyik szülõhöz mész hol legyen együtt a család (erõsen gondolkodunk, hogy karácsonykor utazzunk el valahova); azok az emberek akik elõzõ napokban felrúgták egymást a boltokban azok ezen a napon álszent arccal mennek éjféli misére, és a szeretet égisze alatt nem adják át a helyet az idõsebbeknek; hízol 2 kg-t a sok finomságtól amivel elõzõ napokon órákig görcsöltél. Ami engem hihetetlenül zavar, hogy üzletet csináltak belõle, és szinte csak az ajándékozásról szól. Ezt sem bánnám annyira ha azért adnánk mert gondoltunk a másikra. Ami azt jelenti, hogy nem karácsony elõtt 2 nappal veszem meg az ajándékokat nemis az és nem is olyan de ezt lehetett kapni; kivágnak egy vagon fenyõfát; stb

na most abbahagyom, mert több rosszat írtam mint jót,
Talán gyerekkori emlékeim miatt szeretem, mert iskolaszünet volt a szüleim sem dolgoztak és együtt volt a nagy család unokatesóimmal mindenkivel, mi gyerekek mûsort adtunk és nagyon vidám volt, volt fa is, de az senkit nem érdekelt csak kellék volt a mûsorhoz, ajándék is volt de az sem volt fontos. Persze amióta férjhezmentem azóta ez megváltozott és néha énis érzem, hogy ez nem ugyanaz de ha gyerek lesz akkor neki meg kell teremteni ugyanazt a boldog családi légkört amiben felnõttünk csak nem tudom hogyan de nem is filózok rajta. Szóval fel a fejjel ami egyszer félig sikerült az legközelebb tökéletes lesz! Kép
HUrki
hurki

Sziasztok!
Hû-ha, ma jó fejmosós nap voltKép, de ilyen is kell néha, nem igaz???
Krissi, 2 hónapja??? Mi 2 éve...mennyi is a különbség e kettõ között? Szerintem elég sok. Szóval fel a fejjel, lesz ez még igy se. És ha saját erõbõl nem sikerül pár hónap után, a dokibácsik is tudnak ám babátvarázsolni neked!!
Egyébként köszi a Hold-infót, ezek szerint teljesen jól silabizáltam ki arról a bizonyos holdfázisos honlapról, mert nekem is a okt 15-rõl 16-ra virradó éjszaka a "nagy nap" A gond, hogy a PÉ-m már egy hete meg volt (ovi teszttel igazolt!), igy nem hinném, hogy most megint lenne.
Meg különben is,már pár napja barnázok, ilyenkor már kifele megyek a ciklusból, belefele a mensibe.

Nikie, neked mi bajod van a karácsonnyal? Valami nagy bánat érhetett, gondolom én. Teljesen egyetértek Dorissal, ha a mostani karácsonyt nem szereted, gondolj arra, amikor még gyerek voltál.

Valaki kérdezte, hogy nálam hol esett a hó, Kanadában élek, és jelentem elolvadt az utolsó szálig mind, pedig esett vagy 10 cm.

Na mára ennyi, mindjárt indulok a fogorvoshoz,(nyam-nyam, de fincsi), utána pedig a dokikbácsimhoz. Remélem addigra az injekció hatása elmúlik,mert egy csomó mindent el akarok mondani neki, illetve megbeszélni vele. Ha mégsem, akkor a férjem lesz a szószólómKép
Ha valaki nekiáll küldözgetni a képeket Ritának, nem tenné meg, hogy nekem is küldi? A cimem barbarafoldesi@shaw.ca

Ja, és mit szóltok a regisztrációs topichoz? Valahol jó ötletnek tartom, de tutti nem fog igy belendülni,hogy mellette megmaradt ez is...Szerencsére itt nem nagyon vannak illetéktelen névtelenek...
Na pusza mindenkinek, jók legyetek
Barbi

Kép
Kép
barbi

Lányok,

a p2 jó eredmény ugye? az asszisztens azt mondta negativ, és itt is valami hasolót hallottam

