A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Képzeljétek!
Kaptam az előbb egy e-mailt a wiwtől, hogy Gábor üzenetet küldött nekem! Kérdeztem magamtól...milyen Gábor, csak nem a Vida? :oops: És de! Gyorsan rákattintottam, megfordult a fejemben, hogy leleplezte a fanclub szervezést. :oops: :lol: , de semmi komoly, ajánlatot sem tett :wink: , csak (mivel politikailag egy húron pendülünk) küldött egy szavazós körlevelet. Ez történt.

apropó: Van valaki közületek a wiwen? Én ott vagyok Vida ismerősei között...keressetek meg. :lol: Sz. Gabi

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:16-kor.
Vendég

Marcsim!
Azt mondják, hogy a fiúk az anyukájukra a lányok az apukájukra üt. Majd idővel kiderül, hogy a tietek melyikötökre fog. De tényleg nagyon szép és édes baba!!

Vbea!
Annyira leírtad a lényeget, hogy nem is tudok mit hozzátenni. Olyat én is mondtam már, hogy menjen haza. És abba is nagyon beletaláltál, hogy az én anyukám nem mondott ilyet, bár nálunk az a trendi, hogy 'nem úgy gondolta'. Erre egy példa: (amiért nagyon-nagyon kiakadtam) mikor bejöttek megnézni a kórházba Martint (velem nem nagyon foglalkoztak, én csak megszültem...) akkor anyósom első szava hozzám az volt: 'szép babát szültél NEKÜNK' Persze egyből mondtam a férjemnek, hogy még egy ilyen és egyáltalán hogy merészel ilyen hülyeséget mondani, akkor nem állok jót magamért. Na erre jött a nem úgy gondolta. Nem akkor hogy? Hogy is lehet ezt másképp gondolni?!
Na de mindegy, remélem a tegnapi esti dumálás után magához tér. Mondtam neki, hogyha valaha szétmegyünk, vagy elválunk akkor az azért lesz, mert nem áll mellém teljes mellszélességgel.
Na jó, témát tényleg lezárom, nem akarok mindig csak panaszkodni.

Inkább éljenek a gyönyörű babák!!!! :D

Durca!
Annyira jó stílusod van, mindig csomót nevetek rajta :D :D (nem rajta!!)
És hát akkor kösz, most mit mondjak, jól éreztük magunkat, főleg miután elmentek a vendégek (vallom, hogy ez a baba újévkor fogant :D ) És hát ez lett belőle :D

Gabboka!
Én is fennt vagyok a wiw-en Juhász Stefánia néven, kettő van, de én a kerepesi vagyok. Én is megkereslek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Gaboka
Én fenn vagyok a wiwen, megpróbállak megkeresni. Talán menni fog, mert látom Sz. GAbi vagy. :D Na megyek bejelöllek, na és persze a Vidát is. :lol:

Kép
gyorgyi33

Gabboka!
nem tudlak keresni, mert nem tudom a vezetékneved :oops:
ha esetleg leírnád... :D

Puszi

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!!

Az a helyzet, én is kilógok Vida ügyben a sorból. Én Gozár dokiért voltam (vagyok?) teljesen oda! :oops:

Korkülönbség:
Én kb 3 évet szerettem volna a két gyerek között , a férjem 1- 1,5 évet. De mivel közbeszólt ez a hülye szocpol ügy, így azt hiszem, ha a kisasszony másfél éves lesz, bevetjük magunkat! :D

Eszti!
Voltál már Mészinél? Nekem majd mostanában lesz aktuális a bogyó miatt!

LÁNYOK!
Ki vagyok akadva! Luca eleinte teljesen átaludta az éjszakát! Aztán mióta tápszert váltottunk, nagyon ssokszor felébred éjszaka! Van, hogy éjfél után óránként felébred! Olyankor mindig eszik. Igaz, hogy nem rendes adagot, de eszik. Nem tudom, mit csináljak! Kezd legem lenni! Egyébként fél8- 8 között alszik le, és hajnal 1- ig nyugság van. De utána.....
Nincs valami ötletetek? Kezdek kikészülni!

Puszi: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!
Hát csajok ugyan már nem kéne így csöpögni.... :D . Lassan ez az oldal csak Vidáról fog szólni. Hol vannak a depressziós kismamák? :D Álmodozás az élet megrontója.

