Szívesen
Írtam Neked a Margitos topikba, hogy gyere át ide...erre itt is vagy
Örülök
Karmen
Ha nem jön meg normálisan akkor fogok de nem érzek semmit a görcsölésen és fájdalmakon kívül.
Puszi: Doris
2002.10.16 15:19
2002.10.16 15:28
...
Krissi
Virag
Hurki

szerencsere az elso pillanattol kezdve tudtuk, hogy mi osszetartozunk es egyutt mindent meg tudunk oldani. Es ez igy is lett
legalabbis eddig, de remelem babuci sem varat mar soka magara
Mindenkinek ezt kivanom
2002.10.16 17:45

2002.10.16 19:31
)
)
vagyok, és a férjem is az, amikor mondtam neki,hogy csak egy hónap a várakozási idõ.
Olyan ari volt...

2002.10.16 20:29
parocskamat akkor megnezetem vele is. Nagy szamitogep-guru, neki mindig minden mukodik, nekem meg nem
Majd jelentkezem, ha sikerult
Csak nem Calgary kornyeken laksz? Ott vannak ilyen idojarasok
illetve
Gratula a ferjecskednek, tenyleg mintapasi
Orulok, hogy haladnak a dolgok Nalatok
Csak igy tovabb
2002.10.16 21:04
2002.10.16 21:36
jó mi, már ennek is lehet örülni... Az már bizti, hogy párocskám megint matyitesztre lesz itélve, mivel 3 hónapnál régebbi az eredménye, de még meg sem volt az idõpont a klinikán, amikor már mondta,hogy szerinte is igy lesz,és megy leadni az adagot...Nem akarom a hátamögött kibeszélni, de szerintem azért állt rá erre ilyen könnyen,mert a tavalyi eredménye is donorértékû volt...

