A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kuha,
Dani is ilyen. :) Állandóan mosolyog, de ha extra szórakoztatásban van része, akkor még jobban fülig ér a szája! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Zsuzsa,
Mindig megállapítom, hogy Julcsika annyira okos kislány! :)

benianyu

Meg sem dicsérte Livikét, pedig nagyon édes, ahogy a forgót szimatolja.

Benianyufiúkról meg már tényleg nem tudok mit mondani, olyan szépek!

KépKép

KépKép
majola

Hát Megann jól le is beszéltél Hajdúszoboszlóról. :) :)
Pont gondolkodtunk hogy elmegyünk mert találtunk egy olcsó szállást de akkor inkább kihagyjuk. :)
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Hogy tudom megcsinálni, hogy két tickerem legyen?

KépKép
Kép
csikken

Zsuzsa,
Köszi :) :)

Csikken,
Pocaklakónak? :wink: :) Mármint a másik vonalzó? Lemaradtam valamiről? :wink:
Egyébként simán bemásolod a profilban az új vonalzód linkjét ez alá.

benianyu

Csikken,
Már látom! :wink: Szóval pocaklakóra gyúrtok! Hajrá! :)

benianyu

Lányok!

Meg is fogadtam hogy keletre többet nem, inkább csak a nyugati féltekére megyünk..

Termálviz:
Nekem semmi bajom vele..
De Lénának nem való.
Férj ugyan bevitte, de nem engedtem őket sokáig benne...

És az hogy én semmit nem wellnesseltem, ennek is igazából férj az oka...mert az első adandó alkalommal megszegte az utasitásomat, miszerint Léna nem órázhat a termálvizben.
Kiparancsoltam Lénát...ki is jöttek, és akkor én mondtam hogy akkor talán én most lelépek szaunázni..mentem a törölközőért..és még gyorsan visszanéztem hogy mit csinál Léna és látom hogy férj visszacsempészte Lénát a termálba..azért hogy ő nyugodtan beszélgethessen a haverjával.. :( :( :(
Innentől kezdve valahogy nem volt kedvem az apjára bizni a gyereket.. :cry: :cry:
Ráadásul Léna felső testén megjelentek olyan melegkiütés szerű pöttyök...de nem gondolom hogy a viztől mert a lábán egy db sincs....

Szóval ez van...szomorúan konstatáltam hogy nekem még ennyi sem jár.....

Úgyhogy vevő vagyok minden gyerekes vizes balhéra...
Bár legszivesebben átmennék Ausztriába Loipersdorfba...ahol a bébiktől az agastyánokig mindenkinek megvan a maga medencéje.....a bébi kb olyan mint egy sekélyvizű tengerpart..2 centistől mélyül kb 30-50 cmig..tele vizi játékokkal...

Hajdúszoboszló nem gyerekeknek való hely. :(

M.

Kép

Kép
megann

Ilyet.

KépKép
Kép
csikken

Igen Benianyu, mégcsak gyúrúnk rá :)

KépKép
Kép
csikken

Csikken!

Ismétlem:HA JÓT AKARSZ NE MENJETEK HAJDÚSZOBIRA :cry:
Mi egyébként a hotel silverben voltunk.

M.

Kép

Kép
megann

Tényleg aki esetleg kijár Ausztriába. Érdemes kimenni SCS-be vásárolni?
Mert gondoltuk kimennénk most novemberben.

KépKép
Kép
csikken

Csikken!

Viszont Zalakaroson a Hotel Karos Spa-ról jókat hallottam...
Esetleg nézd meg ezt...no meg ott van a Kolping Hotel, ami szintén gyerekes Héviz fölötti faluban van..na hogyis hivják...
Na az tényleg gyerekes hely...ott voltunk mi is..még gyerek nélkül....

M.

Kép

Kép
megann

Alsópáhok...?

KépKép
Kép
csikken

Csikken!

Szerintem most minden drágább mint itthon(Euro árfolyam miatt "is"), de minőségbe viszont tuti hogy ott jobb minden.

Mi is megyünk majd Bécsbe tiszteletlátogatásra, de én Parndorfban szertnék majd megállni, bár múltkor is csak férj járt jól...én nem :( Neki találtunk csomó mindent nekem megy 3 felsőt leszámitva semmit.

M.

Kép

Kép
megann

Csikken!

Igen-igen-igen!
Alsópáhok!
Na szóval az tényleg gyerekes.
Játszóházzal, gyerekmedencével, mindennel.

