A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Gigi köszi! Hát még milyen öröm nekem olvasni. Meglepő módon kezdek egész nyugodt lenni, magam sem értem, hogy miért. Ma beléptem a 7. hétbe :D
beber

sziasztok
Hát csajok el vagyok keseredve. :( Most beszéltem D-vel. Nem is tudtam, hogy bevezették a várólistát. Hiába jött meg, várnom kell a köveztkező hónapig, mert arra tudot beírni.
Miért nem tudják békén hagyni őket?! :cry:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

kispinty????

kagyló

Ó Kagyló! Hát ezt nagyon sajnálom. Sajnos olvastam más fórumokon is, hogy így van, ott kálisok vannak többnyire és már csak jövőre adnak időpontokat, márciusra stb. De ez nem vigasztal tudom, aszem ki lennék borulva én is ettől.
beber

Illetve Übi köszi! MOst olvastam magam vissza, Gigit írtam.
beber

beber
Most elégé magam alatt vagyok... :(
És várom, hogy kispinty is jelentkezzen. Neki is ma kell hívni Dévait. Remélem neki nem kell várnia. Azt mondta D. hogy esnek ki emberek, és akkor a váró listáról potolják őket!!! Akkár januárig is elhúzodhat...

kagyló

Kagyló, azt elhiszem. Remélem valaki meg tud vigasztalhatni bár azt hiszem én is vigasztalhatatlan lennék. De egy kis idő múlva már más színben látod majd a dolgot meglátod. Talán már holnap is. Végül is ha nagyon bőven számoljuk 1 hónap, illetve mondjuk azt, hogy 3 hét :wink: Max. 4. Ha esetleg január lenne belőle (bár reméljük nem) akkor meg az ünnepek miatt az az idő tényleg eltelik odáig nagyon - nagyon hamar!
beber

Sziasztok Lányok!

Mi az a várólistás hülyeség??????
Nem is értem! Bővebben ez mit jelent?

Köszi

Kép
übi

Übi, aszem azért van ( a másik fórumon szegéyn lányoknak tényleg hónapokat kell várni aztán onnan tudom) mert az OEp csak x szúmú beavatkozást fizet már csak ki idén.
beber

szia Übi
Sajnos van ilyen!
De ha beírod az origoba, hogy lombikbébi várólista, itt megtalálsz mindent. Elég sokan várna a beavatkozásokra, és meg van adva, hogy havonta mennyit válalhatnak. Akkiket nem tudnak rögtön, azok váró listára kerülnek, és ha valaki kiesik valami miatt, innen potolják. Nekem a következő ments. kell hívnom, és akkor ha van hely mehetek, ha nem azt mondta a Dévai, hogy akkár januárig is elhúzodhat. Ha most megy valaki rögtön váró listára kerül, és majd mehet, ha van hely!!!!

kagyló

Kagyló :)
Megkaptam az sms-ed is. Sajnálom, hogy megint várnod kell.

wish

Sziasztok!
Ezt a várólistát pont akkor vezették be, amikor az első gyógyszereimet kaptam a klinikán. Előttem beszélt a dokim valakivel, hogy onnantól kezdve mindenki várólistás. Dokim utánna még azt is mondta, hogy a keretszámok miatt valószinúleg nem is tudnak majd egész évben működni...mármint a még -akkor- hátralévő két és fél hónapban.

Tudom, kedves Kagyló, ez nem vigasztal....de tessék kitartani!
Én hiszem, hogy semmi se történik hiába. Lehet, hogy mire sorra kerültök, addigra sokkal erősebben tudsz nekivágni. Hidd el, tudom, miről beszélek, mert én is majdnem sírva jöttem ki a dokimtól, mikor közölte, hogy a májeredményem miatt abban a hónapban nem indulhatunk a babákért. S az a hónap tényleg elég zűrös olt...nem mintha a mostani nem lett volna az, csak eljutottam odáig, hogy nem érdekel.

Kitartás Hölgyeim!!!!!
modrooka

Sziasztok!

