A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok lányok!

Ayse, köszönjük a vendéglátást! A tali, nagyon jó volt, én sajnos nem vittem gépet, mert reggel kb 10 perc alatt döntöttem el, hogy megyünk, így jó pár dolog itthon maradt...de megérte.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok :)
Sajna tegnap csak épp hogy be tudtam kukkantani de azért remélem elolvastam mindent.
Bodza, nagyon szépek vagytok együtt a családdal. :) és nemsokára itt van Kristóf is. Húh, nem semmi én 38,héten szültem. Tehát két hét múlva.
Anikó, két gratula is van neked: egy a várt mensihez egy pedig a szülinapodhoz :) :)
Csilla, Dávid kislánynak is édes de fiúnak... tuti. !!! :)
Annamami :( hát nem is tudok mit mondani. Én bizti kilennék. Igy is olyan para vagyok amikor otthagyom szüleimnél vagy Zsolti szüleinél.

Ja azért egy történet: Férjemék amikor kicsik voltak a hugával és öccsével lent voltak nagyszülöknél tanyán. Hugának eltört a keze, de úgy hogy korházban volt pár napig. De a nagyszülők nem hívták fel az anyukát és az apukát így nem is tudtak róla csak amikor mentek le értük. Hát jól "lecseszték" a nagyszülőket. Zsoltiék meg nem tudtak telefonálni mert ez egy tanya és közelben nem sok minden volt meg ők még gyerekek voltak... :(

Rólunk: Roli PUSZIT AD!
Elöször csak a tükörképének és fényképeknek képeknek adott, de ma már nekünk is. Annyira édes, elolvadok a puszijától :)
Milyen volt a tali? Gondolom csúcsszuper. Sajna a kocsim még mindig szerelőnél. Elvileg vasárnap megkapom, de nem túl bíztató a dolog. Nem is tudnak mindent megcsinálni rajta és az ajtót meg lakatos hegeszti. azt meg majd le kell fényeztetni. Hát szerintem aabból meg csak nyáron lesz valami...

Sziasztok:
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Rókica, jobbulást nektek!!!

KépKép
Kép
csikken

Ayse! Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, minden nagyon jó volt, gyönyörű helyen laktok! Köszönjük a rengeteg konyhai munkát!
Elnézést, hogy nem búcsúztam el, de a sétából visszafelé zárva találtam az ajtót, és Saci már nagyon fáradt volt, nem akart elaludni a kölcsön-babakocsiban, így elindultunk.

Tényleg nagyon jó kis tali volt, nagyon jól éreztük magunkat. Szerencsére Saci is föloldódott a kezdeti anyaszoknyájamellettalegjobb érzéséből.

Barbi! Olyan kedves tőled a Kristófnak vett ajándék! Nagyon szépen köszönjük!

Néhány kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Nagyon nagyon jól éreztük magunkat! Köszönet Aysénak a vendéglátásért, Barbinak a fuvarért!

Olyan helyesek ezek a kölkök, ahogy növekednek ... valahogy minden korszakukban úgy érzem, ez most a legjobb, remélem, még sokáig igy lesz (és a kamaszkor sem lesz kivétel :twisted: )

Lili szövege tényleg haláli: azt mondta, sikerült lefotóznia a köveken a baktériumokat. Remélem, jól sikerültek a fotói és a baktériumokon kivül látunk mást is :)

Anikó, Isten éltessen!!! Hát én már nem leszek többet 33 éves...

Róki, jobbulást nektek, reméljük, olyan gyorsan szalad át rajtatok is a virus, mint nyúlcsaládon.

KépKép

KépKép
majola

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Ma annyit rohantam, de a talis képek miatt csak muszáj volt jönnöm!! :D
egész délelőtt főztem, anyuéknak, dédiknek, magunknak.közbem jött a kolléganőm a fél éves szépséges kispasijával a jegyzeteimért.Du.-tán meg mi voltunk pici babát(7 hetes) látogatni, meg a karácsonyi Pannis naptárt, meg anyósnak rheumatológust keresni( erre bezzeg jó vagyok! :? :? :? )Tehát elvoltam.Ja, és hősiesen eszem a puff.rizst, sonkát, abonettet, stb!!!!
Számunkra a lényeg.PANNI MA MENT EGYEDÜL 8-10LÉPÉST!!!!!!!
Nagyon tetszett neki(rólunk nem is beszélve), azóta is próbálgatja, több-kevesebb sikerrel!
Most próbáltam visszaolvasni, de odáig jutottam, hogy szegény Mazsi tényleg égési sérülést szenvedett! :(
Annamami
Férjed ezt nem tette szóvá Anyucijának???
Rokica
Nektek jobbulást, olvasom, nem vagytok jól!Vigyázz magadra, és csajszijaidra!

