A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Krisztinke!
Ma elcsábítom este a párom az biztos! Itt is csúnya esõs idõ van.

Gitta!
A hõd még fent van ennyi ingadozás belefér. Csak lejjebb ne menjen.
Fenékbe adják, most és érzem a helyét és kb. 1 nap múlva megreped tõle. Szóval holnap a legaktuálisabb nap az együttlétre.

Andy
Andy

AndyKép
Annyira de annyira drukkolok !!!!Kép

NelliKép
Ti is gyûrjétek a lepedõt!!!!

KrisztinkeKép
Köszi, hogy megszavaztad nekem a bébit, de lehet, hogy vékony lesz a nyálkahártyám a befogadáshoz. Kedden 4mmm volt, és szerdán repedt meg. Azért szedem szorgalmasan a bébi aszpirint, hátha kicsit megvastagszik.

Ha nem hõmérõzöl a pé-t a cervilis nyákból is meg lehet állapítani (átlátszó, sikos tojásfehérje szerû), valamint a méhszáj is felpuhul. Ezt sajnos én nem tudom megállapítani, pedig próbáltam már, de elég macerás az embernek könyékig magába turkálni, ráadásul félek, hogy felviszek valami fertõzést is. Ja és még vannak a gyógyszertári LH szint jelzõk, amik viszont elég drágák, és az elõtte mutatja az LH csúcsot.

BeaKép
Igazad lehet a Closty-val kapcsolatban. Én is szedem, de lehet, hogy azért ilyen vékony a nyálkahártyám. De akkor mi van AndyKép-val és OrsolyKép-al, nekik miért volt vastag ????

CatEye

Cat
Kép
cateye

KrissiKép

Nézd meg nekem is légyszíves a holdállást. Adataim: 1973.06.02. 13:10. Elõre is köszönöm!Kép

Szerintetek mi lehet az nálam, hogy kb. 1 hete feszül a hasam, tegnap óta meg elég rendesen jön belõlem a tojásfehérje-szerû nyák. Nem értem, nem szokott ilyen lenni.

Puszi: Móni
bogu

GittaKép
Köszi a békát!KépKépKép

Móni
bogu

RitaKép
Add meg légyszíves a mail címedet, küldök egy kis meglepit.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye

Csak ötletelek, mert szerintem arra a kérdésre, hogy miért van az, hogy egy gyógyszer valakire így, valakire úgy hat, még a kutatók sem tudnának egyértelmû választ adni. Ha belegondolunk, hogy pl. egy egyszerû hasfájás elleni gyógyszer sem hat mindenkire ugyanúgy (saját példámmal élve: a Nospa nekem pl olyan, mintha semmit sem vettem volna be, de a Meristin nagyon jó, másnak fordítva), akkor érthetõ, hogy egy peteérés serkentõ sem fog azonos módon dolgozni. Plusz szerintem, mivel a nyálkahártyára gyakorolt hatása áttételes (vagyis elsõsorban NEM arra hat) még inkább felveti a lehetõséget annak, hogy ahány szervezet, annyi féle hatás. + ugye vannak itt lányok, akik Clostyval lettek terhesek, míg másnál semmit sem segített.

Bea
Bea

Sziasztok Lánykák!
Itt vagyok ám, csak sok a munka a "bányában"!
CATEYE:köszönöm elõre is, küldök fotókat mail-ben! Ja és kössz, hogy hiányoltál!Kép
HERMI:nekem kb. 6-7 nap kivételével egész hónapban virágzottak a páfrányok, úgyhogy sutba dobtam a PG53-at!
KRISSI:utólag kiderült, hogy milyen tudatlan voltam, mielõtt itt a topicban kiokosított a szakértõ gárda! Azt hiszem az itt található kollektív tudás bármelyik dokinak a dicsõségére válna!KépKépKép
ANDY:kérlek szépen, hogy küldd át ÉVA mobilját a mailemre (ha rákkatintasz a nevemre, feljön a címem! Ja és nagyon szorítok nektek!!!
GITTA:KépKépKép
MÓNI:melyik kórházban vizsgáltak?
ANNA:bõséges, nyúlós nyák ha a méhnyakadról vételezel megvizsgálhatod. A mellfeszülés pedig lehet másnak is a jele!Kép
Virág
Virág

Sziasztok!Kép

CatEyeKépírtad, hogy Te is barnázol és kevés a mensid. Nekem sok, pedig én is barnázok.

