A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

VAN GOGH KIÁLLITÁS LESZ!!!!!!!!!!!!!
hogy tudok majd jegyet szerezni rá?????
van vkinek ötlete???????

Rylie,
szegény kis vukk!!! És szegény ti, nekünk is volt már ilyen, és én is annak örültem,h nem szarvas, vagy ne adj isten, vki más...grrr...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jaj de jó volt látni a talis képeket, és legalább onnan megismerni Curset és Akatát :D :D Babák és mamák egyaránt nagyon szépségesek, nemcsoda hogy mindenki odavolt :D

Barbi :) Azért nem reagáltam, mert nem tudom, mi a jó a szurikkal kapcsolatban. Ha lehet, inkább nem adatnék be B-nek semmit, de nem vagyok szakértő...

Curse :) Fél1-kor? :shock: Azt hittem ilyenkor már bezárnak... És nagyon szép pocid van, csini kismama vagy :D

Manóka :) De jó, hogy minden rendben! :D Émelygés van még, vagy múlik már végre?

Vica :) Gratula Máté szép súlyához! Mekkorát nőtt már! :D Nagyon jó volt látni Titeket a képeken, tényleg boldog kismamiként sugárzol :D

Vera :) Köszi jól vagyunk, csak kis köhögés van még. Örülök, hogy Ti is bulgattok :D Pogitésztád begyúrva figyel a hűtőben, holnap pirulni fog :wink: Sajna igazán tuti rozsk.receptem nincs, ill. keverni szoktam a normál liszttel (1:2 arányban), így egész jó lesz.

Fibi :) Ügyesek vagytok, hogy rájöttetek, mi B. baja! Mi a gyógyszertári A-vitaminos testápira esküszünk, kicsit sűrű, de vékonyan kenhető, csak sajnos receptre készítik. A gyerekdokit nem kérdezted, mit ajánl? És B-vel kettesben burkoltátok be a pizzát? vagy maradt apának is? :lol:
denizsa

Deni! Indi! pont ezt szerettem volna hallani :lol:

Akata! avatarod édi! :P püd sajna nekem sem jött át. :(

Vica! köszi a felajánlást, inkább nem rabolom az idődet. mi így lettünk az egyéni ikonos avatarosok :lol:
hsz-t az oltásokhoz is köszi!
gödibarbi

Zuz,
megint elküldtem :)

Den,
na ja... te látsz engem, én nem látlak téged :D nem igazságos, legközelebb te is gyere!

Barbi,
remélem te megkaptad a pü-t

Ha nem akkor holnap, mert most megyek aludni.
Kevéssírásosjóéjszakát mindenkinek!

Kép
akata

Deni,
gyerekorvosnál az oltás ota nem jártunk, ritkán megyünk arrafelé.
maradt kis pizza apának is, bár még Békés megyében járt egy orája :shock: mire hazaér szegény...

Barbi,
én véleményem ismered oltásügyben. kb mint Indié...

Vica,
köszi, az émelygést leszámitva jol vagyok :) szerintem B kezdi sejteni a kistesot. Ma "olvasgatta" a Kismamát, és egy nagypocakos nöcire böszen mutogatott. Én mondom neki, h a néninek a nagy hasában baba van, és mutatom neki, hogy anyáé is kezd egyre nagyobb lenni, mert ott is baba van bent. Na onnantol kezdve 3x elmondta az este, h "anyáéban pocakban is baba", és simogatta a hasam :D

Zsan,
Van Gogh, ááááá, énisénis!!!! emlékszem, a Monet-ra 3 orát álltunk sorba szélben..... azt kértem szülinapomra 8)
fibi

Tinu,
köszi a privit, kipróbálom!!! :D

Fibi,
persze hogy érdekel a recept! :) és köszi előre is.

