A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

oké felvettelek!!
Hülyének fognak nézni ha a Levire kesztyűt adok?
Vendég

holnap megyek vér vételre,jaj de utálom :? Virivel megyek,ugyhogy tiszta rém álom lesz.Mindig azt hiszi őt viszem dokihoz.

KépKép
kola2

írtam üzit.Megkaptad?Kipróbálom jó-e
Vendég

Múltkor én is adtam Virire kesztyűt,amikor hidegebb volt :D csak úgy lesték,de nem érdekel,az a fontos,hogy a gyerek ne fázzon.

KépKép
kola2

sajna nem tudom megnézni mert a másik gépre van beállítva és Apa le jelszavazta mert Viri mindig elállit rajt mindent.és azt utálja.Majd este megnézem.

KépKép
kola2

msn van?Azt megtudnám nézni!a cím nekünk:lajtsi@citrommail.hu

KépKép
kola2

Hát aznuk asszem nincs!DE apa haza jön este és megkérdem tőle én ezekhez nem igen konyítok!!
Vendég

Jó van adni fogok rá! :lol: :lol:
Vendég

Ma jön haza?Örülsz?Én se értek ezekhez ,Apa állitgatja őket.

KépKép
kola2

Igen ma este!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj most telcsizett,hogy elindultak épp dugóba van! :lol: :lol: :lol:
Akkor már délután itthon lesz!!Asszem be sem megyek a Husival inkább begyújtok amíg alszik!!
Vendég

Jól teszed!Várd csak!

KépKép
kola2

Nálatok már megy a fűtés?
Vendég

Sziasztok!

Sajnos mi sem mentünk a Gyík-ba. :(
Voltunk dokinál, már nem hörög annyira, még 2 napig kell a gyógyszert adni. Torka még mindig piros :evil:
De jobban van, nem köhög annyit. :)

Mi az a Skaypi??? :?: :shock:

Gabó!

Nagyon jó estét, délutánt kívánok! :lol: :lol: :lol:

katus78

Katus!Máténak jobbulást kívánok!
Gabo!Van igen!Olyan fütésünk van,hogy lehet állitani hány fokra akarod.Ki is lehet kapcsolni.

KépKép
kola2

Katus!De jó,hogy írtál már gondoltam írok sms-t!
örülök,hogy Máté kezd kilábalni ebből a szarból! :lol: :lol: :lol:
Ez ilyen közvetlen chet az adott személlyel meg lehet Webkamerázni vagy csak simán mikrofonozni.Na ezt most jól megaszontam csak fel kell venni a partnerek közé az illetőt!

Én meg úgy kibasztam magammal,hogy most szívok ezerrel!
Elosztogattam a télikabátaimat most meg itt állok nélküle!Van egy pufim,de azt ugye melegítőhöz lehet csak felvenni elegánsabb gatyához már nem.Az egyiket anyámnak adtam a másikat meg kölcsönbe a barátnőmnek(aki terhes),hogy ne kellejen neki venni,mert ebbe végig belefér a pocija! :)
Szal most szívok!!Csak átmeneti kabiaim vannak még,de az meg már hideg!Gyagyi vagyok!Ez van!!
Vendég

Kola!Ez a legjobb.Így annyit fizetsz amennyit használod!Anyósnak is ilyen van meg még sok mindenkinek.Ha akarod lekapcs. ha nem nem!!
Vendég

Ja ebbe tök jó.nekem is kell vennem majd kabit amibe beleférek :wink:
Tegnap a tescoba Virinek 400 ft-ért vettünk téli kabátot.össze-vissza voltak árazva,az egyik 3ezerért,aztán 2ért meg 400ért,ugyanaz a kabát.Hát persze ,hogy a 400ft-ost hoztuk el.Pénztár után röhögtünk,hogy milyen jól jártunk.Apa azt mondta ennyi pénzért sehol nem fogunk kapni.Hát ez igaz :) ha meg rosszul árazták be az az ő hibájuk :D

KépKép
kola2

Hát az nem jó, ha nincs kabátod, ma itt már olyan hideg volt, 8 fok, közben meg fujt, majd lefagytunk, kellett a kesztyű, sál sapka a Máténak, sőt még nekem is kellett volna :lol:
Nekünk is olyan a fűtésünk, jó nagyon.

Mi szerdán utazunk Pécsre (mehetünk a doki szerint :D )
Hu, remélem nem lesz hó, nem örülnék!!!!!!!!4 :evil: :evil: :evil:

Este megkérdezem a Jocót erről a skayriról.

Gabó!

Nálatok hány fok van?

Zsani!