Többiek, akik barnáztok Ti, hogy álltok ezzel? Egyáltalán mit értünk sok vagy kevés alatt? Nekem most mióta nem használok tampont 5 nap. Ebbõl az elsõ kettõ az erõs. Amikor tampont használtam elhúzódott 7-8 napig is. Valaki kérdezte is, hogy a mensi utáni barnázás mitõl van, nekem ez csak tamponhasználatnál volt, bár nem tudom tényleg van-e összefüggés közötte? Valaki tapasztalta még ezt, hogy ha tampont használ elhúzódik a mensi, és a végén barnázás van?
Bocs, hogy ezen a témán lovagolok, csak keresem az összefüggéseket.Kép

Laura
Laura (laura2)

CATEYEKép
eddig vacakoltak a gépemmel, igy totál lemaradásban vagyokKép
A fõnököm is most kezd dolgozniKép Az emilem: rkaraszine@mol.hu

Most fél kézzel gépelek, a másikkal a fejemet tömömKép

Pussz,

Rita
knérita

Sziasztok Lánykák!
Itt vagyok ám, csak sok a munka a "bányában"!
CATEYE:köszönöm elõre is, küldök fotókat mail-ben! Ja és kössz, hogy hiányoltál!Kép
HERMI:nekem kb. 6-7 nap kivételével egész hónapban virágzottak a páfrányok, úgyhogy sutba dobtam a PG53-at!
KRISSI:utólag kiderült, hogy milyen tudatlan voltam, mielõtt itt a topicban kiokosított a szakértõ gárda! Azt hiszem az itt található kollektív tudás bármelyik dokinak a dicsõségére válna!KépKépKép
ANDY:kérlek szépen, hogy küldd át ÉVA mobilját a mailemre (ha rákkatintasz a nevemre, feljön a címem! Ja és nagyon szorítok nektek!!!
GITTA:KépKépKép
MÓNI:melyik kórházban vizsgáltak?
ANNA:bõséges, nyúlós nyák ha a méhnyakadról vételezel megvizsgálhatod. A mellfeszülés pedig lehet másnak is a jele!Kép
Virág
Virág

VirágKép

Tapolcán voltam, ahol van egy meddõségi központ (Pannon Reprodukciós Intézet). Nagyon jó a híre, oda megyek további kezelésekre is. Az sem elhanyagolható, hogy a kezelések ingyenesek, de a lényeg, hogy már nagyon-nagyon sokan lettek babások, akik oda jártak.

bogu

Sziasztok Kép
Köszi Virág, hát a nyákvizsgálatról már lemaradtam ebben a hónapban. Egy idõben néztem, de valahogy nem volt egyértelmû...
Szováta ügyben sajnos el kell hogy szomorítsalak Benneteket, nem tudtam meg bõvebbet, csak hogy románoknak adnak szállás- és fürdõhelyet. Külföldieknek, mi ugye annak számítunk, bármennyire sok volt az az ezer esztendõ, csak személyes ismeretség révén...
De talán vigasz lehet ez a tapolcai dolog, amit a Móni írt.
Móni, nem tudod megadni a címét vagy a telefont, ahol be lehet jelentkezni? madaran@freemail.hu
Köszi Kép Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

LauraKép
Én is ennél a témánál ragadtam. Szerintem a legtöbb nõ barnázik. A barátnõm is szokott, bár nem minden alkalommal. Nekem mindig hosszú, 3-4 nap bõséges, a többi egyre kevesebb, és mindig egy hétig tart. De most az egy hét után még 3 napig barnáztam. Szerintem nem tamponfüggõ a hossza vagy a mennyisége. Nekem mindig egy hét volt, akár tamponoztam, akár betéteztem.

Most egy kicsit negi (-) lettem. Van a házban egy csajszi, kétszer elvált, egyedül él. Van két tizenéves fia. Most derült ki, hogy terhes. Hogy kitõl? Senki nem jár hozzá. Mindegy, nem is ez a lényeg. Egyszobás lakásban laknak hárman. A nõ állandóan ordít a gyerekekkelKép Az ilyennek minek még egy gyerek? Tudom, most azt mondjátok, nincs jogom ítélkezni senki felett. De ilyenkor elszomorodom, hogy nekem meg még nincs. Ráadásul ahogy hallottam, tervezett terhesség volt. Nem is pálcát akarok törni felette, csak hát.... mibõl fogja felnevelni? Azért szüli, hogy legyen még egy, akivel ordíthat??? Vagy direkt, hogy kérkedjen vele? Múltkor említettem neki, hogy szeretnénk babát, bár még nem sikerült. Bocs, ha rosszindulatúra sikeredtem, nem vagyok az, de ezek a történések engem ledöbbentenek.

üdv,
krissi
krissi

Cateye!Kép
Én tavaly 4 hónapig szedtem clostit, de mindig csak 7 mm vastag volt, de most ez a 15 mm!Lehet hogy most az endo után meggyóygultam azért ilyen vastag.Nem tudom,de örülök nagyon.Ha most sem sikerül akkor én is padlón leszek az biztos.

