A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Csibiiiiiiiiiii :D :D :D
Köszi!!!!!!!
sZUPER KÉPEK!!!!!! 8)

Aniko,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

Barbi,
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!
Kép

Indulunk Dobogókőre este jövünk!!!! :D

Ja, és azt akartam még írni,hogy:

az első(csütörtöki) Normafás képeken Nyúlné és kisnyuszi aaaaaaaannnnnnyira gyönyörűek!!!!!!!! :D 8) 8) :D 8)
annamami

Sziasztok!

Barbi Isten éltessen sokáig! Legyen nagyon szép napod!
Hogyan ünnepeltek?

Annamami
De ezt miért nem lehetett elmondani elsőre???

Jucc
Aranyos vagy :P , a hajamat nem ez a szín tette tönkre hanem a rengeteg festegetés. Ez így simán elég kímélő lenne, mert csak pár szőkét szükséges belefesteni.
Igen, amúgy is figyeli Marci hogy megvagyok e. Csak most egyszerűen nem volt kedve partyzni sajnos. Ha kimentünk a kertbe akkor máris jobb kedve lett, vagy amikor felmentünk Lili szobájába és csak Eszti, Lili és And voltak ott. Akkor még egész jól elvolt. Hát előfordul az ilyesmi. Nekem sincsen mindig kedvem a társasághoz, Ő is lehet így.

Ayse
Lili szerintem igen fotogén. És tündéri a dumája :lol:

Benianyu
És mit terveztek az otthoni pihenés helyett? :wink:
Árpi most még dolgozik, aztán van mit intézni. De azért remélem jut idő majd kikapcsolódásra is.
Este megyünk át a barátaimhoz. Tesóm fog felügyelni Marcira. Remélem nem lesz semmi gond.

Nyúlné
Kisnyúl :P

Kellemes hétvégét mindenkinek! Lehet, hogy gyártok egy pompit.
Ayse-éknál nem tudtam belakmározni sajnos, mert Morci Marci nem engedte.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!
Ebéd előtti gyors bekukk.
Barbi
Születésnapod alkalmából szeretettel köszöntünk, kívánunk Neked minden szépet!!!

Davallia
Nagyon csinike pocid van!!!
Márti
Nagyon szupik a képek!!!Majapoci :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Még mindig nem mentünk el,mert Mazsi bealudt és még MINDIG alszik!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Lehet most piheni ki a teganap fáradalmait! :lol: :lol: :lol:

Davallia
annyira guszta kismama vagy,hogy az ember kedvet kap egy ilyen(babás)pocakhoz!!!!! :D :D :D

kínomban már Mazsi ebédjét is megcsináltam(tökfőzelék)és csak várok és várok.....tralalalalalalllllaaaaaaaa.......... :lol: :lol: :lol:
annamami

és azt akartam még,hogy:

AYSE,
ugye nem baj,hogy Lilinek adtam azt a rózsaszín labdát????? :roll:
Ennek az volt az előzménye,hogy mikor a szőnyegen játszottunk egyszercsak Lili odajött hozzám és megkérdezte láttam-e azt az átlátszó kis puha tüskés labdát?
Mondtam,hogy korábban igen,de most nem látom,biztos valakié volt,de már elmentek és elvitték.
Mondtam neki,hogy olyanja Mazsinak is van,azzal szokott fürödni a kádban és mi sünilabdának hívjuk.
Erre elgondolkodott és kis idő múlva nagy komolyan azt mondta:
"azért,mert az is".
Hát majdnem megzabáltam olyan aranyos és őszinte volt,és úgy éreztem a stzavaiból,hogy nagyon szeretne ő is egy olyan labdát.
Amikor meg kivittem Mazsit az autóba,ott volt a játékos kosarunk tetején,és akkor"mondta Mazsi,hogy Lilinek adja"! :wink: :lol:

Ugye nem baj,hogy nem kérdeztelek előtte,hogy szabad-e??? :oops: :roll: :oops: :roll:
annamami

halihó!