Van egy ausztriai is...horror árét..de szintén gyerekbarát...
Ezek után majd megkérdem a pontos cimet, esetleg weboldalt...

M.

Kép

Kép
megann

Most nézem Alsópáhok honlapját. Én is emlékszem valami Bécsire, de az árai szerintem is horror volt.
Bár Alsópáhok se semmi. Egy éjszaka 26 000 körül lenne hármunknak. Bár nagyitól ugyse tudom mit kérjek karira :)
,K.

KépKép
Kép
csikken

Csikken,
Nézd meg a www.mendan.hu - t. Nekünk bejött nagyon. Szintén Zalakaros.

benianyu

Alsópáhoknál mindenképp olcsóbb, mert 6 éves korig ingyen van a gyerekeknek. Az meg nem! Csak nincs sekélyvízes medence. :( De úszógumival mindegy, nem?! :)

benianyu

Megann! Lutzmannsburgra gondoltál nem, a Sonnentherme-re? Szuper hely, és tényleg gyerekparadicsom! Bár mi még gyerek nélkül voltunk ott.
Hajdúszoboszló :(

Csikken! Hajrá pocaklakó ügyben!

Róki! Köszönöm a jegy-felajánlást, de tényleg csak megkérdeztem, hátha valaki nem akarja felhasználni. :P

Prüntyi! Írnál paramétereket az ágyról? Bár ez gondolom nem átalakítható...

Kuha! Nagyon csini a hajad!

And! Hát, táncolós-bulizós partira most tényleg nem neveznék be!

Mennem kell, Saci fölébredt!

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Itt vagyok én is a messzi Vas megyében :) Ez a technika egy csoda, hogy most is tudok jönni!

Szombaton már majdnem dél volt, mire elindultunk, és még bementünk Diósdra barátainkhoz babanézőbe. Nem is akartunk nagyon bemenni, mondván, Gergő náthás, csak beugrani készültünk, mert már a nyáron megvettem a kis ruhákat a kicsinek, és aggódtam, hogy kinövi őket. De aztán annyira erősködtek, hogy menjünk be, nem lesz semmi baj, hogy jópár órát ott voltunk. Ebédet is kaptunk, és a gyerekek nagyot hancúroztak a kertben is. Alig akartunk elindulni. És az a kislány, annyira picike, és édes! Hihetetlen, hogy mennyire el lehet ezt felejteni :) Gergő nagyfiú lett mellette.
Estére értünk ide anyósomékhoz.

Jól vagyunk, bár most már Balázs is köhög elég randán, és kicsit Gergő is, de ő inkább taknyos továbbra is. De jól alszik, és jobban is eszik. Itt eddig nagyon szép volt az idő, sokat voltunk kint ma, de most esik :(
Holnap este átmegyünk anyukámékhoz, de hogy mikor, és hogyan megyünk vissza Pestre, még nem tudom. Talán párom tud erre a vidékre tenni péntekre egy utat, és akkor minket is fölpakol.

Ayse :) Hát, nem sokat segítettem a szervezésben, de a jószándék megvolt :) Szívesen máskor is!
Lilidumák megint édesek! És nagyon irigykedem, hogy a tüneményes lányod okosságát, aranyosságát másoknak is megmutatja. Az én fiam tuti, hogy nem állt volna szóba a vendégekkel / ahogy nem is állt múlt pénteken sem/, és néha ezt annyira sajnálom.

Andi :) Gyógyulást Nektek!!!

Davallia :) Keményedés ellen mennek a drukkok! Panda nagyon édes :)

Bodza :) Gergő sem indult még el :)
És akarom ezer éve írni: nekünk sincs még mosogatógépünk :) :(

Talis klippekre nagyon kíváncsi vagyok, de sógornőm gépén nem tudom megnézni :( Majd otthon.

Csajos buli: tuti, hogy én kimaradok belőle, Gergő nem hajlandó meglenni nélkülem :( Este meg pláne nem.

Alsópáhok: Próbáltuk, imádjuk, bárkinek, bármikor ajánlanám, most ráadásul megújult a gyerekjátszó-rész. Alig várom, hogy megint mehessünk, de tény, hogy méregdrága. Úgy látszik, ha kapni akarunk valamit, azért keményen perkálnunk kell.

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Bodza!

Igen, Lutsmanssburg.

Csikken!

Loipersdorfba egy személynek kerül 90-100 euroba 1 éjszaka :shock: :shock: :shock: :lol:
Úgyhogy szerintem azért nem is olyan sok az a 26000 pénz..

