Lili, gratula a házhoz!
Nem fáztok a bicajon? Mi már két hete hanyagoljuk...Hogy aludt este Zsófi?
Pille, Roz, egyáltalán nem volt nehéz megszoknia a tapaszt, első két nap még Ő tartotta a fejét, h tegyem fel, na persze aztán letépte, egy hét alatt 15 db-t használtunk el.Azóta néhány könnycseppet ugyan ejt, de simán fel tudom tenni. Már első nap meglepett, mert én max 20 percet jósoltam, és valami 6-7órányit volt fent, akkor is anyós vette le, merthogy dörgölte a szemét, na azóta inkább nem teszi(mármint anyós)...eléggé nyúlik vele a bőre is.
Roz, Barna Katalinnál voltunk, szemüveg nem kell, +1-es a bal szeme, de még nőni fog, ezért nem kell szemüveg, viszont gyengébb az egyik szemizma, azt erősítendő kell a tapasz. 2 napig a jobb szemet takarjuk(balt erősít), egy napig a balt takarjuk(jobb se felejtsen el), amíg ébren van rajta kell lenni, na ezt fürdésig módosítottuk, úgyhogy még 1órányit utána nincs tapasz, és reggel is kb annyit.A bőrét húzza, de nem epilál, bizti nem kellemes, de azért nem olyan,mint a leukoplast...kicsit néha piros a helye....ezt kenegetem esténként-na ezt útálja

.
Pille, jobbulsát Flórának, remélem csak sima nátha!