A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Na And
Életem első sormintáját megtörted :evil: :lol:
Szóval a szaki állítólag TB alapon működik és magánrendelése egyáltalán nincsen. :roll:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Hánytól lesz az ember régi felhasználó? :?: :?: :?:
Én már régóta vagyok, csak max nem a legintenzívebben.
(Hátha most már régi vagyok :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

And
Most látom, hogy egyáltalán nem a kérdésedre válaszoltam.
Nem titok, de személyesen is elmondom ha szeretnéd.
Több oldalról ajánlották, többek között Veres doki is.
Dr. Koszó Péter névre hallgat és a Heim Pál-hoz tartozik.
Állítólag ő a legjobb az országban ezen a területen.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Már sül holnapra a túrós pogácsa!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Na akkor legyen 700...

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, még 432 hsz kell!
csináljunk vegyes sormintát, az még úgy sem volt :wink: de 2:1 arányban lehet tiéd a pálya :wink:

KépKép
KépKép
and

:oops: 570
pirinyót fáradt vagyok(de most már 71)
És szeretnék mindenkinek jó éjszakát kívánni!
A kóros fáradtság jeleit vélem magamon felfedezni.
Puszi

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

a túrós pogi is közbeszólt ! :lol:
Zsóf! tök jó ez a katicás golyós vonalzó! :)

KépKép
KépKép
and

Annamami!

Jaj, most láttam, mi történt! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry:
No comment. Megérteném, ha nem bíznád többé anyósra. Előfordulhatnak minden gyerekkel balesetek, de hogy elsunnyogja, az szerintem méginkább felháborító.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Lányok, bocsi, hogy nem küldtem az útvonalat, látom, kaptatok mástól! Akkor, amikor írtam a hsz-t, egy csomószor benéztem, hogy kell-e valakinek, aztán fogorvos, séta, esti program, most ültem ide megint...

Annamami :) Én is értetlenül ülök itt, hihetetlen, és szomorú :( Nem gondoltam volna.

Roki :) Zsuzsának jobbulást, remélem, nem lesz semmi komoly!

Nagyon jó talizást Nektek holnapra, és légyszi, ne hagyjátok otthon a fényképezőket, csináljatok sok képet nekünk, legalább azokat nézhessük, hamár itthon kell maradnunk :(

Jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Manka, Ancsi!!!

szuper ez a múvimékör!!!!!!!!!!!!!!!!! köszi! olyan jól szórakozom! ahelyett, hogy aludnék.... megvan a hétvégi programom :D

KépKép
KépKép
and

Hali!

Juci!

Látom hiányoltá...megvagyok még..csak teljesen elhavazódtam....a nap végére már a sirás volt rajtam...hegyekben a vasalnivaló, becsomagolás még sehol...jött a kertész...az utolsó pillanatban most este 8 ra tudtam menni kozmetikushoz, hogy ne mindenki a dszungelt szemlélje a lábamon :oops: :oops: :oops: :oops:
Elegem van....férj megint reggel 7 től este 8 ig távol...minden de minden az én nyakamban van :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Komolyan semmit de semmit nem tudok csinálni Lénától egész nap...., se főzni, se pakolni, se vasalni, se vásárolni, semmit a világon... :cry: :cry: csak játszóterezni, ketezni, kutyázni, motorozni, meséskönyvet nézegetni stb.....

Na most jól Rád zúditottam az idegállapotomat :evil: :evil: , bocsi :oops: :oops: :oops:

Léna egyébként még mindig változóan eszik....reggelizni csak csipegetett viszont ebédre bevágott egy üvegeset...aztán a 250 ml tejecskét 3 kor...viszont utána nem kellett a körte...bár ha szőlőt tettem volna ki..tuti megeszik megint egy fél kilót....nem hiszem el ezt sem, hogy csak a szőlő jöhet számitásba gyümölcsként :evil: :evil: ...Na és aztán a vacsi megint jól ment...
Szóval igy állunk most...gyakorlatilag ma már ez egész szép mennyiség..

Doki:ez jóhir nem???? :) :)
Nagyon szurkolok....

Annamami!