Talis képek szupik, mint mindíg!!!!Sacit olyan imádnivaló, gyönyörűek a szemei!!!!a göndi-böndi fürtjeiről nem is beszélve!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Lili tényleg nagyon jó fej! Az elején még kicsit meg volt illetődve a sok ember láttán, oda is jött hozzám, és megkérdezte kicsit aggódva: "Hányan jönnek még?!"
Nem tudtam hirtelen, hogy most szabad-e nevetnem, de annyira édes volt és őszinte!

Kép

Kép

Kép
bodza

sziasztok!

Ayse!!!!!!!
fantasztikus volt a buli, igazán nagyon jól éreztük magunkat!!!
úgy örülök, hogy Liliovel is tudtunkegy kicsit dumálni és játszani. remélem az Esztinek is lesz ilyen komoly szerelmi élete 5 és fél évesen :wink: a töki pompi isteni fini volt!! csak azt sajnálom, hogy emiatt egész délelőtt a konyhában robotáltál nekünk :( legközelebb nem dolgozhatsz semmit! már, ha arra vetemednétek, hogy még egyszer beengedtek minket a kéróba :) ami egyébként nekem nagyon tetszett, annak ellenére, hogy még nincs kész, de hát az sok idő, mire elkészül egy ilyen nagy ház, és a hely meg lélegzetelállítóan szép :) megérte átkirándulnunk kőbányáról :D
én szinte semmit nem fotóztam, de a felkért fotósom, Miss Lili Hercegkisasszony, kezelésbe vette a gépet, és szuper képeket csinált! köszönet érte :)
most épp kicsinyítgetem, meg másolgatom.

Márti! most olvastam, hogy kellett sofőr, sajnálom, hogy már nem olvastam, és nem volt meg a számom, szívesen vittünk volna mi is, de örülök, hogy megoldódott és találkoztunk :)

Ancsi!
a képeket lekicsinyítetted, mielőtt videót csináltál belőle? vagy a photobucketra nagyot is fel lehet tölteni?

Megann, tudom már nem olvasod, már hajdúszobin legeltek, de közben nagy gondolkodások árán rájöttem, hogy most van a wellness hétvége :)

Rokica, ember haverjáról eszembe jutott egy kép, ami a férfi és a női agy szerkezetét ábrázolja.vicces. majd megkeresem, hátha valakinek új.

Anikó, boldog szülinapot! mi volt a meglepi ? :)

mim olyan szerencsések vagyunk, én rá tudom hagyni a húgomra is és apura is az esztit, bármennyi időre. biztos lehetek benne, hogy minden ok. sőt, amikor megyek érte, apu mindig mondja, hogy túl korán jöttem, mert még nem raktak teljesen rendet a lábasok között :D sztem anyósra is rá merném bízni, de ők messze laknak.

nem ígérem még mára a képeket, mert hulla vagyok, amíg tart az anyátok közt, azt nézi ember, addig dolgozgatok vele, aztán lefekszem, majd holnap jövök, agyő :)

KépKép
KépKép
and

láátom, érkeztek a többi képek is!!!

Nagyon írígy vagyok, jó kis tali lehetett!!!Ja, és a pomposért azonnal felfüggesztettem volna a diétát!!!
Majola
Nagyon csini kismami vagy!!!!!Úgy megsímogatnám a pocidat!!Olyan szép!!!
Benianyu
Nagyon tetszik Dani polója, rögtön megakadt rajta a szemem!!! :D
And
Eszti nagyon szép a rucijában, igazi nő!!!!!olyan jól nézel ki Te is, valahogy nem bíííírom Rajtad elképzelni a fehér köpenyt!!! :lol: :lol: :oops:
Juci
Marcidon mindíg elcsodálkozom, olyan nagyfiús, s persze továbbra is gondolom nagy hódító!! :D
Annamami
jól néztek ki ám Ti is!
Ha tudnád, mennyit járt ma Marcid az égésével a fejembe, egyszerűen nem bírom felfogni! :(