Virág!Kép
Mindjárt küldöm Évi számát.

Puszi

Andy
Andy

LauraKép,KrissiKép

A kevés mensi nálam 2 max.3 napig tart. A mennyiségét legjobban az jellemzi, hogy ha nem cserélném a higiénia miatt egész napra is elég lenne 1 tampon (tompika ahogy a párom hívja). Tudom, hogy ez egészségtelen, de nem tudok betétet használni csak éjjel. Az egész mensinek az egy része barnás, de azt hiszem RitaKép írta, hogy az normális.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Bogu!
Béka???????? Az egy ugráló zöld smile! Kép

Laura!
Én vagyok így vele!

Krissi!
Sokan vannak vele így! Én is megbotránkozom rajta, amikor gyerekeket bántanak a saját szüleik! Akár szóval, akár tettel! Múltkor is a buszon egy "anyuka" ráripakodott a talán 4 éves lányára, hogy menjen már, aztán majdnem csak lekökte a buszlépcsõn. Szegény gyerek szedte a lábait, de hát ha egyszer kicsi, akkor nem fog tudni olyan gyorsan leszálni a buszról mint egy felnõt!!! Sajnos ez nem kirívó eset, sok, nagyon sok van ilyen!

Ezt most találtam: Kép

image {mi ez?}

Üdv:
Gitta
gitta

Na még egyszer:

Kép
gitta

GITTA:ez nagyon klassz, el is mentettem!Én is békának néztemKép
KRISSI:itt mi mindannyian érzünk ilyeneket idõrõl-idõre. Sajnos ez ebben a kiélezett lekiállapotban "normális".
Nekem néha olyan érzésem van, mintha pikkelne rám a sors: körülöttem MINDENKI babát vár, többen a többediket! Néha már elviselhetetlen...Dehát nem õk tehetnek a mi frusztráltságunkról, az élet pedig nem "igazságos". Nézd meg hány gyerek végzi árvaházban. Ezért mi elhatároztuk, ha nem jön össze a babu, örökbe fogadunk egyet.Szóval mindenképpen lesz gyerekünk!Kép
NIKIE:mail ment!
Virág
Virág

Szia Gitta!

Elmondom, hogy szerintem mi ez. Egy pár nagyon akar utódot, ezért eljöttek a vízhez, egy nagy fa alá, melyekrõl tudjuk, hogy mindkettõ a termékenységet szimbolizálja. A fa ágai kriksz-krakszosak, ami azt jelképezi, hogy nem lesz könnyû a fogantatás, de az ágak egy anyaméhet fognak közre, és végül a kis Zoé megszületik!!!! Ez nagyon jó, mert az én lányom is Zoé lesz. Szóval, úgy érzem, picit nekem is szól a kép.

Mindenkitõl, akit hülyeségem lefárasztott, szíves elnézést kérek.
Sajnos, most mennem kell, úgyhogy az agyament csapot most bezárom, este azonban visszatérek!!!! Huáááááá!! (ilyenkor meg kell ijedni)

üdv mindenkinek,
krissi
krissi

Kedves Krissi!

Szerintem neked még nincs gyermeked. Nem tudod, milyen az, amikor kérsz tõle valamit, és mintha meg se hallotta volna. A lányom jól nevelt hiperaktív és néha nincs más megoldás, mint a nagyobb hangerõ. Ha jól neveled egyre ritkábban kell ehhez az eszközhöz nyúlni.
Tapasztalatból mondom, sokkal jobb, ha érzi a bizalmat, és azt, hogy fontos vagy neki (nálunk elképesztõen bevált, amikor az érzéseirõl faggatom).
Tévhiedelem: a "mi volt ma ebédre" kérdéssel nem a bizalmát nyered el, hanem nyaggatásnak veszi!
Ami pedig a semmire való gyerekszülést illeti: én OTP-s gyerek vagyok (azért születtem, hogy a szüleim megkapják a kölcsönt, ezt anyukám a múlt hétvégén is a fejemhez vágta).
Állandó építkezés, csekkek tömkelege, apukám a 24 órából 24-et dolgozott.
Érdekes, hogy emlékeimben nem a pénz, a játékok, a fergeteges születésnapi partyk hiányoztak, hanem a törõdés.
Nem neveltek, felnõttem magamtól(nem volt más választásom).
A lányomat is a semmire szültem, de csak kívülrõl nézve ennyire rossz a helyzet.
Nem tudom elképzelni az életemet a lányom nélkül. Ha annak idelyén engedek mindenki rábeszélésnek, és az abortuszt választottam volna 20 évesen.
Boldog vagyok a migrénes rohamaimmal, a szívbetegségemmel, az elfuserált felmenõimmel, a kissé furcsa rokonaimmal.

