Idõnként olvalak benneteket, csak nincs idõm írni.
Gitta: Légyszike javíts a táblában, ma megint......

Így 7c 1cn
Puszilok mindenkit: Ildi
2002.10.16 07:50
, pedig reggel, munkába jövet szépen elhatároztam, hogy ma nincs fõnököm, egész nap henyélni és netezni fogok, erre itt várt a meló az asztalon... És ez a szürkeség odakint! Na, mindegy...
Mindenkinek! 2002.10.16 07:50
Megvolt már a pé-ed? Ha igen, esetleg ez egy második pé
MIlyen boldog pillanat lehetett, amikor a gyermekedet rátették a hasadra
Sokan még ezt az élményt sem éltük át, de biztos, hogy átfogjuk élni valamikor
Te már tudod, hogy ezért ÉRDEMES küzdeni és harcolni

2002.10.16 08:08
)
!Láttátok a "Hook" címû filmet?Abban a repülés élményéhez csupán egy szép gondolat kellett.Nos a szép gondolat nekem mindig az a pillanat,és attól azonnal szárnyakat kapok és a felhõk közé emelkedek

2002.10.16 08:13
Csak ne erõltesd meg nagyon magad jó!? Olyan jó hogy boldog vagy!
Szerintem baba lesz a dologban!
2002.10.16 08:26
Sajnos itt nem tudják a szándékaimat.
, aki alig érezte.
2002.10.16 08:33
A hõd remek
Pusztán próbáltalak rávezetni, hogy milyen jó Neked, mert Te már látod és ismered az értelmét és azt az érzést amiért bármire képes lennél és leszel is
Kitartás és ez a hõzuhanás bármitõl lehetséges
2002.10.16 08:43
2002.10.16 08:49
Ebben a ciklusban már nem fogok Norcolutot szedni, remélem így is jó lesz a hõgörbém. A cickafark-palástfû teát fogom inni a 14. napig, meg szedem a folsavat az Elevittel felváltva. Remélem nem lesz hiába.
Rita
Nem baj ha nem teszel a profilodba képet, Téged láttalak a zebrafarmon.
Egyébként én sem hagyom idõtlen-idõkig a profilban a képem,csak addig amíg megnézitek utána leszedem. Bizonyos fokig én is tartok a munkahelyi olvasóktól, ezért nem a saját nevemen jeletkeztem be. Ugyhogy csak "ál"Laura vagyok. Szerintem ez jó az Internetben, hogy mindenki megtarthatja az inkognitóját és névtelenül sokkal õszíntébb az ember.
2002.10.16 08:49
2002.10.16 08:53
Nem akartam leírni, de már annyira idegesít, hogy nem tudom senkinek elmondani, pedig félek tõle, hogy csalódom! Szabályosan érzem, hogy most sikerült! Pedig még van majd egy hetem addig, amikor nem kellene megjönnie! Mi lesz, ha tévedek? Már most tiszta idegbeteg vagyok a gondolatra, mi lesz, ha vasárnap megjön? Mellesleg meg minden reggel úgy kelek, hogy majdnemcsak hánynom kell (meg útközben is a munkába menet, meg itt is). Bocsi! Megduzzadtak a cicijeim is, undorodom a szagoktól. Nem értem, ahhoz hogy ezt érezzem, még több idõnek kellene eltelnie, nem? 1,5 héttel a pé után ez egy kicsit korai szerintem. Félek, hogy csak tényleg bebeszéltem magamnak. Nagyon nagyon szeretném, ha mégis babuli lenne odabenn.

2002.10.16 09:14
2002.10.16 09:16
, aki ilyet produkál: (remélem, most sikerül feltölteni)
2002.10.16 09:17
2002.10.16 09:25
Andy
2002.10.16 09:39
jobbulást!
Talán igazad van, kell a kis hátralépés, hogy aztán új lendülettel nekifussunk a célnak.. 

