A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Recca, Ti végülis nem is tudtátok előre, hogy Benkéd lesz? vagy esetleg mégis voltál olyan uh-n, ahol megmondták a nemét? tudod, tapasztalatokat/érveket gyűjtök a megkérdezés mellett/ellen :)

kedd Campona nekem is jó lenne!

Indi, ok, felvettem a listámra a fotók kiírását. kicsit bonyi, mert nekem nincs CD-íróm, de valahogy összehálózom magam a laptoppal, és akkor megcsinálom. de az most szegényke szervízben is van, Isti úgy ellátta a baját :(

votiv 8)
votiv

Rec,
Mire vagy inkább kire gondolsz??? :? Elvesztettem a fonalat :)

Kép Kép
curse

Curse, szerintem Recca a saját férjére gondolt :D

votiv 8)
votiv

Votiv :) Te is hiányoztál nekem :) Esványnak külön csókot küldök, amiért eltekerte a magnót :lol: ilyen egy hápé nőt! Jó kis pedagógus, megszégyeníti a gyereket a többiek előtt... még szerencse, hogy PistafiaPistike nem vette zokon, ugyi ? :wink: Ne szarul essen, hanem nyugodtan háborogj! Nem is értem, hogy miért nincs pszichológiai vizsgálat a pedagógiai szakokon... mert 1. nem értenek a pedagógiához - de ez tanulható 2. semmi empátia és tapintat nincs bennük - ez is lehet tanulható, bár igen nehéz... Anno engem nem vettek fel a tanítóképzőre - illetve a felvételiig el se jutottam, mert már a fizikai alkalmasságin elbuktam, mert nem tudtam kézen állni (autóbaleset következtben nem tudom tökéletesen kinyújtani a bal karomat). Ez ugye lényeges, mert egy tanítónéni igen gyakran magyarázza el a törtek szorzását vagy Búvár Kundot kézenállva...

Az Ügyfélkapu a www.magyarorszag.hu-n érhető el, most már én is kíváncsi vagyok és megnézem, milyen vizsgálatokat végeztek el az én taj-számommal.

Szia Lindi :) hogy vagytok? Én csak a terheskiskönyvet adtam be az UH-n a Bártfaiban, sose volt beutalóm, remélem, még mindig így van.

Fibi :) Hát igen, szegény kislány ugye... és annó azért a cucilizmusban még gonoszabbak voltak a gyerekek, akkor még egy Vivien vagy Zsanett is kilógott a sorból...

indianyo

Curse, Votivnal a pont :D

Votiv, tudtuk. az elejen meg voltam 1-2 uh-on :D
recca

Rec,
és a Tamarát Benke vagy a párod vétozta meg? :lol:
akkor ezek szerint hasonlo az izlésünk :D

Votiv,
nembaj, hogy röhögtem a "Pistike eltekerte a magnot" résznél? :)
fibi

Na akkor álljunk meg egy szóra :lol: Szóval Rec arra reagáltál, hogy a férj veszi csak fel a felesége nevét? Én már itt elakadtam :lol: mert annyi minden írtam már az este folyamán, hogy emlékszem :lol:
Hát ez nagyon tuti!!! Nem semmi férjed van, minden elismerésem :lol:

Kép Kép
curse

Recca,
tán ennyire menö familiábol származol? :mrgreen:

Votiv,
szavak utso szotaga: elképesztö, hogy Isti ebben is milyen különleges, látod! :D
fibi

Fibi, is is :lol:

Votiv, tudni v nemtudni? en nem bantam, h tudom :). amugy meg total ledobbentem volna, mert szinte biztos voltam benne, h lany lesz...:D
recca

Megyek megnézem az Odaátot, olyan helyes "kisfiúk" vannak benne, aztán alvás, mert holnap temetőjárás következik.
Jó éjszakát Mindenkinek!!!

Kép Kép
curse

Curse :) Akatától függ, hogy mikor megyünk, mert ő lesz a sofőr, kistermetű fiúcskáink pedig majd hordozóban nyomják :) És itt úgy láttam, hgoy hétfő-kedd a befutó, ott elvesztetem a fonalat, hgoy kinek melyik nap miért jó, én nem is kavarok be, nekem mindegy, csípőszűrés már úgyis vígjátéki helyzet, nem sietjük el :lol:

Votiv :) naaagyon ráér az a kép-dolog! Csak eszembe jutott, hogy egysezr majd kérem őket, de nem most. És mit művelt a kis imposztor a laptopoddal? Megkalapácsolta vagy lezuhanyozta?