Kagyló csak most tudtam hozzáférni a géphez. Ma reggel telefonáltam és most már nem tudom hogy én rajta vagyok a várólistán vagy sem. Dévai nem volt túl kedves reggel, és ezt a várólistát is kérdezte. Én azt mondtam, hogy gondolom rajta vagyok ha egyszer novembert beszéltük meg, de most totál elbizonytalanodtam.
Elvileg 6-ra kell mennem, majd ott kiderül, hogy tényleg rajta vagyok vagy sem.
A másik dolog, hogy nagyon félek, hogy ha valami fertőzésem van és le kell állítani a stimut.
kispinty

Szasztok!!m Hát csjok nem semmi, erről a várólistáról nem is hallottam még!! A rohadt a... az államnak!! És még panaszkodnak, hogy csökken a népesség?? Na mndegy nem húzom fel magam!! Kagyló az élet biztos így akarja, hogy a jövő hónapban ha kezdtek, akkor egyből sikerüljön is. Így indulj neki!! :-)

Én jól vagyok , a hasam fájdogál rendületlenűl, sokat fekszem. De nagyon jól ki vagyok pihenve az tuti!! :-)
Ági28

Sziasztok!

:shock: Várólista?!?! Anyám... Akkor én ne is nagyon reménykedjek, hogy február-március előtt sorra kerülök, ugye? :( Hát ez szomorú... Biztos ez is a megszorítócsomag része... :evil:

Kép
noczi

Sziasztok!

Kagyló
Nagyon sajnálom. Meglátod az ünnepekre való készülődés miatt csak úgy rohan az idő.
Ez iszonyat nagy szemétség, borzasztóan fel vagyok háborodva, szerintem nem a meddő párok tehetnek az állam hiányáról hihetetlen, hogy mit meg nem engednek maguknak. :evil: :twisted:

Kép
Kép
bbeti

Helló lányok!

Hát teljesen egyetértek veletek, én is fel vagyok háborodva a várólista miatt. Pénteken nekem mondta már a Dévai, hogy csütörtök este kapta az OEP-től a papírt, hoyg akkor novembertől várólista, pedig ő is azt hitte, hoyg csak januártól lesz. Azt mondta, hoyg novemberre 13%-kal csökkentették az elvégezhető beavatkozások számát, decemberre dettó... és el sem tudja képzelni, hoy gmi lesz januártól. Szóval kagyló, fel a fejjel!! Gondold el mi lesz azokkal akik majd 1-2 év múlva jutnak el odáig, hoyg lombik. Addigra mekkora lesz a várólista!!!!

Én ma is voltam apánknál, jó kedve volt, mondta az uh közben, hogy azért beszéljük meg apával ezt a 3-4 gyereket! Bár mára csak 2 tüszőm növekedett egyszerre (18mm), de mondta, hogy mivel holnap még kapok egy szurit, nem tudjuk mi lesz. Mondtam, hoyg a férjem nagyon örülne, de nekem a 4 az sok. Erre azt mondta, hogy egy kislányt szívesen átvesz tőlünk:)
Na, szóval holnap szuri, aztán szerdán uh! Jó lenne, ha szerdán vagy csütörtökön meg is lenne az inszi.
cyprus

Cyprus

egyébként a doki nagyon lánymániás, nekünk is uhk-nál azt mondta, hogy remélem, hogy kislány lesz. Lehet, hogy neki csak fiai vannak. A jó múltkor láttuk az egyiket, tizenéves volt és a számítógépet csinálta meg, egy hosszabb fekete hajú srác volt. Tényleg hány éves lehet a doki?

Kép
Kép
bbeti

sziasztok
Köszönöm, hogy nyugtatgatni próbáltok. Tényleg aranyosak vagytok!!! :)
Egy kicsit letaglozott, hogy már ebben az évben változtatni akarnak, és egyik pillanatról a másikra. Múlt hónapban amikor nem tudtam menni, akkor megbeszéltük a dokival, hogyha a köv.hónapban megjön hívni fogom. Hírtelen azt sem tudta, hogy mit mondjak neki. Megkérdezte az (azt hiszem) asszisztensétől, hogy hányan estek ki, mondta 5-en, de abból potoltak(várólistából). Nem igazán értettem, de mintha nem lettek volna meg..... Erre mondta akkor most be ír a várólistára, és ha legközelebb megjön hívjam. Ja és még annyit hozzá tett, akár januárig is elhúzodhat a dolog. Szegényt sajnálom, olyan kedves és tényleg mindent megtesz azért, hogy mindenki boldog kismama lehessen. Erre ilyen az állam!!!
Kispinty
Szorítok, hogy nem legyen semmi gond!!! És legalább te legyél fent a várólistán!!! :wink:
Megy e-mail!!!
Most kezdem kiengedni a feszültséget, és azt hiszem mindennek meg van az oka... lehet, hogy még egy kicsit várnom kell a babára. Talán jövő hónapig, de az is lehet, hogy januárig. Aztán