Jó mondjuk mihez képest....szóval Ausztriához képest...ahol a fizetések ugye enyhén magasabbak mint itt...

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok.

Sajnos most nem volt időm visszaolvasni,csak egy pár képet szeretnék feldobni.
Voltunk ma temetőzni és közben kattingattunk:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

ancsi26

Ja és elkészültek a tökeink is!!! :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

Na mára ennyi.
Holnap ha tudok jövök.

Jó éjt mindenkinek!!!!

ancsi26

Köszi-köszi, nézegetem őket. Tisztára belelkesültem :)
Ancsi, jók a tökeid :) A miénket már ki kellett dobni. :(
na léptem aludni.
K.

KépKép
Kép
csikken

Na sziasztok!

Megjöttünk a moziból, nekem nagyon tetszett a film! :D
A DK-t nem bírom, de ebben a filmben egész tűrhetőt alakított, viszont a csányi túl keveset szerepelt :(
Persze lehet érezni, hogy amerikai munka is van a filmben, mi sajna nem tudnánk ilyen jót csinálni :?
Meg ugye a rendező is kint tanulta a mesterségét, hát érezhető, mert szuper!

Évi!
Hajad nagyon szupi lett, Gergő meg édes, ahogy "hajtja" a nagyit! :D

And!
Akkor mi lenne, ha a Vörös Oroszlán teaházban a Liszt F. téren kezdenénk és utána akinek van kedve, az jöhet BULIZNI?!
Van egy hátsó terem, ahol szuper kényelmes puffok vannak, oda még a kismamik is jöhetnek bátran.
Akkor legyen november 6-a este??

Ja, Gabi szokva van, hogy nélküle is elmegyek, sőt ő küld, hogy menjek nyugodtan.

CSAJOK!
NOVEMBER 6-A BULI IDŐPONTRA MEGFELEL????

Mea!
De jó, hogy jelentkeztél! :D
Lívi nagyon édes, jó nagyott nőtt!

Megann!
IGEN, BULI (is) lesz :wink:
Hajduszoboszlót sajnálom, mi csütörtökön megyünk Kehidára, remélem az jó lesz és a gyerekek is tudnak fürdeni.

Ancsi!
Hú, de vagány Meli ebben a poncsóban! (ugye az? :oops: )
A tökök is jók lettek! :wink:

Jucc!
Érezzétek jól magatokat anyudnál!
A fiúknak meg jobbulást!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó reggelt lányok,

Barbi, nekem jó lenne, de a nagyon estébe nem tudok belemenni...meglátom, mit döntötök (hova, mikor), és utána tudok tervezni....

Bodza, nem alakítható heverővé....3 magassági fokba állítható, 60*120-as a szivacs kell bele (külső mérete asszem 68*124), bükk színű

Kép

Kép
prüntyi

hallo mindenki!
képzeljétek már tök jól voltunk,igazából meg is gyógyultunk,de most meg a fog miatt(ami készül kibújni :evil: )fosunk reggeltől estig,hisztizünk,nem alszunk és bonuszként még taknyosak is lettünk!én már ki se borulok,bár ezt épp ésszel nem lehet kibírni!ez egyszerűen szemétség és kész!na mindegy!
holnap megyünk apóshoz,visszük Fanniékat és Hariékat!a kis Lili is taknyos és beteg már egy jó ideje! :?

tegnap voltunk Köveskálon,nővéreméknél,nagyon jó volt és szép és jól kidőltünk estére,dőltünk volna,ha nem óránként kellett volna kelni!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó Reggelt!

Köszönöm mindenkinek az együttérzést,Mazsi sérülése miatt.
Mostmár túltettem magam rajta,szépen be is gyógyult a kezecskéje,már csak két halvány rózsaszín foltocska van.
Valóban ez a jobbik rossz,ami történhetett,bár sztemszegénykémnek így is marhára fájhatott,mert az én kezem is még fáj és ronda. :( :twisted:

Hogy miért nem mondták meg?

Állítólag,mert nem gondolták....mármint,hogy a szőnyegen húzás ilyet tud csinálni.........no mindegy,spongyát rá!