Üdv: kistigris
kistigris

Krissi!
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Kedves Kistigris (ezt nem állhatom meg szó nélkül, aztán tényleg rohanok!!!)
Nem hiszem, hogy a gyerekkel való állandó b***megolós ordítás természetes velejárója a gyereknevelésnek. Az én családomban senkivel nem ordítottak káromkodva, mégis boldog gyerekkorunk volt.

PS: Ja, és valóban, még nincs gyerekem, de 10 évig tanítottam kicsiket elõször oviban, majd iskolában és nem kellett ordítani velük ahhoz, hogy értsenek a szóból, pedig egyszerre legalább 20 gyerekre kellett figyelnem.

Kívánok neked további boldog gyereknevelést!

üdv:
krissi
krissi

LányokKép
Megszakítva itt a gyereknevelési pszichológiát, mit gondoltok, hogy egyik hónapban csak az egyik petefészekben lévõ tüszõ reped meg ? A másikban érõ petesejtekkel mi lesz ? Ezt azért kérdezem, mert a balban volt egy 16mm-es, a jobban meg két 13mm-es, és nem tudom, hogy melyik repedt meg, illetve mi lesz a másikban kifejlõdöttekkel. De jó lenne, ha mindegyik megrepedne, és ikreink lennének. Egy kalap alatt letudnám az összeset. Hallottatok már ilyenrõl, hogy egy hónapban felváltva mindkettõ megreped, vagy csak az egyik és a másik elsorvad ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

CateyeKép
Köszönöm a képeket, nagyon-nagyon jók!KépKép

GittaKép
Én tényleg békának néztem! Végül is az a lényeg, hogy nagyon aranyos!Kép

RitaKép
Küldtem mailt.

AnnaKép
Neked most írok.

Móni
bogu

Kedves Krissi!

Igazad van! A káromkodó ordítást, de még csak a beszédet sem tûröm a lányom környezetében, de néha kell a hangerõ, ami "kérlek"-el kezdõdik.
Remélem hamarosan te is megtudod, hogy a gyerekek egészen másképp viselkednek az édesanyjukkal.
Hidd el nekem, ez nagyon sok anyukának a tapasztalata!!!
A kiabálással én sem értek egyet felesleges, a gyerek nagyon megalázva érzi magát, és ezzel elveszted a bizalmát, és itt a sajátodról! beszélek.
A tisztelet és a bizalom nem születik velünk, elõször furcsán hangzik, de az anyának kell megadni az utódai felé, és ezt kapja vissza.
Néha leülök, és kívülrõl szemlélem az eseményeket. Szégyellem magam, hogy akkor nem tudtam megérteni, a gyereknek is lehet rossz napja.(Nagyon sok lökdösõdõ, üvöltõ, káromkodó, és gyerekét verõ!!! anyukának ezt kéne tennie.)
Nem csak én vagyok boldog, hanem a lányom is egyre kiegyensúlyozottabb, és jólneveltebb.

kistigris
kistigris

MÓNIKép
megkaptam, köszike! Asszem, válaszoltam is, bár elég röviden, de természetesen péntek du. van a legnagyobb hajtás Kép

CATEYEKép
köszike, megkaptam a képeidet, nagyon édesek! És igen: én is ilyet akarok (mint pl. a néger ikrecskék a kis rózsaszin talpukkalKép)!

Most visszatérek a munkához, de már nem sokáig birom...

Puszi,

Rita
knérita

CateyeKép
amikor Clostis hónapon volt. Egyszerre nekem is két tüszõm volt. Péntek reggel voltam dokinál, akkor nézte meg õket uh-n. Azt mondta vasárnap lesz a nagy nap. Én akkor emlékszem, hogy éreztem mindkettõt, akkor is, amikor növekedtek és akkor is amikor megrepedtek. Szombaton az egyik oldalon (éjjel arra ébredten, hogy fáj a pocim) másnap már semmit nem éreztem. Vasárnap pedig megrepedt a másik. szóval egymás után.
A megtermékenyítés szempontjából a repedések közti ilyen kevés idõbeli eltérés nem jelenthet semmit. Szerintem ebben az esetben mindkettõ megtermékenyülhet. Amennyiben kb. 1 hét különbség is van közte, abban nem vagyok biztos. Ott már lehet, hogy csak az egyik pete termékenyülhet meg. De már annyi furcsa esetrõl hallottam.

puszika
Bogár

Ja, és biztos mindegyik megreped, de lehet, hogy csak az egyik termékenyülhet meg. Nem tök mindegy, az a lényeg, hogy legyen. nemde?!Kép
bogár

CateyeKép
Már kicsit túlbonyolítottam a végét. Az utolsó megjegyzésem azt ti:
Nálad mindegyik megreped, de ha sok eltérés van a repedések között, akkor az egyik termékenyül csak meg, de egy is elég, csak legyen!!!