A hagyományos, bibliai nevek nekem nagyon tetszenek, van egy kisfiú, akivel midig ugyanakkor megyünk mázsálni, Jankónak hívják és nagoyn kedves gyerek, anyukája mindig Kalákát énekel neki ő meg aranyosan mosolyog rá. Kedvencem a Simon, Ábel, Péter, Mihály, Anna, Júlia, Rebeka. És ugyan nem bibliai, de a Márton és Johanna is. No, ezeket férj mind megvétózta. Viszont nálunk elsőre bólintás volt a Sophie-n és a Dominikon. Szerencsére, Ez kábé az egyetlen dolog, amin nem veszekszünk :lol:

indianyo

Indike!

Ne szégyenkezz már te nőihölgy!Miért is tennéd?Ringyók jól elférnek itt nálunk.

Sajnos a mostani kedd nem jó nekem tali ügyileg,de majd csak összehozzuk.

Kehida meg " szeretnénkvisszamenni kategória".GYerekek nagyon élvezték.
20170114224602

Fibi, miva'? :mrgreen: ezen most en akadtam el :lol: de azert persze :wink:

na kuldjetek el mosogatni, mert baromi szalma vagyok most, es nem lesz ez igy jo, ha itt maradok :mrgreen:
recca

wow :D harman egyszerre!!! na ez milyen :mrgreen:
recca

Rec,
hát gondoltam azért vette fel férjed a neved, mert vmi uri családbol származol :mrgreen:

én is tuti biztos voltam benne, hogy lányom van, mignem a 18 hetes Uh-n közölték, hogy fütyije van. én meg rákiabáltam a csajra, hogy NEMÁ, nézze meg mégegyszer....

én meg megyek, megeszem a maradék bolognait :roll: mosogatás ráér :lol:
fibi

Indi, sajnos tönkretette a fél billenytűzetet, puszta kézzel...

a logopédus csaj nem végülis egy sárkány, csak asszem kevés az empátiája, meg erős kolerikus, sztem neki fel se tűnt, hogy bántó amit csinál. de a férje meg a gyerekei nagyon rendesek, kedvesek Istivel, a férje vezeti a lovaglást, és Istók a lányaival szokott lovagolni, akik imádják és folyton ölelgetik-puszilgatják-szeretgetik Istipókot, szóval már csak ezért sem akarok haragudni rá... :roll:

votiv 8)
votiv

Fibi, ja, nem ilyen jellegu erdekhazassag a mienk :mrgreen:
hogy raer a mosogatas? aaa, apa is mindig ezt mondja, aztan nemtom mit szolna, ha reggel nem tudna miben megfozni a kis kavejat... de egyebkent mar kesz vagyok, nem volt sok (ma nem itthon gyartottuk a mosatlant :oops:)
bolognai jo volt? :lol:
ja igen, es okulva az elozobol, most keszulj inkabb fiura, hatha akkor jobban lany lesz :lol:

na jo, megyek begyujtani, hatha tenyleg megerkezik ejjel a beigert hidegfront...

na meg elobb beengedem azt a rusnya nyavogot :wink:
recca

Votiv :) jó, ne rúgd vele ösze a port, de azért egy erős kolerikusnak is tudnia kell, hogy ha ő pedagógus, akkor nem beszélhet így. Sőt! egy kolerikus MINDENT tud, ugyi :wink: Én nem ismerek tréfát, ha gyerekekről van szó.... de az jó hír, hogy a többiek így szeretik Istit.

Recca :) Fibi :) hát mi is Sophie-t vártuk és elég nagy döbbenet volt nekem, amikor Mátyásom közölte, hgoy 150% az a kis szerszám ottan... utána napokig szégyelltem magam, hogy csalódott vagyok... Egy kis bolonyait én is benyomnék mostanság :)

Szrekuc :) tápis-ivós kérdésedhez az jut eszembe, hogy lehet azt a tápit hígabbra is csinálni és turmixot készíteni vele - a pontos adagolás csak addig lényeges, amíg a babóca csak tápot kap, mert így kapja meg a napi tápanyag-szükségletet. Én teszek tápot az ebédbe is (például banán-köles kis tápival igen finom dolog) 1 kanállal.