most sietek, de csináltam videót a talis képekből, itt az egyik, a másik is mi ndjárt kész. nem válogattam, ezek mind eredeti Lili képek! :)

http://s132.photobucket.com/albums/q8/e ... h=imgAnch1

KépKép
KépKép
and

Hogy ennel a LILi Kisasszonynak mennyi érzéke van a fotózáshoz!!!!
Csúcs jó képek!!!!!
Az utolsótól meg kifeküdtem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
annamami

Annamami!

először is örülök, hogy kiderült, hogy mi okozta a sebet, és tényleg a lehetőségekhez képest a legjobban zárult a dolog.
másodszor, ajánlom a figyelmedbe a következő videót, a legjobb kép róla Mazsiról készült szerintem, egyszerűen mesteri :) mindjárt meglátod, még most tölti :)

KépKép
KépKép
and

KépKép
KépKép
and

Annamami, én az utolsó képre gondoltam, nekem nagyon tetszik :)

KépKép
KépKép
and

And,
az utolsó három zseniális....... :D :D :D
annamami

Mazsi még mindig aluszkálik........ :wink:
annamami

Annamami!
Bendegúz is még mindig alszik.. :lol: Jó kis buli volt tegnap..

And!
Köszi! Hát gondban voltam, hogy hogy jutunk ki Ayseékhez, de legközelebb majd Ti is eszembe juttok már! :lol:
A videókat én még nem tudtam megnézni, a Linuxos gépünk nem játsza le, de megvan rá a megoldás, majd délután ha lesz több időm! :) De biztos aranyosak!

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Csak gyors bekukk. Brigi alszik, Apa járdát betonoz, én takarítom a romokat a lányom után.

Barbi
Boldogságos születésnapot kívánunk neked !

Csikken
Brigi is ad puszit már néhány napja. Mindenkit teljesen levesz a lábáról vele. Néha a cupp nem mindig az arcon sikerül, de Ő nagyon örül a mutatványának. Hogy mennyi eszük van és hogy figyelnek mindenre, hihetetlen. Imádom amikor játék közben fogja magát, odajön hozzám megölel és megpuszil.
Mostanában kedvenc időtöltése, hogy telepakolja nekem a mosógépet. Szerencsére csak ruhákkal, de azok általában tiszták. A zoknis fiókokat imádja kipakolni és a vasalni valókat lerángatni. Begyömöszöli a gépbe, becsukja az ajtaját és nyomogatja a gombokat. Meg kell zabálni.

Ja, a talis képek SZUPEREK ! Minden babóca és anyuka gyönyörű. A töki pomposért külön irigy vagyok.

Thomasanne
Merre vagy ?

Na, tényleg megyek, mert ébredés után irány a Brendon, ajándékot kell vennünk a keresztlányomnak.

Kép
Kép
maresz

Sziasztok!

Bocsi, de nem volt nagyon időm mostanában, így egy pár oldallal le vagyok maradva! :oops:

A képek szuperek (mint mindig) :D

Anikó, Barbi!

Boldog születésnapot kívánunk! :D

Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

megjártuk az Állatkertet,Kisnyuszi ezzel ki is lett végezve,úgy beájult,hogy csak na!na nem azért,mert olyan sok szép állatot látott,le sem kakkantotta őket,hanem a galambok!!!!!meg a levelek!!!!!!meg a talicskák!!!!!!és a többi gyerek!!!!!!na ezért kár volt belépőt fizetni és ráadásul rossz helyre álltunk,mint utólag kiderült! :oops: :evil: 5000et kell kicsengetni büntetésből!
úgyhogy ez egy igazán drága kirándulás volt! :lol: :lol: :lol:
de lényeg,hogy nagyon jó volt és olyan jól éreztük magunkat!mindhárman! :P
Benianyu,
azért ilyen kicsik a képek,mert Csibi azt mondta,hogy csak azokat tudja feltenni,amiket kicsiben küldök el,így már mindig ilyen kicsiket küldö mindenkinek,de küldtem neked NAAAAAGY KISNYUSZIS KÉPEKEEEEEEET!!!!! :P :P :P

And,annyira jók a videók!jó ötlet volt és Lili tényleg jó fej!
Jucc,MorciMarci :lol: :lol: :lol:
Maresz,bizony,hogy hol van Thomasanne :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

mindid elfelejtetem:
Barbi, Boldog szülinapot!!!!!!