Nem akarok okoskodónak tûnni, de szerintem ez pszichés alapon van, meg a stressztõl... valahogy úgy érzem. Szerintem itt mindenkinél, aki testileg egészséges. Nekem van egy ismerõsöm, szintén testileg ok, és 7 évig nem jött a babó, aztán kilépett a mh-rõl, és otthon háztartásbelit "játszott". 4 hónapon belül terhes lett!!! Ma már boldog édesanya. Tudom, hogy sokaknál nem megoldás a munka feladása, mert hát élni is kell valamibõl, ezt csak azért írtam le, hogy a stressz mi mindent gátolhat. 2002.10.16 09:53
Nem, nem tartom valószínûleg, hogy tehes lennék,hisz érzem,hogy ez a menzim elõszele (görcsök, fájdalom meg a barnásozás) csak mivel még soha életemben nem produkáltam "barna rémet" ezért meg vagyok lepõdve magamon és fogalmam sincs, hogy mikortól kell számolni a menzit...
2002.10.16 09:59
Hurki
Orsi
Lányok
elküldöm mailben. 2002.10.16 10:00
2002.10.16 10:05
Hát majd figyelem magam de akkor úgy számolom, hogy a tegnapi nagyobb pötty volt az elsõ nap aztán majd meglátjuk
Egyébként semmi babára utaló jelem,tünetem nincs így azt gondolom az idegeskedés lehet az oka ennek a furi barnázásnak... 2002.10.16 10:08
Ildi 2002.10.16 10:14
2002.10.16 10:20

(A születéskori képe a profilomban
(a nagyobb 3 hónapos képeivel együtt, mert nagyon hasonlitanak).)
, de gondoltam újra leirom, mert lehet, hogy Krisztinkának most segíthat egy kicsit) 

2002.10.16 10:24
Van is otthon valamilyen a fiókomban de a márkájára nem emlékszem. Ha nem "normalizálódik" a menzim akkor csütörtök-pénteken megnézem
Fel a fejjel és ha kedved és idõd is engedi akkor légyszi jelentkezz majd be hozzánk
2002.10.16 10:30

Csak csendben mondom, nehogy elkiabáljuk. Teljesen mindegy, milyen tüneteket produkálsz, ha fent van a hõd, akkor szerintem OK!
Lehet, hogy ....? Fõleg, ha még soha nem barnáztál!
Nagyon ari vagy, és teljesen igazad van. Depis mamihoz nem jön babó. És én már nem is vagyok az. 2002.10.16 10:36
Miattam aztán össze ne kapjatok
Tudod, most lesz a laparom és ebben a hónapban barnásozni kezdtem (soha azelött...) és már 3 napja barnázom de fogalmam sincs, hogy mikortól számoljam a menzit. Tegnap kicsit nagyobb volt a pötty ezért gyorsan betelefonáltam a korházba és valószínûleg szerdán kell majd befeküdnöm, de most elbizonytalanodtam, mert ha így halad a menzim, akkor fogalmam sincs mikortól és meddig lesz élénk a vérzés... Lehet, hogy pont belecsúszom a lapar idõpontjába. Most mi a fenét csináljak? Azt hiszem hagyom az idõpontot úgy ahogy van és szépen bemegyek és maximum hazaküldenek ha nagyon vérzem... Mit gondolsz mikortól számít a menzi menzinek? A hõmet nem mértem, ezért nem tudok kalkulálni sem...
Andy
Nektek is köszönöm a drukkot, de eddig még egyszer sem jött be a babuka dolog ezért nem bízom benne. Semmi sem utal a babára, lehet, hogy tényleg a lapar elötti vizsgálatok (ciklusom 9. napján történt) okozzák ezt a barnázást.
2002.10.16 10:39
2002.10.16 10:49
gyógyulásszatok, addig meg amig nem kaptok lábra, hát vigasztaljátok egymást az ágyban

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|