Másik titkos ritkán jövő kismami leleplezte már magát?

Gregor József nyugodjon békében! Hihetetlen, hogy elment.
És Mancs kutya is boldogan csaholva találkozzon az Örök Vadászmezőkön mindazokkal, akiket megmentett...

Jószakállt :)

indianyo

Indi!
Sokáig éljen a technika! :)

Nekem hétfő ÉS kedd is jó, ha van jelentkező, szívesen megyek mindkét nap, mondjuk úgy 11-12 felé? 1ig - fél2ig tudok maradni. Bölcsibe menet útbaesik.

GYerekek, ezt a reggelt! Tárva nyitva minden, kiengedtem a kutyust (a kanapén alszik... de reggel hívja a természet :D), és mezítláb, hálóingben sem fáztam! A betonon! Most mi van? Nyár? :D Imádom!!!!!!
A levelek viszont tudják, mi a dolguk: tegnap este elsöpörtem, most megint bokáig ér. Imádom nézni a diófáinkat, napról napra változnak, a színeik pedig gyönyörűek!
Nem szipuztam ám be, csak olyan szép a reggel, Eszter ismét végigalszik éjjel és 3/4 7ig aludtunk, wow!
neet
neet

Indi,
le, úgyhogy kimondhatod a nevét! :lol:

Votiv,
akartam már írni, hogy az a gyerek, aki nemegészen2évesen el tudja tekerni a magnót, az tökügyes, és a néni biztos féltékeny, mert az övé ilyenkor még nem csinált ilyet.

A mi sztorink se semmi sajnos. :( Azt ugye írtam, h előfordul, h Eszter harap vagy mar a bölcsiben, ált.ban játék miatt (elveszik, nem adják oda, stb). De most "rászállt" egy kisfiúra, minden nap harap rajta párat, tegnap majdnem elsírtam magam, amikor megláttam az arcát: egy hatalmas vörös-lila folt az egyik pofija. Látszólag no reason, Éva néni se tudja, mi ez, Lacika odamegy, tartja a karját, Eszter meg hamm. :shock: Lacika meg hagyja és sír. Nem mazo a gyerek kicsit? Sajna nem üt vissza, pedig az egyből elvenné Eszter kedvét... A szülei persze tök kivannak akadva (én is kilennék, nem hibáztatom őlket), de mit csináljak Eszterrel? Minden nap elmondjuk neki, szigorúan, h ez csúnya dolog, L nem fog játszani veled, stb, de ahogy Éva néni hátat fordít, már nyitja a száját a kis cápa.
Többi gyerekkel is volt pár adok-kapok, megtanulták, kikkel nem érdemes kikezdeni, és szent a béke. Csak ez a szegéy kisfiú olyan kis esetlen. Komolyan sajnálom, de mit tehetnék? :roll:
neet
neet

Sziasztok!

Fibi: tudom, hogy kicsit késői a reagálásom, de nekem a Maja nagyon tetszik. :) Végül mi is csak azért lőttük ki, mert én olyan nevet szerettem volna, amit jól lehet becézni (is). A Majára meg nem volt ötletem. És semmi méhecskés asszociációm nincs rá, csak valami nagy misztikus érzés. :wink: Szóval a Maja nagyon tuti. A Boróka nem tetszik, nemtom, miért. Az egyik pacim húga Boróka és nagyon ari csajszi, de mégse tetszik. De lemaradtam valamiről, vagy van valami konkrét ok, hogy épp lánynevet vadásztok? Ennyire tuti biztik vagytok benne, hogy leány lesz?
Írtam már, hogy a mi kislányunk meg Tünde lesz? Én még kampányolok azért, hogy esetleg második névként Alíz is.

Ja, lenne egy kérdésem hozzátok. Nem tudja valamelyikőtök, hogy hova lehet menni érdeklődni a gyermek után járó támogatások iránt érdeklődni? Elég bonyi a helyzetem munka és tanulmányok szintjén és most el vagyok kavarodva ennek megfelelően abban is, hogy érdemes-e kivennem a szülési szabit még terhesen vagy sem. Szeretnék valami szakitól érdeklődni.

Kép
Kép
tinu

Szerintetek hülye ez a gép, hogy szeptember 9-et írt elküldési időpontnak? :lol:

Kép
Kép
tinu

Ja, hogy kijavította közben, bocsi, hogy értelmetlen voltam az előzőben...

