Szerika

akkor OK.
Meri eszembe jutott arról, amit írtál Müller Péter egyik könyve. Már jó pár éve olvastam, csak kölcsön volt, és a Miatyánk spirituális elemzése volt benne. Ha olvastad tudod miért jutott eszembe, ha nem, újabb tipp, hogy mit szerezz be.
Toti nekem a kaméleonos nagyon tetszik!!!!!!!!!

Morbid, de roppant poénos!
Egyre jobban sajnálom, hogy mi nem tartozunk a baráti társaságodba.
Kriszti Adrinak már mondták, hogy fiú, méghozzá ha jól emlékszem a 12. hét körül. Bár a feltett fotó alapján az 4D lehetett. Na majd jön, és elmondja mi volt.

Én félretettem Lilla összes ruháját, majd kiderül érdemes e kerülgetnünk.
Arwen!
[quote]N írta:em tudom Te hiszel e Istenben,
Ezt nehéz lenne megválaszolnom. Az biztos, hogy ha most kimennék az utcára, és megkérdezném az első szembejövőt mi-ki Isten, nem értenék vele egyet. Nem tudok olyan hivatalos vallásról, amelyiknek a tanait feltétel nélkül igaznak hiszem. Viszont, ha vesszük, hogy az Isten szó eredete, az "ős ten" vagyis az "ős te" a "te ősi részed", úgy már elfogadom, hogy létezik egy fensőbb egység, közös tudat, vagy bárhogy is nevezzük. De mivel nem tudom, te mit értesz az Isten szó alatt, így nem tudok igennel, vagy nemmel felelni.
A lényeg, hogy mindaz, amit leírtam egybevág asztrológiai tanulmányaimmal, a reinkarnációba vetett hitemmel, és azzal, hogy születésünk előtt választottunk, vagy kaptunk egy feladatot, hogy azt miként teljesítsük, a mi szabad akaratunk. Így eltudom képzelni, hogy vannak esetek, melyekben dönt, ha nem is tudatosan az egyén, hogy adott példában, megmarad e a baba, vagy nem. Persze ez a döntés nem ilyenkor, hanem évekkel ezelőtt eldöntetett. Csak hajlamos vagyok elfeledni, meginogni, mikor fontos dolgok történnek vele. Még szerencse, hogy most pl. te figyelmeztetsz rá.
Remélem senkinek a hitét, vagy érzéseit nem bántottam meg. Nem volt szándékom.
Na kicsit hosszú lettem, és filozofikus, így most megyek, és megvarrom a párnahuzatot.