Vica,
jó újra látni errefelé :)

Den,
nagyon kiváncsi vagyok, mi sül ki belőle... remélhetőleg pogácsa :D

Curse,
drukkok mennek, hajrá!!! :D

Marci ma kapta meg a 4hós oltását, most alszik... nagyon remélem, hogy úgy veszi az akadályt, mint az előző kettőt, aluszékonyabban, de láz-nyűgösség nélkül :D
kisün

Indi!
de a Kuszába muszáj beadnom játszóba (vagyis pénzbe kerül nekem ott a tali? :) ), vagy kívül is rohangálhat a gyerkőc? mert ez utóbbi szimpi lenne.
ha az amcsi receptben kicseréled a fokhagymát vodkára, kész is a blody mary :D
én is oltásellenes vagyok, de azért a kötelezőek nem zavarnak, csak a többit nem értem, hogy miért kéne beadatnom. nekünk se lett bajunk egy csomó betegségtől...
naptár: olyan, ami mondjuk akár wordben meg van csinálva, és fotókat tennél bele Dominóról, és kinyomtatnád? szóval valamiféle falinaptár? mert 2006-ra volt ilyenem, szét is küldtem annak, aki kérte, de nincs átapplikálva 2007-re :(

Vica!
de jó látni téged is!
anyósom szerint nem adhat vénusz olajat a gyógyszerész, (ő korábban patikában dolgozott), de nekem is gyanús, mert a Szt. Imre Patikájában azt mondták egy nőnek, hogy nincs nekik napraforgó olajuk, menjen el a Plusba és vegyen ott magának.

Curse!
most látom, hogy nem jól műxik a babanyet órája !:D szorri! de akkor is tessék pihizni!

Barbi!
én majd priviben kaphatnék felhomályosítást a bárányhimlő oltásról? mert eddig úgy gondoltam, hogy nem kell beadatnom, nekem se lett bajom a barihimlőtől. tévedtem?

Zuzi!
köszi az ASSOs tippet, anyósom vett egy magasszárú szőrös cipőt Lencsinek. kész kabaré volt az egész, mert elaludt az autóban, és nem tudtuk felébreszteni, úgyhogy kirohangáltam próbálni rá, meg kivittem a lábméretezőt is. 20-as lett a lába, úgyhogy musz volt 21-est venni neki. :)
aztán a C&A-ban vett anyósom neki egy sötét rózsaszín overált, amin van kesztyű, meg lábvédő. lehet, hogy ez túl babás lesz neki? mindenesetre úgy nézett ki benne, mint egy rózsaszín hógolyó.
ancsipancsi

Ma mi is megvettük a C&A-ban az overállt, mia drapp-halványzöld-narancssárgát vettük, az 50 %-os kuponra 3000 ft volt!

Fibi!
Én a Monet-ra és a Chagall-ra is soronkívül mentem, anyám sulijának szervezésével,és még idegenvezető is volt, nagyon szuper volt! Persze csúnyán néztek a többiek 8)

Kép
Kép
zuzmo1

Zsan,
téééééééééényleg :D Halloween :) Amikor 2003-ban kint voltunk texasban, akkor vettünk tököt és csináltunk belőle halloween-lámpást... HAPPY HALLOWEEN!!!
Kép
kisün

Zuzi!
akkor lehet, hogy nem is olyan gázosat vettünk? mármint rendeset, amit lehet használni hógolyózni? mert anyósom ezzel a felkiáltással vette, hétezer valamennyiért! :) majd megpróbálom ráadni a Nyuszira.
ancsipancsi

Zsanci :) Nagykovácsi? A 10 négyzetkilométerre eső Waldorf-intézmények száma 7 :lol: Ott olcsóbb a telek, mint Budapfokon? Csodálkozom, idáig úgy tudtam, hogy nagyon drága hely. Kész főnyeremény lesz, ha ott kaptok valamit, olyan gyönyörű dimbes-dombos-csendes hely. Csak a közlekedés nehézkes...

indianyo

Ancsi,
rozsaszin hogolyo :lol:
sztem kuszában nem kerül pénzbe a tali, csak ha fogyasztasz vmit a büfében :mrgreen:

nyugodalmas joccakát mindenkinek! :D
fibi

Ancsi :) Kusza játszóház egy ingyenes kis nyitott szobácska a büfé mellett, ahol az icipicitől az ovisig lehet játszani az odakészített játékokkal, ingyen. Előtte pedig nagy tér van szaladgálni, közben lehet kávézni, sütizni.