Marcsim
Kolos még mindig jó hapsi :) . Hihetetlen, hogy már ő is több mint egy hónapos. Úgy megy az idő.

Steffi
Tiszta anyja-apja ez a gyerek :D .

Holnap megy haza anyós, már várom egy kicsit. Na, nem semmi rossz indulat miatt. Csak látszik, hogy már ő sem érzi itt túl jól magát, mégis csak egy másik ország. Hétvégén már surlódások is voltak, nem velem hanem a fiával :) .

Teljesen más téma:
Daninak szeretnék készíteni adventi naptárat, csak semmi ötletem sincs, hogy milyet és hogyan álljak neki. Nézegettem itt az interneten, de ott sem találtam. Nincs vmi ötletetek? Ki is közöttünk a kretív, talán Satuk? Valami egyszerűre, gyorsan elkészíthetőre, de mégis szépre gondoltam :)

Monacs

Kép
Kép
monacs

Sziasztok

Gaboka

Remélem téged jelöltelek be, egy Sz. betűvel kezdődő Gabriella volt a Vida ismerősei között, és ráadásul pocakos képpel. Szépek vagytok nagyon!!! :lol:

Kép
gyorgyi33

Lányok, lányok!
Csatlakozom Monacshoz: Nagyon éltek... :D

Ancsaboszival mi van?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!!
Régen sikerült felmásznom ide, mert közben Máté elkezdte az ovit. Beszoktatás megvolt kb. 10 percben köszönhetően a bölcsis éveknek, meg a gyereknek, de egyenlőre ebéd után hazahozom, uyganis itt nem igen nézik jó szemmel, ha az anyuka otthon van a kicsivel, és még arra sem képes hogy időben elvigye a kölkét.
Anyós, szerintem örüljön az akinek van és még segít is, a legtöbbre még ez sem jellemző. Az enyém uszkve 2 éve volt nálunk utoljára, ugye mi nem Pesten lakunk, velük ellentétben. Ha nagyon kérem és fontos akkor beszokta vállalni valamelyik gyerekemet. Imádja őket ami azért nem elhanyagolható.
Nálunk inkább egyéb családi gondok vannak, míg az egy fiúk beleült a családiházba ingyen és bérmentve (kútvölgyi fölött), addig nekünk maradt a törlesztés és ami még velejár. Nálunk egyébként a kedves báty kitúrta a férjemet otthonról, amit anyósék nagyon sajnálnak, de nem tudnak mit csinálni. A másik a politikai beállítottságból fakad. Eddig vagy 3-szor mondtam meg neki ugy elég derekasan a magamét, ami egy időre rendezte is a dolgokat, aztán megint kezdte előlről. Most megint érik neki egy nagy beolvasás. Szóval én nem a férjemen keresztül intézem, mert ő, mint ahogy olvasom a többieket, max. bologat, de nem tesz semmit. Nekem anyám is hagy némi kivánnivalót magaután, így végülis kvittek vagyunk a férjemmel.
Én már előre félek attól én milyen anyós leszek, ha megérem egyáltalán a 3 gyerek mellett.
Ki szül legközelebb??
Durca, te mikor kezded a CTG-ét???

Adventi naptárt mi csokisat veszünk, mert ami van még aranyos zsebes, abból idő elött eltüntek a dolgok.

Réka
Vendég

A kiváncsiságom nem hagyta, hogy ne nézzem meg Vida dokit, bár a korán meglepődtem, de egy általánosba jártunk, és ezért plusz pont jár neki, bár én szerintem nem ismerném fel, ha szembejönne velem az utcán.
Vendég

Cinicini

Szerintem én szülök legközelebb legalábbis, ha mindenkinek monden jól megy. Én most vagyok a 34. hétben. A CTG még nem kezdtem el. Szerintem Durca sem, de ha igen azonnal szóljon mert akkor én lemaradtam valamiről. :lol:

Kép
gyorgyi33

Én is ott vagyok Vida ismerősei közt.
Somlóvári Henriett -a becses nevem. És csak remélem, hogy nem olvassa ezt a topicot, mert mind lebukunk lányok. :oops: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Szia Cancan téged is bejelöllek. :lol:

Kép
gyorgyi33

Cancan

Most látom, hogy a Vörösmarty-ba jártál. Én is. Fölötted egy évvel. Mi voltunk az az osztály, aki egy kicsit botrányos volt és átmentünk a Szabó Ervinbe. De szerintem megismersz. :D

Kép
gyorgyi33

Fú, mindjárt megnézlek.
Emlékszem arra a botrányra.