Kép
Kép
tinu

Votiv!
komolyan mondom, mikor írtad, hogy Pistike, azt se tudtam kiről van szó! azt hittem, hogy a logopédus nő jóindulatúan egy fals nevet mondott (mint Móricka), hogy a gyerekek ne Istvánra haragudjanak. :D különben elég szemét módon viselkedik, meg kell mondjam! Ildi is logopédus. nem veszed fel vele a kapcsolatot?
mondókázás: szerintem az legalább úgy segít,ha beszélsz hozzá, mint hogy bugyuta marhaságokat mondogatsz. én is szoktam néha mondókázni, de csak marhának nézi a gyerek az anyját :D. annyit jegyzett meg az egészből, hogy mindig jön: "tatona", hogy hoc-hoc katonázzunk, mert ilyenkor ráül a hasamra, én meg ugráltatom.

Barbi!
buljál! ++++

Lindi!
a magánrendelőben a bejáratnál lévő csajok adnak beutalót UH-ra. nem kell még a dokinak se tudnia!

Tinu!
Majcinak is lehet becézni :D

Neet!
Lacika kezébe ostor kell!

TALI:
Campona BKV-val no way
úgyhogy hétfőn szívesen taliznék a nemcamponaiakkal

Lencsi újabban ha jót csinál, azt mondja magára, hogy jó baba. pedig sose nevezem babának. múltkor még a jó apát is mondta.
ancsipancsi

Tinu,
dehogy késö, örülök, hogy irtál :)
sztem is kicsit misztikus, Apa szerint a Z. Maja müvésznév lenne :)

Rec,
nyam, jo volt, köszi, csak kevés volt, uu :lol:

KépKép
fibi

Már megint kérdéssel jövök. :) Meddig jó egy babaágy egy babának? Úgy értem: életkorban. Mikorra növi ki?

Kép
Kép
tinu

Tinu!
elvileg 2-3 éves koráig is. hacsak nem jön a másik baba, és a nagyot nagy ágyba teszitek ;-)
ancsipancsi

Sziasztok!!!
Indi! De jó, hogy előkerültél! :D

Azt hittem, már lezsíroztuk a jövő heti talit :cry: Mindegy, nekünk a Campona nem jó, messze van, nem akarok a 3-as buszon szülni :cry:

Votiv!
Hát, előttem elmondták a többiek! Ez egy kretén! Csodálkozom, hogy vannak gyerekei, ennek ellenére ennyire bunkó! A mondókázásba hamar bele fogsz jönni. Szerintem nem marhaság! Azért sem, mert ritmusos, és gyakran ismételgeti az embör, és ez kell a gyereknek. Ha csak magától mond valamit az embrer, azt nem ismételgeti. Nálunk Bazsó már kéri a mondókákat, mutogatja, hogy melyiket szeretné hallani (csipcsip csóka, töröm,töröm a mákot, stb.), és nagyon élvezi. Nem értek hozzá, de biztos sok szerepe van a beszédfejlődésben. 1-2 alkalom, és te is megtanulod őket! :D

Ancsi!
Nekünk jó a nemcampona! Nem tudom, Fibiék jönnek-e, meggyógyulnak-e addig! De nagyon jó lenne!

Tinu!
Ágy: attól függ mekkora, milyen (pl levehető rácsos-e, stb). De szerintem is 2-3 éves kor max!

Csak ennyit tudtam írni, megyek főzni!
Puszi

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz :) Nana! Ne hagyd magad felbosszantani, főként ne taliügyben!
Főzzél finomakat és pihengess sokat :):):)
Te pocakosan tényleg nem tudsz utazni - így mi benneteket és Veráékat mindenképp meglátogatunk, csak a megfelelő időt kell hozzá megtalálni.