kagyló

Sziasztok!

Voltunk a Dévainál, jó volt a kedve!!! Nem szólt semmi rosszat, súly leletek rendben, kivéve, hogy hiányzik a wasserman vizsgálat, remélem jól írtam! Rákérdeztem a várólistára Ágikától, hát nem irigylem őket és Titeket sem! Micsoda hülyeség! Pontok :evil:
Apánknak a gyógyszerek miatt is mennie kell az Oep-be, de pontosan miért, azt nem tudom, nem akartam nagyon tolakodó lenni.
Még azt is számolniuk kell, hogy ha véletlenül valakinek rossz lesz a spermaképe a lombik napján, és ICSI -t kell csinálni, akkor az még több pont! Pedig erre senki sem tud felkészülni!
További szigorításról nem tudott pontosat, de az is felmerült, hogy egyáltalán nem fogják támogatni! Így is rendkívül sokba kerül, hát még ha nem fogják támogatni. Sok buta, megint későn fognak rádöbbeni, hogy ismét rossz döntést hoztak! És persze a levét nem ők isszák meg!!!

Bocsi, ha egy kicsit értelmetlen, de sietek, csak leakartam írni amit sikerült megtudnom!

Pusza
Legyetek jók!!!!

Kép
übi

szia Übi
Köszi, hogy leírtad. De én ebből semmit sem értek. Most mi van akkor ha valaki fent van a várólistán?!

kagyló

Anyukák és leendő anyukák :D ,

futás a XIV. ker. Angol utca 38.-ba, 3. emelet, 314-es szoba!! Ez az Aréna 2000 Könyvkiadó irodája, ahol szuper babakönyveket lehet venni 1000 Ft-os akciós áron. A "Fel ne ébreszd a kisbabát!" című mozgatható hangoskönyvet pár hónapja 5000 Ft-ért vettem a Libriben, most meg 1000 Ft! Andriska imádja ezt a könyvet, egymás után 3-4-szer is el kell olvasnom neki. Wish és Enigma, ti láttátok is nálunk a könyvet, azt hiszem.
Futballrajongó férjek is kiélhetik magukat itt, sok focis könyv van.
A www.arena2000.hu oldalon a gyerekkönyveknél tudtok előre tájékozódni. Ma voltunk ott Szilivel. Meghibásodott a könyvünk, mert Andriska nagyon rávetette magát. Adtak ingyen egy újat, és mikor kértem, hogy a hibásat megtarthassam, mert odaadnám egy anyukának, aki nem tudja megvenni, beleegyeztek, mivel ők is óvodáknak szokták ajándékozni a hibásakat. Szóval nagyon kedvesek voltak. Az akció valójában november 1-ig tartana, de úgy tervezik, hogy meghosszabbítják. Ki is postázzák a könyveket, ha kéritek. Mi még visszamegyünk, mert nem volt nálunk elég készpénz. A "Nagymadár és Kismadár " című könyvet vettük meg, nagyon gyönyörű, színes, aranyos a történet és nagyon ügyesen, leleményesen oldották meg a mozgó részeket.
Sok sikert és örömet, csajszikák!

Kérdeztétek a talit. Igen, megtartottuk, bár nem voltunk sokan, mert többen megbetegedtek. Wishék és Enigmáék jöttek el. Nagyon jól éreztük magunkat! A babák jót játszottak, mi meg jót ettünk-ittunk, és csodáltuk a kicsiket :) . Reméljük, legközelebb többen is tudunk majd találkozni! Fotókat nem tudok feltenni, ezek az élmények úgyis élőben az igaziak :D .