Hányinger??
Uradnak jobbulást!
Örülök, hogy Virág jobban van. Igaz korai kérdés, de neveken gondolkodtatok már?

katus78

Na szuperül jártatok!Nem is kell nekik szólni.Szívjanak utánna ők!Jól tettétek!!
A Balázs járt így 1* 800ft-helyett 200ft-ra volt a cumi beárazva!
Bekaphatja a Tesco!! :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Nem semmi 400ft! :) Na ná, hogy el kell hozni! Ö hibájuk! :wink: :lol: :lol: :lol:

katus78

Katus!Elsősorban a hegyekbe mondja a havat meg kisebb hózáporokat!
Meddig maradtok otthon?
Hogy itt hány fok van?Reggel 6-volt az tudom most sem lehet több!
Kérdezd meg,mert tök jó!!Lehet élőben dumálni!!
Vendég

Viol!Nem adatm fel a pontokat,mert nem mentünk be ilyen buta időbe!Holnap viszont megyünk akkor feladom!
Vendég

Ne lányok mizu tali fronton?
Vendég

Katus!Köszönöm én jól vagyok,hányinger elmúlt.
Apa azért elment dolgozni,hogy nincs jól.Virinek meg ugy néz ki nincs semmi baja.
Jó az skyp .lehet nem így kell irni :lol:

KépKép
kola2

Ja a nevek.hát nemtudom :) Fiunevek amik tetszenek:Péter,Balázs.Lány:talán Bianka de még fogalmunk sincs.

KépKép
kola2

Még senki nem ért haza?
biztos jól érzik magukat :D

KépKép
kola2

Nektek mennyi időt mutat itt a babaneten az óra?Nekem még arégit.

KépKép
kola2

Nekem is!A Bianka szép név ha lányom lesz az lesz a neve!
Vendég

Ha nem fújna ez a kibaszott nyomi szél tök szép idő lenne egy felhő sincs az égen!!! :D :D :? :? :?
Biztos jól elszórakoznak!!
Vendég

Itt is ragyogó napsütés van :) de fúj a szél :(

KépKép
kola2

Nekem is nagyon tetszik a Bianka név.
Nálunk is a régi időt mutatja.

Én úgy tudom csak 12-ig lehet a Gyík-ban maradni, legalább is a védőnőnk úgy mondta.
Kik mentek???

katus78

Sziasztok!!
Csak egy gyors életjelet adok magamról. Már szerda óta Győrben vagyunk. Én ma jöttem haza, holnap csinálják a lakásunkban a fűtést, aztán szerdán megyek is vissza Győrbe Alízhoz. Ő most ott van anyóssal.
Most lesz először hogy így távol van több napra tőlem, olyan furi érzés.
Megyek pakolok.

Legyetek jók, pussz..... :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hú de mérges vagyok! :twisted:
barátnőm akivel egy napon szültünk,most hívott,hogy a gyerek orvosi rendelőbe Virágom halál hírét pletykálták.
Azt mondta,hogy két anyuka beszélte,hogy a nyáron Kurucz-Nagy Virág nevű 3-éves kislány mandula műtét után a veszprémi kórházba meghalt.
Barátnőm beszólt nekik,hogy a kislány él és virul.pénteken láttuk egymást.meg mondta nekik,hogy az anyuka nagyon mérges lesz ha megtudja ezt.
Hát az egyik megkérdezte a dokit,hogy mi az igaszág.Doki kijött a váróba és hangossan közölte,hogy a kis Virág él és virul.a két nő meg tök vörössen távozott.Hát az ember most ne legyen ideges?

KépKép
kola2

Sziasztok!
Esztiék, Csilláék és Andiék :wink: , de én Ágnessel eljöttem, mert köhögök és főznöm is kellett, meg oviba menni. Utánam még mehettek, de ez az összejövetel olyan babaovi jellegű, első babásoknak és akik társaságra vágynak azoknak is nagyon jó!!!!!!!!!!!!! Ha tudtuk volna, hogy ennyire kevesen leszünk nálunk is simán tarthattunk volna talit...
Rohanok!!!!!!!!!!!

Vero, becserélted a pelust? Vagy vigyek tőled?

Kép
Kép
Kép
amica

Nercsi!Hú és ALíz éjjel is elvan velük?Férjed itthon melózik?
Én most fontolgatom,hogy Levit megkéne próbálni éjszakára otthagyni anyósnak!Csak az a baj,hogy éjjel többször megébred!
Jujj,de rossz lehet nélküle!! :lol: :lol:
De jó,hogy így elvan velük!!

