A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Na Lanyok,
Itt panaszkodom, erre a Jo Isten lenezett a Foldre es megsertodott, mondvan, -Na te bolond, ha ezt akarod, akkor tessek, jojjon a voros sereg! :twisted: Hat jott, itt van, szoval megkaptam amit akartam!Megjott! :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok! :) :)

Mi egy nagy adag zöld salátát vinnénk a talira, egy kis feta sajttal és joghurt szósszal. Jó lesz? Szerintem illik a pompihoz is, mert azért az elég nehéz kaja.

Anikó,
Látod, ezt akartad! :) De most legalább megnyugodhatsz teljesen!

Rokica,
Jobbulást Zsuzsának! Szegény biztos összeszedett valamit a bölcsiben. Sajnos ezzel is jár a bölcsi! :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Anikó
éljenek a vörösök!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok kicsit fáradtan. Marci ma elég nyűgös(kivételesen :lol: ) én meg keveset aludtam.

Alig emlékszem miket írtatok, elnézést.

Csillám
Mindig örülünk Nektek és Dávid kislánynak is nagyon szép lenne valóban!

Rokica
Sajnálom, hogy Zsuzsa megbetegedet! JObbulást Neki!

Megann
Léna eszik már? Marcinak továbbra sem az igazi az étvágya, bár egy fokkal talán jobb a helyzet.

A pomposok nagyon jól néznek ki!

Bodza
Nagyon szép család vagytok!

Annamami
Direkt leforrázta a férjedet?Kiváncsian várjuk az orvosi véleményt.

Mi tegnap voltunk Veres doktornál. Nagyon kedves ember. Bár sok újat nem tudott mondani. Az mondjuk megnyugtató, hogy véleménye szerint nincsen szervi baja a gyereknek.
De ő is azt az ovrost javasolta akihez megyünk jövő csütörtökön. Ő állítólag az ország legjobb szakembere ezen a területen.
Ja és azt mondta, hogy a tükrözést egyelőre semmiképpen nem tartja indokoltank.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Róki! Jobbulást nektek, és semmi baj, első, hogy Zsuzsa meggyógyuljon!!

Jucc! Elküldenéd Ayse címét akkor nekem, hátha el tudunk jutni hozzá? Köszi! bozsoandi kukac freemail pont hu

Anikó! Vörösek: :( és egyben :D

Lányok! Senkinek nincs kórházi listája? SOS!!!

Kép

Kép

Kép
bodza

Benianyu-Totka!
Koszi nektek!

Totka,
Pancsi tuti aranyos lehet, gomba-gombok :lol: :lol: olyan sokat tudnak fejlodni tok keves ido alatt!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Bodza,
Ha gondolod megnezem otthon, hatha meglelem!
Bar nalunk csak az volt eltuntetve mi kell nekunk es a kicsinek, egyebkent minden mas egyebet (pelus-kulonfele pelenkazo-tisztitoszerek adottak voltak)

Hajra az utolso heteidet viszed mar!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

ma itt voltak Csibiék,de nem sokáig,mert nyűgösek voltak a csajok!mindkettő!nem alszanak rendesen! :? Kisnyuszi meg szokásához hívenmindent oda akart dobni Fanninak és mindenáron megakarta vizsgálni a szemét és a koponyáját!nem örült neki!
Kisnyuszi sem volt formában,elég rosszul sikerült esései voltak,egyikről én tehetek,csak egy pilanatra beültettem a Fanniék babakocsijába,elnéztem és mire visszanéztem már kiesett a drága!meg nem ütötte magát nagyon szerencsére,de megijedt!aztán rálépett egy meseönyvre,ami a kövön hevert és ,mint a rajzfilmekben kicsúszott alóla ő meg fel a levegőbe,majd koppant....a feje,de nagyon! :? azért túlélte!most megint alszik!
holnap szerintem nem megyünk,pedig jó kis bulinak igérkezik és nagyon kiváncsi voltam a barázdabillegetők fészkére :roll: ,de ez van!egyszerűen még mindig nem érzem 100asnak nyulamat és ennyi gyerek között tuti benyal valamit!
sajnálom! :(