Jó éjt, sok puszit nektek!
szani

Sziasztok!
Hát, nem voltak könnyű heteim, de itt vagyok. Jövő héttől -mivel most őszi szünet van- megyek is vissza dolgozni, szerintem jót fog tenni.
A kórházi dolgokról inkább nem írnék, senkinek nem kívánom, amit végig kellett szenvedni...
ÚGyhogy hétvégén elhúztunk gyorsan a Börzsönybe, tök jókat kirándultunk, jól kihajtottam magam, iszonyat jól esett!
Valahogy érzem, hogy sikerülni fog,ha már eddig eljutottunk. mOst még ez a rohadt várólista sem tud felizgatni. NÉha még sírdogálok, de minden nappal jobb lesz talán.
puszi mindenkinek!
anna
madaran

Anna,

Nagyon sokat gondoltam rád, úgy örülök, hogy hírt adtál magadról!
Persze, hogy sikerülni fog, jól érzed, akár együtt is babásodhatunk! :P
Kép
hajnesz

Hajni :) , milyen gyönyörű a fényképed helyén az az ábra! Azt sugározza, amit Annának írtál!! A jövő évi talikon már rengeteg baba fog együtt játszani :D :D :D !!!!!!!!!!!

Anna :) , veled érzek. Nagyon nehéz lehet(ett). A tanítás talán most tényleg jól jön. Miközben most épp azon töprengek, milyen szavak is segíthetnének, Andriska véletlenül bekapcsolta a magnót, és ez szólalt meg: ..." Jó a hír, jó a hír, Isten hozott, gólyahír..!".
Szóval már közeleg a jó hír :) :) .

Kinek vegyek csütörtökön könyvet? Már kaptam pár megrendelést. Legkésőbb a decemberi Gigi-bulin oda tudom adni.

Puszi!
szani

sziasztok
Madaran(Anna)
Örülök, hogy itt vagy közöttünk. Együtt érzek veled! :cry:
Lassacskán erőt fogsz gyüjteni, és meglátod a következő pici babád veled fog maradni. Sírd ki magad, meg fogsz könnyebülni, igaz a fájdalmadat csak az idő fogja enyhiteni. Addig is írjál sűrűn nekünk, melletted vagyunk. :lol:

kagyló

Sziasztok!

Kagyló
Szerintem a feliratkozás sorrendjében lehet bekerülni. Amennyiben valaki novemberben lenne soron, de valami miatt kiesik, bekerül más a helyére. Így lehet csak előrébb lenni. Na lehet most sem voltam érthető, sose tudtam magyarázni, csak beszélni :lol: :oops:

Madaran
Örülök, hogy kikapcsolódtatok. Ez volt a legjobb amit tehettél! Lassan teljesen jól leszel! Van egy pici baba, aki csak közétek akar tartozni, legközelebb biztos megismered!

Pusza mindenkinek!

Kép
übi

sziasztok
Übi :lol:
Nem te írtad érthetetlenül, hanem én voltam túlságosan magam alatt, hogy értelmezzem amit írtál. :oops:
Kicsit sok volt nekem, hogy már második hónapom esik ki. :roll:
Most bíztos, hogy fel vagyok írva, mert saját maga írta be a nevemet. És ismételten hívnom kell ha megjött. Azt is mondta, hogy ha mennem kell legyek is ott!!! :oops:
Gondolom most minden hónap elején, vagy közben beírja azokat akik a következő hónapban mennek. Ebből számolja ki hányan férnek bele, és a többiket utánna való hónapra teszi át. Mint ahogyan te is írtad....
Bocsi, hogy kicsit ....

kagyló

Sziasztok

Kagyló
Semmi gond, az igazság az, hogy tényleg nem tudok magyarázni!
A lényeg, hogy a következő hónapban Te is ott leszel!!!! Szorítunk!

Pusza

Kép
übi

Sziasztok!