Én végigolvastam becsülettel az elmúlt hét termésést és egyáltalán nem világos, hogy hol és mikor lesz a tali. Csak annyi világos, hgoy hétfőn és/vagy kedden is jó sokaknak, Campona és/vagy nemcapona (az hol van egyébként?) merült fel. Én ráérek mindkét napon, de Camponába Akata elvisz autóval (érthető, ugye, hgoy ezt kihasználom?) - majd ő megmondja, melyik napon - és akkor tudunk talizni a dél-budai mamócákkal is(például Curse és esetleg Vica is), ami egyébként ritka kincs. Midnenki szeretné, a ha a tali az ő környékén és a neki tetsző időpontban legyen, ugyi... de: gyermekeink különböző napirendeket követnek és a szélrózsa minden irányában lakunk, és nem lehet mindig a Feneketlen-tó körül vagy a Bikáson talizni 10-kor...

indianyo

[quote="indianyo"] írta:indianyos akkor tudunk talizni a dél-budai mamócákkal is(például Curse és esetleg Vica is), ami egyébként ritka kincs.

Mármint a dél-budai mamákkal is tudunk talizni, ez angyon jó, és például Curse és Vica se tudna máshová eljönni egyéb érhető okok miatt, ide viszotn esetleg igen.

Na nem ragozom tovább, szerintem megbántódni botorság, én se szoktam azért, ha délelőtt taliztok vagy tőlünk messze. legfeljebb nem tudok elmenni.

indianyo

Sziasztok!

Camponás tali nekünk is jó lenne, viszont hétfőn csak a délutáni alvás után (3).
Kedd jó délelőtt is, bár elvileg 10-re megyünk a KUSZÁba Fakalinkára, de oda bepróbálkozhatunk 1 órával hamarabb is.
És itt a KUSZÁban van egy kávézó, ahol van egy játszósarok, szőnyeggel és kis paddal el is van kerítve, itt szoktunk várakozni a foglalkozásokra, és van aki a foglalkozások után még ottmarad a gyerekkel játszani. Szóval esetleg ott is lehetne a tali, és közben lehetne kapuccsínózni.

Az uh-t meg csak azért kérdeztem, mert szeretném látni a babát, és nem bírok várni a 32-ik hétig. Szóba jött a Praxis is, de apa nincs odáig az ötletért, egyrészt azért, mert nem akarja annyit bolygatni a babát (egyik ismerősünknél találtak valami rendellenességet, és kb 1 óráig vizsgálták a baát, nem jöttek rá mit látnak, de utána csak 3 nap múlva hívták vissza uh-ra a csajt, mert az 1 órás uh-tól nagyon felmelegedett a magzatvíz), meg fölösleges pénzkidobásnak tart most 10ezer forintot, amikro így is minden hónapban 10ezret otthagyunk a dokinál, plusz az eddigi 2 uh-nk is már 4 d-s volt, potom 26.000.-ft-ért.
Szóval, ha belegondolok, igaza van, és én tulképp csak 2 percre szeretném látni a babát, hogy minden okés -e odabenn.
Mindenesetre, ha nagyon akarok, akkor megyünk a Praxisba, de lehet előbb bepróbálkozok a kórházban.

Egyébként mi jól vagyunk, a hasam nő ezerrel, néha olyan érzésem van, hogy mindjárt szétpukkan. Remélem nem lesz nagyobb, mint Grétivel, és ha vele megúsztam síkok nélkül, most is sikerül, mert most nem kenegetem oylan lelkesen.

KépKép
KépKép
lindicita

[quote="indianyo"] írta:indianyo
[quote="indianyo"]
írta:
indianyoNa nem ragozom tovább, szerintem megbántódni botorság, én se szoktam azért, ha délelőtt taliztok vagy tőlünk messze. legfeljebb nem tudok elmenni.

Nana, én nem bántódtam meg :D , csak (szerintem) érthető módon kicsit rosszul esik, hogy felvetek egy talit annak ürügyén, hogy Votivéknak szabijuk lesz, majd még akkor leírtam, hogy nekünk a Campona kicsit messze van, ráadásul valószínűleg egy ideig mi kimaradunk a társasági eseményekből :wink: erre reflektáltak is többen, hogy akkor hétfőn valahol itt, aztán kedden (esetleg nov.2 H&M) a többieknek Campona. Nem akarom én iderángatni a bandát, félreértés ne essék, és persze a tali attól tali, hogy az emberek jól érzik magukat, nem kényszer! Csak hangot adtam a véleményemnek. Megbántódásról szó sincs! Veletek pedig tuti találkozunk, ha mást nem csípőszűrés ürügyén :wink: :lol:
zuzmo1