Bodza,képeken olyan helyesek vagytok,és Saci! :P :P :P :P :P :P
én küldhetek egy listát..küldöm!
Maresz,
így beárulni Thomasannét! :lol: :lol: :lol: :twisted: ...
na ébredés van,pedig itt a jegyzet nálam,hogy kinek mit akarok! :evil: :evil: :evil: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

mégse..
Töki POmpost akarok ÉÉÉÉN IIIIIS!!!!!!!!!nagyon guszta lett csajok,ez tényleg nem valami szép dolog! :twisted: :lol:
Majola
:lol: :lol: :lol:
szerintem gondold át a hatékony fényképezés előnyeit! 8) :lol:
de persze nélküle is szeretlek! :P
Ancsi,
kilp nagyon szuper!mikor lesz időm gyártani egy ilyet? :roll:
Roki,
igen,ilyen túlevéses hányások nekünk is voltak régen,szerencsére már nincsenek!
inkább nekünk is az volt a jellemzőbb,de ez is régen(már nem tom ki is írta :oops:),hogy az esti evés után mindig rögtön nekiállt viháncolni az ágyába és akkor is sugárba!most viszont pont hogy nem engedem elaludni,hanem akarom,hogy viháncoljon,mert különbn rosszul alszik és begörcsöl a hasa,mer t nem dolgozza le!valami mindig van!de azért egyik sem sűrűn!ez meg valami egészen más volt megint!
bölcsi-úgy drukkolok Zsuzsának ,hogy élvezze a dolgot,ez meg tipikus,hogy benyal valamit,amikor már kezdene ráérezni! :evil:
Barbi
képek nagyon jók és köszi a közelit rólunk,mindig örülök,ha valaki csinál egy párosat Kisnyulammal,mert nagyNyúl nem hajlandó fotózni,mert egyszer beszóltam,hogy szedje már össze magát(mindegyik homályos volt :? ),erre úgy megsértődött,hogy ez a büntetésem!szóval köszi! :P
délutáni sétán nagyon ott lett volna a helyünk,már bánom,hogy nyúúúúl :lol: voltam!
és megzabálom MAJA ördögi vigyoráááááát!elképesztő nagy huligán!
Mazsi különleges és szelíd ,mimt mindig,Julcsi figyel a nagy ,érdeklőső szemeivel,Leon meg vagány,ahogy azt kell!

fúúúú lányok,most meg nekem van iszonyú hányingerem és a hasam is görcsölget :shock: :shock: :shock: :shock: jaj!

Benianyu,
képeid megint nagyon jók a fiúkról,de két ilyen jóképű tesóval könnyű!Beni eszméletlen jó pasi! :oops: :P
And
köszi :P :P :P
Jucc
srácoknak jobbulást! :?
én is rá merem hagyni Kisnyuszit másra,remekül el va!apjára akár egy hétig is,de azt én nem akarom,mert én nem bírnám és engem meg ki vígasztalna!már sétáknál is,mintha ott se lennénk úgy jár-kel a kis világjáró!csak ha elfárad vagy kell valami,akkor vesz észre :? :lol: :lol: :lol:
Totka
Pannád annyira aranyos!ez a gomba sztori! :P :P :P
Csikken
Dávid tényleg szép kislány lenne,de a fütyis variáció se rossz! :wink:
homeos-kávés dolog!megkérdezzem,ha járok a homeos patikába,hogy mit gondolnak?elég tájékozottak ott a csajok! 8)
GöndörZsófi
na igen :( :( :( :( :( :(
Anikó
na végre megjött,hurrá!vagy nem hurrá,mert most szarul vagy?
jaj,veled most olyan gondba van az ember,hogy örüljön a vörösöknak vagy sem! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Juci
te szegény,remélem holnap már tényleg mondanak s valami érdemlegeset!szar lehet ez a bizonytalanság!ezek szerint após se tudott több infóval szolgálni! :? nagyon várom az eredményt!
és képzeld mi történt a Normafán !!! :shock: :?
mikor kiértünk a rétre Barbi visszarohant a kocsihoz(ami azért jó messze volt)hogy hozzon egy plédet!és rám hagyta a kölköket :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: !egyszercsak látom,hogy NEM LÁTOM NOLCSIT!!!!!!!azt hittem elájulok,a többiek se látták,le föl rohangásztam,lepergett az életem stb!és még te is eszembe jutottál... :oops: és akkor egyszercsak szólnak,hogy ott ül a kisvonatban az orrunk elött,de az meg olyan görbe nekem és Csibinek is ,hogy nem láttunk tőle! :oops: viszont nagyon megkönnyebűltem és akkor meg azért ájultam el majdnem!én már rettegni fogok,ha ott hagynak velem egy gyereket! :shock: :( :( :(