KépKép
KépKép
and

Jajj, nagyon jók a képek!

Aranyosak vagytok, hogy megengedtétek Lilinek, hogy fotózzon!!!

Annamami!
Köszönjük szépen a labdát! Lili ezzel játszik, azóta is!
Meg a nyaklánc is a nyakában lóg, ami tegnap kapott!
Ma meg azt mondja: nem is tudom, ki a szebb baba, Mrci, vagy Andris????
(mindenből versenyt csinál, nem lehet lebeszélni róla)

Márti!
A vázát felejtsd el. Már össze is ragasztottam!!! És egyébként is én raktam rossz helyre!!!!!

Davallia!
Ez a pocak gyönyörű!!!!

Nyúlné!
Akkor ezek szerint már jobban vagytok. De jó!

Csak eddig az oldalig jutottam, mert tanítottam, meg ebéd után aludtam (és úgy ébredtem, mint akit agyoncsaptak, mivel drága kisfiam 4-7-ig szó szerint cicin lógott). Most kimegyünk, de este még szórakozok az elmaradtoldalak olvasgatásával!

ayse

Marci, bocsánat
És jó, hogy kiderült, mi okozta a bajt!
Én sem értem, hogy ez mért volt titok. :shock:

ayse

Állatkert féláron
Akit eddig csak a belépő magas ára tartott vissza a látogatástól, annak most megéri felkeresni a Fővárosi Állat- és Növénykertet, mert év végéig 50 százalék kedvezménnyel veheti meg jegyét. Igaz, le kell mondania a grizzlyk, lámák, páviánok és rénszarvasok látványáról.
http://velvet.hu/poronty/2006/10/24/all ... #more16502

Kép
flocika

Ayse!
Szerintem Bendegúz járt inkább rossz helyen.. A padlóvázát pedig nem bírjuk elfelejteni.

Viszont szerintem fogsz találni még valamit ami ottmaradt Nálatok, legalábbis nagyon remélem, hogy tényleg ott van. A kisbabakocsi, amit kölcsönkaptunk, ennek a kis tartójában felejtettük szerintem Bendegúz barna szőrrel bélelt orkán kismellényét, amit a nagyitól kaptunk, és imádjuk. Ha tényleg otthagytuk, és nem elvesztettük, kiugornánk valamikor érte, mert kulcsfontosságú ruhadarabunk. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Halihó!

Nati is nagyokat horpasztott ma! :lol:

Andrea!
Annyira jók lettek ezek a klippek! :lol: És a zenét is jól választottad hozzá! Köszönjük! :)

Annamami!
Ez így még a jobbik eset!
Szegény Virág, nem bántotta nagyon a dolog?

Nyúlné!
leherót :lol: :lol:
Ezek a képek, húú, nagyon jók! :)

Nati ma egész nap gyalogolt, szinte nem is mászott! Tényleg napról-napra ügyesedik a kis tojáson lépegetőm! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Márti!
Mikor jöttök? :) :wink:
Ha ráér hétfőig, akkor összefuthattok a férjemmel a Belvárosban.

Két Lili mondás így az esti műszak előtt.

Fáj a hátam, Lili felajánlja, hogy meggyógyít. Különféle utasításoknak kell megfelelnem ( a sóhajts, mondd, hogy ÁÁÁÁÁÁ mintájára). Az egyik így hangzik:
- Húzd be az orrod!

Megy az allways-reklám a tévében:
- Te is frissebbnek érzed magad tőle??????????

ayse

Márti!
Sajnálom a fejed :(:(:(

Duda!
De ügyes Nati!!!!

ayse

Ayse!

