sziasztok!
Ancsi!
Nagyon aranyos Meliről a klip, teljesen elérzékenyültem a végére.

Milyen programmal lehet ilyet készíteni?
Ayse!
Mi továbbra is megyünk Zsuzsával, de csak bölcsi után, úgyhogy szerintem olyan 12 és 1 között érnénk oda, ha nem baj.
Göndörzsóf!
Megyünk, igen, kiváncsi vagyok mit szólnak most egymáshoz a fiatalok, már hogy Zsuzsa is egy kicsit aktívabb.
Nyúlné:
Remélem Kisnyuszi jobban van! Zsuzsa este "szereti" kipakolni a gyomrát. Mint pl ma este.

Én tanfolyultam, mire hazajöttem David már altatta, de mondta, sokat evett délután és este, és utána ő adott neki 300 ml (!!!!) tápszert, amit a kiscsajszi be is vágott. Aztán meg ki.

Sajna mostanság azt csinálja, cumizik amig van az üvegben, ezért én már kimérem neki. Este kap 200-at rendes higitásban, az éjjeli ébredések során pedig szinte vízzé higítottan 100 ml-s adagokat kap.
Annamami!
Szegény Mazsi!!! Szerintem vidd el és nézesd meg a foltjait orvossal! Pont most olvastam hasonlót az amcsi fórumon, hogy anyuka égési sebnek kinéző folttal kapta vissza a gyereket apukától, de kiderült, hogy valami bőrbetegség. Mivel Mazsi amúgy is érzékeny bőrű, szerintem megérne egy vizitet vagy a gyerekdokihoz, vagy a bőrgyógyászatra, ha másért nem hogy mondják már meg tutira, hogy mi az.
Bodza!
Mi megyünk! Ha gondolod, felkaplak titeket, és akkor úgy megyek be Zsuzsáért a bölcsibe, hogy már együtt veletek, ha az jó! Még nem tudom, pénteken meddig marad bent, de szerintem délig már. Majd megbeszélem a dadájával, de egyelőre ilyen egyik napról a másikra dőlnek el a dolgok.
Rólunk:
Ma is David vitte Zsuzsát a bölcsibe, de elég fanyar arccal jött ki onnan, neki is lelkiismeretfurdalása volt, mert megint sírt.

Pedig most elbúcsúztam tőlük még az épület előtt és akkor még minden rendben volt. Ma annyi volt a csavar a dologban, hogy Zsuzsa valamilyen oknál fogva fél hatkor (:shock:

) felébredt, pedig általában legalább egy órával tovább alszik. Reméltem, hogy bealszik az odaút alatt, de nem. MIre odaértünk, már látszott, hogy totál KO, de nem aludt. Mivel én tanfolyamra mentem utána, ezért Davidnek kellett el is hoznia őt, ezért tömegközlekedéssel mentünk. Hát még úgy is, hogy David ott volt segített cipelni a kocsit, én úúúúúúgy kifáradtam, hogy mire beértem a tanfolyamomra, úgy éreztem, csak dülöngélni van erőm.

Igaz mondjuk sétáltunk is egy jó nagyot a Deákról át a Siklóig, onnan busszal. Aztán miután Zsuzsát leadtuk, fel a Várba a lépcsőn. Sok volt. Szóval én mostanában nagyon könnyen fáradok, és kicsit félek is, ha ez 23 hetesen így van, én használhatatlan leszek a végére.

Mindenesetre holnap autóval megyünk. De így legalább David is tudja, merre kell menni és mivel ő nem vezet, ezért kénytelen lesz BKV-zni ha ő viszi Zsuzsát. Egyelőre ketten megyünk, ő beadja és hazamegy, én ottmaradok és várom hogy el lehessen hozni. Annyi előnye megvan a dolognak, hogy így tök jól haladok az angol nyelvű terhesfelkészítő előadásaimmal. Még az is lehet, hogy szülés előtt le tudom őket adni legalább egyszer.
Zsuzsa mint utólag kiderült aludt is egyet a bölcsiben, aminek örülök, mert egyrészt nagyon fáradt volt tényleg, másrészt pedig haladásnak könyvelem el. Most nem rácsos ágyba rakták, hanem egy rendes kiságyra, és ott aludt egy egész órát amíg David érte nem ment. Ellenben a reggeliből nem kért (igaz, mivel olyan eszméletlenül korán kelt, otthon reggelizett), viszont a tízórai gyümölcslevet megitta. Én azt csodálom, hogy a tízóraiig kibírta, mikor már reggel hétkor mikor elindultunk itthonról úgy nézett ki, hogy leginkább aludna.