Kisnyuszi jól visszaaludt,bekapcsoltam a párásítót,amit apósék itthagytak,aíg pihiznek és szerintem attól,éjszaka is mint a bunda aludt tőle még taknyosan is! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

hú,menit írtam! :roll: 8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

mennyit :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

már megint visszaájult!mi van ma?babafront már megint! 8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

én nem vagyok ám sorminta buzi.... :roll: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

:mrgreen: tényleg nem!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

sábádibádáppá..tüptürűűűűpp! :o

Emese és MarciKépKép
nyúlné

így könnyű dolgom van ám csajok! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,
Vége a százlábúaknak! :) :) :)
Köszi a bókot. :) Beni részéről kölcsönös a szimpátia, nagyon tetszettél neki, mikor egyszer találkoztatok. Az a szolid huszonegynéhány év korkülönbség meg mit számít?!?!? :) :)
Sajnálom, hogy nem találkozunk holnap! De a legfontosabb, hogy Kisnyuszi végre meggyógyuljon! :) :)
Én is szívbajt kaptam volna a helyedben, ha nem találtam volna Leont. :cry:
Múltkor Beni biciklizett el és elkerültük egymást! Én olyan ideges lettem, kiabáltam, az egész lakótelep tőlem zengett. Aztán megláttam, szegény ő is annyira megijedt. Mondtam neki, hogy akkor most ez a büntetés, hogy ő is teljesen összesz@rta magát. Felesleges lett volna még leszidni is. :(

benianyu

Dani is extra sokat aludt ma (magához képest). Igaz ma negyed 6-kor kelt és másfél óra alatt nem tudtam visszaaltatni. Viszont utána aludt 9-11-ig és 3-1/2 5-ig. :) Amúgy csak egyszer szokott egy nap aludni, kb 2 órát, dél körül.

benianyu

Annamami,
Mi volt a dokinál?

benianyu

Benianyu, az épp ügyeletes magában beszélő. :)

benianyu

Ez van, ha Dani 10 percet eljátszik a szobájában. :) De vége, már itt van a lábamnál. Pussssssssssz

benianyu

Sziasztok!
Húú, csajok ezek a töki pompik aaaannyiraa jól néznek ki!!! Én is fogok csinálni!!

Annamami, Totka!
Én vagyok még rajtatok kívül az a csodabogár akinek szintén nincs mosogatógépe. Méég! Ígéretem van már rá!! :lol:
Úgyhogy most én is jegyzeteltem. :)

Benianyu!
Annyira helyesek a fiaid együtt! Persze külön-külön is szépek. :D
Ma Bendegúz is kétszer aludt, és ő is csak egyszer szokott. Remélem ez nem megy az éjszakai nyugalom rovására.

A normafázós-játszóterezős képek is szuperek, olyan szépek a gyerkőcök mind!

Remélem találkozunk holnap Aysééknél, és nem jön közbe semmi nem várt fordulat. Mindenesetre a muffint megsütöttem! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Lányok!

Holnapra nagyon jó talizást kívánok nektek!
Én holnap hajnalban megyek anyumhoz, csak vasárnap leszek újra.

Sziasztok!

Kép
kuha

Sziasztok!