Heni

Kép

Kép
cancan

Szia Györgyi!!
Tudtam én ám, hogy lesz egy télapós baba, csak már kicsit bele vagyok zavarodva. Nekem Mészi azt mondta, hogy Nov. 24. kezdenénk a ctg-t, mert így harmadiknál ki tudja, lehet hogy mi is kipottyanunk télapóra. Máté, már így is állandóan ki akarja vágatni belőlem a babát a dokibácsival.
Réka
Vendég

Úristen Cinicini ne hagyd neki!! :lol: Akkor lehet, hogy veled is találkozunk, meg Durcával is?

Kép
gyorgyi33

Cancan

A férjem is osztálytársam volt, biztosan rá is emlékszel, ott van a képek között.

Kép
gyorgyi33

Steffi! Bejellölek, és megtudod! :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Steffi

Te is fennt vagy a wiw-en?

Kép
gyorgyi33

Gyorgyi, másodikban a kisérettségi -botrány után mentetek el, nem? ismerős az arcod, de nem tudtalak volna hova rakni.

Heni

Kép

Kép
cancan

Az a vicc, hogy nem értem, hogy honann veszi, hogy a babát kivágják az anyuka hasából. Sosem meséltünk neki ilyesmit, de az is igaz, hogy nem mondtuk el neki, hogy a kisbaba a popóból bújik ki, mert ismerve őt úton-útfélen mindenkit ezzel traktálni és asszem zavarban lennék, de nagyon.
Vendég

Györgyi!
Igen, én vagyok az a lila ruhás! Írtam neked wiw üzenetet. Most már legalább biztos vagyok abban, hogy tényleg babát vársz, nem csak a tv-nk torzít. :lol:

Szia Marcsim! Megvagy Te is, és azt hiszem, mindenkit sikerült oda, vagy visszajelölnöm. Ugye nem hagytam ki senkit?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Cancan!
Én is gondoltam már erre (mármint mi lenne, ha Vida benézne a fórumra). Egyébként voltam nála, úgyhogy hamarosan start.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Én ma már nem bírlak Benneteket megnézni a wiwen, mert itt a munkahelyemen korlátozva van egyes oldalak nézegetése, és letelt a mai kvótám :oops: De azért dolgoztam is sokat. :D Na, majd holnap.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Cancan

Igen második után mentünk el.

Gaboka

Hát nem az a fránya tv torzít. :lol: De már nem sokáig dolgozom, csak a héten meg még jövő héten két napot. Nem szeretnék itt szülni. :lol:

Kép
gyorgyi33

Nagy a lebukás veszélye! :shock: De nem baj... Én már meg sem merek szólalni. Györgyire vadászok a wiw-en. :wink:

Durca, hát igen, beszéltünk valami közös szülinapos csokizásról-sütizésről. Meg arról is, hogy megyünk együtt szülőszobát látogatni. :D
vbea

Pocakosok! irigykedek utánatok tudjátok meg!
Itt piheg az ölemben ez a kis hógolyó, én meg mennék megint szülni. Nem baj, még mindent a hormonokra fogok....

Ja csajok, front van/lesz? vagy mi a szösz - nagyon zsongunk. Szerintem a férjeinknek sem esne jól ha visszaolvasnának. De hűséget fogadtunk, nem vakságot, nem igaz? :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!
Bocsi, hgoy eltüntem, csak Olivérem kicsit megfázott, aztán meg nem tudtam hozzászólni, aztán most meg itt.. :)
Vida rajongók közé kerülhetnék én is, imádom. az iwiwen ott vagyok, mint satuk.. Egyébként régen írt is a Vida a bnetre.. mostanában nem..
Cinicini! A párom is Labdás volt :)
Monacs! Én már sok naptárat csináltam, de corell draw progival.. azzal tudom.. Ha úgy gondolod., és lesz időm, csinálok neked egyet, ugy, hogy jpg-gé viszakonvertálom, és elő tudod hivatni.. csak képek kellenek... lassan már nekem is el kell kezdenem a következő évre megcsinálni.. ha az megvan, akkor a képeket könnyű kicserélni.
Bye!

satuk

Szia Dóri!!!

Jó hallani felőletek! Olyan ritkán jelentkezel :cry: ,úgy hiányollak!