Votiv! Pistike így jó, ahogy van, legalább nem átlaggyerek. Őt biztos nem fogják összeharapdálni az oviban :D
A mondóka miatt meg nem tudom,miért szólt be a csaj, tücsök zenén nekem se meg ymindegyik elsőre, demég ötödjére se mindig.
Én is azt hallottam, hogy hasznos a mondóka, pont a ritmusosság miatt, úgyhogymajd belejössz.
lindicita

Lindi!
Szerintem nyugodtan próbálkozz be UH-ra! Nekem is nagyon soknak tűnt az idő a 18 hetes uh után, de érdekes módon, nekem a 28.héten kellett mennem kötelezőre. És asszem a következő a 36.héten lesz.
Terhességi csíkok: én nem is kenegetem :lol: Bazsinál nagyon odafigyeltem erre, most meg eszembe sem jut! Akkor is szülés után repedt szét a bőröm a mellemen :?

Neet!
Avarsöprés: a mi házunkban 7 lakás van, és természetesen csak én gereblyézek (8 hónapos terhesen). Persze nem panaszkodok, mert ha nem lenne kedvem, én sem csinálnám, így meg legalább levegőn vagyunk!
zuzmo1

Szia Zúz!

Köszi, akkor bepróbálkozok. Kérek időpontot 2 hét múlvára, remélem a jövő heti 1 műszak miatt kipihenik magukat.
Ráadásul a múltkor 1 héttel előbbre hoztak, szóval most már 25 hetes vagyok, akkor leszek 27. Próba, szerencse.

Kencéket én is van,hgy napokig nem kenem, mindig azt mondom, amjd holnap. Bezzeg Grétivel kentem reggel-este, egyik helyről azt hallottam, olajjal kell kenni, másik helyről, hogy krémmel, én biztosra mentem, és tégelyes krémbe tettem olajat :D

Én is most gereblyéztem össze az udvart, de én ezt a melót nagyon szeretem.
lindicita

Indi, összegzem :D: hétfőn tali Zúzmóékkal, Ancsiékkal és aki még nagyjából a vonzáskörzetben lakik és ráér épp. helyszín/ip még nem fix.
kedd tali a Camponában dél-budaiakkal mondjuk 11-től?
mi úgy tervezzük, mindkettőre megyünk :)

voltunk lovagolni :D
és Macsek, láttam Kangát! mégis csak ott van ő is ezen a tanyán :D meg is simiztem!!! és képzeld lassan 34 éves, és már 2 éve nyugdíjas, békésen rágcsálja a szénát a kis matuzsálem :D de mesélj róla te is, hogy elmesélhessem a mostani gazdáinak :)

votiv 8)
votiv

Indi :) De jó, hogy már van géped! :D :D :D

Ancsi :) Lencsi jó baba :D :D édes! Bálint meg megtapsolja magát, ha ügyes volt és megdícsérem :lol:

Fibi :) Köszi, hasam már 2 napja "áll" (=nem megy) és ma már jól vagyunk, farkasétvágyunk van... :oops:
És bocsi, h összekevertem a táv-dolgokat, de azért drukk, hogy legyen! :wink:
Érdeklődő volt? Mi volt?

Barbi :) Még hogy nem tornázol? Hát a súlyzózás Angival, az micsoda? :lol: Bulást!

Votiv :) Tréniniggatyó :lol: ez egy nagyon fontos és kényelmes ruhadarab, így feltétlenül szükséges :wink:
Pistike..ááá.. sztem Neked is van beleszólásod a dologba!

Curse :) Apa nagyon rendes, hogy masszíroz! :D Csak így tovább :wink: Naci miatt ne aggój, majd nemsokára más rucikat fogsz hordani :wink: Anno én ennyi hetesen már nem is próbáltam nadrágba beleférni, mondjuk akkor nyár volt...

Rec :) Szerencsére Bálint elég jól veszi a leszoktatást, ma már csak reggel kapott cicit. Nem is a szopi csökkentése volt a gond, hanem az elalvás szopi nélkül, de ma már az is ment. Hát nem tudom, hogy lesz, nekem is kicsit új még, biztos néha nehéz lesz, de próbálkozunk...
denizsa

Zuzi, hétfői tali hol/mikor legyen? lehet du. is akár, tudom, hogy Bazsó 12 körül huny :)

Neet, harapás: szerintem idővel simán leszokik róla Eszci, bár a kisfiúnak se kéne őt provokálni :wink: az ő szülei nem tudnák ezt megtanítani neki? de végülis pár foltnál nagyobb baj nem lehet belőle, szóval nem is a világ vége. persze anyukaként én se lennék boldog, ha az én gyerekem lenne tele fognyommal. pedig húsz(?) év múlva meg majd olyan is lesz, hogy kiszívják a nyakát :roll: jesszus, micsoda asszociáció :oops: :lol:

votiv 8)
votiv

Votiv!
Logopédus :( no comment.
Viszont a mondókázás tényleg jó, amikor Emmának mondókázok sokszor babanyelven már utánozza a ritmust.