Benianyu!
A Nolcsit kereste Emese, nem Leont :lol: :wink:
Édesek a fiúk a kádban, látszik, hogy ők is milyen jó testvérek :D
Ennek én is nagyon örülök, hogy a két fiú jól kijön. Habár mostanában Noel is mentegeti a játékokat, de ő még csak a kanapéra rakja fel és oda mászik, nem a pelenkázóra :lol:

Csillam!
Dávid irtó cuki kislány (lenne), de azért nem tagadhatja le, milyen jó kispasi! :wink:

Megann!
Jó kertészkedést, bizti még szebb lesz a kertetek tavaszra, pedig már most is nagyon jól néz ki :D

Anikó!
Akkor éljenek a vörösök! :D

Roki!
Zsuzsának jobbulást, sajnálom, hogy nem jöttök! :(

Zsóf!
Örülök, hogy Ti viszont igen, jó régen nem láttalaák, meg a fiúk is sokat nőhettek! :wink: :D

Annamami!
Jesszusom, leforrázta a saját fiát?????? Hogy történt? :shock: :shock:
Mazsival mi van, voltál dokinál?

Emese!
:cry: :cry: :cry: :cry:
Sajnálom, hogy nem jöttök, de megértelek.
Nem is gondoltam, hogy Nolcsi így megijesztett......nem egy eltűnős gyerek, ezért is mertem ott hagyni. :oops:
Nyuszinak mostmár végleges gyógyulást! :)

Jucc!
Fiúk gyógyuljanak meg, sajnálom, hogy Ti is betegség miatt nem jöttök holnap :(

Juci!
Az a lényeg, hogy nincs szervi baj, nem?! Akkor jó dokit választottál, reméljük mond valami okosat!

Hajni!
Panna micsoda kis okos, jó ez a gomba-gomb! :D

Ma gyerekmentes kimenős napom volt, most várom a fiúkat :D
Reggel 9-kor Zsuzsával már a Váci úton egy turiban kezdtük a napot. Nagyon szuper dolgokat vadásztam, de szokás szerint a lány ruha felhozatal jobb volt, mint a fiú :(
Persze Leon kapott két nacit, olyan kevés van szegénynek :lol: :P , meg egy kötött pulcsit. Nocsi egy kabátot, barátnőm kislánya meg egy halom cuccot...
Magamnak is szereztem eyg csizmanadrág farmert, meg egy hosszú farmert is. Mind a kettő szuper jó fazonú és színű és a hosszú nacinak még a hossza is jó!!!!!
Zsuzsa is jó dolgokat talált Julcsinak meg rokon gyerekeknek :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Márti!
De jó, hogy írsz! :D
Olyan keveset szoktál ide, azért örülök ennyire :oops:
Kezed hogy van? Jobbulást kívánok!
Milyen muffint csináltál? Én is nagyon szeretem őket :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

sziasztok!
csak egy szó, mert apa megjött, hipp-hipp-hurrá, és már vendégek is vannak.... tegnap este tudtam meg.
megkaptam az útvonalat, megyünk!
úgy néz ki, hogy apát ledobjuk a deák térnél, ott tudunk felvenni esetleg valakit, csak az a gáz, hogy nincs gyerekülésünk még egy :(
Bodza, nem tudom hol laktok, szerintem össze tudjuk hozni. bár így is félek, hogy a hosszú utat Eszti végig fogja rinyálni, még, ha társasága van, talán... szóval még este jövök, ha elmentek a vendégek. vagy ha gondolod, hívj fel és megdumáljuk!!

nincs kedvem most senkihez sem, még jó, hogy apával már örültünk egymásnak :wink: (Kisbencének jobb lett volna, ha apa egy hát múlva megy svédországba :D )

KépKép
KépKép
and

Na neeeeee!!! Mit látok???:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ugye csak viccelsz, Róki??? Mikor mondtam Gergőnek, hogy holnap találkozunk Zsuzsával, annyira örült. Annyira sajnálom!!! Biztos, hogy beteg? Ha mégsem, akkor gyertek ám!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Róki! :D

És természetesen gyógyulást kívánunk Zsuzsának! Gergő puszit is küld, azt mondta! :)

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

And! Nagyon köszönöm a felajánlást, de valószínűleg nekimerészkedem egyedül Nagybudapestnek autóval. :D

Csak valaki legalább Ayse címét írja meg, ha útvonalat nem is kapok!!!

Nyúlné, Anikó! Köszönöm a listákat! El kéne kezdenem bepakolni a csomagomat.

Jók a normafás képek!

Vacsi-time!