Igen, olyan progit szeretnék. Nem nagy dolog megcsináélni se, de nincs rá időm meg a monitor is kaki...

indianyo

Zuzi,
Chagall, most sárgulok rendesen :lol:
fibi

És most szétmarcizom a topikot :D

Marci arcai:

Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
Kép Kép Kép

mindenkinek jó éjszakát!!!!

v
kisün

Vera!
Kicsidóci (azaz Marci) karatézik, vagy csak lefintorogja az anyját? :) NAGYON ÉDI!

Indi!
a wordos nem progi, csak ilyen izé. így is kell? mert lehet, hogy unalmas időmben átgvariálom neked 2007-re, de előbb megnézem, hogy megéri-e a bizergélést :), okidoki? és ezzel csinázhattsz falinaptárt, Jézuska nevében.
Kusza ötlet így tetszik, megnéztem a BKV-t, 14-essel el tudnék menni a Kosztosról a Nagytétényi útra, gondolom arra van valahol. igaz vagy 1 óra lenne, de ha tényleg jó hely, akkor megéri.
voltam ma pár bababoltban és van egy kérdésem: nem gondoltál rá, hogy esetleg varrásba kezdj? :) ugyanis egy boltban se volt kényelmes itthoni játszós gatya, csak merev csőnacik, amik többezerbe kerültek. nem értem miért nem lehet bolyhos pamutból, meg plüssből mackógatyát gyártani a babáknak. nehogy már farmerban játsszon itthon. és ugyebár kötött cicagatya sincs már :)
ancsipancsi

helyesírás: 1

csinázhattsz = csinálhatsz (azaz készíthetsz :) )
ancsipancsi

Ez a KUSZA játszó egyre inkább tetszik ;) Nekünk is az olyan talihely a jó, ahol le tudom magamról tenni a dedet és el tud teperni!

Ancsi: Anyu most vett ilyen játszós gatyót Kamillának, Asti a márkája, 1700 pénz volt (szerintem drága volt, de ha gondolod megkérdem majd tőle, hogy hol vette!)

Marcis sorozat :) :)

Nagykovácsiba sokat járunk kertipartizni a barátainkhoz.
Van a hegyen egy jó kocsma ;) Mufflon a neve :lol:

Van Gogh: asszem talán lehet majd foglalni a neten jegyet!
Mi a Monet is úgy néztük meg, hogy Api vett ki szabit és délelőtt mentünk és igy pikk-pakk bejutottunk.
VAgy csütörtökönként van éjjeli idegenvezetés is esetleg....
több ötlet nincs
Van Gogh a kedvenem! Úgyhogy mi tuttkóra elmegyünk min. 1x!

Rylie
rylie

Vera!
Bármikor szétmarcizhatod a topicot!!!!! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉdeeeeeeeeeeeesssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!

Ancsi!
Rylie!
Nekünk is ASti márkájú nacink van, Corában vettük, és szeretjük!

Jó éjt, én bedőlök!

Kép
Kép
zuzmo1

Rylie
Zuzi!
láttam ilyen Asti cuccokat a Skálában is, lehet, hogy a Régióból hozták. a nyári nyakbakötős szexi rucija is Asti szerintem :D. de az 1700-at méis sokallom, mert ebben a gatyában a kényelmességén kívül még az ára lenne a lényeg. lehet, hogy varrásba kezdek? régen, ahol laktam, ott lehetett kilóra plüss anyagot venni.