Jaj, na jó most már megyek. Nagyon fáradt vagyok.... piiihennem kellKép

zavarosBogár
bogár

Sziasztok Lánykák!

Virág Kép Már de hiányoztál, miújság? Ne legyél nagyon elkenõdve, én is elvagyok, és tényleg igazságtalan az élet egy kicsit...Most nem jut eszembe semmi vigasztaló, Doris ugye nincs is. Körülöttem is sokan babát várnak, meg sokszor errõl beszélnek a munkahelyemen, de ilyenkor másra gondolok(ha tudok), és már nem is vagyok szomi.
Hol jártok egyébként, inszem? Sürgesd meg, vagy már mehetnétek lombikra is?
Nekem is küldj légyszi képet magatokról, igaz már ismerjük egymást, nálam is van egy közös fotó, mindjárt elküldöm...

Köszi a linket, és az infót a másik topicba, az is mindenkié, nem az én topicom! Azért hoztam létre, hogy oda tegyük a fontos infókat, itt meg beszélgessünk.

Cateye Kép Repedhet meg 2 tüszõcske is egyszerre, van is ilyen ismerõsöm, klassz lehet.

Laura Kép KrissiKép
Nekem volt már barna mensi elõtt, közben, után is. Nem tudom van-e jelentõsége annak, hogy mikor van?!
Mondjuk, ami érdekes, hogy a "szomorú eset" elõtt egyáltalán nem barnáztam, csak azóta, ez valami büntetés vagy mi???

A PG53 biztos, hogy csak a peteérés mutatja, a repedést nem, úgyhogy jó esetben szinte minden nõnek a ciklus során vannak páfrányok.

A másik topicunkba tettem egy csomó anyagot, pl.barnázás.

puszka
Nikie
nikie

CateyeKép
Csak egy picit még fárasztalak. Csak mindig eszembe jut vmi, amit kifelejtek a mondókámból.
Fontos a tüszõ nagysága is, mert csak akkor reped meg, ha azt a számára megfelelõ nagyságot elérte. Amennyiben nem tudja elérni a kellõ nagyságot, akkor sorvadhat el.

Bogár, aki el...........................................
bogár

Mindenkinek Kellemes HétvégétKép
Puszi
Nikie

Kép
nikie

zavarosBogárKép

Köszönöm, hogy válaszoltál. Mekkora az a méret ami már megreped ? És mitõl reped meg ? Az LH hormon emelkedéstõl ? Neked mekkora szokott lenni ami már megreped ?
Bocsi, hogy zargatlak, de Te nagy tudora vagy ennek.

NikieKép
Én is arra hajtok, hogy több repedjen meg.

CatEye

Cat
Kép
cateye

OFF: most beszéltem ÉVÁval: szóval azért van naaagyon elkenõdve, mert a petefészkei nagyon rossz állapotban vannak és olyan nehezen stimulálható, mint egy 40 feletti nõ, nem mint egy huszonéves. Ez volt az oka, hogy csak két petéje volt stim. után. Hogy miért nem tapadtak meg senki nem tudja, pedig a nyálkahártya is, az embriók is jók voltak. A doki azt mondta neki, hoyg várjanak a következõvel tavaszig - meg van róla gyõzõdve, hogy akkor jobbak lesznek az esélyek (a magyarázatot nem egészen értem, összefüggésbe hozta a napsütéssel meg a kedvezõbb idõjárással...hát nem tudom!). Éva hétfõn már dolgozik, de modta, nem biztos, hogy be tud nézni mert elárasztja a meló!
Mindenkit üdvözöl!
Virág
Virág

Lányok!

Mindenkinek nagyon-nagyon jó hétvégét kívánok!

Sok pihenéstKép, akciózástKépKépKép!

bogu

Sziasztok Lányok!

Andy! Kép Nagy-nagy drukk a hétvégi akciókhoz. Igazán jó lenne, ha már nemcsak odakinnt, de itt a forumon is esne az esõ!!! Kép Kép

Gitta! Kép Nagyon aranyos lett a babas tábla. Lora biztos örülni fog neki, ha elmesélem. És természetesen a sok-sok gratulációt is átadom, ha jövõ héten sikerül felhivnom.

Bogu-Moni! Nem is tudtam, hogy Te is Tapolcára jársz.