Nagyon régen írtam. Jöhetek még?
Gratulálok az időközben megszületett, megfogant babákhoz! :lol:
eper1

Eperke én tuti szívesen fogadlak ám!! :-)
Ja és amiről a telcsiben beszéltünk, szerintem elhúzom jövő szerdáig. Majd akkor megyek el a patikába!! :-)
Ági28

Köszönöm a kedvességedet. :oops: :D

Megértem, jobb a biztosra menni. Csak győzzük kivárni! :lol:
eper1

Sziasztok Lányok! ANNA: Isten hozott újra köztünk! :lol:
BEBER! Hogy vagytok? Figyeld meg nagyon gyorsan eltellik az idő! Én is most csináltam a tesztet, és már mindjárt szülök! Ma kapok gépet a jövő héten meg netet. Úgyhogy sűrűbben tudok be nézni hozzátok! :lol: Most ennyit Írok! Puszi mindenkinek!

bogyo75

Szia Bogyó! Köszi, jól vagyunk! HétfőnUH, akkor már lesz szívhang is, aznap töltöm a 7. hetet! Minden OK, almosságon kívül. De az eddig is volt, most legalább van mire fognom!
beber

Sziasztok!
Megjártuk a genetikai ultrahangot és úgy néz ki kisfiunk lesz :)
Megvan minden keze, lába, ujjacskája, szóval minden renden. Az AFP 0.8 lett, úgyhogy az is rendben.
Sajnos képet nem kaptunk, mert nem volt papír.

Eperke :)
Mesélj, mi van veled, jól eltüntél... :)

wish

Gratulálok Wish, ez nagyon klassz! Gondolom innentől van azért az igazán nagyobb megkönnyebbülés! örülök nagyon! Jaj de jó neked én is úgy szeretnék már itt tartani!
beber

Wish! :D
Nagyon fiút éreztem nálatok!!! Örülök, hogy minden ilyen szépen alakul. Legközelebb vigyetek nekik papírt! :lol:
hajnesz

Wish!

De jóóóóóóóóóó! Már tudjátok a nemét is!!!? Annyira azért nem meglepő, ezek az icsi-s babaák szinte mindig kukisak.:):)

Hajnikám!

Tényleg annyira szépet sugároz a mandalád!! Öröm látni a neved alatt:)

Eper!

Nekem olyan sokszor eszembe jutottál!! Tényleg mesélj, mi van Veled? Annyit sejtek, hogy éppen az őszi szünetedet töltöd. Töltődj is fel!!
lkt

Ó Ikt! Ezt elmondom a férjemnek, hogy az ICSI babák kukisok! Nagyon fog neki örülni :wink:
persze tökmindegy, de tudjátok na. Kisfiút szeretne. De aszonta ha lány lesz is hazahozhatom :D
beber

Sziasztok!

Beber

A miénk is icsi-s és kislány lesz.

Holnap megyünk a klinikára, szorítsatok lécci. A múltkor már a digitális mérlegükkel kapcsolatban volt rémálmom.

Kép
Kép
bbeti

sziasztok
Wish :lol:
Tök jó kukis lesz!!! :wink:
Akkor mostmár biztos, hogy fiú ruhákat kell venned? Az egyik ismerősömnek kisfút mondtak, és kislány lett... :roll:
ICSI-s???
Übi
:lol:
Eper1
De jó, hogy te is itt vagy végre. Mi van veled??
Ági
Mikor kell tesztelned?
Bbeti
Szórítok!!!!! :lol:

kagyló

Hajni :)
Én is arra gondoltam, hogy legközelebb viszek egy tekercs papírt :) De közben kiderült, hogy DVD-re is fel tudják venni, csak nekem ezt nem mondták. Úgyhogy legközelebb azt mindenképpen viszünk.

Timi :)
Kíváncsi vagyok nálatok is,hogy melyik "E" lesz a befutó :)
Egyébként Zsebi mondta, hogy a Kaális statisztika szerint nem szignifikánsan több a fiú ICSInél. Bár én is ezt hallom/olvasom mindennütt.

