Sziasztok!
Először is pénteki talira szeretnék menni én is (vagyis mi, mert persze Bendit is viszem). Már nem emlékszem végül Árkád vagy Ikea lett a helyszín? 10 óra nekem teljesen jó.
Szegény betegeknek jó bulást!!!
Meg mivel ritkán írok nem is gratuláltam még sok új pocakosnak, szóval gratula! Olyan sokat gondolok rátok, hogy milyen lehet második kisbabócával a pociban, néha elkap a vágy, hogy nekem is legyen, de inkább még halogatom a dolgot...
Ez az oltás téma is olyan nehéz dolog, én beadattam az agyhártyagyulladásost, de más nem kötelezőt nem akarok. Bendi is eddig elég jól bírja a strapát, mert igazán még sosem volt beteg. Talán egyszer volt lázas egy napig, meg kétszer volt, hogy taknyos volt két napig, de akkor meg nem volt lázas. Úgyhogy szerencsére az antibiotikumokat eddig messze elkerültük, de az tényleg szörnyű, hogy vannak dokik akik minden kis szörcsögésre azt írnak és van olyan kisgyerek, aki már 1 éves korára átesik vagy 5 antibiotikum kúrán..brrrr Persze amikor muszáj, akkor muszáj, de emellett meg akkor használják azt a tesztet, ami eldöntheti, hogy vírus vagy baktérium, de persze azon biztosan spórolnak. Kíváncsi vagyok, hogy az én dokim mit tesz majd, ha egyszer Bendi beteg lesz.
És lehet, hogy nálunk is eljött az ideje, a szopiról való leszokásnak, ugyanis Bendi mostanában sokszor tépi, nyúzza, harapja (áuúúú) a cicimet. Lehet, hogy kevés már benne a tej? De ezt egyre kevésbé bírom tolerálni. Ugyanakkor nehezen szánom rá magam a leszoktatásra, mert nem tudom, hogy ezek után hogy fogom elaltatni?? és félek attól is, hogy vége a betegségmentes időknek.
Kisün
Marci arcok.

Olyan édes ez a fiú, már most elájulok tőle.
Ancsi
Nagyon ügyes a kis hógolyód.

Ez az egyedül evés nagyon jól megy neki, Bendi is már csak egyedül hajlandó. Ráadásul már az etetőszék sem tetszik neki, hanem ő a rendes széken akar ülni.
Votiv
Múltkor írtad, hogy mindent neked kell csinálni otthon.

Hát néha én is kiakadok ettől, valahogy annyira nem bírom ezt a házitündérkedést. Néha belegondolok, hogy amikor otthon vagyunk a szüleimnél, akkor anyám szinte ki sem jön a konyhából, mert reggelit készít, aztán amikor megettük, akkor már kezdi az ebédet, ebéd után már el kell kezdeni a vacsorát főzni, áááá én nem akarok ilyen lenni!! De mit tudok tenni?? Valami Lynette féle megoldás kéne!!
ruz