Na, és akkor a végén néhány szó magunkról. Még egy vizsgálat van hátra, az ellenanyagos. És az eddigi eredmény: MINDKETTONKNÉL MINDEN RENDBEN!!! Kép Még most sem hiszem el. Fél évvel ezelõtt még 40 napos ciklusaim voltak, honapokon keresztül nem volt egy normális tuszocském sem. És ezek szerint nálam a barna sem a hormonproblémák miatt van. Bizom benne, hogy a fertozés volt az oka, és most már ez is megszunik. (ugye nagyon naiv vagyok???) Kép A doki azt mondta, hogy kezdhetjük az inszemet a PCT (jol emlekszem a nevére lányok?) vizsgálat után. De mi ugy döntöttünk a férjemmel, hogy adunk még néhány hónapot a babának. Mert eddig tényleg voltak problémáim, es lehet, hogy magától is összejönne a babóca. Ti mit gondoltok errõl? Orüljek inkább, hogy nincs semmi gond és álljunk neki az elsõ inszemnek. Most nem akarok letörni senkit, de a doki szerint összesen a 6 inszemnek van 20-25 % eselye, hogy abbol baba legyen. De akkor mi ertelme van? Én ezt valahogy nem értem.

Szoval lányok örülök és közben nem tudom, hogy mi legyen. A párom nagyon szeretne természetes uton babát, és igyekszem egy kis optimizmust én is átvenni tole.

Na, de nem siránkozom tobbet. Itt a hétvége. Vasárnap akció, aztán hétfõn reggel ismét Tapolca, és közben örüljek,hogy a fönököm ilyen megérto.

JO hétvégét mindenkinek! És lányok! Legalább egy babás hirt hozzon valaki hétfõre, jo? Kép

Addig is puszi!
Andi
andi28

Virág! Évának AH is volt a lombikon? Indokolt esetben megcsinálják, de úgy nagyobb az esélye a megtapadásnak. Érdekelne nagyon, és mondtam a dokinak nagyon örülnék ha az is lenne, de azt mondta majd akkor meglátjuk.
Szegyént sajnálom, barátnõm is nehezen stimulálható, mig nekem 10 nap alatt lett (fél év leállitott ciklusból) 3 tüszõ és vastag nyh (a méretet a végén már nem mondták, csak hogy nagyon jó) neki vékony maradt a nyh. és amig én 45e Ft-ot költöttem szurira, õ 130e!! Csak nekem végül 1et tudtak visszaültetni, az meg nem tapadt meg Kép

Andy! Tényleg most nagyon jó esélyeid vannak, most igy muszáj sikerülnie!

Jó hétvégét!

Orsoly! Köszi Kép de hidd el, ugyanazt az archiv filet ha megnyitom du.4kor meg este akkor egyszer nincs ott a reggeli termés, késöbb meg ott van. Nem egyszer jártam igy, hogy csak utólag tudtam elolvasni a hozzászólásokat.

Karmen
karmen

Andi, a második próbálkozás nálam már jó képet adott,szóval miattam ne vacakolj tovább a képekkel, jelentem megnéztem. Ja, és nagyon szépek vagytok, ott a zöldbenKép

A másnak-miért-sikerül-nekem-miért-nem cimû történethez tegnap megint kaptam adalékot. Egy fiatal csajszi (20-20?) , két éve házas, egy alkoholista-cigista a férje. Számitógépre költi a pénzt, már ami megmaradt a pia-cigi után. Na szóval "bepottyant" a baba náluk. Most 13 hetes, és kicsit aggódik,hogy egészséges lesz-e a bébi ilyen apukától...Albérletben laknak, egy pincében, a duplán olyan alkoholista apóssal együtt. Micsoda álom környezet,igaz? De nekik sikerült.Kép Azért sem fogom magam rágni tovább ezen.

Na sziasztok,megyek szorgoskodni

Barbi

Kép
Kép
barbi

(20-21?) akart lenni az elõbb...
Barbi

Andi28Kép
Nagyon szuper, hogy minden rendben veletek. Én is adnék még lehetõséget magamnak az inszem elõtt, hátha spontán összejön. Belõhettek még 2 hónap spontán próbálkozást, és aztán inszem. Mégis jobb ha természetes úton megfogan. Fõleg, hogy mindkettõtöknél minden rendben van.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Beszti,

köszönöm az infot Harsányiról. Aggódni még a semmi okunk nincs, mert még nem akcióztunk élesben. A táblázatban benne vagyok, demég van 1,5 hónapom a gyógyi miatt Kép. Az elõkészületekben viszont nagyon tetszett, hogy azonnal mindent kivizsgáltatott velem. Köszönöm, hogy a meddóséggel kapcsolatban szóltál... remélem nem lesz nálunk ilyen jellegû probléma. Mindenesetre hõmérõzöm, ennek is kellene már valamit azért mutatnia... de a múlt hónapban nem csináltam jól, így az értékelhetetlen Kép

Nálunk december lesz az elsõ ÉLES hónap Kép majd akkor gondoljon mindenki ránk Kép

Puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta! Krissi! Nekem az egyik oldal el van zároódva, a másik is majdnem teljesen, mégis annyira bõ a vérzésem, mint másik 2 embernek. Arra szedek olyankor gyógyszert hogy csökkenjen a mennyisége! Szóval nem lehet észrevenni a menszsz mennyiségébõl hogy van-e elzáródás. Amugy nekem mindig is ilyen bõséges volt, ezért is utálom annyira. Férjemmel megbeszéltük, ha meglesznek a gyerekek kérni fogom az orvost vegyék ki a méhemet.