Recca!
Hát igen, sajnos az émelygés még tart, pedig "hivatalosan" már nem kéne. Emlékszem, Emmával is volt, de most valahogy sokkal rosszabbul tűröm.

Lindi!
Uh-ra csak akkor kell időpont, ha du. akartok menni (akkor bemehet apa is), délelőttre nem, csak akkor meg tömegnyomor van.

Neet!
Harapás miatt ne legyen lelkifurdid, főleg, ha a kisfiú "provokál"

Kép
Kép
manoka11

Indi, jó hír hogy legalább müxik a géped!

Nekem még az Emilia - becézve: Mimi, és Dorottya - becézve: Dotti nagyon bejöttek, de mivel már a Réka Lili rögzült aptyúk fejében, így ez maradt. Pedig még akkor ott volt a Eufrozina :mrgreen: Regina. :wink:

Fiúnév? Hm, Balázs nagyon tetszett, meg a Rafael... :roll:

Tényleg tali mikor és hol? :wink:
zanza

Zuzi :) bocsi, jól rádzúdítottam a dolgot, pedig csak úgy hangosan gondolkodtam... De természetesen nem neked szántam, csak úgy külön... Ma úgy látszik van valami a levegőben és kiosztós a hangulatom :oops:
És természetesen meglátogatunk benneteket mindenképp :)

Tényleg nem volt világos a program, akkor most Votiv összefoglalása alapján hétfőn - hol? kedden de. Campona. Ha Katának jó a keddi Campona, akkor én hétfőn bevállalok egy békávézást és így mindkét helyre el tudunk menni. De gondoljunk az eső/szélfúvás esetére is a terepválasztásnál!

Elkezdtem egy új weboldalt gyártani, ahol majd árusítanám a kötött dolgokat ill. mosódiót és hennát(ha egyszer a férjem végre intézkedne és küldene valamit...), eltart egy darabig, míg összeszedem, de msot jó ötletnek látszik. Csak azért írom ezt le, mert az aláírásomban majd ez fog szerepelni ezután - a reklám miatt. De közben meg nagyon feszült vagyok, mert a férjemuram még mindig semmit se csinált, csak ül a babérjain és panaszkodik,. Egyszerűen nem számíthatok rá semmiben és ráadásul még nekem kell őt is pátyolgatnom és közben baromi komoly férfiként kezelni, hogy az egója se sérüljön. Na ennyi a panasz, a szüleimet már nem is említem...

indianyo

Zuzi,
nekünk továbbra is jo a hétfö, és elmegyünk Hozzátok, okés? :wink: Emlékeztem hogy irtad h Nektek nem jo a Campona, csak amikor elkezdték irni a csajok, nem akartam beleszolni, mert ebböl már nekem is lett "kellemetlenségem", meg szar érzésem. Föleg más dolgába nem akarok belepofázkodni. MEg aztán irta vki, hogy akkor legyen hétfön is, meg kedden a camponásoknak :)
És hétfön hol lenne? ha esetleg hideg lesz és rossz idö?

Zanza,
Emilia nekem is tetszik, meg a Rafael is :lol:

Deni,
érdeklödök voltak, tetszett nekik, még körülnéznek, szokásos rizsa... amugy végre olyan valaki, aki nem attol teszi függövé a vásárlást, hogy el tudja e adni a saját lakását, hanem van lovéjuk. És emellett árulják a budai telküket (Békásmegyer feletti domboldal), pont ott van a Montessori ovi közelében. Én elkezdtem álmodozni, hogy jo lenne velük cserélni, B ovikérdése megoldodna :) aztán bilibe ért az ujjam, ahogy megnéztük az ottani telekárakat :( ugyhogy szerintem maradunk a seggünkön, és tök jo terveink vannak a bövitésre :D
fibi