Katus!Nem tudom pontosan most végülis kik mentek!
Csilla,Andi,Eszti,Eszter aztán passz

Mi most kint vagyunk aHusival kurva hideg én szart szedtem meg hordtam ide az ajtó mellé fát(olyan jó meleg van már itt bent)Husi meg bandázik!!
Vendég

Zsani!Beszarás!Hát én is bepipulnék!!! :? :? :?

amica!Csináltatok képeket?
Vendég

Hogy lehet nyilvános helyen hangossan ilyenről beszélni :twisted: Nagyon felhúztam magam :twisted: Az ember ilyentől félt végig,és valakik ebből pletykát kreálnak :twisted: undoritó

KépKép
kola2

Zsani!

Ez elég durva! :evil:
Azt szokták mondani, akinek halál hírét keltik sokáig fog élni.
Én is biztos ki lettem volna akadva, melyik dokinál volt? (végül is ez lényegtelen csak engem érdekel)
Hu az a legdurvább, hogy még név szerint is emlegetik!!!!!!!!
Ja a múltkor kérdezted nem nő volt a korházban a doki!
Majd privibe leírom, ha érdekel ki volt.

Hello Erika!

Tegnap kerestelek! Jó kikapcsit estére, használjátok ki a szabadidőt! :lol: :lol: :lol:
Hogy-hogy elmentetek Győrbe, hideg volt már a lakásban?
Jó pakolást!

Amica!

Jobbulást!
Rajtatok kívül voltak még?

Gabó!

Mit jelent pontosan a bandázás?

katus78

Katus!Drávainál a híd utcába.persze írd meg a doki nevét.

KépKép
kola2

sziasztok!

Mi kb. 1 órája értünk haza a GYíłból, igaz, mi csak 10-re értünk oda :oops: elaludtunk. Persze, most meg nem akar aludni...

AMúgy meg fél 11-11-ig lehet csak maradni. Utána sétáltunk egy kicsit még az Erzsébet kertben.

Eszti volt Szonjával és Csilla mindhárom gyerkőccel és persze Vince meg én. Mondták, hogy reggel Andi is volt, de neki el kellett mennie.
Mindkettőjüknél volt fényképezőgép, szóval lesz kép.

Maga játszóház egy terem, ahol a babók játékok közt ellehetnek. A végén volt egy kis közös éneklés.

Katus,
örülök, hogy jobban vagytok!!
A skype egy olyan program, amivel lehet chatelni, de mikrofonnal telefon szerűen beszélni és még kamerával egymást látni is és ez mind ingyen. csak a mi tapasztalataink szerint ez csak szélessávú internettel működik jól, meg jól kell imnden beállítva legyen, hogy rendben működjön. A barátnőmékkel, akik sajnos, elköltöztek az USA-ba, így szoktunk beszélgetni.

Gabó, Zsani,
aa télikabát nekem is gond. Nincsen ilyen pocakos, de még nem kerestem. Igazából nem akartam venni, de eddig nem sikerült kölcsönkérni.

Korábban jó kis árakat írtatok a magánkórházakról...

Nem tudom mi van ma, de reggel óta hiszti megy....Mindig tök simán el szokott aludni. Most áll az ágyában és ordít, pedig délelőtt ugye GYíł, séta, ebéd.... :?: :roll:

megyek, megpróbálom megnyugtatni...

KépKép
KépKép
esztermami

Zsani!

Ment a privi!

Szia Esztermami!

Láttam kerestél, majd később felhívlak.

katus78

Na szó szerint egyszercsak eldőlt és elaludt!
Túlfáradt talán, azért aludt el olyan nehezen?

Hú, Zsani,
nem csodálom, hogy felhúztad magad, valahogy mindig elképedek az emberi ostobaságon.
Azt a mondást én is ismerem, amit a Katus írt!! Próbálj meg erre gondolni.
Tahóságuk meg elképesztő...

Eszti,
valamikor kérdezted, miért nincs tv-nk - úgy alakult, hogy a férjemmel mind2-en egyedül éltünk, mielőtt összejöttünk és nekem azért nem volt, mert nem volt pénzem megjavíttatni, neki meg pénzre volt szüksége, és ezért eladta.
Evvel mindketten leszoktunk róla, és mire összeköltöztünk - ami elég hamar történt - már egyikünknek sem hiányzott, ráadásul azért a pesti 35 m2-en nem is fért volna el.
Amúgy régebben én szinte minden este hajnali 2-3ig néztem, tök értelmetlenül.
Igaz, mostanra internetfüggők lettünk - de azért innen hamarabb elmegyek aludni...
Filmeket meg mindig DVD-n nézünk... azt azért rendszeresen.