CSAJBULI
sajnos én nem tudok menni. :(
Mazsi nincs meg nélkülem,ha ébred éjjel(mostanában már csak egyszer) akkor csak én vagyok jó és a cici.
Ami Apának nincs.
Illetve van,csak az nem olyan és szőrös! :lol: :lol: :lol:
Úgyhogy én majd akkor,ha mazs már véglel leszokott a cickóról......de Ti érezzétek nagyon jól magatokat ám! :wink: :D

Nálunk nem kavart be az óraállítás,de mostmár azért leteszem aludni őuraságát,mert 7-kor már fennvolt(mostani idő szerint). :D

Ancsi!
NAGYON CSINOS VAGY A TEMETŐS KÉPEN!!!!

Megann
DE JÓ HOGY MEGJÖTTÉL,NAGYON HIÁNYOZTÁL(A BULIRÓL IS)!!!!
Hajdúszobi :( :( :( :( :(

Pfúúú,Mazsi bekakkantott.........mentem......
annamami

Sziasztok!

Ma, a rossz idő beálltával elővettem a nyári időszakra jegelt félelmemet (jó kis képzavar, mi?), nevezetesen a madárinfluenzát.

Mivel már évek óta aktuális egy világméretű influenza-járvány, minden évben számítanak rá. Most ugye ráadásul közrejátszik a madárinfluenza is. Igaz, hogy emberről emberre fertőző formája még nem alakult ki (illetve egy esetben bizonyíthatóan kialakult, de a fertőzött nem fertőzött tovább másokat és sajnos elhunyt, Indonéziában). Ez azonban a hátulütője is, mivel csak akkor tudnak majd védőoltást kifejleszten ellene, ha létrejön. Azt a versenyfutást meg szerintem tuti, hogy a betegség fogja megnyerni. Kizártnak találom, hogy a globalizáció korában, amikor 24 óra alatt bárhol ott lehet lenni és tömegek utaznak egyik földrészről amásikra, hamarabb kifejlesszék, kikísérletezzék és legyártsák a szükséges mennyiségű oltóanyagot, minthogy a betegség elterjedne.

A meglevő oltóanyag a madárról emberre terjedő betegségnek szab gátat. Persze ha ezzel kezelik a madarakkal érintkező népességet, akkor elejét vehetik egy világméretű járványnak.

Szóval, hallottam olyat, hogy a rendes influenza oltás segíthet abban, hogy ha kialakul az emberről emberre terjedő betegség és vele a járvány, akkor mégiscsak enyhítse a betegség lefolyását.
Nem titkoltan szakértőinkhez is fordulok ezzel a kérdéssel. Szerintetek ez hülyeség? Egyáltalán mennyi idős kortól lehet influenza ellen oltani?

ayse

Ayse,
jajjj neeeeeeeeeeeeeeeeee............. :(
annamami

Nyúlné

nemár ez nem lehet igaz.........!!!!!! :(

SzegénypiciNyuszi és szegényTe! :( :( :(
annamami

Ayse!
látom télen minimum hetente kell babatalizni! :wink: ez az én kedélyállapotomra is vonatkozik!

szóval, számomra megbízható forrás a lászlókórház ajánlása. erre vonatkozóan is találtam ajánlást, a következőt írja, ami rámk vonatkozik.
influenza ellen ősszel érdemes oltani, mert nálunk dec-márc között vannak a megbetegedések.
6 hónapos kórtól adható, tehes és szoptatós anyáknak is.
fokozott kockázatúaknak számítanak, ezért erősen ajánlott:
-65 év felett
-6-23 hó közötti gyerek
-idült tüdő/szívbetegségben szenvedő gyermek és felnőtt, beleértve az asztmát is!
-olyan gyermek, aki valamiért rendszeresen szalicilt kell, hogy szedjen
- idősek otthona, csökkent immunitásúak, stb...

ezek alapján javasolt beoltani a mi gyerekeinekt is.
a madárinfluenzáról, érthetően nem írnak az ajánlásban.
viszont ezen rizikócsoportok egy háztartásban élő hozzátartozóinak is ajánlott beadatni az oltást!

egyébként meg no para :wink:

KépKép
KépKép
and

fokozott kockázat azt jelenti, hogy hajlamosabb a szövődményre.
a betegség leggyakoribb szövődményei:
-másodlagos, bakteriális tüdőgyulladás
-virális (influenza okozta) tüdőgyuszi
-középfülgyulladás, arcüreggyulladás - 6-23 hós gyerekeknél ez a gyakori sajnos
+vannak ritka szövődmények is

az oltásnak gyakorlatilag nincs szövődménye.

jó, hpogy felvetetted, most én is elgondolkoztam rajta....

KépKép
KépKép
and

And!