Lencsi megtanult eldugni cuccokat. már a babakocsiban is észre vettem, hogy eldugja a lába alá a cuccot, ami kell neki, de most reggeli előtt megkapta a tiktakot, és mivel fognia kellett a cumisüveget, hát a dereka alá tömködte, és félszemmel figyelte, hogy nehogy észre vegyem :D
ancsipancsi

Vera :) sajnos a monitorom vacaksága maitt Marci arckifejezését nem tudom kivenni, azt viszont jól látom, hgoy összekulcsolja a kezét - ez olyan aranyos a babáknál :)

Ancsi :) nem éri meg varrni, amennyi időt és energiát a szabás-varrás-szállítás-beszerzés elvesz, annak feléért sem lehetne eladni. A kötés se érné meg elvileg, de azt lehet bármikor kezdeni-abbahagyni, így akár 10 perceket is tudok kötni, ha Dominó mellé leelepszem, míg játszik. A varrá nagy helyet uigényel, iszonyú kupi van miatta (aki eljön hozzánk, ezt tapasztalhatja, mert ez ugye háló-gyerekszoba-nappali-dolgozószoba és gardrób egyszemélyben és mindenhol varrógép, fonal, varrnivaló és elrakandó tisztaruha van...) Én a turkálóba ezért járok elsősorban: olcsó jóanyagú pulóvereket veszek, amikből lesz vagy fonal, vagy gatyó Dominónak, vagy párnahuzat, vagy mittudomén, szóval átalakítandó dolgok. Ha veszel egy fél méter plüsst, azzaé már majdnem ott vagy a gatyó áránál és még az utazás-munkadíj nincs is benne.

indianyo

indianyo

Ancsi,
a 14-es busz magas lépcsös, viszont a 3-as busz alacsony, és az a Móriczrol indul. Ott tesz le a kuszával szemben, kb 20-25 perc. Azért tudom, mert a Camponával szemben van egy kollégium (már nem az), ott "laktam" 2 évig fösuli alatt :D de szép is volt :D

Indi, Ancsi,
ha lehetek pofátlan, engem is érdekelne ez a naptárprogi :) már elkezdtünk gondolkozni a karácsonyon :D

Vera,
Marci tüneményes, és milyen kifejezöek a fintorai, grimaszai :D férjem szerint is nagyon ééédes :D

KépKép
fibi

MARCI nagyon helyes,mennyi arca van !

Indike!

Tavaly én a HP oldalán ingyenesen használható programmal készítettem naptárat családnak.Most nincs fent még ez a lehetőség,de figyelem.
20170114224602

Jucus!
de az magyar volt? úgy értem, hogy rendes falinaptár, ahol ott voltak a magyar névnapok, ünnepek?

eg haverom megígérte, hogy most az 5 napban megcsinálja véglegesre a tavalyit, úgyhogy akkor oda tudom ádani bárkinek! :)
ancsipancsi

jjjjja
Fibi!
nekem már a 14 -es magas platóssága meg se kottyan a 41-es busz óriás platójához képest!
ancsipancsi

Ancsi!

Névnapokra nem emlékszem de holnap megnézem anyunál.
20170114224602

NA megtaláltam,ez ilyen volt,hogya napok voltak rajta és a képet meg a hátteret te választottad meg hozzá.
20170114224602

Ancsi,
jaa, 41-est nem ismerem :wink:
és naptárat elöre is kösziiiii :)
fibi

Curse! Még akartam írni hogy nagyon szép kismama vagy, s szerintem nagyon illik hozzád az Adél babanév. Lehet hogy ez hülyén hangzik, de én értem. :mrgreen:

Fibi! Oltás. Köszi. És hiába tudom mi a véleményed, azért néha kell az ismétlés. :D
B szövege a pocakodról nagyon édes! :lol:

Van Gogh-ra én is mennék... mi a francia összesre álltunk másfél órát a hidegben, s meg is bántam, mert nem érte meg. Legalábbis nekem nem.

Kisün! No úgy vette a kiskrapek az oltást mint vártad?
Hatalmasakat mosolyogtam a szétmarcizott oldalon. Nagyon édes! :lol: :lol: :lol: S minden az arcára van írva. :wink:

Ancsi! Neked is köszi az oltásos hsz-t. :P
A bárányhimlős felvilágosítást inkább Akatától kérd.
S én is úgy gondolkozom mint te, hogy már egy jó pár generáció túlment rajta akkor most ???
Ja és ha hógolyó ha nem Lencsi bizti édes lesz a rózsaszín szerkóban. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Nem tudok képet feltölteni,mérettel nincs gond pedig. :shock:
20170114224602

Sziasztok!

