mégse..
Töki POmpost akarok ÉÉÉÉN IIIIIS!!!!!!!!!nagyon guszta lett csajok,ez tényleg nem valami szép dolog!
Majola
szerintem gondold át a hatékony fényképezés előnyeit!
de persze nélküle is szeretlek!
Ancsi,
kilp nagyon szuper!mikor lesz időm gyártani egy ilyet?
Roki,
igen,ilyen túlevéses hányások nekünk is voltak régen,szerencsére már nincsenek!
inkább nekünk is az volt a jellemzőbb,de ez is régen(már nem tom ki is írta

),hogy az esti evés után mindig rögtön nekiállt viháncolni az ágyába és akkor is sugárba!most viszont pont hogy nem engedem elaludni,hanem akarom,hogy viháncoljon,mert különbn rosszul alszik és begörcsöl a hasa,mer t nem dolgozza le!valami mindig van!de azért egyik sem sűrűn!ez meg valami egészen más volt megint!
bölcsi-úgy drukkolok Zsuzsának ,hogy élvezze a dolgot,ez meg tipikus,hogy benyal valamit,amikor már kezdene ráérezni!
Barbi
képek nagyon jók és köszi a közelit rólunk,mindig örülök,ha valaki csinál egy párosat Kisnyulammal,mert nagyNyúl nem hajlandó fotózni,mert egyszer beszóltam,hogy szedje már össze magát(mindegyik homályos volt

),erre úgy megsértődött,hogy ez a büntetésem!szóval köszi!
délutáni sétán nagyon ott lett volna a helyünk,már bánom,hogy nyúúúúl

voltam!
és megzabálom MAJA ördögi vigyoráááááát!elképesztő nagy huligán!
Mazsi különleges és szelíd ,mimt mindig,Julcsi figyel a nagy ,érdeklőső szemeivel,Leon meg vagány,ahogy azt kell!
fúúúú lányok,most meg nekem van iszonyú hányingerem és a hasam is görcsölget

jaj!
Benianyu,
képeid megint nagyon jók a fiúkról,de két ilyen jóképű tesóval könnyű!Beni eszméletlen jó pasi!
And
köszi
Jucc
srácoknak jobbulást!
én is rá merem hagyni Kisnyuszit másra,remekül el va!apjára akár egy hétig is,de azt én nem akarom,mert én nem bírnám és engem meg ki vígasztalna!már sétáknál is,mintha ott se lennénk úgy jár-kel a kis világjáró!csak ha elfárad vagy kell valami,akkor vesz észre
Totka
Pannád annyira aranyos!ez a gomba sztori!
Csikken
Dávid tényleg szép kislány lenne,de a fütyis variáció se rossz!
homeos-kávés dolog!megkérdezzem,ha járok a homeos patikába,hogy mit gondolnak?elég tájékozottak ott a csajok!
GöndörZsófi
na igen
Anikó
na végre megjött,hurrá!vagy nem hurrá,mert most szarul vagy?
jaj,veled most olyan gondba van az ember,hogy örüljön a vörösöknak vagy sem!
Juci
te szegény,remélem holnap már tényleg mondanak s valami érdemlegeset!szar lehet ez a bizonytalanság!ezek szerint após se tudott több infóval szolgálni!

nagyon várom az eredményt!
és képzeld mi történt a Normafán !!!
mikor kiértünk a rétre Barbi visszarohant a kocsihoz(ami azért jó messze volt)hogy hozzon egy plédet!és rám hagyta a kölköket

!egyszercsak látom,hogy NEM LÁTOM NOLCSIT!!!!!!!azt hittem elájulok,a többiek se látták,le föl rohangásztam,lepergett az életem stb!és még te is eszembe jutottál...

és akkor egyszercsak szólnak,hogy ott ül a kisvonatban az orrunk elött,de az meg olyan görbe nekem és Csibinek is ,hogy nem láttunk tőle!

viszont nagyon megkönnyebűltem és akkor meg azért ájultam el majdnem!én már rettegni fogok,ha ott hagynak velem egy gyereket!
Kisnyuszi jól visszaaludt,bekapcsoltam a párásítót,amit apósék itthagytak,aíg pihiznek és szerintem attól,éjszaka is mint a bunda aludt tőle még taknyosan is!