Kép

Kép

Kép
bodza

Jucc, küldtem mailt, de még nem kaptam útvonalat, de nekem is elég lenne a pontos cím!!!

Kép

Kép
prüntyi

Húúúúúúúúúúúú, lányok...most nézem merre van Nagykovácsi....hát nekem kb 50-60 kilóméter, átszelve egész pestet...nem biztos, hogy bevállalom Tüncsivel...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Göndörzsóf! :(

Nagyon sajnálom, de nem merem gyerekek közé vinni. Játszótérre se vittem ki. Miután hazaértünk a bölcsiből, annyira jól nézett ki, tök jókedve volt, láz sehol, jó étvágya volt, stb, hogy mégiscsak elmentem vele meg anyukámmal egy betervezett ruhavásárlásra neki, de útközben elaludt, és ott meg már látszott rajta, hogy bágyadt és valami nincs rendben. Lázát méregettem a nap folyamán, nem volt neki, de nekem néha úgy tűnt, feljebb kúszott a hője (kipirult, lebágyadt, tapintásra meleg volt) aztán meg visszament normálisra. Nem akarom így gyerekek közé vinni, mert ha még élvezné is, az kötve hiszem hogy a többiek is élveznék ha elkapnának tőlünk valamit.

Holnap reggel megyünk doki nénihez, én is nagyon remélem hogy nem lesz ennél komolyabban beteg.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bodza,
Küldtem nekd útvonalat! :)

benianyu

Benianyu! Köszönöm, megkaptam!

Igyekszünk akkor mi is ott lenni!

Kép

Kép

Kép
bodza

Csak röviden,mert hulla fáradt vagyok és rosszkedvű.

A DIAGNÓZIS A GYEREKORVOSUNKTÓL:

MAZSINAK MINDKÉT KEZÉN ELSŐFOKÚ ÉGÉSE VAN! :cry: :cry: :cry:

Így nézett mikor elmeséltem a sztorit: :shock: :shock: :shock: :( :( :shock: :shock: :shock:

na,mentem,bocsi......
annamami

Annamami!

Annyira sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Reméltem, hogy nem ez fog kiderülni, na, nem mintha bármi más sokkal jobb lenne!
Ha anyóssal nem , talán a lányokkal tudnál szót érteni, nem???
Olyan nincs, hogy senki nem tud semmit!!!

Kép
kuha

Én bizti, hogy a büdös életben nem bíznám anyósra a gyereket ezek után. 1 percre sem!!!!
Még akkor is meggondolnám, ha őszintén elmondta volna, hogy mi történt.
De íígy..... :? :? :? :?

Kép
kuha

Annamami!
:( :( :(
Nem is tudom, mit mondjak, vagy lehet-e bármit is mondani......
Az biztos, hogy nem szó nélkül tűrte Mazsi, amikor történt.
Remélem sikerült valahogy kideríteni, hogyan történhetett.

Évi!
Te még itt????
Már elköszöntél egyszer :lol: :lol: :lol:
Érezzétek jól magatokat anyukádéknál!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

BArbi!

Igen, de itt ragadtam a gép előtt.
Viszont most tényleg köszönök, holnap hajnalban kelek!

Jó éjt mindenkinek, holnapra jó talizást, és szép hétvégét!

Kép
kuha

Annamami, szegény, most biztosan még idegesebb vagy. Azt hiszem, én ezek után kőkemény kinvallatásba kezdenék, de remélem, te okosabban és ügyesebben oldod meg majd a helyzetet.

KépKép

KépKép
majola

Márti,
Köszi a bókot. :)
Bendegúz simán elaludt? Dani kicsit nehezebben, mint szokott, ugyanis mióta egyet alszik napközben, szinte beájul az ágyba fürdés és cici után. De nemvagyok hozzászokva, hogy picit sirdogál. Aztán bekapta a takaróját és elaludt. Az egész háromszor 10 mp sírás volt.