Igazából már a story vége miatt jöttem ma föl a netre ,mert hulla vagyok....de nem hagyott nyugodni Mazsi foltja...
Az eszem megáll......... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Majd elmondod, mi a folytatás??????
Lehet hogy a gyerekek tényleg nem tudnak semmiről, nem?????
De hogy senki ne tudjon semmiről az valóban lehetetlen... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Csajok!
Kicsit én is megszakítom az Eszti, Marci sormintákat :wink:

And!
Te hogy bírod, hogy későn fekszel le és éjszaka többször kelsz, plusz van amikor több órát is fent vagy hajnalban????? :shock: :shock:
Én már rág kipurcantam volna, de min. már este 9-kor alukálnék.....
Nem tudsz korán lefeküdni?
Mert én is későn fekvő vagyok :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

JÓ TALIZÁST HOLNAPRA :D :D :D

TESSÉK SOK SOK KÉPECSKÉT CSINÁLNI NEKEM :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

JA ÉS HELYETTEM IS ENNI SOK SOK FINI MINDENT....POMPIT, MEG SALIT ...MEG MINDENT....

Róki!
:( Remélem nem komoly...

Húúúúúú még akartam irni egy csomót, de mindjárt leesek a székről...és még vasalás..pakolás...minden... :evil: :evil:

Jó hétvégét:

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!

Egyetértek..már én is rég kipurcantam volna :lol: :lol: :lol:
Hogy hogy birja????? :lol: :lol:
Lehet hogy And ufó 8) 8) :twisted: :twisted: :roll: :roll:

And!
:wink:

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Azért a nap végére csak befutottál Te is :lol:
Hát igen, a gyerekek mellett én se tudok semmit csinálni :(
Valamelyik mindik akar valamit, vagy szomjas, vagy éhes, vagy fáradt, vagy játszani akar, vagy, vagy, vagy..... :?
Főzni bazi ritkán szoktam, pont ezért, a takarítás is mindig akkor van, ha nincsenek itthon.
Ha meg alszanak, én tuti el nem kezdek főzöcskézni, meg takarítani, akkor van nekem is az az 1-2 óra, amit magamra fordíthatok. :lol:
Kis feltöltődés a délutáni-esti menet előtt :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann!
Vagy csak doki és megszokta az éjszakázást...... :wink:

And!
:D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

itten vagyok ám! :lol:

KépKép
KépKép
and

Ilyenkor Apa már alszik, vagy ő is bagoly típús?
Mert Gabi még később fekszik, mint én......

Kép
Kép
Kép
barbapapa

na. írtam és valahogy elszállt :evil: :evil:
szóval.
bagoly típus vagyok, és most fel is vagyok pörögve. hajnali 3 a holt pont. amikor elkezdek vánszorogni az orvosi felé éás a hátamban érzem, hogy jött egy mentő, és akkor lassan elkezdek visszafelé vánszorogni. mégjobb, ha épp lefekszem és elalszom és akkor jön egy mentő, akkor rohadtul kell koncentrálnom, hogy értsem, hogy mi az első 2 mondat. utána meg már minden mindegy :) reggel alig tudok egyébként felkelni, de aztán jön az ébresztőórám és lerángat az ágyról! a szó szoros értelmében. ma mondtam is neki, hogy a sajtkukac hozzá képest állókép.
szóval fáradságűző fájdalomcsillapítóm van :wink:
de azért most megyek és megpróbálok aludni!
apa meg nézi azokat a meccseket, amiket felvettem neki, amíg a brünhildáknál volt :)
drufó :lol: :lol:

KépKép
KépKép
and

ja, én lemaradtam, Megann, hova mentek?
és én sem tudok Eszti mellett semmit sem csinálni, nagyon idegesítő tud lenni :(

KépKép
KépKép
and

Jó reggelt! :) :)

De kár, hogy lemaradtam az esti traccspartiról. :) :wink:
Én is kidőlök a két fiú mellett, főleg, hogy Beni is itthon van egész héten és nem oviban. És jövő héten is itthon lesz, mivel, hogy őszi szünet lesz.

Juci,
Olyan nagyon kedves vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

And,
Ufo drnéni? :) :) :) Te tényleg nagyon keveset alszol. Ettől a hajnali fél 3- fél 6 közötti ébrenléttől én megzakkannék, az biztos.