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Ayse! :D

Nagyon köszönjük a vendéglátást! Nagyon finom volt a lompos-pompos. Gergő mondta, milyen jót játszott Lilivel és Nolcsival, jól érezte magát. Bocs, hogy kupit hagytunk. :oops:

Róki! :D

Gyógyulást nektek. Gergő ma nagyon jól érezte magát a talin, mondtam, hogy akkor majd megyünk máskor is. Erre megkérdezte, hogy ki lesz ott. Mondtam, ha meggyógyul, akkor Zsuzsa is ott lesz. Mire ő:De jó, szeretem! :D :D :D

Bodza! :D

Jaj, hogy nézek ki... :oops: :oops:

Barbi! :D

Örülök, hogy tudtunk egy jót beszélgetni, és a fiúk is jót játszottak.

Gergő-száj:
Sütőtököt eszünk. -Mama, te tökzabáló vagy!

Annamami! :D

Remélem, kiderült valami.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Szomorú vagyok, ez a képmennyiség nagyon kevés!!! De persze nagyon jók, és ezt is köszönjük, de várjuk a többit is! Látom, Prüntyi is eljutott a talira végül :)
Jaj de szomorú vagyok, hogy nem mehettünk.

Reggel voltunk méretni Gergőt, legalább azt is megtudtam, hogy 15 hósan is kap oltást, meg 18 hósan is, ezt úgysem tudtam. Ugye ezek már új oltások, és nem kell megvenni? Eszembe sem jutott ezekre rákérdezni.
Torka nem piros, és a hallgatózásnál sem talált a dokinéni semmi kórosat, ennek ellenére örülök, hogy nem mentünk a talira, mert ma már köhög is Gergő Amúgy jól van, csak keveset eszik, és folyton dugul szegénykém.
Ja, és a méretei: 10 kiló 10 deka, és 80 centi. És most is ámuldozott a dokinéni is, meg a védőnő is, hogy mekkora keze+lába van, és hogy mekkora lesz ez a gyerek. És Balázs bezsebelhetett egy halom matricát :)

Ayse mikor tud jönni netezni, nem derült ki?

Megyek, csomagolok ezerrel, reggel utazunk anyáékhoz, és egész héten maradunk is ott. Mondjuk a bababörze miatt szívesen visszajönnék pénteken, de csak akkor, ha a párom le tud jönni értünk. / annyi cuccot összeraktam már, hogy minimum a felét otthon kéne hagyni, ha vonattal jönnénk vissza.../

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Ayse!!
Mi is köszönjük szépen a vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat Bendegúzzal! Mi még soha nem voltunk ekkora talin, leesett az állunk először a nagy nyüzsi láttán. Aztán szépen hozzászoktunk! Olyannyira, hogy voltunk olyan pofátlanok és mi jöttünk el legutoljára. :D Persze csak azért, hogy Cleot megkíméljük a városon átvezetéstől a péntek esti csúcsforgalomban, és inkább megvártuk apát, hogy eljön értünk. Meg mert olyaaan jóóóól éreztük magunkat! :D
Ayse! Gyönyörű helyen laktok, és a házatok is annyira klassz! Lili egy kis tündér, még nem bírtam végignézni a 230nál is több képet amit közösen csináltunk, de igyekszem. Viszont mára nem ígérem a szelektált és kicsinyített képeket, nincs már hozzá energiám, majd holnap. Pedig vannak díjnyertes darabok az tuti!! A séta is annyira jó volt, meg a kertben avarban turkálás, és bébitaxizás. No, meg a töki pompi, nagyon jól sikerült! Bendegúz is azt evett az üveges hami helyett.
Andris is nagyon aranyos, békés kiskölyök, olyan kiegyensúlyozott, de nem csoda, a természet veszi körül, béke, nyugalom. És a férjed is nagyon helyes volt ahogy próbált nem sokkot kapni, amikor hazaért, és még mindig ott zajlottak a gyerkőcök a nappaliban, csivitelő mamáikkal egyetemben.

Cleo!
Neked nagyon köszönjük a fuvart, és hogy el is jöttél értünk. Örülök nagyon, hogy eljutottunk végül! Maja tényleg nagyon kis nőci, ugye megengeded, hogy a szuperszexi fotót felrakjam majd róla. :lol:

Minden gyerkőc nagyon aranyos volt, kisokos bogárszemű Julcsit imádjuk, és tojásokon tipegő Natit nemkülönben!!