B a betegsége ota tök rosszkedvü, semmi nem jo neki. Amiota felébredt, csak nyafog valamiért. Igy elvittük sütizni Gödöllöre, meg motorozni a fötérre, bezzeg ott semmi baja nem volt. :)

Deni,
és Bálintod hogyan aludt el ebéd után, cici nélkül? csak nem dajkáltad a popoját? :roll:
fibi

Recca, Zanza,
jol emlékszem, hogy Ti is azt irtátok, hogy a HÉTFÖ jo lenne talizni? :) és délelött vagy délután értek rá?
fibi

Neet :) Fura, hogy ez a kisfiú "provokálja" Esztit, nem igazán értem miért teszi. De vannak nagyon szelíd gyerekek is, pl. anyósom mesélte, hogy párom anno hiába volt nagy és erős gyerek, mindig azt tanította neki, hogy nem szabad a gyengébbeket, kisebbeket, lányokat, stb. bántani, ő nem is bántotta, ellenben őt többször is megverték, végül azzal fenyegette meg a fiát, hogy ő fogja elverni, ha nem védi meg magát... Szóval ki tudja mi áll a háttérben ennél a kisfiúnál?

Indi :) Weboldal szuper, nagyon ügyes vagy! :D Remélem apa is összeszedi magát és segít végre Neked!

Fibi :) Az érdeklődő is érdeklődő, hátha... És milyen terveitek vannak a bővítésre? És Bálintodat tökre megértem, én is elfelejteném minden bajom, ha sütizni vinnének :lol:
Úgy altattam el B-t, hogy először dajkáltam pár percet, aztán lefektettem az ágyába, mellé ültem és simogattam, és szép lassan elaludt (kb. 20-25 perc alatt, nagyjából szopival is ennyi ideig szokott tartani). Gondoltam itt a hétvége, tejcsi is kevés, próba szerencse... De ez még nem mérvadó, kell pár nap, hogy kiderüljön, tényleg működik-e vagy csak a "csillagok állása" segített :wink:
denizsa

Vágyik valaki tetszőleges mennyiségű friss finom fügére?
mert hogy roskadozik a fa :D szedni is lehet jönni, vagy szívesen szedünk és átadjuk.

Indikém, :( én annyira de annyira értem, amit írsz!!!

jó lesz már végre talizni mindenkivel, alig várom!!!

és akarok sokat pihenni is a jövő héten, mert ma már kezdett keményedni a pocakom :( ezt jelzésnek veszem.
mondjuk délelőtt is 2x20 percet ügettem Isti mellett, míg lovagolt. klassz volt, ezt leszámítva ma überbrutálul viselkedett, többször megtépett, szétkarmolta az arcom (csúnya és látszik is), egyszer meg beleharapott :( ez úgy elszomorít, már egy ideje sokkal nyugisabb volt :cry:

votiv 8)
votiv

Votiv,

:D :D :D épp csak átfutottam a termést, de muszáj elmondanom: ANNYIRA ÖRÜLÖK!!!!!!!! Drága Öreg Kanga!!!!! Add át almáimat és répáimat, legözelebb neki! Anno 1984-ben többek közt rajta kezdtem tanulni lovagolni... meg Recca is :)

Recc,
nincs kedvetek kijönni, Kangát látogatni? :D

szép estét mindenkinek!

csóóók

jajjdeboldogMacska :D
macskanyu

MAcs!

És képzeld és in találkoztam Kangával :lol:
20170114224602

Zuzi!
hétfőn délelőtt elbékávé felétek, be az önkormiba, és talizhatunk is utána. ha a délelőtt többieknek nem frankó, akkor hétfő délután visszamegyünk alvás után. ha úgy oké!:)

szerintem mindenki szervezzen maga köré talikat

Indi!
nyugi , én is kihasználnám, ha vki elvisz kocsival :). még kb. 4-5 hónap és én is inkább a Camponába fogok tudni menni talizni. mondjuk a Feneketlen környékét meg nosztalgia miatt nem hagyom majd ki.

viszont tényleg esőt mondanak ezekre a napokra :(. akkor mi legyen?
ancsipancsi

Deni,
ha majd eljöttök hozzánk látogatoba (tudod :wink: ), akkor megmutatom a terveket a bövitésröl :) most itt nem fárasztanám a többieket vele.

és Ti tudtok hétfön jönni talizni?
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?