Ezek szerint ottmaradt! :D Úgy örülök neki, hogy megvan, először amikor nem találtam teljesen elkeseredtem, hogy elhagytuk.

Ha nem zavarunk és otthon vagytok valamikor holnap, lehet hogy inkább kiugrunk, amúgy is kirándulni akartunk, ha szép lesz az idő. De még nem tudom mikor, mert Bendegúz alvásától is függ, rádcsörgök holnap. Persze ha nem lesztek otthon, akkor megoldjuk majd másképp.
A férjed merre dolgozik egyébként Pesten?

Fejfájás, köszi elmúlt. Reggel algopyrin-troparin-brutál kávé kombinációval indítottam, aztán még egy kávé, forró zuhany, és ettől eltompult, aztán elmúlt szerencsére. :) Remélem Téged holnap megkímél.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Liliszáj :lol:

És Ayse, tényleg, frissebbnek érzed magad Te is?? :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!

Szupik a képek! :) Majola, Bodza, csak bámulom a pocakotokat! :) És csodálom milyen fürgék vagytok velük. Én bizony így 23 hetesen már úgy érzem magam néha mint a saját öreganyám.

Göndörzsóf! :)

Na majd összehozunk egy randit! Remélem Zsuzsa ennyivel megúszta a bölcsis betegségeket!

Barbi!

Boldog szülinapot!!!

Anikó! :D

Szemébe nem tudtam volna mondani, mert telefonon zajlott a dolog, csak utólag dohogtam Davidnek.

Ayse!

Szánkópartiban benne vagyunk!!! :) Tényleg olyan közel van Nagykovácsi Budaligethez, egyszer megszervezhetnénk egy talit, ti is jöhettek hozzánk (anyukám szakállára könnyen beszélek) ha nem zavar a macskahad.

Annamami!

Nagyon örülök, hogy kiderült pontosan, hogy mi történt!!! A legrosszabb egy ilyen történetben az ember fantáziája, gondolom ez gyötört téged is éjjelente. De minden jó ha a vége jó, ez még a legártatlanabb verzió! Micsoda megkönnyebbülés!

Fúúú... most nézem hogy Mazsi is nemsokára egyéves lesz! A csapat legkisebbje! :)

Juci!

Hogy alakul Marci kakija/étrendje? Kipróbáltátok a legeltetést? Zsuzsával szerintem nem is tudnék mást csinálni, főleg nem a délutáni alvás után. Elkezd enni és egész a lefekvésig szinte egyfolytában eszik. Alvás után beültetem az etetőszékébe, ott eszik amennyit eszik, általában hideget (sajt, paradicsom, néha virsli, meg gyümölcs) aztán megyünk játszóra, ott általában bevág egy banánt meg még ha van kölesgolyót, zsömlét, ilyesmit, aztán jövünk haza vacsorázni, ma egy egész tálka tésztát megevett, aztán kapja lefekvéskor a tápszert.

And!

Tündériek a Lilis képek! :) A zene meg haláli alá... nagyon jó!!! EZt is a Movie Maker-rel csináltad?

Göndörzsóf!

Jól látom a képeken hogy te eszméletlenül lefogytál?!?!? Hogy csináltad? :)

Még azt is akartam kérdezni tőled, nemrég írtad, hogy hogy szoktattad le Bubust az éjjeli szopiról. Milyen idős volt akkor?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Köszönöm a sok szülinapi köszöntést, nagyon jólesik! :D :oops:

Márti!
Szuperek a képek, Lilivel együtt nagyon ügyesek vagytok! :D
Külön köszi, hogy úgy gondoltad, rólunk nincs kép és pótoltad :oops:

And!
A videók szenzációsak lettek, a zene választás meg egyszerűen szuper!
A 2. videó zenéje az egyik kedvenc számom :D