Igyekszem a képekkel, de először is végignézem őket. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Anikó, nagyon boldog szülinapot! :D :D :D :D

Ayse!

Nagyon jó helyen laktok, nagyon szép a házatok is. Pont jó méretű. A kertbe pedig egészen beleszerettem, olyan romantikus, mint egy XIX.sz-i kastélykert!

Kép
Kép
göndörzsóf

Na, közben jöttek még képek :) Nagyon jó lehetett tényleg. Zsuzsa :) Micsoda gyönyörű pocak!
Zsóf :) Az egyik képen látom a háttérben a Kacsát, ha igaz.
A srácaidat egyelőre nem láttam asszem :(

Juci :) Nagyon tetszik a hajad színe, kár, hogy nem tesz jót a hajnak.
Akartam már az előbb is írni, hogy ekkora társaságban tök normális, hogy nem engedi el egy ekkora gyerek az egyetlen biztos pontot :) Ez is jelzi, mennyire fejlett már az értelmük. Sajna sok nehézséget okoz ez, nekem aztán nem kell bemutatni a dolgot :) :(

Rokica :) Gyors gyógyulást Nektek, vigyázzatok magatokra, igyatok sokat!

Na, tényleg lépek, mert reggelig pakolhatok.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Kimaradt az előbb, hogy:

Benianyu, Juci, Bodza, And, Göndörzsófi, Prüntyi, Sildike nagyon örülök, hogy megismertelek Benneteket és a kis pockokat! Úristen remélem nem hagytam ki senkit, de annyian voltunk, hogy még az is lehet..

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!

Ayse!
Először is köszönjük a vendéglátást, szuper buli volt, nagyon-nagyon-nagyon jól éreztük magunkat!!!! :lol: :lol:
Mesés környéken laktok és a házatok is szép, annak ellenére is, hogy nincs még kész :wink:
A kert a kedvencem, nagyon szeretem az ilyen ősfás-bokros kerteket.
A pompi isteni volt, Leon csak azt evett ebédre.....
Lili meg nagyon okos, értelmes kislány, ha lesz egy lányom, remélem olyan lesz mint ő.

Márti!
A muffin is csucsszuper jó, én 3x vettem belőle, hogy megeszem, de valamelyik gyerkőc mindig elkunyizta a nagyját :lol:
Szóval nem csak nekem ízlett. :wink:

Bodza!
Nincs mit :wink:

Képek nagyon jók lettek, én nem csináltam egyet sem :oops: :oops:

Nyúlné!
Jobbulást neked is!

Róki!
Gyógyuljatok meg hamar!
David haverja :(

Anikó!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!
Nem az évek számítanak, hanem hogy Te mennyinek érzed magad! :wink: :D

Én holnap leszek 30 :oops: :oops: , de nem érzem annyinak magam......

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jucc! :D

Jó pihenést nektek! Csak ámulok Gergő méretein! Ahhoz képest, hogy régebben mennyivel kisebb volt Bubusnál, most talán még nagyobb, vagy ugyanakkora.

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsóf!
Én is örülök :wink: :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Neked is boldog szülinapot! :D :D :D

Jucc!:D

Igen, az egyik Kacsánk! :D (Vettünk egy másikat alkatrésznek, de jobb, mint a régi, csak még nincs benne hátul öv.)

Kép
Kép
göndörzsóf

Lanyok,

Csak beugrottem, de megerte, ezek a jo kis kepek onmagukert beszelnek! Olyan jo nektek, hogy talizhattok, sokkal masabb a kapcsolat is ezek utan, meg aztan milyen furcsa, eloszor csak ugye az internet, utana meg meg baratsagok is szovodnek!
Gyerekek tunderiek, majd jobban atnezem a kepeket azert, most csomagolok, holnap megyunk a nyaraloba, talan meg a tengerben is megmartom magam utoljara!

Barbapapa
Mivel en nem leszek holnap,
NAGYON SOK BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!!!!