Köszi!!!!!!!!!!!!!!!
Hát akkor erősen elgondolkodom rajta. Érdekelne, hogy Te majd hogy döntesz!

ayse

Ayse, az engem is érdekelne :D majd körbeszimatolom még a témát :)

KépKép
KépKép
and

Meli annyira jól néz ki, nagyon trendi ebben a poncsóban, eg sapian, meg egyáltalán! jól néztek ki nagyon! :)
és atökök is!

nekünk is elrohadt, pont ma dobattam ki apukámmal. mondjuk az uccsó pillanatban lefotóztam, majd azért megmutatom. de azért sajnálom, hogy pont ünnep előtt ment tönkre, azt gondoltam tovább bírja :(

Barbi! sztem liszt f tér szuper :) mondjuk az esti elalváshoz elvileg rám is szükség van, de előfordult, hogy enm voltunk itthon, és egyébként is szuperapa mindent megold :wink:
a babzsák fotel tök jó, vendégmarasztaló :)
alsópáhok de jó :) most már asszem nekünk is ki kell próbálnunk...
lehet, hogy rábeszélem apát lepjük magunkat ezzel karácsonyra

KépKép
KépKép
and

ja és Nyúlné! hát ez már tényleg mindennek a teteje!
Kisnyuszinak is elege lehet már ebből :(
kitartás!

most megyek, jön egy barátnőm nemsokára...

KépKép
KépKép
and

Lányok!

Tulajdonképpen engem tegnap este óta foglalkoztat a gondolat, hogy végüli miért hétköznapra tettük a csajos bulit?
Hogyhogy nem hétvégére??

Kép
kuha

Ez nem ér, már megint kimaradok egy szupernek igérkező buliból. Hasonlóan Annamamihoz én sem tudom a Brigit itthagyni. Csak cicin alszik el kb. 8 órakor és ki tudja mikor ébred fel. Az apja meg sajnos nem tudja visszaaltatni. Hát így jártam :cry: :cry: :cry:

Kuha
Szupi a frizurád, nagyon jól áll. Én szeretem ezt a tépett fazont, ha épp nincs időd :? szárítás nélkül sem úgy nézel ki mint egy szénaboglya.

Benianyu
A fiúk elmehetnének modellnek, megint szuperek ezek a képek.

Nyúlné
Hát erre már nem lehet mit mondani, nagyon makacs betegség ez. Valószínűleg legyengült az immunrendszer is és mindenre hamar reagál a szervezet.

Ancsi
Meli nagyon, de nagyon csinos ebben a poncsóban.

Prüntyi
Nagyon jó az a sátor sok-sok labdával a Tüncsi szobájában. Ha nem titok, hol vettétek?

Kép
Kép
maresz

Sziasztok,
Nyúlné, :( szegény Kisnyúl. Reméljük hamar kint lesz a fogacskája.
Nálunk 1,5 hója jött ki a 7 fog. Azóta semmi.
Tali, hát én majd ha kialakult az idő akkor tudok róla mondani valamit. De nekem tuti, hogy csak péntek vagy szombat jó. A többi napon én se tudom hova tenni Rolikát.
Infulenza elleni oltáson most én is elgondolkodtam.
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Maresz, úgyemlékszem Tesco-ban, és külön lehet plussz labdákat venni...

Kép

Kép
prüntyi

szegénykémnek orrporszívózás közben megnéztük a fogát,tényleg jön,alul! :? ,szenved is,eddig ilyen náluk nem volt,de ezzel most meggyűlik a bajunk!annyira elesett és gyenge,nagyon aranyos!reméljük,ha végre kibújik,akkor minden okés is lesz...legalábbis egy ideig! :roll:

ma főztem spenótot tükörtojással(nyami)és neki is összemixeltem egy keveset krumplival,parival és külön egy kis rántottával és úgy ízlett neki,bár sokat azért nem evett,nincs nagy étvága!viszont belecsempésztem a joghurtjába a Ceboin cseppeket és nem vette észre,hurrá!a homeosokat meg végre szopogatja!
a napokban nagy táncizásba is kezdett,eddig is ielindult a rugozás,ha szólt egy jó zene,de most táncol és forog is,remélem sikerül felvennem,mert haláli!ritmusérzék apjától,de legalább élvezi! :lol:
puszzikat nagyon osztogatja,lerohan mindenkit a nyitott szájával,közben ááááázik :lol:
és ma reggel szerintem nem csak dumált,hanem énekelt,teljesen megmerevedtünk az ágyban,amikor rákezdett!
úgyhogy növünk-növögetünk szerencsére!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Eszkimó Léna:
Kép
Kép

M.