Fogalmam sincs,hogy mikor megyek Mészihez,de nekem a jövő hét nem jó,mert ugye suli szünet van..... :?
Hú,majd gondolkodom,jó hogy kérdezted,én már totál elfelejtettem!! :oops:

Lehet hogy a tápszerváltás miatt ébred fel éjszaka? Talán Neki nem elég lektató? De igazából fogalmam sincs,a tápszereket nem ismerem.Szóval én semmi okosat nem tudomk mondani,majd a Lányok bizti segítenek!!!
Puszi

Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Szia Dóri!!!

Jó hallani felőletek! Olyan ritkán jelentkezel :cry: ,úgy hiányollak!

Fogalmam sincs,hogy mikor megyek Mészihez,de nekem a jövő hét nem jó,mert ugye suli szünet van..... :?
Hú,majd gondolkodom,jó hogy kérdezted,én már totál elfelejtettem!! :oops:

Lehet hogy a tápszerváltás miatt ébred fel éjszaka? Talán Neki nem elég lektató? De igazából fogalmam sincs,a tápszereket nem ismerem.Szóval én semmi okosat nem tudomk mondani,majd a Lányok bizti segítenek!!!
Puszi

Eszti

Kép
Kép
mano4

Szuper! Kétszer is átment!!!

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Dóri,

sajnos nem tudom, mi a megoldás. Csak tipp: nem lehet, hogy sokat alszik napközben, és kialussza magát 1re?

Satuk,

dejó, hogy írtál, rég hallottam rólad. Már 2szer sétálunk naponta a Millenárisban, sosem látlak. Egyszer fél1-2 közt kb, másodszor meg este fél 7 felé. Délben megyek egyedül, akkor traccsolhatnánk....

Ami a nőgyógyászok szépségét illeti... Hurcia és én a Molvival elbújhatunk... :D :lol: :lol: szegény. De olyan kedves és rendes, hogy csak na.

megyek, mert műsor van...
Jube

Kép

Kép
jube

satuk! De jó ötlet ez a naptár, elplagizálom, ha nem baj, bár én photoshoppal szoktam dolgozni, úgyhogy azzal csinálok majd.

Györgyi! Most csak kizárólag miattad nézem a 6órai Híradót. :wink:
Szép(ek) vagy(tok)!...és nagyon komolyak.

Monacs! Én tavaly pici zsákocskákat(különböző volt mind) készítettem, mindegyikre ráfestettem textilfilccel a számot, és egy-egy szép facsipesszel egy szép szalagra erősítettem őket, amit kifeszítettem a fiam számára elérhető helyre. Tetszett neki!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!

Megint jó sokat írtatok. :)

Én is Vida páciens vagyok, csak szülni nem sikerült nála. :( Talán majd a következőt.

A korkülönbségen már én is sokat gondolkoztam. Az a baj, hogy ez a hülye pénz is befolyásolja az embert, mert ugye a gyes nem sok mindenre elég. Ráadásul én nem is nagyon tudok visszamenni a munkahelyemre, meg a munkaköröm, munkaidő sem túl családbarát. Hát, majd kiderül, mit hoz az élet.

Azt akartam kérdezni tőletek, hogy nektek nem szokott elvándorolni a gyereketek a kiságyban? Én Pannit mindig máshol találom, mikor felébred, mint ahogy letettem. Egyik hajlanban kómásan mentem be hozzá, és csak néztem, hogy hol van a feje, ugyanis 180 fokban megfordult.

Engem is megtaláltok az iwien (Gálik Orsolya néven).

Sziasztok!

Orsi

KépKép
osori

Helló Lányok!

Hát mindenki a wiwen van,csak én mardok le?(mint mindíg mindenről)

Orsi!
Nálunk is fordult már elő,hogy nem ott találtam az ágyában Rebekát,ahová tettem.Jól megtudnak tréfálni bennünket!

Eszti

Kép
Kép
mano4

szia osori! Meg lehet kérdezni, miért nem sikerült nála szülni? Én ugyanis attól félek, hogy pont akkor megy a családdal síelni, mikor rámjön a szülés :cry: , ugyanis megemlítette, hogy minden évben olyankor szoktak menni.

nekem már relatív nagy a kisgyerekem, nem is emlékszem nagyon, hogy pár hónapos korában elvándorolt-e, de 1éves kora óta szinte minden éjszaka. Egyszer volt olyan eset, hogy a nagymamánál aludtunk mindhárman egy nagy szivacsmatracon, és éjjel, mivel mindig megnézem be kell-e takarni, be akartam takarni, csakhogy nem találtam magunk mellett. Legurult a szivacsról, és közvetlenül a bejárat előtt feküdt :D .kb 3ésfél méterre tőlünk. Még jó, hogy nem léptünk rá. Szerintem nem baj, hogy forog, ha baj lenne, valami bántaná, úgyis értesítene jó hangosan.