Nagyon koszonom mindenkinek a kedves koszontest, csak amulok, hogy mennyien irtatok :lol: :lol:
Nagyon-nagyon kedvesek vagytok!!!
Nem a korommal van baj, meg nem is erzem magam olyan oregnek :oops: csak nem is tudom! De tuleltem! :lol: :lol:
Meglepi edig egy teljesen felszerelt bicaj volt, kiskosar es gyerekules, ma vagy 10 kilometert bicajoztam es allitolag a hetvege is tartogat valamit??? Ma mar az is meglepi volt, hogy ferj rendelt kajat estere, meg foznom sem kellett!
Ilyenkor olyan edes tud lenni!!!!! :lol: :lol:
Megegyszer koszonom mindenkinek a koszontest!!!! :lol: :lol:

Totka,
Gratulalok az elso lepesekhez, es nagyon ugyes vagy, a fogyokuraban!

Davallia,
Varjuk a kepeket am a hajadrol!!!

Na mennem kell mert csomagolok!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Jucc

Jo pihenest neked is!

Rokica,
Gyogyuljatok meg nagyon gyorsan!!
Haver :twisted: :twisted: Ez azert bunkosag en szemebe mondtam volna, hogy mit gondolok, legalabb maskor nem probalkozna!! :lol: :lol: De ilyeneken ne izgasd magad!! nem eri meg :roll:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

azt hittem elég időt hagytam a képözönnek,de úgy látszik nem! :?
lustaságok!
de akor,mire reegel újra jövök tele legyen ám a talisképekkel a topikunk!

viszont a huligán,de legalább szorgalmasabbjának óriási köszönet,mert legalább némi betekintést nyertünk a fergeteg partira!
puszi nektek és jó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ayse,

Utolagos engedelyeddel LILI kepet elmentettem Matthieunak! :wink:
Na mindenkinek nagyon jo hetveget
A.

KépKép
KépKép
aniko47

ja!
csak egy megjegyzés!
AND!eszméletlen kameraérzékenyek vagytok a lányoddal!olyan csábosan néztek,mintha egy férfi istent kellene meghóditanotok! :wink: :P
nagyon csinossak vagytok!
ja,még azt is megjegyezném,hogy Majola pocija már óóóóóóóriási és olyan,de olyan szép kismama! :P
na de a többit majd holnap!
jó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

And.

Én nem kicsinyitettem le és igy is feltöltötte.

Davallia.
De jó hogy tetszik az új friszkód.
Most már nagyon lyukas az oldalam!! :wink:

Tali képek naggggyon jók.
Hát ezek a gyerkőcök!!!Egyik szebb mint a másik!!
Úgy szeretnék én is veletek talizni!!!! :(

Mégegyszer jó éjt!

ancsi26

most már nagyon hiányolom Meát!nyaral-őszől valahol?vagy csak sok a dolga?jöhetne már!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

AYSE,

köszönjük a szíves vendéglátást istenien éreztük magunkat!
Ugye már nem a romokat pakolászod utánnunk???? :oops: :oops: :oops:
A házatok csodaszép,a kertetektől elaléltam,remélem Márti fotói jól sikerülnek! :D :D :D
A férjed eszméletlen jó fej!!!!!! :D :D :D
Szerintem kiérdemelte a mai akció során a 2005.őszi babák (egyik)Legklasszabb Apukája címet!!! :D :D :D 8) 8) 8)
Lili tündéri kislány,annyira kedvesen bánt Mazsival!Mazsinak is nagyon tetszett! :wink:

ÉS KÜLÖN KÖSZÖNETET MONDOK A POMPTALAN POMPIÉRT,AMI FANTASZTIKUSAN FINI VOLT!!!!!

Hát tényleg mázlista vagy......... :lol: :lol: :lol:
annamami

Nyúlné, Én se tudom miért nem ír ide, haragszik ránk? :(
Mert azt láttam, hogy okt 24-én irt másik topikba.
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Szép jó estét!

Nem véletlenül láttuk azt a jóembert a házunk előtt az oszlopon, végre visszatért a net!

Nagyon örülök, hogy ennyien eljöttetek és hogy jól éreztétek magatokat!!!! :):):):)
Jóóóóóóóó sokan voltunk!!!! De nem elegen, sajnálom, hogy nem tudott eljönni mindenki. :(
Tartunk majd szánkópartit is, jó?
És természetesen, ha erre jártok, akkor kukkantsatok be hozzánk!

Mi is jól éreztük magunkat Veletek! Végre ANdris alhatott egy jót! :lol: Lili is örült a babáknak!