Orsi! Remélem rögtön sikeres is lesz. Szép ajándék lenne!

Karmen
k

Lányok,

lenne egy kérdésem Kép úgy esik lefele a hőm így már a 10. napra elértem a 36,2-t... szinte minden nap esik egy tizedet, vagy felet. Normális ez? vagy így a pé előtt mindegy, hogy hogyan mozog a görbe???

előre is köszönöm a segítséget Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép Most értem hazaKép Na jó, nem végig munka volt, szórakoztatni kellett egy kicsit külföldi rokonainkat.
Hej, de fáradt vagyok! És ma még akciózni is kéne. Amúgy Ti hogy tudjátok a kettõt összeegyeztetni? Mindenki oly friss munka után, hogy egyetlen vágya a lepedõgyûrés? Szerintem ez a legstresszesebb része az egésznek, nem is a hõmérõzés. Mikor tudod, hogy kell csinálni, mert most van pé, a párod is fáradt, nyûgös, de muszáj... Más napokon bezzeg jön az magától is, de akkor meg pé nincs.

BarbiKép Ne is rágjuk magunkat ezen. Oka van annak, hogy még nem sikerült, és valljuk be õszintén, jobb nekünk, mint nekik ott a pincében az üvegek között.

NikieKép Én is pár hónappal a missed ab.-om után kezdtem a barnázást, azóta vissza-visszatér. Szerinted a barnázás bármikor is van, ugyanazt jelenti?

KármenKép Ha nincs tünete az elzáródásnak, akkor hogy derülhet ki, hogy baj van? Csak úgy, hogy egyszerûen nem sikerül a babyproject, és kivizsgálnak? És mit lehet vele csinálni? Meg lehet õket nyitni??, Vagy van olyan, hogy pl. már tíz éve el van záródva, már semmit nem tehetünk? Én annyira nem értek ehhez...

Tudom, túl sok a kérdés egyszerre. De ha valaki tudja rá a választ, ne tartsa magában!!! Köszike.

GittaKép Nagyon várom a ma reggeli jelentést a hõdrõl! Drukkolok ezerrel!

BoguKépBenne vagy a Holdasok adatbázisában!!

KrisztinkeKép Én Téged is nézlek ám, csak még nem jött el a Holdacskád!!!

VirágKép A férjecském azt mondta, ha nem jön össze a baby, akkor lopunk egyet!

Zebracsíkos hétvégét mindenkinek!

Puszi,
krissi
krissi

Krissi! Nekem volt endo mûtét és megdumáltam a dokit altatásban nézze meg ezt is, mondtam neki hogy különben én nem vagyok hajlandó a HSG-re. Minden mást vállaltunk a babáért, még a lombikot is elfogadtam idõvel, de ha ezt most kérnék én akkor sem mennék rá. Akinek nehezen átjárható annak nagyon fájdalmas. Énis kérdeztem meg lehet-e nyitni, de nem kaptam egyértelmû választ. Ugyanis tudta hogy ugyis lombikra megyünk, mondta ott sikerülnie kell, ha
mégsem akkor beszélünk róla. Olvastam hogy van akinek meg tudják újra nyitni, de szerintem nem mindenkinek lehet, az túl jó lenne!

Az én barátnõimnek is csak a vizsgálatkor derült ki mivel nem lettek terhesek hogy ha volt elzárodásuk. Szerintem semmi tünete nincs amúgy.

De ha valaki tud valamit, feltétlen írja meg!!
Köszi.

Karmen
karmen

KarmenKép,KrissiKép

Az én dokim a lapar elõtt azt mondta, hogy ha el lesz záródva a petevezetõm és nem túl sok helyen, akkor megpróbálja megnyitni, de ezek sajnos hamar vissza is záródnak. Azt mondta, ha több helyen el van záródva akkor hozzá sem nyúl, mert nincs értelme. Korábban mesélte, hogy a teljes pályafutása alatt a HSG-tõl egyetlen egy páciensének nyílt meg a petevezetõje, ezért Õ is inkább lapar párti altatásban mint HSG. Persze ez egy mûtét, és több a kockázata, viszont nem érzel semmit, és több mindenre fény derülhet, ráadásul orvosolni is tudják helyben.