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lanyok, LanyokKép

Kerhetnek en is fenykepeket Rolatok, uuuugy szeretnelek mar latni Benneteket!
En is tudok kuldeni am! Biorobotrol meg rolam, a vizslankrol (aki a billentyuzetet nyalogatja eppen) nem is beszelve. Kinek lehet elkuldeni?
Bar most mar este van, es lehet, hogy senki sem olvasgat mar hozzaszolasokat, igy holnap ujbol jelentkezem majd a keresemmel. Elore is bocsiKép Azert meg remenykedemKép

Galuska

KépKép
galuska

Lányok hulla fáradt vagyok, estig egy tanfolyáson ültem, és közben a tüszõimen járt az eszem, meg, hogy miket mondott a doki. Sajnos fogalmam nincs, hogy mirõl volt szó az elõadáson.
Ez már nem súlyos tünet ? Nekem már dolgozni sem szabadna.

HurkiKép
Holnap a munkahelyemrõl elküldöm a zebrafarm elérhetõségét.

NikieKép
Szeretném ha holnapra kihevernéd a depidet. Karácsonyra igen is babánk lesz, ha mi nem tudunk csinálni akkor a doktorbácsik/nénik igen. Megyünk EditKép utánnad.

Cat
Kép
cateye

He-he-heKép

Az emailcimemet meg jol lefelejtettem a vegirol.
Galuska emailcime tehat: zsuzskagaluska@yahoo.com es van egy masik is: varnyusy@yahoo.com
Tobb nincsenKép
Jo ejszakat LanyokKép

Galuska

KépKép
galuska

Bea!

Nem jött még mél!

Nikie!

A tiedet megkaptam, ment válasz, ha nem érne oda, szólj!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BarbiKép
Nem számít, hogy volt már pé-d! Orgazmus érlelhet egy újabbat, ez a Holdnaptár lényege.

Nagyon bocs a korábbi hisztiért mindenkinek, hogy már két hónapja semmi, köszönöm a leszidást. Felrázott!

CatEyeKépEgy kis energia estére vagy holnap reggelre azért legyen! A Hold a Vízöntõben jár kb. holnap de.-ig, tehát mit is jelent ez?? Holdasoknak kukacost!!!!

GaluskaKép Olyan helyes lehet ez a Biorobot!

A Karácsonyról meg annyit, hogy teljesen egyetértek Hurkival, rengeteg rossz van benne, de aztán, amikor meggyújtjuk a gyertyákat, minden rossz elillan egy perc alatt, és csak a szép marad meg bennünk, nemde?
És igenis kell a fenyõfa még akkor is ha még -átmenetileg is- csak ketten vagyunk... Mi, mindannyian.

Doris drágámKép sajnálom a nagyikádat, de ne feledd, halál=élet. Most fog érkezni az új, pici élet a pocidban.

Zebrafarmos képeket még mindig nem láthatok, de mééééér nem? Tõlem új felhasználót meg jelszót kér.
Valaki tud segíteni? Én sajnos nem tudok küldeni képet, nincs scannerem, de ha lesz tali és meg leszek hívva, biztos elmegyek!

Sok puszi, jó hancúrt, stb.
krissi
krissi

Szaisztok Lanyok! Kép

Olyan rossz, hogy csak igy este tudok belefolyni a dumcsiba, dehat mast nem tudok csinalni, itt 6 oraval kevesebb van Kép Elnezest ha ekezet nelkul irom, de ha gyorsan akarok irni, akkor nehez elovarazsolni mindenhovaKép.
Eva, BogarKép
Szomoru vagyok, hogy nem jott meg ossze a baba, de remelem nagyon hamar sikerulni fog. Eva, lehet hogy csak korai volt a teszt?? Szoritok Nektek nagyon!Kép Kép

EdithKép
Ugy oruluk, hogy ilyen jo hireket hoztalKép Vigyazz Magatokra es akkor minden rendben lesz. Olyan jo ilyen hireket olvasni, ilyenkor en is egy kicsit boldog vagyok Kép