Nagyon gyorsolvasással olvastam csak, majd holnap mazsolázok. Egyáltalán nem csináltatok nagy rumlit, már túl is vagyunk rajta, sőt már relaxáltunk is egy kicsit.
A férjem tényleg egy főnyeremény! :D

Barbi!
Egész este sasoltam az autót, de sajnos nem lett meg. Majd egyszer egy teljesen váratlan helyről fog előugrani. Nagyon sajnálom!

Eddig két Ismeretlen Fekvő Tárgyat (Unidentified Lying Object ULO - bocsánat a helyesírási hibákért) találtam: egy doboz, melyben a gyümölcssaláta volt és egy fél pát sötétkék zokni, tapadókorongokkal.

Többen kértétek, hogy tegyem fel mégegyszer a Töki Lompost.
Íme a recept, ami a sajátom:

Tészta
Langyos vízben (úgy másfél deci), elkeverek egy csomag dr. oetker szárazélesztőt, 3 ek-nyi étolajat, egy teáskanálnyi cukrot, hozzáadok 35-40 deka lisztet, 1 teáskanál sót és addig dagasztom, amíg elválik az edény falától (5 perc).
A víz és a liszt aránya nagyban függ a liszt minőségétől. Én nagyon jó minőségű lisztet szoktam használni (vitamill finomliszt). De még ezen belül is lehetnek különbségek.
Meleg helyen a kétszeresére kelesztem.

Kiolajozott tepsibe simítom, beteszem 175 fokon 8-10 percre.
Közben fokhagymát préselek a tejfölbe. Ezzel meglocsolom a tésztát, rászórok hagymakarikákat és sonkakockákat (én lájtosban nyomom, nem császárszalonnával, hanem lehetőleg prágai vagy pannon sonkával), majd a tetejére a sajtot.
Visszatolom a sütőbe és összességében 20-25 percig sütöm (a sajt állagától teszem függővé).

Jó étvágyat!

Anikó és Barbi!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Nektek!

ayse

Nem bírtam ki, csak kiválogattam a legjobbakat, de még lehet hogy holnap pótolok! :D

Először is, aki még ot volt, amikor fotóztam, minden baba-mama párosról egy sztárfotó kommentár nélkül:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
Ezt Lili csinálta rólunk, köszönet érte! :)

Mindjárt jön a többi kép!

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Folytatás:

Séta közben
Kép Kép

Bendegúz vidáman és elmerengve
Kép Kép Kép

Julcsi és Majola az avarban
Kép Kép

Mazsi és Bendegúz munka közben..
Kép Kép

Lili, Julcsi, meg a kisház.
Kép

Annamamival az avarban..
Kép Kép

Imádat...
Kép Kép

Lili
Kép Kép

Anya és fia
Kép

Maja szexisen nőcisen
Kép

Bendegúz férfiasan
Kép

Leon komolyan
Kép

A házigazda vacsorázik
Kép

Julcsi figyel
Kép

Nati a háttérben a sárga gumicsacsi..és Bendegúz
Kép

Kedves vendéglátónk Ayse és Andris
Kép

Húú mára ennyi, húzok az ágyba.
Jóéjszakát!!

Ayse! Tök jó, hogy van már netetek, így Te is meg tudod nézni a képeket.
A padlóvázát tényleg annyira sajnálom, de pótolni fogjuk ígérem.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Érdemes volt bekukkantanom :)

Márti :) , nagyon jók a képek :) Mennyi édes gyerkőc! Végre látom Bubust és Andrist is, nagyon nagyok lettek :) Nagyon szép időtök volt, kint is nagyon jó képeket lehetett csinálni!

Ayse :) Padlóváza? Én megúsztam egy kistányérral :) Mondjuk az én kisebbik gézengúzom mellett elképzelhetetlen lenne egy padlóváza...

Barbi :) Nagyon boldog szülinapot Neked!

Megyek aludni. Ha minden igaz, anyóséknál is tudok még netezni, hétfőig ott leszünk, nem fogom kibírni úgyse :lol:

Szép hétvégét mindenkinek!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Barbi,
Mi is sok boldogságot kívánunk neked szülinapod alkalmából! :)

Márti,
Micsoda szuper képek! Nagyon ügyesek voltatok Lilivel! :)
Én is örülök, hogy megismerhettünk titeket! :)
A muffinod meg annyira annyira finom! Erről Dani is regélhetne, ha tudna! Ugye, Barbi? :)

De kár, hogy lemaradtunk a sétáról, bár nálunk nem volt babakocsi és Dani egyelőre fél óra alatt tesz meg 5 métert, annyi érdekes dolog van a földön. :)

Ayse,
Éljen, hogy visszajött a net! :) ULO :) :) :) Szánkóparti :) :) arra még Beni is benevezne. :)

Totka,
Gratula Pannádnak az első lépésekhez! Most már nagyon hamar rohangálhatsz utána! :)
Hajrá és kitartás a fogyókúrával! Meglátod, a torna mellett, ilyen étrenddel leolvadnak majd a fölösleges kilók! :) DRUKKDRUKKDRUKK!