Csak gyorsan és röviden:
naptárkészítők: http://origo.hu/szoftver.html?hol=szoft ... h=calendar
Állítólag a 3. nagyon tuti
HP: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/acti ... e-projects
egyéb trial verziós: http://www.arcsoft.com/support/download ... loadid=284

Ha találok még, akkor majd írom, meg persze várom is az egyéb ötleteket, én is rá vagyok kattanva, csak apa itthon van mostanság és nincs időm a gép előtt lenni (szerencsére).

Ancsi, ezektől függetlenül Nekem is elküldhetnéd a word-ös verziót, általában az szokott a legjobban bejönni, ami már kipróbált:-)))

pussz mindenkinek, majd jövök ha tudok, addig is olvasok szorgalmasan tovább a háttérben :lol:

Pussz: Pocak
pocakpacni

pocakpacni

pocakpacni

Pocak!

Királylány vagy! :lol:
20170114224602

Sziasztok!

ha van pénteken tali akkor mi mennénk főleg h akkor Fíbsz is megkaphatja végre zenebonákat :) nekunk 12 utan lenne jo (vhogy ugy 12-2 kozott)
Indike ha jottok befele nem de kifele vállalok fuvart csak szólj mert akkor be kell dobni mégegy autós gyerekülést

Rec,
legközelebb mutatsz néhány 11hónaposnak alkalmas kötést a kendővel? én párszor próbáltam Ábellel nem nagyon jött be neki de lehet h csak azért mert nem jól kötöttem
kengurt szerette de most mar nem mert ez csak befele nézős ő meg állandóan forogna
talán még nem késő elkezdeni :wink: :D
ja egyébként vicceltem gondoltam h nem gondoltal semmi rosszat :wink: :lol: :lol:

tök jók talis képek kíváncsi vagyok mindenkire nagyon!

bébik meg ugye - mondanom se kell :lol: - csúcsok! :wink:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok,

Lányok: hol lesz tali pénteken? Bár nekem nincs autóm, de ha a közelben, akkor vállalkoznánk mi is.

Talis képek nagyon jók.

Curse: te még egyben. Én már azt hittem babázol. Kencét használod? :-)

Betegeknek bulást, igyekszem visszaolvasgatni.

Jaj... képzeljétek gondoltam egy merészet és levágattam a hajamat, most tiszta öcsifrizkóm van.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

HÁZI NAPTÁR WORDBEN

feltettem a honlapomra. jobb egérrel katt erre a linkre és mentés másként. letöltés után megnyitás és fotók belepakolása, egyszerű húzgálással méretezgetése. szerintem nagyon egyszerű, és legalább magyar, kézi gyártás :)
köfi a haveromnak.

http://babanet.extra.hu/2007napt.doc
ancsipancsi

Fibi :) Miket mond már Bálint!!! :D :D :D Mama pocak :wink:

Ancsi :) Hógolyó :lol: Még jó, hogy kivihetted a cipőt próbálni!

Vera :) Éljen Marci :D :D :D :D :D

Johi :) Új frizkó? Kíváncsivá tettél :D
denizsa

Rekuc,
nekünk 10-töl lenne jo a tali. ha jönnek Zanzáék, meg a többiek, akkor megvárlak tuti. én ráérek, Bálint meg max a babakocsiban szunyál addig :)

Johi,
most a pesti csajok és az én kedvemért az Örsön lenne a tali :lol: Ikea és/vagy Árkád :)
fibi

Pocak !!! Éljenéljenéljen, hgoy apafej otthon leledz és emiatt jól vagytok:) linkekért hála, ügyeske vagy nagyon :) És a táblát akkor vállalod?

Ancsi :) köszi, majd megnézem.

Szrekuc :) babakocsi befér hozzád? mert addig nem lesz kész a kötős kengurum... Lapra csukhatós CAM Apollo - nem nehéz, de nem is kicsi...