Korkülönbség: nálunk majdnem 6 év lesz, mire megérkezik a lánykánk, és nekem-nekünk így jó, hamarabb nem szerettük volna a munkahely miatt sem, és egyébként sem. Korábban sokáig hallani sem akartam kistesóról, most meg annyira várom, hogy már alig bírom magam tűrtőztetni.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Szia Eszti mano4! Szívesen küldök neked meghívót az iwiwre, ha kérsz! írd meg nekem az e-mailcímed, neved, és már is bent vagy!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

SZiasztok

Gabboka

Köszönöm. Illetve köszönjük. :lol:

Orsi

Hogy-hogy nem sikerült nála szülni? Nem tudott bemenni, vagy nem volt itthon? Nekem ez a legnagyobb parám, hogy majd olyankor szülök, amikor mondjuk nincs itt. Bár akkortájt nem utazik.

Kép
gyorgyi33

Szia Gabboka!

Köszi,aranyos vagy!
Az e-mail címem: mano4@citromail.hu
A nevem:Závodny Eszter

Még egyszer köszike!

Mindenkinek nyugis éjszakát!!!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Sziasztok,

Egy kicsit eltűntem, sajna Rékának hiszti rohamai vannak 2 napja, előtte meg betegeskedett. Fogacskája még mindig nincs. Napközben szinte semmit nem alszik, viszont ennek köszönhetően már este 6-kor durmol és először 11 után kel fel, aztán 4-5 óránként. De reggel 6-kor már kukorékol!!!!

Láttom mindenki jól van!!!! Hamarosan újra baba zápor lesz!!! DE JÓÓÓÓ!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Vida téma: én is kivétel vagyok, nem hozzá járok, viszont tényleg jóképű :lol: :lol: és nagyon-nagyon rendes. Na jó, nem csöppögök!!!!

Steffi,
Láttom anyós téma még mindig nagyon felhúz, szerintem próbálj meg túllépni rajta és majd akkor idegeskedj, amikor tudod, hogy jön. Nálam ez bevált!

Dóri,
Fogacskákkal hogy álltok? Kibújtak már?

Korkülönbség ügyben, nem tudom, hogy melyik a jobb. Eddig megvoltam győződve róla, hogy nálunk egymás után fognak jönni a gyerekek max. 2 év korkülönbséggel. DE, most egy kicsit fontolóra vettem, ugyanis pár napig én vigyáztam a bátyámék kisfiára, aki most 2 éves. Hát ne tudjátok meg, hogy a 2 gyerek, hogy lefárasztott. Egyébként arany gyerek, imádni való és tényleg nem rosszcsont, de főzni meg takarítani mellettük, hááááttttt..... Ugyhogy lehet, hogy mi várunk még egy kicsit. Természetesen az anyagiak is sajnos közrejátszanak :evil: :evil: !!

Pocakosok,
Én is nagyon irigykedem, annyira mennék én is újra szülni!!!

Tünde,
Férjed haza jött már?

Én is fent vagyok az iwiw-en: Hortobágyiné Takács Éva, majd én is megpróbállak megkeresni benneteket!!

Puszi
Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:17-kor.
Vendég

Lilla

Sok Somogyi Lilla van a wiwen. Nem tudom melyik lehetsz. :(

Kép
gyorgyi33

Gabboka,
Bejelöltek az iwiw-en!! Hú, nagyon csini kismami vagy és a családod is tündéri!!!!!!!!!!!!!!

Cancan, Orsi, Lilluska
Titeket is bejelöllek.

Előbb elfelejtettem írni, hogy a babák tündériek!!! :lol: :lol:

Vica

vica10

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:17-kor.
Vendég

xxx
Vendég

Lilluska,
Azért Te sem panaszkodhatsz a kis családodra!!!

Cancan, Orsi
Nagyon jók a képek az iwiw-en!!!!! Orsi, annyira édes az a kép, ahol "apuci és pici lánya" van.