Nyúlné,
Csúnya vírus, átment az egész Nyuszicsaládon! Remélem, most már mindannyian jól vagytok! :) Kár, hogy kimaradtatok ebből a jó kis taliból! :)

Zsóf,
Hogy kötöd be a gyereket, ha nincs hátul biztonsági öv? Van valami helyette?

Anikó,
Szép szülinapi hétvégét! Király ajándékot kaptál! :) Apa tényleg nagyon kedves! :) De jó, hogy ott még olyan idő van, hogy még egy kis tengeri fürdőzés is beleférhet. :)
Én alig váron, hogy Danival együtt bicajozhassunk, van nekünk is gyerekülés a bicajomon. Azt hiszem, hogy már csak tavasszal fogjuk kipróbálni, még picinek találom hozzá Danit.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Davallia,
Bocs, hogy megszakítotam a sormintádat! :) Én is itt kávézgatom a gép előtt. Nagy nehezen visszaaltattam Danit, de addigra Beni pont felébredt. :) Csak mellette lehet kicsit netezni. :)
Panda nagyon kis cuki és a pocakod is helyes, formás! :)

benianyu

Jóreggelt!
Hurrá, mi ébredés nélkül fél 8-ig durmoltunk!!

Javítás: ot= ott :oops:

Barbi, most észleltem, hogy Rólatok nem raktam fel baba-mama fotót, valószínűleg nem készült, de azért keresgélek még. :roll: :oops:

Duda!
Ma van fejfájás sajna. :(

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Barbi, Anikó!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk nektek!!!!!!!
Kép

Márti!
Sajnálom, remélem nem durvul el nagyon! :(
Köszönjük a képeket! :)

Ayse!
De jó, hogy megint van neted! :)
Kipihented magad? :roll:

Davallia!
Édik a képek, na de hol a frizkós??????????????? :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Szóval itt a pótlás, Barbi!!

Boldog születésnapot!! :)

Kép Kép

Ezeket meg Lilinek küldjük!

Kép Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Barbi, Isten éltessen sokáig!!! Kár, hogy nem tudtam tegnap...bár lehet, hogy irtad, csak én olyan figyelmetlen vagyok :oops:

Képek szuperek, most rohanok Óvárra apukámhoz.

KépKép

KépKép
majola

fúúúú,hát Kisnyuszit is angyon nehéz volt vsszaaltatni! :shock:
olyan kis hisztis volt,hogy még az orra is jól bedugult,gondoltam,akkor már meg is kínzom,aztán meséltem neki a NagyBandóAndrás verseskönyvéből,olyan jókat ír,ajánlom mindenkinek,Romhányi utóda!én is kávézgatok!

talis képek!MÁRTI,nagyon szupereket csináltál,külön köszönet MAJApocijáért! :P nagyon megnőttek tényleg megint a pirinyók,BUBUST már meg se ismerni!LILIN meg látszott,hogy bejön neki ez a "lássuk vendégül a mókus őrst!"dolog!fülig ér a szája!és jól látom,hogy BENDEGÚZ vezet a zsiványság listán?!!!
AYSE,
képek alapján(sajna nekem is csak ez jutott)nagyon szép helyen éltek,igazi gyerekparadicsom!és nem véletlen,hogy ilyen szép a lelked... :wink: remélem egyszer(mondjuk a szánkó buira)mi is eljutunk hozzátok,hogy beszívjuk a nagykovácsi levegőt!hátha nekünk is jót tesz! :P

BARBI!!!!!!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!!!!!!remélem kettesben is tudtok ünnepelni! :wink: :P

DAVALLIA
de édes pocid van! :P :P :P :P edvem lenne vigyorgó fejet ráfesteni!
gyönyörűek vagytok,PANDÁD tünemény!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

hiányzó betűk:
i,l,k
felcserélt betűk:
a-n
:oops: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Davallia, Nyúlné
:) :) :)

benianyu

:lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
IGEEEEN!!!!! :wink: :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó Reggelt!