Juci!
Gabi anyukájánál voltunk, ott ebédeltünk, mivel Gabi nagyobbik húga is ezen a napon született, csak ő 2 évvel idősebb, mint én.
Volt fincsi ebéd, meg torta, meg ajándékok.
Holnap meg az én szüleim, meg öcséim jönnek hozzánk, itt ünneplünk. Délután anyu viszi el a fiúkat, este remélem kettesben is elmegyünk valahová. :P

Ayse!
Örülök, hogy Lilinek tetszik a nyaklánc, reméltem, hogy szereti az ilyen fa fűzögetős dolgokat. :oops: :D
Autó miatt ne izgasd magad, lehet véletlenül valaki elvitte, előbb-utóbb csak előkerül.
Nolcsi is hajlamos rá mostanában, hogy a neki tetsző dolgokat egyszerűen elrakja....... :oops: Azért általában szól, hogy akkor ezt hazaviszem, de nem mindig. :(

HA VAN VALAKINÉL EGY PIROS KOPOTT TETEJŰ VERDÁS VERSENYAUTÓ, AKKOR AZ A MIÉNK! :wink:

Nyúlné!
Az őszi képek is nagyon jóóóóók, meg a Marcisok is! :wink:
Olyan szép ez az ősz tényleg. :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Davallia!
Nagyon csini a pocid és Panda meg tüneményes! :D
Frizudra én is nagyon-nagyon kíváncsi vagyok!!!!!!

Viki!
Peti is nagyon édes, ahogy ott üldögél az avarban! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

And és Márti!

Szuperek a képek, videók. Lehetne egy nagy kérésem? :oops: Esetleg tudnátok emailben küldeni néhány minket érintő jól sikerült képet? Köszi. dubrovay@enzim.hu
A videóból egyenként ki lehet esetleg menteni a képeket, vagy azt már nem?

Rókica!

Ja, jó lenne végre egy randi. :D :D :D :lol: :lol:
Fogytam, de az eszméletlenül lefogytam azért túlzás. Kb.7-8 kilót. Módszer: Cukor, csoki süti mennyiség csökkentése és du. nemfogyasztása, teljeskiőrlésű lisztből készült kenyér, tészta fogyasztása, este kevés vagy semmi szénhidrát fogyasztása. Magyarul:egészségesebb étkezés. :lol: :lol: :lol: Még tornázni is kéne, de nincs mikor. :oops:

Annamami! :D

Örülök, hogy fény derült a történtekre. És jó, hogy nem égés, bár lehet, hogy szegény Mazsinak ugyanannyira fáj. :cry: :cry: :cry:

Ayse! :D
Liliszáj :D :D :D :D :D Meg fogom csinálni a pompost itthon is.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok, megint csak bekukkantani van időm, de mielőtt lekésnék róla: Boldog Szülinapot Barbapapa!
A talis képek szuperek.
Annamami, örülök, hogy kiderült mi történt. Gondolom azért megnyugodott a lelked.
Mi ma a Budakeszi Vadasparkban voltunk. Kihasználtuk az utolsó szép időt :)
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Annamami!
Örülök, hogy anyós végre elmondta, mi történt, csak nem értem, miért volt jó ez a köréje épített cirkusz????? :?
Meg hogy a lányok miért nem mondták el neked?
De minden jó, ha a vége jó, remélem tanult a történtekből!
Az meg nem semmi, hogy magadat is 'tesztelted' :shock:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Anikó, Barbi! Boldog szülinapot nektek!

Ayse! Esetleg nézd meg azt az eltűnt versenyautót a kanapé mögött. Nolcsi ott játszott vele, és mintha próbálkozott is volna kiszedni valamit a kanapé mögül. Azután nem figyeltem, hogy sikerült-e neki.

Róki! Hát, én már eléggé fáradékony vagyok, sokszor le kell dőlnöm napközben is, és fekve figyelem, hogy mit csinál épp Saci. nem tudom miből szűrted le, hogy mozgékony lennék. :?

And! Nagyon jók lettek Lili képei.

Márti! A te képeid is jók! Rólunk nem készült ilyen szuper baba-mama kép véletlenül? :oops:

Ma Saci keresztszüleinél voltunk egész nap, a régi baráti társaságunk jött össze, nagyon jó volt, de azért elfáradtam. Mára ennyi...

