sziasztok!
nem tudom mitől,gondolom a Kataflántól(cataflán?)

,sokkal jobban van Kisnyuszi,végig aludta az estét!
tegnap voltunk apósnál,jól kiszívták az orrát,ott már a láza is felszökött és nagyon szarul volt,még sosem ltaam ilyennek az én huligánomat!

,bár se atorka nem volt vészes,se a foga nem volt begyulladva,de biztos nagyon legyengült,hogy így kikészült!
tegnap rengeteget alukált és ma reggelre sokkal jobban van tényleg,az orrát azért szívni kell,de az már nagyon profin megy
egy picit át is visszük anyumékhoz,hogy neki is legyen változatosság a napjaiban,mi meg meglátogatjuk az ikreket és szüleiket,akikkel nagyon rég nem beszélgettünk egy jót,pedig régen sülve-főve együtt voltunk!
Fanni lány már nagyon jól van,de csütörtökön még jön szívásra velünk,Hari Lilije van a legjobban,viszont teljesen kiborult a szívástól,ahogy azt neki illik!

igazi ellenálló!de lényeg,hogy jól vannak!Hari is jó bőrben volt

!
olvastam,hogy megint sorra betegszik meg mindenki és visszaeső gyanussak is vannak,ez valami katasztrófa!Mea,szerintem vidd orvoshoz LIvit,biztos,ami biztos!
apóstól megkérdeztem az influenza elleni oltást,amit ő ellenez,pedig nagy védőoltás párti,de szerinte az elavult,szar és felesleges!úgyhogy ilyet nem kap Kisnyuszim!
fütyijét is megnéztük,jó szűk,nem is huzogatom tovább,mert ha meggyógyul kezelésbe veszik!
BabamnetesBuli!!!!
igen,igen,igen!már el is kéreckedtem,én inkább nem mondom,hogy hányra érek oda,de gondolom olyan 8körül!nem tudom!de megyek az fix!reméljük drága Kisnyuszim nem kap el pont akkor valami új akármit!
viszont annyit,de annyit magyarázz és énekel és táncol és huligánkodik,hogy öröm nézni!
nem nagyon tudok reagálni és visszaolvasni,mert készülődünk!
pá mindenkinek!
és nagyon sok nyuszis gyógypuszit!!!!!!