Talifotók gyönyörűek!!!!!! :D :D :D
Nemhiába Lili és Márti remek fotósok!!!!! :D :D :D

Tegnap este (későn) megvolt a "beszélgetés"!
Kiderült,hogy nem forró dologtól égett meg Mazsi keze,hanem a következő történt:
Virág nagyon sokat játszott Mazsival a nappaliban az "elkerített részben.
Itt padlószőnyeg van és habtapi.
Viszont korábban úgy gondoltunk ez egy nappali,ide jó strapabíró szőnyeget vettünk(műanyagos)nem olyan finom pamut,mint ami az emeleten a hálókban van.Mivel jó nagy igénybevételnek volt/van kitéve.
Mint kiderült,Mazsi többször bemászott az asztal alá,Viri pedig elkapta a lábát és kihúzta.
Persze nem durván csak kb.6-7 x,mert Mazsinak annyira tetszett,hogy visítva kacagott.Erre jött föl anyósom is megnézni,hogy mit csinálnak már,mi ez a nagy röhögés?
Aztán mondta Virinek,hogy már hagyják abba,nehogy baj legyen....
és az a 6-7 x-i húzás a szőnyegen(Mazsi hasalt,kezei előrenyújtva és a csuklóján támaszkodott)elég volt ahoz,hogy a fonom kis bőrét ledörzsölje ez a nem túl finom puha szőnyeg! :( :( :(
És mivel műanyagos az erős súrlódástól tényleg úgy nézett ki mintha nekiesett volna vmi forrónak.....(Barbi és Cleo is látták mikor még ronda volt.... :( )
Hát ez van.
Hogy biztos legyek a dologban tegnap 3-4 sze jó erősen végighúztam a csuklóm belső részét a szőnyegen és 5 perc múlva!!!!ugyan úgy néztem ki mint Mazsi!!!! :shock: :shock: :shock:
Arról meg nem is beszélve,hogy még most is úgy fáj,hogy majd'bepisilek!!! :shock: :cry: :cry: :cry: :shock:
Persze mazsi is tök sokszor nagyon fájdalmasan felsírt aznap éjjel.
Azóta kenegetem neki(és magamnak is) Bepanthen Plus-al,ami fertőtlenítő és hámosító kence is egyben és már elég szép.

Virit nem fogom megszidni,mert tudom,hogy nem akarattal tette,hiszem imádja a kistestvérét és csak játszottak,hiszen gyerekek.
De el fogom neki magyarázni(és Dorkának is) hogy mazsival óvatosan kell bánni,mert olyan kis érzékeny gyenge fehérbőrű,már attól is piros lesz ha csak ránézel.......az én bőröm ilyen érzékeny sajnos...... :(
Ezt a férjem is belátja,neki is furcsa,mert a lányok nem voltak ilyen érzékenyek,meg a családban egy gyerek sem,de hát most ez van........anyósom is tudomásul vette.

Ennyi a történet én végre kicsit megnyugodtam és napok óta először aludtam kicsit.
annamami

Annamami,
minden jó,ha a vége jó! :P :P :P
te meg milyen önfeláldozó vagy,hogy kipróbáltad magadon,igazi anyatigris! :twisted:

na mentem,lehet ma Állatkertezünk vagy valami ilyesminemtom!
szép hétvégét!

leherót mire visszajövök Csibe a képeket is felteszi! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

leheróóóót??? :oops: :lol: :lol:
lehet,mire

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Igenis, azonnal!!!

De először is hadd köszönjem meg egy internetmentes hét után Annamaminak a gyönyörűséges Mazsi-szemeket!!! :D

és a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Annamami,
Örülök, hogy kiderült, mi is történt! Mazsinak tényleg nagyon kis érzékeny a bőre. :( Szerencse, hogy nem égés, de tényleg így is nagyon fájdalmas lehetett neki. :(

Nyúlné,
Állatkert! De jó! :) :)
Remélem, mi is megyünk valahova, mert már herótom van, hogy mostanában itthon rohadunk hétvégenként. :(

benianyu

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nyúlné,
Már százszor akartam kérdezni, hogy miért nem egy kicsit nagyobb méretben teszed fel a képeket? Úgy jobban megszemlélhetnénk csíkossapis Kisnyuszit az őszi avarban. :)

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?