Sziasztok!
Mostmár itthon vagyunk, kicsit kiruccantunk a Tesómékhoz Bp-re! Hannamanna nagyon édes volt, egy ágyban aludtunk-vmiért az utazóágy nem jött be-és olyan jó volt, h ottszuszogott mellettem, esténként hancúrozott(szegény tesóméknak elég fárasztó volt, mivel az Ő 1éves kisfia 8kor zsupp elalszik, Hanna meg....., majd ha lesznek képek felteszem az akrobata csajszit)..
Roz, sajna most nem volt olyan lepedő

.
Almaevés

!
Nana, sajnálom Botit, de mostmár tuti gyorsan rendbejön,és minden okés lesz, az Anita tartotta a kórházban a kismama-tornát, én is csíptem a stílusát, oda is mindig hoztak babákat!(ja és Hanna sem kúszott 1percig sem)
H&M-ben is jártunk, egy vagyont ott lehetne hagyni, még jó, h a józan ész

határt szab(na azért nem mindig, merthogy az 5ujjas kesztyűt megvettem

a másfél éves lányomnak)...
Lili, gratula Zsófinak a járáshoz, Neked a főzéshez(sztem ha 4hétig tök változatos voltál, mostmár egy -két dolgot megint főzhetsz azokból

), nálunk változatlanul a csirkeszárny sütve,és az almaszósz a legmenőbb! Ja és a házhoz is gratulálunk! Sikerült megegyezni? A sapka meg a "medve"ruha is nagyon édes!
Lina, nem semmi ez a 15óra egyhuzamban! És tök jó, h ilyen gyorsan megy az elalvás!
Kattic, Anyós jár még az Északi térfali turiba, és a Lordok alattiba... Sygék pedig a Severben(azt hiszem a volt Baumax) vettek farmert pulcsit, természetesen ott újak vannak.
Dora, kitartás mindjárt minden meglesz!
Mérges vagyok, éjjel valakik elloptak 2hatalmas krizantint a kertünkből előlről! De miért?