2002.10.17 01:44

2002.10.17 07:00
2002.10.17 07:00
Szép jó reggelt Mindenkinek
De jó, hogy elindultak a dolgaitok a Klinikán
Gratulálok, hogy ilyen ügyi voltál és nem hagytad lerázni magad az idõpontot illetõen
Sok sikert
egy darabig. Hiányozni fogtok nagyon-nagyon-nagyon.
2002.10.17 07:19
:Szerintem menj el ma a dokihoz - jobb a békesség.
Te vagy itt mindenki jótündére...
:Asszem én is így jártam...
2002.10.17 07:36
Én nem vagyok jól, mert nem jött meg rendesen és valamilyen megmagyarázhatatlan fájdalmam van. Egyébként ma vagyok utoljára de írok Neked magánban
És nyugi, a topik ugyanígy fog folytatódni hisz nagyon jó kis csapat verbúválódott össze
2002.10.17 07:38
Vigyázz magadra.
2002.10.17 07:45
, az este idõben lefeküdtem, kialudtam magam, már csak az elõttem heverõ (macskakaparással elkövetett) emlékeztetõt kéne legyûrnöm, hogy teljesen happy legyek. De nem birtam ki, hogy ne jöjjek hozzátok
.
!
fel tudja tenni...
. A Nikie által küldött képek egyikén Te vagy, babóval a kezedben, nagyon jól áll benne! Remélem, az éjszakai rosszulléted is ezt jelzi! Nagyon fogsz hiányozni! Ki fogja itten helyrerakni a buta fejecskéinket
? Ne izgasd magad a méhenkivüli terhesség gondolatával, az nagyon erõs vérzéssel és erõs görcsökkel jár, és mivel ez nálad nincs, igy nem lehet ez. És tudod, a negativ teszt még nem jelent semmit
, attól még lehetsz babás! Ja, a mai hõm: 37,1, kiváncsi vagyok, hogy mi lesz.
).
2002.10.17 07:57
2002.10.17 08:00
2002.10.17 08:02
Gyönyörûek ezek a madárkák
Alelkünket egy idõre sikerült helyretenni tehát ezzel nem lesz gond. A görcseim jelentõsek és semmihez sem hasonlítható a fájdalom amit éreztem. Köszi a drukkot és sms-ezzünk majd
Ma még 5-ig vagyok
Köszi a bíztatást
2002.10.17 08:24
következõ c 5cn. Már kapom a gyógyszereket, holnaptól plusz injekciókat is. Úgy néz ki, hogy jövõ hét végén lesz az 5. inszem. Nagyon el vagyok keseredve és eddig majdnem minden nap sírtam. Majd ahogy haladunk a jövõ hét vége felé, úgy tér vissza a bizadalmam. Mert ugye bízni mindig kell. 2002.10.17 08:28
Fel a fejjel
2002.10.17 08:31
Jobbulást és babás jelentkezést kívánok!
Esetleg megdobhatnál a mobilszámoddal, küldenék sms-t idõnként, ha van valami jó hírünk! Mondjuk egy jó kis esõ... ...babaesõ!
Tudom, felesleges volt reménykednem, nekem a másik is csak a 6. héten mutatott zebrát! Szerintetek mennyire pontosak, ezek a 3 napos tesztek? Csak arra volt jó, hogy idegesítsem magam vele. A hõm még mindig jó, bár ma már "csak" 37,3 volt reggel!
Annyira nem estem kétségbe, bár a könny egy kicsit kicsordult a szemembõl... Pedig nagyon reménykedek, mert annyira csak nem vagyok hülye, hogy így bebeszélem magamnak!
Különben is a reggelim majdnem a WC csészében landolt, na nem mind, de a vége igen! Bocsika! Majd vasárnap kiderül, akkorra nem kell megjönnie!
2002.10.17 08:34
2002.10.17 08:34
Az 5 szép kerek szám, most fog sikeredni
Ne izgulj, bár én sem tudom, hogy a ciklus közepén lévõ barna mi a csuda, a doki biztos tudja, szerintem hívd fel feltétlenül. Nekem ha fáj bármim is azonnal telcsizek, és a múltkor is még idõben mentem el a dokibácsihoz.
Ha gondolod elküldhetem a zebrafarmhoz szükséges adatokat, délután.
Veled leszünk a jövõ héten!
Szia, jössz a talira? Már téged is ismerlek fotócskáról. 2002.10.17 08:46
. Azért ne sirdogálj annyit, szorítok nagyon a következõhöz
. 2002.10.17 08:53
és most azt látom, hogy közben rengetegen lettünk... Ez nagyon szomorú...
) szünet a babaprojektben. Esetleg a tábla alján meghúznám magam addig is míg újra elkezdhetjük a próbálkozást. 2002.10.17 09:02
Jól jönne már babaesõs hír itt ebben a topikban
Figyu Gitta
Ne szomizz már kérlek, nagyon-nagyon korán teszteltél ugye ezt Te is tudod??? Ez aztán tényleg felesleges "önsanyargatás" volt. Tessék türelemmel várni és bízakodni
Igen, valamikor a jövõ héten lesz de pontos idõt nem tudok még
A fenyõfátok sajnos azt kell mondjam tényleg veszélyben van... Nálunk az elmúlt években az volt a "szokás", hogy kilopkodták a fenyõket vagy lecsonkolták õket olyan magasságban ahogy el akarták vinni... Mi a kertünkbe ültettünk az esküvõnk napján egy pici fenyõt és évekig rettegtünk, mert a kerítés sem akadály. Szerencsére megmaradt és most már óriásira nõtt a több mint 9 év alatt így remélem, túljutott a veszélyeztetett koron... Szerintem földlabdástul be kéne vennetek és belül elültetni
Bogár
Gitta
Nelli
és Mindenki
2002.10.17 09:07
Vigyázz magadra, gondolok Rád...
Én úgy tudom, hogy az a bizonyos HCG(?) hormon csak a nem várt mensi elsõ napján jelentkezik olyan mértékben, hogy a teszt kimutassa. Ne legyél ilyen kétségbeesett, még semmi nem dõlt el, és a hõd már mióta fenn van! Azt hiszem Ányez írta nekem, hogy a depis mamikat nem szeretik a babák. Hát ne légy sírós-szomorú, mert a babó is megérzi, még akkor is, ha nagyon picike. Amíg meg nem jön a mensi, gondolkozz pozitívan! Ez jobb a babának. Segíts neki, és ne bizonytalanodj el, nagyon korai lehet még ez a dolog, ilyenkor kell a legjobban hinni benne. Tudom, hogy a csalódás elviselhetetlen, ha most beleéled magad, de erõs vagy és túlleszel rajta. Akárhogy is, most ne a csalódáson törd a fejed, hanem azon, hogy babó jól van és úton van a megkapaszkodás felé, kell neki a mami pozitív ereje!!! 

2002.10.17 09:10

2002.10.17 09:46
Mikor el kellett kezdenem az ando miatti kezeléseket akkor tudtam, hogy fél évet minimum tolódik a dolog és arra próbáltam gondolni, hogy nem baj, utána sokkal szebb és boldogabb leszek
Sok sikert és kitartást
2002.10.17 09:52
2002.10.17 10:00
,Bogár

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|