Györgyi,
Ti is nagyon szépek vagytok, és gyönyörű menyasszony voltál. Nem sokára már hárman lesztek!!!!!!!!!!!!!!! Te vagy a soron következő!!! :lol: :lol: :lol:

Imádok képeket nézegetni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na lelöttem magam! :D :D

vica10

JÓ REGGELT ZSONGI-BONGIK!!!!!!

Imádom,mikor elinditok egy kis pezsgést :D :D ,ha így folytatjátok a férjek a ti fejetekre fognak húzni egy zsákot :D :D :D :D :D :D

Szóval nem is tudom hol kezdjem,hogy senkit ki ne hagyjak.

LILLUSKA!

Én is a közigazgatásban dolgoztam,mindig is,először csak államigazgatási főiskolás diplomával,a nemzeti kulturális alapnál(de annak már 10 éve :roll:,sőt 13,lehet,hogy te akkor még babáztál?:-)) )Aztán egy kis angliai kiruccanás után meg apeh-tag lettem,pusztán azért,mert ott volt ismerős.Ott végeztem az egyetemet,majd jöttem gyesre.Nem akarok oda visszamenni,igazság szerint a gyermekvédelem érdekel,de a mai helyzetben nem biztos,hogy lesz választási lehetőségem.Álmom,hogy bíró legyek,de épp most mondták a bíró lányok,akikkel szakjogászira járok,hogy igen komoly listás rendszer elsz,ahol pontszámok alapján rangsorolják az embert...végül is,igazságosabb,mint az uram bátyám,sógorom dolog.

GABBÓKA,SATUK!

Nekem kínai,amit írtok az adventi naptár készítésről,még a fotoshopot értem,de amit Satuk ír :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Viszotnt ez a felaggatós dolog nekem is tetszik,mert azt legalább értem.

ORSI!

Nekünk is volt elmászkálás,főleg,mikor épp tanult valami új mozgásformát.Péládul az átfordulásnál,mindig abból volt a baj és az ébredés,hogy nem tudott visszafordulni.

CINICINI!

De jó,hogy újra vagy..4 hét múlva kezdem a ctg-t(de ezt a GYÖRGYI is kérdezte) én nem bánnám ezt a télapós dolgot.
Agyalok a császár kontra hüvelyi szülés között,hát nem könnyű eldöntenem,hogy mi a bánatot csináljak.

ENI!
mikor van szülőszoba látogatás? biztos,hogy egyedül megyek,mert a férjem vigyáz majd mankára,főleg,hogy nem napközben van ugye?
de már arra is gondoltam,hogy megnézem majd akkor mikor a keszegh évikéhez megyek ctg-re..

KRISZTA
A start a kistesót jelenti? de jó,nem fogyunk ki a bébikből..

remélem lánoyk sokáig fogunk így levelezgetni,netalántán találkozni...

Uramatyám,kit hagytam ki..
én is az iwiwen vagyok:Lucsánszki Szilvi,megpróbálok mindenkit bejelölni,akit tudok.

húzok bevásárolni,ma délután lesz az első ovis bemutatója Mankának..beszámolok majd..

puszik,durca

Kép

Kép
durca

Jó reggelt Mindenkinek!

Vica, köszi a dícséretet, én is nagyon szeretem azt a képet, azért tettem fel. :D

Én június 12-re voltam kiírva, Vida viszont 17-én elutazott. Szerintem ő is úgy gondolta, hogy nem lesz gond, idejében meg fog születni Panni, de nem így lett. A kisasszony nagyon jól érezte magát bent, úgyhogy váratott magára. Már azt hittem, hogy a végén mégis sikerül Vidánál szülni, mert 24 után már újra dolgozott, de Panni 22-én úgy gondolta, hogy akkor most már kijönne, így Tóth doktornál szültem. Aranyos volt Vida, mert a 6 hetes kontrollon is bocsánatot kért, pedig hát nem az ő hibája volt, sajnos ezeket a dolgokat nem lehet befolyásolni és a nyári gyerekeknél benne van a pakliban, hogy elmegy nyaralni a doki. Nekem sajnos így jött össze, de tervezünk még babát, hátha ő Vidánál szeretne világra jönni :).

Gabboka, köszi a választ a forgással kapcs, elképzeltem, ahogy szegény kismanó ott feküdt a földön. Ezek a gyerekek nagyon tudnak alakítani. :)

KépKép
osori

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?