Kriss es NikieKép
Ti meg ne szomizzatok legyszivesKép PliiizKép
Kriss, a ket honap tenyleg nem nagy ido, meglasd nemsokara it fogjuk olvasni, hogy pozitiv lett a tesztedKépKép Mi is mar lassan ket eve hogy probalkozunk, es tudom milyen nehez turelmesnek lenni, de fel a fejjel. Mindig a jo oldalat nezd mindennek. Hurkinak es a furjecskejenek teljes mertekben igaza van. Tudod senkinek nem konnyu, plane itt ebben a topikban. Nagyon sokan probalkoznak es igaz hogy neha elkeserednek, de azt hiszem soha nem adjak fel a remenyt. Legyszives Te is igy tegyel.Kép
Meg soha senkinek nem tettem kozze igy "ismeretlenul" a mi problemainkat, de most Nektek elmondom, hogy lassatok nem szabad mindig a rossz oldalt nezni.
Az igazsag az, hogy mi azert koltoztunk ki ide, mert otthon fizikailag nem tudtunk letezni. Parocskam tolokocsival kozlekedik mar kb. 10 eve. Elotte is nehezen ment, de nem voltunk a tili-tolira ( ahogy O szokta mondaniKép) raszorulva. Nem nagyon akarom ecsetelni, mennyire volt nehezkes otthon, ezt szerintem Ti is tapasztaljatok sajnosKép
Parocskam meg soha nem keseredett el azon, amilyen! Szinte soha nem volt merges senkire, pedig igazabol lett volna ra oka. A megkulonboztetes otthon igencsak hatranyos volt.
Csodalom is hogy ilyen pozitiv gondolkodasa van, en biztos hogy mar lelkileg is a padlon lennek a helyeben. De az akarat nagyon sokat segit. Akarjatok Ti is a babukat es az el fog jonni, ha itt az ideje.
Elnezest, hogy ilyenekkel zaklatlak Titeket. Azt akarom csak mondani, hogy fogadjatok el azt ami van, es oruljetek neki. ES NEM SZOMORKODNIKép

NikieKép
Igazabol nekunk is allando rohanas volt a karacsony, mert nagy a csalad. de tavaly itt az "idegenben" csalad nelkul, jottunk ra, hogy mennyire fontos a karacsony. Mivel nem tudtunk hazamenni, elutaztunk a baratokhoz Floridaba. A 30 fokos melegben, rovidnadragos Telapokkal az utcan semmi, de semmi hangulatunk nem volt. Mostmar tudjuk mennyire fontos a karacsony egyutt a csaladdal, hoval, hideggelKép nem beszelve a karacsonyfa illatarolKép es az ajandekokrolKép

Remelem holnapra mar mindenki jokedvu lesz irgum-burgumKép

DorisKép
Te mindig a fejen talalod a szogetKép Ugy irigyellek, hogy ilyen a gondolkodasodKép Mindenkit felpezsditeszKép

CatEyeKép
Fel a fejjelKépEz meg nem sulyos tunet Kép

azt hiszem mostmar mindenki alszik, ugyhogy jo ejszakat Nektek
Vica
vica72

Kedves Vica!
Nagyon megdöbbentett, amit írtál. Nem is tudok hozzászólni.
Nem tudom, hogy miért alakult így az életetek, és persze nem is fogom megkérdezni. Csak egyet tudok mondani. Csodállak az erõért, a kitartásért és a mérhetetlen szeretetért aminek birtokában vagy. Kívánok Nektek babót és minden boldogságot minél hamarabb!!!!!!!!!!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Sok szeretettel:
krissi

PS: Soha többé nem hisztizek. Promise.
krissi

KrissiKép

Ha soha tobbet nem hisztizel Kép, akkor mar megerte leirni Kép

Puszi:
Vica
vica72

SZIASZTOK!
Ezt irtam a Margitosba, nincs kedvem még 1* leirni! Átmásoltam!

"Szijasztok Kedves Mindenki!