Barbi,
Bocs, nem olvastam figyelmesen. Csak valahogy azért gondoltam, hogy Leont nem találta Nyúlné, mert ha Nolcsit hívogatta volna, akkor ő már inkább előjön. Bár biztos nagyon izgatta a vonat. :)

Annamami,
Ez nagyon durva! :( Szegény Mazsi, biztos fájhatott is neki. :( És még mindig semmit nem mondanak?!?! :? :(

Kuha,
Ha még itt vagy! Jó hétvégét Anyukádéknál! :)

benianyu

na itten vagyok. vendégek elmentek. már mindketten olyan fáradtak vagyunk, ma igyekszem többet aludni, mert ugye holnap nehéz napunk lesz :)
mi is kettészeljük holnap budapestet, de muszáj :)
remélem korán kel, és akkor elfárad, mire indulunk, sztán meg jól lefárasztja magát a nyüzsiben.

ja, ma hajnalban fél3-fél6-ig engem fárasztott. kicsit zombi voltam már. meg ideges. le föl járkáltam vele a lépcsőn, volt járóka, nagy ágy, kis ágy, éneklés, ringatás, semmi eredménnyel, úgyhogy maradt a játék. betettem az ágyunkba, adtam a kezébe távirányítót, a kedvenc könyveit és egy vizespalackot, és megfogtam a lábát, hogy ha véletlenül elalszom, felébredjek, ha menekülni próbál. természetesen próbált :twisted:
mentünk volna ma délelőtt temetésre is, de így nem vállaltam be, apukám képviselte a családot. ahol felnőttem, ott volt a szomszédunk, együtt nőttünk fel a gyerekeivel, és együtt is nyaraltunk. úgy megrendített. apunál fiatalabb.

viszont van egy terhes barátnőm :) azaz várandós lett egy barátnőm :)

ma az Esztire apu vigyázott, amíg kimentem apa elé a reptérre. apukámék nagyon közel laknak, és most először az Eszti saját lábán haza sétált. igaz, közben többször lehuppant, de nem mászott. és volt falevél és kutya nézegetés és rácsodálkoztunk minden járókelőre, ők is ránk :) meg a szomszéd nénit is levettük a lábáról. úgyhogy az egy perces utat uszkve 20 perc alatt tettük meg :D

most akkor mindenki tud jönni Aysehoz, aki akart?

Anikó! na akkor jól drukkoltunk :wink: az lett, amit szerettél volna :)

Juci! örülök, hogy kezd sínre kerülni a dolog Marcival! és annak is, hogy azt mondta a veres doki, hogy nem kell a tükrözés! kíváncsi vagyok én is a szuperszakemberre!

Annamami! mi a helyzet??!

Évi neked jó szentendrézést!

Zsuzsának és Kisnyuszinak meg kórságelűző puszikat küldünk :)

Nyúlné :D nem sábádibudáppá :wink: :lol: :lol: ez menőmanó volt, vagy mi is? :D

csajok, mikor is megyünk bulizni??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

szerencsére én is rá tudom hagyni az Esztit bárkire a családból, bár egyre nehezebben viseli, ha észreveszi, hogy elmegyek. viszont alvásnál, ha felébred, vagy még nem alszik, akkor ő rögtön nyomja fel magát, térdel, áll. és általában valamilyen, többnyire fülsértő hangot is ad ki magából. csak akkor fekszik, ha alszik.

mit is akartam még... nem emlékszem :oops:

KépKép
KépKép
and

jesszus! Annamami! komolyan, ezt annyira nem gondoltam, hogy ez megtörténhet! egyszerűen nem hiszem el, hogy suttyomban megégeti magát a gyerek. hát én is ízekre szedném azt a nőt, nem maradna egyben.... és csak felügyelettel láthatja Mazsit.
összeszorul a szívem, kis ártatlan Mazsi...

KépKép
KépKép
and

Prüntyi! nem tudom, közben kaptál-e címet, én továbbítottam neked az emilt, amit kaptam Aysétól!

KépKép
KépKép
and

Barbi!
Igen ritkán írok, viszont azért olvasni szoktam ám, meg képet nézegetni! :)
Málnás-túrókrémes muffin, holnap megkóstolhatod!
Majdnem mindig ezt sütök, Laci ezt szereti legjobban. De lassan be kellene vezetni a köztudatba valami másfélét is itthon, mert én már kezdem unni. :lol:

Benianyu!
Bendegúz nehezebben aludt el negyed 10 körül, pedig fáradtnak nézett ki már fürdéskor. De remélem éjszaka alvás lesz.