Megann,
Érezzétek nagyon nagyon jól magatokat! Próbálj pihengetni. Már az is valami, hogy Lénán kívül (!!!) nem lesz más dolgod! :)

Most megyek vissza a konyhába, már félig kész a finom zöldsaláta a pompihoz. :) Gyorsan befejezem, amíg alszik mind a három fiú. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

:? :? :? :? :?
mégis csak valami vírus volt Kisnyuszinál,mert tegnap este belőlem jött ki minden,alul-fölül és iszonyatosan görcsölt a hasam,mára sokkal jobb,de vigyáznom kell mit egyek,mert azért még horpadtan járok!
Kisnyuszi hányása elött 3nappalnagy Nyúlnak is volt egy ilyen akciója,de az annyira máshogy zajlott le,hogy nem kötöttük össze,de az is egy napig tartott és most én is!szóval érdekes egy vírus ez,jön-megy!remélem Fanniékat nem fertőztük meg! :shock: :? holnap meg még szerencse,hogy nem k.....ja nem,ma!még szerencse hogy nem keltünkl útra Aysehoz!és tegnapelött még szerencse,hogy nem mentünk fel Barbihoz!
nagyon jó talizást lányok,,szívvel-lélekkel veletek vagyok! :P
Juci,
igyekszem elfelejteni! :roll:
Annamami,
ez szörnyűűűűűű! :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :? :( :cry: :cry: :cry: :cry:
szegény Mazsi!és hát ez bizony nagyon kemény anyósodra nézve,nem az égés,ez előfordul,de hogy letagadja vagy ennyire nem figyel és utána nem vállalja föl,na az a kemény!tanulságos volt! :?

Benianyu,
mind a három???? :shock: már azt hittem lemaradtam valamiről,de ennyire?! :lol: :lol: :lol:
azért a Normafára ma is fölnézünk az utolsó szép időben! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Csak gyors bekukk...

Lányok!

Tudom hogy másnak még ezerszer nehezebb 2-3 gyerkőccel...de néha annyira ki tudok akadni amikor még a klotyira sem jutok el órákig és minden csörög és a Léna nyüszit.... :( :( és mindenhonnan késésben vagyok...

And!
Hajdúszobi 3 nap :P :P

Nyúlné!
:? Ezt akkor csúnyán benyelte a Nyúlcsalád :?
Jobbulást nektek...

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Annamami! :(

Annyira sajnálom... majd meséld el, mi történt ezek után.

Az a baj, hogy én annyira végletekig jóhiszemű vagyok, egy ilyen helyzetben könnyebben elhinném, hogy az orvos téved mint hogy valaki megégesse a rábízott gyereke(me)t (akarva vagy akaratlanul) és ne mondja el azonnal és pontosan hogy mi történt. :( :( :( :( De hát nagy az isten állatkertje. :(

Rólunk:

Zsuzsa bizti nincs jól. Továbbra sincs láza, se hőemelkedése, de nagyon hígakat kakil, igaz, nem többször mint szokott. De ma reggel olyat termesztett a bugyijába, hogy csurgott ki minden irányból, meg kellett utána fürdetni. Lehet nálunk is valami hasmenős vírus, bár a nevetése is egy kicsit mélyebb, rekedtesebb mint szokott lenni, én azt vártam, mikor kezd köhögni. De (még) nem köhög. A kedve egész jó, és szépen eszik is.

Remélem ki tudom hívni a doki nénit délutánra, bár tegnap telefonba azt mondta, menjek be vele a délelőtti rendelésre, de én most pocakosan, beteg gyerekkel nem szívesen ülnék be egy (több) beteg gyerekkel teli rendelőbe.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Lányok, van esetleg még valaki, aki kocsival megy Aysehoz, és beférnénk Bendegúzzal?? Cleo?? Viszel már valakit?
Mi Timivel mentünk volna a 22-es topicból, de ő sajna megbetegedett.
Én meg úúúgy szerettem volna menni!!
Előre is köszi!!

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Vagy aki tudja Cleo vagy Annamami telefonszámát, megírná nekem a nyukisza@freemail.hu címre? (nem nyuszika, hanem nyukisza :) ) Róluk tudom hogy kocsival mennek.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Márti,
Elküldtem neked mélben Annamami telefonszámát. :) Remélem, elkapod. :)
Cleojét nem tudom. :(

benianyu

Benianyu!
Köszi, Cleojé is megvan már, csak ők még ilyenkor alszanak.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Márti,
Még alszanak? :) Az szép! Mondjuk engem akkor is kidobna az ágy, ha Dani még aludna.
Bendegúz hogy aludt? Nálunk nem volt gond, Dani 7-ig, 3/4 6-kor felébredt, de két perc alatt visszaaludt a cicin.

benianyu

Benianyu!
Úgy néz ki megoldódik a dolog, és Cleoékkal tudunk menni. Nyolckor keltek. :)

Bendegúz negyed 7ig aludt csak.
Megyek reggelizni, meg reggeliztetni. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Márti,
:) De jó! Mi is készülődünk, mert fél 10-re jönnek értünk Juciék.

benianyu

Na utolsó bekukk....