Irtam már régebben ide, de most megint visszatérek! Ma voltam ugyanis Sztanyik dokinál a magánjában! Nem terveztem még az ujbóli dokizást, de sajnos el kellett mennem! Valami gáz volt velem,de a mai UHn nem látot elváltozást! Valszeg egy ciszta volt a bünös ami most ment szét, hatalmas hormonális galibát okozva! DE! Követekezõ ciklus 3-4 és 20-21ik napján megyek vérvételre! Szoval kezdödik a kalamajkám elölröl! Remélem mostmár sikerrel! A doki nagyon szimpi volt,de már annyit csalódtam dokikban, hogy annyit mondok egyenlöre okés, a vérvétel eredménye után meglátom mit alkot a doki! Ha akkor is okés, akkor maradok nála! Mindenesetre meg fogom neki monani, hogy még mielõtt hormonális kezelést adna, inkább zárjunk ki minden más bajforrást ha lehet,és ha tényleg a hormonok csak a hibásak, akor ÁMEN! De én nem fogok mégegyszer clostit zabálni annélkül, hogy ne tudnám, hogy átjárhatoak e a petevezetékeim! A vizsgálat 7500 pénz volt! Ebben volt rákszûrés, UH, és a többi szokásos dolog! De nem sajnálom a pénzt, mert azt hittük nagyon beteg vagyok! Fura dolgokat produkáltam az utobbi egy hétben!
Szoval eddig a doki jofej! És nálam nemvolt szûkszavú!
Na jóéjt!
Mamacs"
mamacs

Sziasztok!

Üdv mindenkinek az esõs Angliából! Kívánom mindenki érezze olyan jól magát mint én az utóbbi másfél hétben Kép, távol a hétköznapi élet forgatagától!
Sajnos most nem nagyon tudtam olvasgatni, így nem nagyon tudom kivel mi van, de remélem a jövõ héten sok + teszt hírét találom meg! Kép

Most is azért írok, hogy segítséget kérjek. Ma elfogy a Duphastonom amit a hónap második felében kell szednem, ha megemelkedett a hõm. Itt van a következõ havi adagom is, tudnám folytatni, csak nem tudom van-e értelme a következõ adagot elfogyasztani. A hõm még 37, de ma volt egy kis barnásozás. Szerintetek folytassam vagy ne?
Van valaki aki ezt a tablettát szedi vagy szedte?
Köszi, puszi

Leone

KépKép
leone

EditKép

Gratula a babóhoz még egyszer, remélem most már nyugodtabb vagy. Vigyázz magatokra, egye meg a fene a takaritást!

KrissiKép

Egyetértek a lányokkal. A korod csak egy dolog. Tudom a statisztika szerint 35 felett nagyobb az esély a fejl. rendellenességekre stb., de ez minden terhességnél elõfordulhat. Ha baj van,nem számit a kor, hogy mit mondanak az adatok, az illetõt az nem vigasztalja, az õ esete neki 100%-ot jelent. Mindent meg kell tenni a te részedrõl, de ne a statisztika irányitsa az életünket. Valószinüleg én is fogok szülni 35 felett, mert már 30 leszek és három gyereket szeretnék. Szerintem már nem olyan ritkaság, hogy a 35 felett szülnek a nõk. Itt Amerikában azt mondják a dokik, hogy 42-ig nyugodtan lehet szülni és utána is, de csak donor petesejttel ajánlják.

HurkiKép

Nagyon egyetértek a karácsony elüzletiesedése kérdésben.
Karácsonykor nem az a lényeg ki, mit és mennyiért kap, hanem a szeretet,a család és aki hisz Benne, Jézus.

NikieKép

Nagyon jó ötlet volt az új topik, már el is mélyedtem benne.

Képzeljétek, lesántultunk. Tegnap este ráléptem egy vasdarabra, ami jól felhasitotta a talpamon a bõrt. Olyan rosszul esett, hogy majdnem bõgtem, nem kellett az égre néznem, hogy lássam a csillagokat.
Ezután a párom átment a boltba és leröviditette az utat, atugrott egy 2 m-es keritésen. A térdein landolt és valami meghúzódott a bal lábában, nem tudott ráállni. Egész éjszaka nem aludt (ezáltal én sem), nyögött, forgolódott és négykézláb közlekedett. Most már kicsit jobban van, még jó, hogy ma nem kellett neki dolgozni. Sajnáltam, de mérges is voltam rá. Mit ugrándozik, nem 10 éves és nem is szöcske !
Ennek tetejébe ma olyan vacakul voltam, mint már régen. Összeszedtem valami virust, ami ráment a gyomromra. Hasgörcs, hányinger, nem akarom részletezni.
Azt hiszem elég volt belõlem,jó hirrel nem tudok szolgálni, inkább eldugulok.