Annamami!
Húú, biztosan nagyon pipa vagy, én is az lennék. Egyébként biztos fájhatott neki kicsit, szegény Marci. Én kipaszíroznék anyósból egy vallomást a helyedben sürgősen. Forró hősugárzó, vagy fűtőtest nem lehetett? vagy forró lábos széle? azt tudom elképzelni ahogy fölényúl egy gyerek és szimmetrikusan megégetni a csuklóját. Már ha a tenyéri oldalon van. Ha meg a kézhát fölött akkor elképzelésem sincs. :roll: :?:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Annamami
Ez durva.Az egy dolog, hogy nem ügyelt megfelelően és ez történt.(Azt azért nem feltételezem, hogy direkt csinálta volta, ugye? :shock: )Ez előfordul. Ugye Nyúlné :lol: :wink: Na csak vicceltem, ne haragudj, de annyira adta magát!
Szóval az előfordul, de akkor az a minimum, hogy elmondja őszintén hogy mitörtént. Más kérdés, hogy azok után sem bíznám rá többet, de legalább elmondta volna.

Thomasanne
Apátok hogy van????

Megann
???

And
Apa miért utazik el? Vagy most jött haza? Vagy most mi van?
Szakiról beszámolok. Köszönöm mégegyszer Veres dokit. Megnyugtatásnak jó volt.(picit drága, de jó :wink: )

Kuha
Már megint nem jöttök? :cry:

Marcit én a szüleimre és a nővéremre merem rábízni egyedül. De rájöttem ám, hogy mi az oka ennek. Iszonyú bizalmatlan vagyok.
MOndjuk ha az ember gyerekéről van szó, talán nem is árt.
Tényleg.
Jucc
Meg akinél bébiszittyó üzemelt már.
Hogy működik ez? Úgy értem, csak egy vadidegenre bízod a gyereket. Hogyan sikerül megbízni benne? Vagy sokszor találkoztok előtte. (mondjuk én nehéz eset vagyok, de legalább 3 évig kéne naponta jönnie hogy rábízzam Marcit :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Na jó túloztam. Pl Benianyut csak egy éve ismerem, de úgy megbízok benne, hogy rá merném hagyni Marcit. Na de ritkák a Benianyu félék! :lol: :lol: :lol:

És Nyúlné
Ne bántson most már a lelkiismeret amiatt az ősrégi történet miatt!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

És különben is. Benianyuval ha úgynézzük szinte nap mint nap találkoztunk az elmúlt egy év alatt.
Emlékszem amikor még minden séta közben aludt Dani és Marci.És amikor először láttuk egymás babáit nyitott szemmel az igazi érdekesség volt! :lol: :lol: :lol: Emlékszel Benianyu?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, hát igen, egy írtó picit drága ... :wink: ha nem titok, ki az a szuperszaki, akihez küldött? vagy majd holnap, vagy priviben is jó :)

Ancsi!
most néztem meg a videót, és szégyen vagy nem, nekem bizony kicsordult a könnyem... és én is addig ülök majd a gép előtt, amíg nemtudok ilyet csinálni. majd karácsonra bevetem. lesz nagy sírás-rívás!!!!! :lol: :lol: :lol:

Hajni!!!
jajj de jó, hpgy mondtad a bélyeget!!! már én is kiszúrtam ezerszer a postán, de mindig elfelejtem karácsony előtt, hogy miket is akartam. már oölyan réf voltam a mi kis postánkon... köszikösziköszi :)
és ajánlom a saját készítésű képeslapot is!
Eszti fényképe volt benne, szép karácsonoysan megcsinálva, mindenkinek nagyon tetszett!

KépKép
KépKép
and

Amúgy meg a gyerekek tényleg hipp-hopp feltudnak szívódni! :shock:
MOndjuk ha rám bízná valaki a gyerekét én azt csinálnám, hogy az egyik kezemmel fognám a bízott gyerkőcöt a másikkal Marcit és nem ereszteném el őket addig amíg az anyuka vissza nem veszi. Gondolom nagyon díjaznák a gyerekek :lol: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?