Férj még mindig szuttyog(szöszöl-pöcsöl-sz@rakodik)
Rettenetes egy férfi...mi már rég készen vagyunk Lénával...ő meg... :evil: :evil: :evil: :evil:
Kár lenne a szép meleg napot az autóban tölteni...biztos szép Hajdúszobi belvárosa.....meg bizti van játszitér is Lénának... :P :P :P

Jó talit nektek..

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Jo utat es jo pihenest!

Mindenkinek nagyon jo talit, erezzetek jol magatokat es csinaljatok sok-sok kepet!

Rokica,
Remelem nem komoly! A foga is kozrejatszhat, nem jon most foga??

Annamami
Hat? Jo kis kerdes, hogyan is tortent! Nem tudom, miert kell eltitkolni az ilyesmit, hiszen megtortenhet sajnos ez velunk is, de ha titkolodzik anyos meg lanyok, az egy nagyon csunya dolog, hiszen becsapnak teged is es onmagukat is.

Mi is megyunk a nyaraloba holnap! Bar nincs nagy kedvem, de ferj valami meglepit keszit(fiam elarulta :lol: ) es nem mondhattam le! Leginkabb itthon maradtam volna pihizni, faj a hasam a fejem es a kicsim megint nagyon rosszul alszik, megviseli ez a fogzas de nagyon! De szep idot mond hetvegere, biztosan jobb lesz majd a kedvem is.

Ma vagyok 33 eves :cry: :oops: :shock: Mar!!!!!!!! vagyis 11 eve vagyok Franciaorszagban, Jezus, hogy telik az ido. Nem tudom miert, de 30 ev utan, minden egyes szulinapon szomoru vagyok!!Neha olyan oregnek erzem magam!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Hahó.

Davallia.
Azt hittem már elvesztél!! :D :wink:
Anyukád :(
Na én arra még nem jöttem rá,hogy videót is lehet beletenni!!?
Ugyan úgy kell,mint a képet és közzé lehet tenni a képek közé???

FODRÁSZ!!!! :D :D
Ha hazaérsz azonnal kérünk szépen képet!! :wink: Én annyira kiváncsi vagyok,hogy milyen lesz!! :D :roll:
Én is gondolkodok,hogy levágatom,mert amerre megyek a lakásba,mindenhol a hajszálaimat látom!! :shock: :evil:

Annamami.
Hát szóhoz sem jutok!! :(
És senki nem tud semmit!!Ez marha jó!! :x

Jó talizást lányok!!!

ancsi26

Davallia,

:roll: :shock:
Nekem anya kinn volt harom honapot, amikor szultem.
Ne tudd meg mennyire hianyzik azota is :cry: O igazi mami, barmikor rahagyhattam, ha elintezni valom volt. Noverem ugyanez!
Amikor kijottek nyaron, fiam akkor volt 1 eves, sose latta azelott es mar a masodik napon rahagytam egesz delelott es abszolut semmi baj nem volt, sot, vele aludt, furdott stb. Ezert is hianyoznak annyira neha-mindig! Mar alig varom, hogy hazamenjunk (karacsonyra megyunk egy hetig) atadom a gyerekeket en meg pihizek :lol: :lol:

Anyos nalunk is mas tema, imadja a gyerekeimet, Matthieu-val mar jol elvan, de a picit nem hagynam ra 1-2 oranal tobbet. El van o es megbizok benne, csak tudom, hogy egy ido utan elveszti a turelmet. Meg ha enni ad neki, akkor teljes ruhacsere stb es nalunk a kakavaltas az olyan, mintha nem is lett volna, leveszi a pelust de a feneket nem torolne ki!

Akire rahagyom es hagytam is mar hetvegen, az a dadam. Mivel o vigyaz ra amikor munkahelyen vagyok, nagyon jol ismeri, kifogastalan a munkaja es rettento lelkiismeretes! Csakhat ezert meg fizetni kell, nem is keveset! Igyhat allandoan cipelem oket en is inkabb mindenhova ezert nincs is szinte semmi szabadidom!
Dehat a gyerekek nonek es ugy vagyok vele, hogy kihasznalom a veluk toltheto idot maximalisan.