Juc :) Neked is köszi :)

indianyo

Az oltásokról néhány gondolat:
Nem tudom miért ez az ellenszenv a véőoltásokkal kapcsolatban? Szerintem nagyszerű, hogy megvédhetjük a babáinkat akár nagyon komoly szövődményekkel járó betegségekől akár "csak" 1-2 hét lázas nyűgös sebelkaparós időszaktól is. Szép gondolat, hogy természetes immunrendszer stb...de a vírusokkal szemben ( főként ezen betegségek vírusával szemben ) az immunrendszer tehetetlen, épp így alakul ki az IMMUNITÁS. Vagy akkor akinek erős az immunrendszere az nem lehet pl. hepatitiszes?? Ez nagyon nincs a helyén. Szerintem tök jó dolog, hogy legyengített vírusokkal el lehet kerülni a vadvírus támadását, ha jobban belegondolok ennek köszönhető hogy nem támad minket diftéria, tbc többé és sorolhatnám a többi rettegett betegségeket.
Az is egy médiafeneség, hogy nemtomhányévente 1 ember belehal az influenza oltásba, de arról miért nem szól a fáma hogy hány ember hal bele az influenza szövődményeibe, aki ha beoltatta volna magát még ma is élne?????
Szerintem ezt csak akkor lehet belátni igazán ha - ne adj Isten - valaki végigéli, hogy a gyereke kórházba köt ki pl. egy pneumo tüdőgyulával, vagy rotával stb.... tőle érdemes lenne megkérdezni, hogy ha újracsinálhatnád beoltatnád-e.
Komoly felelősség ez a kölykökkel szemben, érdemes mégegyszer átgondolni.
Bocs, úgy gondoltam gondolatébresztőként leírom...................

Kép
akata

Kata :) Jó, hogy leírtad :)

indianyo

Kata,
sok dologban egyetértünk! Én pl. abszolút egyetértek az olyan védőoltásokkal, amelyek alapból súlyos/halálos kimenetelű dolgoktól védenek (pl. diphtéria, kanyaró stb.). Mint ahogy az elektív oltásokból be fogom adatni a kullancs által terjesztett agyhártyagyulladás ellenit, mivel igen sokat mászkálunk mindenfelé, és kutyákból-macskákból rengeteg kullancsot szedünk ki, és legalább ezt kivédjük.
De a többit egyelőre nem tervezem beadatni, a következő okokból: a többi oltás nagyrészt olyan betegségek ellen véd, amelyek egy erős immunrendszerrel könnyen leküzdhetők, ill. nagyon ritkák. És több orvos ismerősöm is mondta, hogy az oltottság és a betegség leküzdése egyrészt azért másképp "edzi" az immunrendszert, másrészt az oltottak körében nagyobb az úrjafertőződés veszélye, mint ha már pl. egyszer átestél a bárányhimlőn (természetesen ez sem ad 100%-os védettséget!).
A fiam szervezetét még nem ismerem nagyon (bár az oltások olyan szinten meg sem kottyantak neki, hogy a legmagasabb mért hőmérséklete 36,9 volt), és a mostani takonykórt is könnyedén és vidáman letudta. De a lányomról már elég világos, hogy az én immunrendszeremet örökölte, és én négyévente egyszer vagyok beteg, akkor is egy 2-3 napos enyhe lázas taknyos rohammal letudom (és max. aspirint szedek). Ilyen körülmények közt meg vállalom a kockázatot, hogy nem oltatom orrba-szájba minden ellen, ami él és mozog.
És azért azt se felejtsük el, hogy az oltásoknak is megvan a kockázatuk (férjemnek pl. az mmr-oltása után 2 évig megmagyarázhatatlan eredetű lázrohamai és izületi gyulladásai voltak...)
Szóval szerintem azt kell mérlegelni, hogy a gyerekünk szervezete milyen erős, és mennyire lehet adott esetben szüksége ezekre az oltásokra.
Én egyébként inkább arra vigyázok, hogy felesleges antibiotikumot ne kapjanak a gyerekek. Az orvosunk, aki egyébként nagyon sok tekintetben konzervatív (még az én gyerekorvosom volt, tehát nem mai gyerek), szerencsére két dologban nagyon jó: abszolút szoptatáspárti, és antibiotikumot csak végső esetben ad. A hajam égnek áll attól, hogy egyes orvosok minden takonykórra antibogyót írnak, holott ezek nagy részét vírusok okozzák, amelyek ellen az antibigyó teljesen hatástalan és szükségtelen :? A mostani kismamában egyébként van egy meglepően intelligens cikk e témában!

