Sziasztok!
Kicsit sok a dolgom ezért nem írok mostanság, Bendi, suli, vezetés, háztartás stb. De főzés közben nézem miket írtok.

(notebook a konyhapulton)
Zuz, köszi az érdeklődést, vezetés megyeget, elvileg már csak 3 alkalom és jöhet a vizsga, de még nem tudom mikor, most megint nem ér rá az oktatóm.

De még én is elég bizonytalannak érzem magam, neked hogy megy?
Bendi pedig újabb és újabb veszélyes mutatványokat talál ki...szokás szerint ő mindent el akar érni és mindenhova fel akar mászni, már rájött arra is, hogy a konyhapultot úgy éri fel, ha kihúzza az alulról második fiókót, bemászik és feláll.

Meg már a székre felmászás is megy és már azt is kapizsgálja, hogy ha odatolja valahova a széket ahova fel akar mászni akkor nyert ügye van...
De egyébként jól vagyunk.

Elég mázlisták vagyunk, hogy nem töri magát össze a kis gézengúzunk. Ja igen, azt még akartam írni, hogy a rajzolás nagyon megy, már a falakon és a bútorokon is látszik...

mivel balga módon mindig azt hiszem, hogy csak a füzetbe fog rajzolgatni és ha nem figylek öt percig, akkor már valahova odarajzol a falra.
De, hogy valami jót is írjak a kis mókusról, most az a legkedvesebb elfoglaltsága, hogy segít nekem kipakolni a mosogatógépből.

Egyenként hozza oda nekem a tányérokat a szekrényhez, közben nagyon örvendezik magának én meg nem győzök olvadozni, hogy milyen ügyes és okos kisfiam van, és egy szavam sem lehet, hogy nem segít senki a házimunkában.
ruz