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza:

Akkor ezek szerint a képek alapján rendkívül mozgékonynak TŰNSZ! :) Már az is valami! :lol:

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bodza!

Anyira sajnálom, de igazi jó közös baba-mama kép nem készült Rólatok, mert a séta után kezdtem el érdemben fotózni, és akkor jutott eszembe ez is, hogy mindenkit lekapok így együtt.
Az egyetlen közös amit séta közben csináltam ez, viszont jól látszik a csini pocakod! :) :

Kép

Ezeket meg Lili csinálta Rólatok, szerintem szuperek:

Kép Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Azt a bubit akarom :
Kép

KépKép
Kép
csikken

jóestét :)

nem tudom már ki kérdezte, de igen a windows movie makerrel csináltam. írtó jó, nem is tudtam, hogy ilyen is van a gépen. még jó, hogy vagytok :) teljesen belelkesedtem, fogok még csinálni én is ilyen Eszti videót, csak kell keresnem jó zenét.
egyébként Barbi nekem is a kedvenc zenéim, ezért van meg, konkrétan ez a kettő van a gépen, úgyhogy volt miből választani :oops:

erről jut eszembe: nehogy elmaradjon megint a buli gondolata! valaki vegye kézbe az irányítást! Barbi én rád gondoltam :wink: nekem ötletem sincs hova menjünk.... utána már csak a mikor a kérdés :)

aztán :) következő tali mikor kinél lesz? :wink: nálunk lehet nagy tali, ha Kisnyuszi és Zsuzsa is tuti ok :D ha akarjátok :)

és tényleg, hol van már Mea? és Thomasanne-Szilvi :)

Nyúlné, ez a férfiisten imádat, vagy mi :lol: mondjuk az igaz, hogy a házi istenünket mindketten imádjuk :wink: :lol: :lol: :lol:

ma este voltunk a brendonban, mert apa elment látogatóba a sportkórházba, és Nyúlné szavaival élve rátapadtunk apára :) vettem Esztinek itthonra szandit, már nagyon kellett.
ha még megy látogatóba, legközelebb a kikába megyünk :)

Hajni, köszi :)

KépKép
KépKép
and

csikken!
hű de szuper kép!!!!

KépKép
KépKép
and

Csikken!
Nagyon tuti kép lett :D

And!
Hú, köszi a bizalmat :roll: :lol:
Jövő héten csütörtökön elutazunk és csak vasárnap este jövünk haza, szóval az nekünk teljesen kiesik.
Akkor az az utáni héten?

CSAJOK! BULIBULIBULI!!!!!!
Kinek mikor lenne jó? Hétközben este, vagy inkább hétvégén?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

nézd Annamami, ezt te csináltad a Barbiéknál, csak nosztalgiázom :)
Kép

hogy megnőtt a hajuk :D :D

KépKép
KépKép
and

Barbi, nekem nov 10 előtt lenne jó, a többi egyelőre mindegy :)
hajrá!

KépKép
KépKép
and

SZAVAZÁS!!!!!

Akkor november 6-7-8-9 közül lehet választani a CSAJOS bulira. :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And

A MI KÉT KIS KOPASZ BARACKUNK!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kinyúlok....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
annamami

Barbi!
Nekem a 8- annyira nem jó! :(

Ayse!
Mesélték a többiek, hogy miközben sétáltunk, találkoztunk egy nénivel, akit teljesen odavolt, hogy ennyi babát-mamát lát együtt? És, hogy milyen jó, hogy így összefogtak a helyi kismamik! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Itten vagyunk ám, csak Apát nem lehet levakarni a laptopról!