Üdv:
EgcsiKép
egcsi

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Niki!
Nem létezõ karácsonyfa? Hogy-hogy?
A karácsony a szeretet ünnepe. Igaz, nem csak karácsonykor kell szeretnünk egymást, de akkor talán az ellentétek is elcsitulnak mindenkiben egy kis idõre! Remélem, legalább is!

Egcsi!
Jobbulást kívánok mindkettõtöknek!

Lányok!
Olyan szuper a kedvem! Ma hõmérsékleti rekordot döntöttem! Igaz, elaludtam egy kicsit (30 percet) nem csörgött az a fránya óra, de akkor sem mehet fél óra alatt 2 tizedet feljebb a hõmérõ, mint szokott, ugye? 37,4 volt ma reggel! Kép Örülök neki, de félek is, hogy nem-e a párom vírusos nyavajáját kaptam-e el! Nem szeretnék beteg lenni! Kép Mit szóltok hozzá?

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Doris! Nem kaptam meg a telcsiszamodat. A mailbox-os cimemre kuldted?

Andi

Ui. Bocsi lanyok, de most csak ennyi. Szeretnek egy kicsit dolgozni mielott elmegyek, mert eppen elobb dicsert meg a fonok, igy kaptam egy jo nagy loketet.
andi28

LányokKép Szép jó reggelt MindenkinekKép
HurkiKép
Teljesen egyet értek Veled, hogy a Karácsony-i õrületnek bizony megvannak az árnyoldalai de bizony én Nikie kérdésére ("ugyan miért jó nekünk a Karácsony...?")direkt a pozitív dolgokat próbáltam kiemelniKép De ettõl persze a negatívok is adottak csak azokon hamar-hamar túl kell lépnünkKép
NikieKép
Látod mennyien felbúzdultak a kérdésedtõl?Kép Felráztad a topikotKép A Karácsony attól a szeretettõl szép amit belecsomagolunk minden egyes ajándékba, amit belesütünk az ünnepi étkekbe, amit beleteszünk a feldíszített otthonunk melegébe...KépKépKép Ettõl szép, hogy van otthonunk, vannak szeretteink akikkel együtt ünnepelünk és vannak csodaszép emlékeink amelyek életünk végéig elkísérnek és ha ügyesek vagyunk továbbadhatjuk a "varázslatot"KépDrága NikieKép A Karácsony és minden ünnepünk attól szép, hogy azzá tesszük õketKépKépRajtad/Rajtunk áll, hogy miként éljük át ÕketKép Én nem állítom, hogy Karácsonyra babás leszek mert nem tudhatom mi lesz addig, de azt biztosan állítom, hogy nincs semmi amire elcserélném ezeknek az ünnepeknek a "melegségét" akár lesz baba a pocimban akár nem... KépKépSok sikert és fel a fejjelKépKép
VicaKép
Szívbõl gratulálok az erõtökhöz, kitartásotokhoz és szeretetetekhez melynek segítségével Ti tényleg minden akadályt legyõzhettekKépKép Le a kalappal elöttetek és nagyon sok boldogságot kívánok NektekKépKép
KrissiKép
Köszönöm a soraidatKép Bizony a halál után érkezik majd egy aprócska élet akit lehetõségeinkhez képest igyekszünk majd olyan jól és jónak nevelni mint ahogy azt Velünk is tettékKép
FigyeljKép Nem kell fogadkoznod, hogy nem fogsz többet sírdogálni meg depizni, hisz emberek vagyunk és gyakran kerülhetünk lelkileg olyan "gödörbe" amelybõl úgy érezzük adott pillanatban nem tudunk kimászni de erre vagyunk Mi akik segítünkKépKép
Bocsi, de mit gondolsz? Ha nem tudom a születésem óráját percét, akkor nem lesz esélyem megtudni a hold megfelelõ állását?
MamacsKép
Remélem ez az orvos tényleg alapos leszKépDrukkolok és írd majd meg a homonjaid eredményétKép
EgcsiKép
Remélem gyorsan rendbejön a lábadKép
Galuska és mindenki aki képet szeretneKép
Sajnos tegnap óta hiába próbálkozom feljutni a Zebrafarmra, hogy lementsek Nektek egy-két képet...így nem tudok segíteni.