KrissiKép
Ez a sok akció a pé környékén minket is megvisel. A héten egyik nap színházban voltunk, és éjjel 1/4 1-kor értünk haza, és még akciózni is kellett, mert esélyes volt a nap. Ráadásul amíg a hõ nem megy fel addig mindig akciózni kell, nehogy lemaradjunk róla. Így ma is, mert még mindig nem indult a hõm felfelé. A hétvége mondjuk jobb, mert nincs a stresszes meló, és van idõ ráhangolódni a dologra. Mivel fontosnak tartom ilyenkor is az örömszerzést, volt már rá példa, hogy kihagytunk 1-1 alkalmat, amikor valamelyikünk maga alatt volt. Másra is kíváncsi vagyok, hogy hogy oldja ezt meg.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye!

Ez nalunk is nagyon-nagy problema volt... Szegeny parom nem egyszer hangot is adott annak, hogy kihasznalom biologiailag, meg, hogy nem tenyeszcsodor meg ilyenek. Azert megertette, hogy en is szerettem volna romantikusabban teherbeesni, s, hogy reszerol mindez kevesbe megerolteto mint nekem az allando reggeli homerozes, meg dokihoz jarkalas, teaiszogatas, Maca szedes,hormongyogyszerek szedese(hanyinger ezek mellekhatasaitol), nem allandoan arra gondolni, hogy genetikai hulladek vagyok, stb....
Az andrologusra rabeszelni sem volt tul nehez, es ha a kezebe adtam a Macat, akkor gond nelkul bevette, de mondjuk magatol tuti nem jutott volna eszebe. Sokat segitett az is, hogy o legalabb annyira akarta a babat mint en szerencsere Kép azt hiszem neki a legdurvabb az esti forro zuhanyrol valo lemondas volt Kép
Mi is rengetegszer akcioztunk ugy, hogy nem is kivantuk a masikat, rettegtem attol, hogy emiatt tonkremehet akar a hazassagunk is... azt hittem sosem felejtem el. pedig de Kép Ti is majd azt mondjatok, hogy megerte a ket csik lattan ill. az elso uh felveteleknel, es hidd el, olyan lesz majd minden mint regen, sot... Kép Kép Kép

Drukkolok mindenkinek!

kamilla
kamilla

KarmenKép CatEyeKép

Köszi az infot. Nekem még nem volt semmilyen ilyen jellegû mûtétem. Jaj, istenem, remélem, nem is lesz.
Az akciózással kapcs. én még ráadásul el sem kezdtem a hõmizést, szóval mi vaktában lövöldözünk. Asszem elkezdem jövõ ciklustól. Valahogy nem hiszem, hogy most összejönne ebben a hónapban. Ugye, olyan van, hogy fiúkák néha nem termõképesek? Mondjuk fáradtság, stressz, alkohol hatására? Vagy azok, akik donor minõségûek, azok minden percben azok, függetlenül a fent említett hatásoktól??

CatEye, nagyon köszi a gyönyörû képet. Megmutattam a párocskámnak, neki is nagyon tetszett!Kép

A hasi ultrahang kimutatja az elzáródást? Bocs, hogy a témán lovagolok már egy ideje, de úgy éhezem az infókra.

És végül is Cateye, mi van Veled? Kiderült, hogy tudnak-e a petécskék áramolni?

Sok puszi:
krissi
krissi

Helló Lányok!
Csak beszólok, hogy a jövõ héten nem leszek elõreláthatólag.
Továbbképzésen leszek, és valszeg este sem lesz sajna idõm.
Remélem mire visszajövök már csomó jó hír várKép
A másik topicunkba meg tegyetek fel sok-sok infót!
puszi
Nikie
nikie

KrissiKép
Nézz át a másik topicba, itt van felettünk, van sok link a barnás folyásról.
Nikie
nikie

Krissi! Nekem volt hasi Uh is meg hüvelyi is többször, de ott sose mondták hogy el van zárodva. A dokim tudta hogy babát szeretnénk, igy én azt gondolom nem lehet vele megállapítani. Képzeld, akkor ki menne HSG-re ha ilyen egyszerû lenne! Sajna a természet megint megnehezítette nekünk.

CatEye! Én 1 hónapig hõmérõztem, azután azt mondtam ennek nincs értelme, mert feszült voltam tõle, stresszelt, inkább azt gondoltunk 2-3 naponta akció és pár hónapon belül ha minden rendben össze kell jönnie. Sajna nem ezen múlott.

Nikie! Sok fontosan tanulj!!

Karmen
karmen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?