Beber :)
Nagyon gyorsan itt fogsz tartani :) Ugye Timi? :lol:

Kagyló :)
Hát nem 100%, de megyünk még úgyis UH-ra, meglátjuk ott mit mondanak. De egyébként abban egyeztünk meg a férjemmel, hogy az első ruháiból (56-62) semleges színűeket veszünk, aztán, majd a nagyobbakból kisfiúsakat, addigra tényleg 100%-ban kiderül :)

wish

Wish
Annyira jó neked,nektek!!!Olyan csodálatos érzés lehet látni és tudni, hogy milyen.. :lol: .Biztosan csodálatos érzés terhesnek lenni, és tervezgetni. Pár hónap és már foghatod a kezedben! Bocsika de olyan irigy vagyok!!!! :cry:

kagyló

irigyelem tőled!!!

kagyló

Ezt a csodálatos érzést. Úgye nem haragszol meg érte?!

kagyló

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat. :oops:

Kagyló!
Kitartás, nemsokára mi is megtapasztaljuk a csodát! :D Remélem!

Wish!
Sokszor eszembe jutottál, mekkora lehet már a pocaklakód. FIÚ!!! :lol: Tudtam! :lol: Választottatok már nevet?

Lkt!
Szia, drága! :lol: Jól vagytok? Mekkora a pocid?
Igen, őszi szünet van, de nem emiatt vagyok ismét itt, hanem mert mostanra sikerült felállni a padlóról. Talán. Remélem.

Mesélni...nem nagyon tudok. Decemberben mentem volna a második lombikra, de Dévai azt mondta, betelt a lista, elfogyott a pontszám, így az ideiglenes várólistán a 10. helyen vagyok. Gondolkodjak el, januárban megcsinálja, ha máshogy nem, a saját költségünkön. Csakhogy nincs másfél millánk...
Ja, és hívnom kell akkkor, amikor ismét megjön.
De ki tudja, talán ez is Isten vezetése...a várakozási idő alatt elmegyek Tűű dokihoz az Istenhegyi Klinikára. Endokrinológus. Hátha kitalál valami okosat, és kicsit jobb esélyekkel indulhatok.
eper1

Bocsánat, nem másfél, csak 0,5 millió.
eper1

Ilyen nagy baromságot mint ez a várólista.... :x :x Nem is írom milyen mérges vagyok, megint egy barom kitalált valami kurva okosat.

Wish! Gratula a pici fiúcskához, szuper lehetett. Minden rendben ez a lényeg, nem a kép. Még nagyon sokat fogod látni. :)

Eper! Szió, én most is be vagyok kapcsolódva. Gondolom nagyon megnyugatotott, hogy fél milláért megcsinálja nektek. Annyiért én is. :) Na jó, nem vickelek, mert megharagszol.
Én kedden megyek Tűű-höz, majd lehet utána okosabb leszek.
Irigykedem ám az őszi szünetesekre rendesen. Én még vasárnap is dolgoztam, Kassán voltam gőzmozdonyos nosztalgia vonattal. De akkor is munka volt, én is én is pihenni akarok. :!:

Timi! Ti még nem tudjátok milyen nemű gyermeketek lesz a közeljövőben? Hogy vagytok?

Hajnesz! Előre a vidám mandalákért, örülök, hogy ezt látom.
vanda978

Sziasztok!

Wish!
De jó, hogy minden rendben van!:-))) Az meg csak plusz öröm, ha olyan a baba neme, amilyenre vágytok:-)))

Beber!
Álmosságon kívül valami más kismamás tüneted van még? Mert akkor ez nagyon jó:-)

Kagyló!
Asszem ez egy természetes irigykedés, és az rendben is van. Ittmindannyian, akik még nem zebrásodtunk be, nagyon lennénk Wish helyében:-)

Ági kedves, neked nem mostanság kéne tesztelned?

Eper1!
Szia! Én azóta jöttem, móta Te itthagytad a brancsot, de jó, hogy sikerült összeszedned magad, és itt vagy!:-)))
modrooka

Eper1
Most akkor miért kellene neked fél milliót fizetned?Miért milyen hosszú az a lista? Nem arról volt szó, hogy akik felkerülnek azok a következő hónapban indulhatnak is?! Vagy itt én beszélek össze vissza? Nekem is kell hívnom ha megjött. De akkor minek, ha ki tudja én hányadik vagyok a listán?!:::: Ezek szerint minden hónapban telefonálni kell, hátha éppen eljutottál odáig?!
Légyszi valaki mondja már el nekem, hogy most mi is van? :oops: :oops: :oops:

kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?