doris

Sziasztok!Kép

Feltettem egy képet a profilomba, igaz általában nem így nézek ki.Kép A zebrafarmon nem tudtam rájönni, hogy hogyan kell feltenni képet, de így profilon keresztül többen láthatjátok. A többiek is akik nincsenek a zebrafarmon feltehetnének magukról egy fotót. Mindenkire kíváncsi vagyok!Kép

GittaKép
Javíts ki légyszives a táblában, ma már a 3.cn-en vagyok. Tényleg szép magas a hõd, drukkolok, hogy ne betegség miatt legyen ilyen.Kép

MamacsKép
Én is Sztanyik dokit néztem ki magamnak, csak még nem jutottam el odáig, hogy el is menjek. Ennek az oka fõleg az, hogy elég messze van, de ha nem találok közelebb jót, akkor megyek hozzá. Azért írd majd meg, hogy késõbb is rendes meg jófej maradt-e, bár amiket eddig olvastam róla szerintem nem fogsz csalódni.Kép

Laura
Laura (laura2)

Edith Kép
Szívbõl örülök a jó híreknek. Jól kapaszkodik a babuci és nem szeretné csak 7-8 hónap múlva elhagyni a mami hasát. Az orvosok, nem tudom, hogy miért, de szeretik ijesztgetni az embert. Simán kimondanak olyan dolgokat, amitõl frászt kapunk, valójában meg semmi rosszat nem jelent. Ezt nem fogom soha megérteni, miért teszik.

Hurki Kép
Ezért nem lehet soha általánosítani, én nem is tettem, de a mellfeszülésnek ez is lehet oka. Kérdésedre válaszolva, nekem is magas volt a prolaktinom de az LH FSH szinttel nem volt gondom. Mondjuk nekem a magas prolaktinszint elõtt is mindig feszült a cicim, tehát nekem sem a prolaktintól Kép.
Épp így szerintem barnásozásnak is több oka lehet, mint a progi hiánya.

Krissi Kép
Ez a kedvet már jobban szeretik a babák, ilyen jó kedvû mamát választanak maguknak!

Ányez
Anyez

Laura!
Javítottalak! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
De jó, hogy ilyen magas a hõdKép Maradjon is ígyKép
LauraKép
Nagyon szép vagy a fotónKép
Andi28Kép
Jelentkezz, ha túl vagy rajtaKép Nagyon drukkolok, hogy mindkét petevezetõd átjárható legyenKép

doris

Sziasztok!Kép

A karácsony az év legszebb ünnepe,hisz a szeretet ünnepe.És bár a negatívumok amiket felsoroltatok tagadhatatlanok,azért mégiscsak azt gondolom rajtunk múlik,hogyan éljük meg.Ez az ünnep is -akárcsak az életünk-olyan,amilyenné mi tesszükk.Kép
Megint elkeseredtem -úgy látszik ez egy ilyen hónapKép.A 19.cn-en járok és megint leesett a hõm 36.55-re.Ezek szerint nem volt pé-mKépPedig annyira bizakodtam ebben a hónapban.Soha nem voltak nõgyógyászati (legalábbis termékenységi) problémáim,mostanában meg valahogy minden olyan zavaros.Mikor megszületett a kisfiam és rátették a hasamra,a férjecskémnek az volt az elsõ kérdése,hogy "Na,jöhet a következõ?" - és én mosolyogva rávágtam,hogy akár most azonnal...És komolyan is gondoltam!Szépen elterveztük,hogy gyors egymásutánban jöhet még két ilyen kis csoda emberke.Problémamentes terhességem és szülésem volt.Ki gondolta volna?!Azóta vetélésKép,cikluszavarokKép,barnásozásKép---
Bocsi a depiért,általában nem jellemzõ rám...Biztos ez a ködös-borongós idõ...

krisztinkeKép
krisztinke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?