KépKép
KépKép
esztermami

Szia Katus,

igen, csak szerettem volna kérdezni, hogy hogy vagytok, meg, hogy hátha jöttök ma, de már olvastam. Mostmár csak vége lesz.

Vince végre elaludt... aztán ma szeretném megnézni a kórházban a terhestornát. 4-től.

Lányok - járt valamelyikőtök ilyenre?

KépKép
KépKép
esztermami

Katus!Irtam privit!
Eszter!Én csak baba-mama tornára jártam a kórházba,az tök jó volt :) ott fordult át elöször a Virág :P

KépKép
kola2

Katus!Szomszédol a Kersztapuval!Hegyi bandázik!

Eszter!Váárjuk a képeket a sok képeket!Szupi,hogy ilyen jó volt a tali!
Én 1*voltam itthon tornán többször sem,mert nagyon nehezen mozogtam és inkább hasonlított egy aerobikra mint terhestornára!!
Biztos átesett a ló túloldalára és azért nem tudott elaludni!!
Vendég

Na megjött apa!Megyek!!Talán még jövök!
Vendég

hali

te jó ég mennyit írtatok!!

zsani,
hogy rohadjanak meg!!!!! :twisted:

akkor az a skype olyan, mint az msn, nem? vagyis hasonló...

tesco: ma voltunk, gábor vett egy kabit. itthon veszi észre, hogy a kabi zsbében van egy üres dobozka, amiben egy tv-kábel volt. a kábel ki volt belőle véve... még jó, hogy nem jelzett kint az a szar. pedig rajt volt a vonalkód! magyarázkodhattunk volna... valaki ellpota és a csomagolást betuszkolta egy kabizsebbe...

vettem a kínaiban rugikat dorkának és kifelé jövet összefutottam, szó szerint futottam :D Krisztivel. :) rohantam, mert dorka nyügi volt délelőtt, gábor volt vele a kocsiban, nem tudtam hogy vannak meg. dorka nagyon tud visítani... éjjel 3szor fent voltunk... két napja nem kakilt, éjjel meg szenvedett miatta.

na de itthon kipakolt tisztességesen... gyerekek, én még ennyi sz@rt pelenkában és gyereken nem láttam... :shock: :D ez volt a 2. alkalom, hogy zuhany alá kellett menni vele, de ez az elsőhöz képest iszonyat mennyiség volt. egyszerűen nem bírta a pelenka... köldöktől lefelé alig látszódott ki a gyerek bőre a sz@r alól! hátul detto. gábor fogta én zuhanyoztam... kééész! :shock: :D :roll: :lol:
ezt a mennyiséget még egy óriás tena betét sem fogta volna fel! :shock: :D

reni,
hát, tényleg kis husi Lara! :) vannak tartalékai, az biztos!

akkor most ki volt a gyikban???

anyu eredménye amúgy OK, negativ.

mi már régóta fűtünk, most meg pláne. itt is marha hideg volt és van.

eszter,
én nem jártam terhestornára.

erika,
kíváncsi vagyok alíz hogy bírja nélküled! jó pakolást!

katus,
örülök, hogy máté jobban van!!! :P remélem a torka is hamar rendbe jön!! :)

én múlt héten vettem télikabit, ezzel már nincs gond.

mondjuk apénztáros nő is elég hülye lehetett, ha nem kapcsolt, hogy 400 Ft-ért nem igen dobálnak télikabátot... gondja... ti jól jártatok!! :)

mi egyszer súlyzót vettünk, nemtom mennyi volt, de olcsó, akciós, 5 kg. a nő a pénztárban furcsállta, hogy 5 kg-s, amikor áthúzta a szalagon. azt mondta sokkal nehezebbnek tűnik. és olyan balfasz hangsúllyal. valszeg azt gondolta, hogy egy ötkilós cimkéjét átragasztottuk egy nehezebbre, hogy így átvágjuk őket, és ötkilós áráért jussunk mondjuk egy 7-8 kg-sért. nézte volna meg magát a súlyzót, bele volt nyomva, hogy "5 kg"

bezzeg a fogkrémes tubust kinyitogatják, hogy nem cseréltem-e ki. hogy nem tettem-e bele egy kevésbé márkás fogkrém dobozába egy márkás tubust... szerencsétlenek!

KépKép
viol81

Eszti,
és honnan tudom, hogy neked mi az msn címed? mert a listámon még nem vagy rajt. az, hogy te felvettél a tiédre, nem jelenti azt, hogy automatikusan az enyémen is rajt vagy? :oops:

KépKép
viol81

Viol!Nem semmi lehetett a szaros Dorka!1*2*nálunk is volt hasonló!
Hú ez a sipólós dolog nagyon kellemetlen tud lenni én már csak tudom!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?