Remelem azert csak segiteni fog neked, ha meglesz a masodik, mivel azert korhazban is kell lenned (ki fog ra vigyazni, amikor szulsz?) meghat utana is jol jon majd a segitseg(bevasarlas egyeb inteznivalok stb). Azert csak segiteni fog nem?

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Most csak gyorsba, remélem este tudok jönni!

ANIKÓ
SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL SZERETETTEL KÖSZÖNTÜNK!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Anikó!!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK NEKED!!
A meglepinek meg tessék örülni!!! :D :D

ancsi26

Anikó
Nagyon sok boldog születésnapot neked !

Kép
Kép
maresz

Sziasztok!

Anikó, nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is a srácaimmal Neked!!!

Most lemegyünk játszóra, remélem, mire megint tudok jönni, már lesz egy csomó talis kép :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Talizók biztos nagyon jól érzi magukat, kérjük a képeket! :) Erről a töki pomposról én már szerintem életem végéig lemaradok.

Anikó!

Boldog szülinapot!

Rólunk:

Zsuzsának valami jó kis vírusos bélfertőzése van, elég bágyadtka és még mindig hígakat kakil, de amúgy jó a közérzete, eszik rendesen, stb. Doki néni volt nálunk délután, felírt ilyen Hipp sárgarépás rizsnyákos italt, amit megkóstoltam és hát nem az amire számítottam. Sós! De Zsuzsa azért kortyolgat belőle.

Asszem én is elkaptam ezt a nyavalyát Zsuzsától, mindenesetre fáj a fejem és én is elég bágyadt vagyok, és szerintem nekem is volt hőemelkedésem, bár nem mértem. David felajánlotta, hogy majd ő vigyáz Zsuzsára, én elmehetek a baba talira nélküle, mert látta mennyire elszomorít hogy lemaradtunk róla. Nem aranyos? De azért magamat se vinném gyerekek közé fertőzni.

Viszont a haverján jól felhúztam magam. Nem szoktam ilyesmin bosszankodni, de ezen most berágtam egy kicsit. Úgy volt, jön át hozzánk a haverja (eredetileg úgy volt, a feleségével együtt) ma este azzal a felkiáltással, hogy Zsuzsát egyszer látták ébren életében (ami nem igaz). Na ebből maradt, hogy csak a haverja jön, viszont mondtam Davidnek, nem biztos hogy jó ötlet, én is beteg vagyok, Zsuzsa is, valszeg fertőzünk még, nekik is van két kislányuk otthon, nem biztos hogy a felesége értékelné ha hazavinné tőlünk a kórságot. Erre a reakció? Akkor menjen át David, mert havernak ma nincs programja!!! :twisted: Ez már milyen dolog? Most mondjuk neki, hogy én is, Zsuzsa is betegek vagyunk, erre hagyjon itt minket egymásra az egyetlen egészséges, és menjen át egy kicsit videózni, merthogy ő unatkozik!!!! Grrrr...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Ayse
Köszönjük szépen mégegyszer a vendéglátást!
Nagyon szép helyen laktok!Sajnálom, hogy Marci nem volt szociális
hangulatában :cry:

Anikó
Boldo szülinapot kívánok! És ne szomorkodjál! A szülinap az olyan jóóóó! Amúgy meg nem az évek számítanak. Az öregség belülről fakad nem a testedből. Amúgy pedig szerintem fiatal vagy.

Davailla
Fotót kérünk valóban!
Anyukád :cry:

Rokica
Gyógyuljatok meg!
David haverjával meg ne törődjél. De a feleségét nem irigylem a pasinak....

Megann
Kellemes kikapcsot!

Nyúlné
Hogy vagytok?

Marci nekem sem hagy túl sok szabad percet. Itthon még ellavírozok, de most Ayse-éknál nem tudom mi ütött belé, de még pisilni sem tudtam nélküle elmenni. :shock: Itthon is követ, de azért nem ennyire.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

csak gyorsan,amíg nem szólítanak a fiúk!
én már jobban,úgylátszik ez egy egy(vagy inkább fél)napos vírus!Kisnyuszinak már kutya baja!hatalmasat sétáltunk de.a Normafán,du.meg a környékünkön és alig aludt,annyira pörög a gyerek ma,(is),de ma nem nagyon kukorékolt,meg huligánkodott,hanem igazi jógyerek volt..... :shock: gyanús,nagyon gyanús! :twisted: :wink:

Boldogságos Szülinapot Anikó!!!!!!!!!!és tessék élvezni a szülimapokat,hiszen TÉGED!!!!!a TE SZÜLETÉSEDET ünneplik,nem a korodat!csak ennyidszerre! :wink:

Roki,jobbulást nektek!
ha híg a kaki is,akkor adj neki fehérszőlő levet,sós-édes teát és ropit!és főzz neki nagyon vizes rizst,kakaóval megszórva!nekünk bevált!jól megfogta a kikészült pocit!