Nagyon sajnálom, hogy nem voltunk ott! Muszáj volt bemennem a munkahelyemre, tök jó kis kedvezményeket kaptunk, amit hűdenagyongyorsandeazonnal be kellett kapcsolnom, :) (bent kiderült, nem kellett volna sietnem, kicsit ideges lettem, a jövő hetem teljesen szabad) mindent persze nem tudtam elintézni, mehetek jövő héten is. :cry:
Nagyon jók a képek, annnnnyira sajnálom ezt a találkozót!!!!!!!!!!!! Pedig Apával fejben lejátszottuk az útvonalat Nagykovácsiig!

Tominak 3 foga jön egyszerre, ennek megfelelően nappal nyűgös, de szerencsére éjszaka alszik, ezek brutál rágók!!

Maresz
Nem szép Tőled így a hátam mögött kibeszélni! :roll: A villamos miápi vagy miaka, a popsikrém pimácsi volt az én szótáramban.

Juci
Köszi a kérdést, Apa már jobban van, kicsit fáradékony és nagyon nyűgös! Mintha két egyévesem lenne…
Most látom csak, ahogy Andrea is írta, milyen segítség Apa!

Aniko
Boldog születésnapot! Dehogy vagy Te öreg!!!

Roki
Jobbulást

Barbi
Neked is nagyon Boldog születésnapot!

Nyúlné
Leherót!!! Így is pisilnem kell, de lehet már nem kell kimennem!

Davallia
A frizurára már én is nagyon kíváncsi vagyok!!!

Bodza
Szép a pocakod! Kicsit irigykedem!

Megyek Apával rakott krumplit falni! :oops:

Sziasztok!

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

A férjemmel itt mulatunk a gép előtt. Megnézegettük a képeket, elolvastuk a hozzászólásokat, és persze dagadt a melle. :)

Aprófalat Mazsi és Eszti tüneményesek!

A bubit bámuló Roli is!!!! Egyúttal gratolálok a bubifújó-művésznek!

Márti!
Jó, akkor csörögj rám. A férjem a XV. kerületben dolgozik, de H, K továbbképzésen lesz a Vas utcában.

Még egy Lili mondás, aztán nem fárasztalak tovább Titeket:
- Van egy vérfagyasztó hírem! Neked kell lenned a gonosz királynőnek!!!!! (a Hófehérkében)

Na jó még egy.

Kifestette a szemhéját. Ennek kapcsán felelevenítette a beszélgetését Dédivel, aki nemteszését fejezte ki, hogy akkor asszem kirúzsozta magát (szőlőzsírral), mondván, hogy kicsi hozzá. Az eset kapcsán magyaráztam Lilinek, hogy a Dédi tanyán élt, más körülmények között, más korszakban. Mire Lili:
- Ő magyar???!!!!!

ayse

Ayse!
Szerintem nyugodtan írjál Lili mondásokat, én nemcsak jókat derülök például rajtuk, de mindig elképedek, hogy egy gyerek hogy tud ilyen találókat, meg jópofát mondani. Már alig várom, hogy Bendegúz beszélni kezdjen. Te egyébként Lilinek ezeket a mondásait nem írod fel magadnak egy kis noteszbe? Szerintem megérné megőrizni, később milyen jó lesz majd olvasni.

OK, akkor majd csörgök, ha úgy alakul a napunk, hogy kiugrunk érte. Nem zavargunk ám, csak kiugrunk a kocsiból és uzsgyi tovább. Sajnos esőt mondanak holnapra, úgyhogy nem tudom hogy lesz így kirándulás..

Göndörzsófi!
Persze holnap majd átküldöm ami jól sikerült Rólatok.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Köszönjük, de nem én vagyok ám az a szőrős láb :) :) :)
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Márti! Köszönjük a képeket!

Ayse! Várjuk még Lili mondásait, nehogy abbahagyd! Még páromnak is föl szoktam őket olvasni. :D

Csikken! Tényleg nagyon jó ez a szappanbuborékos kép!

Kép

Kép

Kép
bodza

Barbi! Kismamik is csatlakozhatnak a lánybulihoz? :oops: Mert akkor megpróbálok én is elszakadni egyik este, bár a 7-én este nem érek rá.

Kép

Kép

Kép
bodza

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?