hűűűűűűűű de hosszú voltam, de tökjó a téma :D

Naptár szuper ötlet, én is gyártok ilyeneket karácsonyra!!! :)

Pocak,
köszi nagyon a programokat!!!!! :)

És Marci, aki ma nem marcizza szét a topikot, már hív is, hogy SZOPITÁJM :D

v
kisün

Örömmel tudatom :D , hogy az új oltási renszer (2006.Jan.1) bevezetésével új mindezidáig feddhetetlen oltóanyagok kerültek forgalomba Magyarországon (végre!) úgyhogy az ismeretlen oltás utáni lázrohamok, autizmusok stb a múlté. mindazonáltal még mindig inkább ez mint egy késői mumpsz miatti impotencia. Nekem fiam van és szeretném megérni az unokáimat.
Vera,
és vatebáut a rota, vagy a most esedékes agyhártya?

Az antibiotikum használatának - felelősségteljes!!!! - mellőzésével abszolút egyetértek. (bár ne felejtsük el, hogy minden nap százezrek életét menti meg) Én a mandulaműtétemen és most a császárnál kaptam ilyet, amúgy még soha nem szedtem. 1x voltam influenzás az életben (nem mondom meg milyen sok éves vagyok :D ) kb 4 vagy 5 éve, (azóta beoltatom magam mert nem komáltam 40 fokkal fát díszíteni.)
viszont 13 hónapig szoptatott anyukám (csaknem kizárólag tejen éltem ) és -10 fokig minimum 1,5 órát levegőztetett mégha néger gyerekek potyogtak is.....úgyhogy én ezt a módszert elég jónak találom. És éljen a mézes fokhagyma.

Kép
akata

Én védöoltás témába most nem szolok bele, egyszer már leirtam erröl a véleményem régebben :D azota nemigen változott :D
fibi

visszaolvasva úgy néz ki, de természetesen nem "még mindig inkább autizmus mint impotencia" ám!! :shock:
csak a gondolataim előrébb jártak mint a kezem :roll: :roll:

Kép
akata

Kata,
pont azért nem fogom a rotát beadatni, amit írtam: úgy mérem fel a gyerekeimet, hogy megbírkóznak vele, ha elkapják :? remélem legalábbis.
Egyébként úgy gondolom, hogy a bárányhimlő oltáson majd akkor kezdek gondolkodni, ha a gyerekeim serdülőkorban még mindig nem estek át rajta, mert ugye az pl. terhességben nagyon veszélyes tud lenni.
Antibigyót természetesen sok esetben KELL használni, és marha jó, hogy van :D Pont ezért kell a jó orvos sztem, hogy fel tudja mérni, mikor kell és mikor nem.

v
kisün

na offolok kicsit

Zuzi és Votiv tanácsára megpróbáltam, hogy önállóan egyen Lencsi. sajnos azóta csak így akar :(
Kép

ráadtam az overált, előbb kapucni nélkül, de a rajta lévő lábmelegítővel:

Kép

aztán a lábmelegítőben elesett (ezért sírt szegény), mert nagyon csúszott, de közben ráadtam a kapcunit. itt tényleg hógolyónak néz ki :D

Kép
ancsipancsi

Ancsi,
szépséges rózsaszín hógolyód van :D:D Az egyedül evés egy ideig neked egyedül takarítás lesz majd, de abba is be fog szállni a lányod :mrgreen:
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?