HOL VANNAK A KÉÉÉÉÉPEEEEEEK!!!!!! :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Ayse!
Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! :) Nati totál lefáradt, már alszik is! :D
Gyönyörű helyen laktok! :D

Jó nagy tali lett végül és aminek nagyon örültem, hogy vegyes topik tali volt!
Szegény Ayse a fél napot a konyhában töltötte a pompi miatt, de ebéd után már ő is leült szerencsére kicsit! :)
A pompi eszetlenül finom volt, baba-mama egyaránt nyomta befelé!
Hidegen is nagyon fincsi! :lol:
Ayse férje is otthon volt délelőtt, ő is egy tündér, szó nélkül tűrte, hogy egy csomó Anyuka terelgesse a házában a gyerekét.
Délután sétáltunk is egy nagyot, szóval minden nagyon klassz volt!

Ayse!
Bocsánat, hogy nagy kupit hagytunk!!! :oops:

A fényképezőgépet úgy sikerült elvinnem, hogy szinte azonnal lemerült benne az elem, így nem sokat fényképeztem! :?

De a többiek képeit én is kíváncsian várom!

Márti!
Ugye nem lesz gáz feltölteni azt a cca. 230 képet amit Lilivel közösen készítettetek, ugye? :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Nnna, itt van pár jó bénára sikerült kép. :?
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Sárgulok az irigységtől! Úgy mentünk volna mi is talizni! Várjuk a képeket!!!

Juci!

Haver feleségét nem kell félteni, ezért is döbbentem le a férje reakcióján, mivel ott olyan anyatigris van, ha a gyerekek betegek, akkor aztán nincs kecmec. Ha haver dobná be hogy otthagyja a beteg feleségét a beteg gyerekekkel, szerintem pár napig nem merne hazamenni. :twisted:

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok! :) :)

Ayse,
Remélem már van netetek újra!!! Nekem már elvonási tüneteim lennének két netmentes nap után!
Nagyon köszönjük a kedves vendéglátást! :) Nagyon jól éreztük magunkat! Gyönyörű helyen laktok! :) A gyerekeid nagyon helyesek és a férjed is olyan kedvesen viselte a sok csacsogó anyukát. :) A pompi meg isteni volt, még a fogyókúrámat is felfüggesztettem miatta, meg Márti muffinja miatt.
Na, de azóta csak egy üres salátát és egy kis natúr túrót ettem büntetésből. De megérte! :) Nagyonis megérte! :)

Én is úgy jártam, mint Duda. Néhány kép után lemerült az elem a fényképezőgépben. Ami sikerült, azt mindjárt letöltöm és felteszem. :)

benianyu

Halihó.

Talizós képeket még-még!!!! :shock: :wink:

Davallia.
Nem elbújni az frizuráddal!!! :wink:
Ugye van új frizura??
KÉPET-KÉPET-KÉPET!!!!! :lol:

Most megyek,mert vár rám egy nagyon fincsi hamburger!!! :D :o

Ha nem jönnék már akkor jó éjt nektek!

ancsi26

Kép Marci és Dani harcolnak a kölesgolyóért
Kép Eszti és Leon is beszáll a kölesgolyópusztításba
Kép Dani odavolt Barbi színes nyakláncától
Kép Saci és Julcsika Zsuzsával
Kép Bodza Sacija, aki még sokáig nézte vissza magát a fényképezőn és nagyon tetszett magának :)
Kép anyás fiúk :)
Kép Danó lovagol
Kép gyerkőcök a szőnyegen

Ennyi sikerült csak :( Aztán vége lett az elemnek! :(
De más is sokat fényképezett! Majd megcsodáljuk azokat a képeket is!

benianyu

Anikó,
Én is sok boldogságot kívánok neked szülinapod alkalmából! :) Ne izgulj a korod miatt, én öregebb vagyok, de nem izgat, mert jól érzem magam a bőrömben! :)

Rokica,
Jobbulást mindkettőtöknek! David barátja :(

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?