Már visszaolvasni is alig bírlak Benneteket, nemhogy írni, annyira beindultatok!
Jókat kacagtam magamban a Vida-funclubon, annyira aranyosak voltatok. Egyébként tényleg ő az egyik legnormálisabb - ha nem a legnormálisabb doki - a kórházban, és talán az egyetlen, aki mint nőt nézi az embert, nem mint terhes embert. Én amikor először szültem, sokszor jött be ügyeletesként az osztályra, és bár nem hozzá tartoztam, mindig kedves volt, és a gyereket is megnézte. Ez fontos egy nő lelkének, úgyhogy tényleg egyetértek Veletek. De azért most nem szülök még egyet, hogy hozzá mehessek...
Dóri,
nem lehet, hogy fejlődési ugrás van a gyerkőcnél, és tényleg éhes éjjel? Próbáld meg napközben, vagy inkább délután többször - esetleg 2 óránként - megetetni, és akkor talán eléggé tele lesz a pocija ahhoz, hogy átaludja az ájszakát - vagy legalább egy részét.
Gabboka,
a körlevélbe, ha az amire gondolok, én is szívesen beszállok. Átküldenéd nekem is a nyergesd@2kstudio.hu-ra? Köszi!!!
Monacs,
nem tudom, mekkora meglpiket szeretnél tenni az adventi naptárba, de van egy ötletem: szerezz 24 db zoknit (fehér, vagy piros), azokra fesd, vagy hímezd rá a számokat, és fűzd fel őket egy szalagra, amit fel lehet akasztani bárhová. Ha bekötöd egyesével a zoknik tetejét, csak nem nyitja ki idő előtt
Minden gyerkőc tünemény! Csak nem bírok mindenkit felsorolni, mert betelne az oldal.
Egyébként nálunk minden rendben, Bence ma 3 hetes és már 900 gr-ot hízott, mióta hazajöttünk
Szaladok, mert mindjárt etetnem kell!
Sziasztok,
Dorka

[/url]

mostmár minden érdekel:)