Kép

Kép
megann

és köszönjük az gyüttérzéseket!de azért nem vészes a dolog,csak már uncsis és szegény Kisnyuszi már biztos azt hiszi,hogy az orrszívás hozzátartozik a mindennapokhoz!elég rémisztő lehet! :?

Buliiiii!!!!!!!
benne vagyok!nagyNyúl is!
bármikor! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ááááá,szia édi-béni Léna!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Most olvasom... :(

Igérem nem Léna átkozta meg Kisnyuszit a multkori bunyó miatt :lol: :(
Nagyon kikapta szegényke ezt a szériát..
Ezért most elrendelem hogy Kisnyúl 2007 ben egyszer se legyen beteg :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Buli...

Figyelek meg minden...de elég ritkán tudok jönni Léna miatt...

Másrészt meg....

"Wellnesselés" közben rájöttem hogy elég céltalan most az életem!
Félre ne értsétek...Léna a minden, de valahogy kevésnek érzem ezt...kicsit depis vagyok... :(
Fingom nincs az uj divatról, a trendi dolgokról..lassan már meg sem tudok szólalni egy női társaságban :( , nem járok sehova..se tornázni, se szépitkezőműhelyekbe..
Igaz időm sincs minderre :( :( , mert Léna folyton velem van.
Ezen kivül a szakmám, a tudásom máris elavult és használhatatlan, igaz nem is akartam már ezt csinálni, de azt sem tudom mit csinálnék, pláne hogy mikor tanulnám ki, amit csinálni akarok :shock: :shock: :shock: :shock: nuku fejlődés, mitöbb nuku szintentartás...nuku agymunka..csak mesekönyvhajtogatás..állathangutánzás...főzés-mosás-vasalás- és küzdelem az idővel....

Valamit ki kellene találnom...de még nem tudom mit és hogy... :cry: :cry: :cry:

Ti nem éreztek ilyet????

M.

Kép

Kép
megann

Halihó.

Nagyon szépen köszönjük a poncsós,tökös dicséreteket!! :D

Barbi.
Hű én most jöttem rá,hogy még nem köszöntöttelek fel! :oops:
De ami késik nem múlik!! :wink:
Szóval nagyon boldog szülinapot igy utólag is!!!! :)

Nyúlné.
Pfúúúúújj!!Hess-hess csúnya nátha,meg fogzás,meg minden rossz dolog!!Szegény Kisnyúl,elhiszem,hogy kivan!!Ez még egy felnőttnek is sok! :(

And.
Amit csináltál a taliról klippet,te kiirtad cd-re???
Mert én kiirtam,de sajnos a dvd lejátszónk nem játsza le!! :(

Tud ebben valaki segiteni???
Valakinek számitógép zseni férj???
Szóval a probléma,hogy ugye a movie maker-rel megcsináltam a klippet zenei aláfestéssel,bemásoltam a gépre,majd onnan kiirtam cd-re.A számitógép lejátsza a dvd lejátszó viszont nem!! :( De nem csak a miénk nem,hanem másé se.
Az egyik fickó azt mondta,hogy próbáljam meg a NEROval kiirni,dehát tudjátok milyen analfabéta vagyok ezekhez! :oops: Már egy csomó cd-t elb...tam!! :evil:
Szóval HELP :!: :!: :!:

ancsi26

Sziasztok!

Évi!
A buli azért lett hétköznap, mert nekem a most hétvége nem jó, mert elutazunk, And-nak meg csak nov. 10-ig jó, ami jövő hét péntek.

Szóval akkor jövő héten hétfőn összeülünk egy kicsit dumálni a Liszt F. téri Vörös Oroszlán teaházba, majd innen megyünk tovább bulizni, de hogy hova, az még kérdéses......
Pontosabban ez nem is a LF téren van, hanem a Jókai téren.
Egyébként 11-ig nyitva van, szóval altatás után is talizhatunk, 8-9 között.
Többiek, vélemény??????

Emese!
Ez nem lehet igaz :( :( :(
Jobbulást Nyuszinak!

Megann!
Írtó édes Léna ebben a sapiban :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ancsi!

Leirnád mégegyszer, hogy kell ilyen videot csinálni?
És hogy hol leledzik ez a múúúvi mékör?????

Ja egyébként Poncsi nagyon cuki :P

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?