Davallia, jó lett a tüsifrizurád
Barbi, jó "nyaralást" nektek!
Ancsi, én is nagyon szeretem a kéket, vettem már több kékes rucit Julcsinak is, kifejezetten fiúsat is.
Julcsinak is folyik az orra rendesen, meg köhög reggelente, néha kicsit napközben is, de csúnyán. Most már tényleg nem tudom, mit tegyek vele

Amúgy jól van és a talnyi is inkább olyan megfázásos, hig, vizes.
Állitólag vasárnap ingyenes játszóház van a Művészetek Palotájában, amit a Fair Play játékbolt szervez. Ha Julcsi nem lesz beteg, mi megyünk! Érdekel valakit?
Ma nagyon dühös lettem. Ki akartam venni pénzt az OTP-ből, értékpapirból. A környékünkön három OTP van: az egyiket fejújitják, a másikban nincs értékpapir-ügyintézés ...persze ezeket nem tudtam, végigjártam mindet ... a harmadikban meg idős nénik álltak massziv sorfalat (eddigra már hulla fáradt voltam), hiába derült ki, hogy értékpapirral csak a harmadik ablaknál foglalkoznak, amikor megkérdeztem, azt válaszolták, mindenki mindenhova vár. Csak azt nem értem, micsoda rendszer, hogy én meg csak egy helyre várhatok. És olyan masszivan zárták a sort, hogy leülni sem tudtam, pedig minden szék szabad volt, ők ugrásrakészen vártak állva. Félig az ajtóban állhattam volna, mig 20 ember végez, sőt, tán még utána is, ha az én egyetlen ablakom nem szabad. Na, ezt már nem birtam, sirva fordultam ki. És közben nosztalgiáztam Párizs után, ahol feleekkora pocakkal még szabadkoznom kellett, hogy ne legyenek már ennyire udvariasak.
Úgy látszik, ebben az országban vannak dolgok, amiket kisgyerekkel, vagy pocakosan képtelenség elintézni
Kiváncsi vagyok, ha Julcsi is ott lett volna, tán még rá is ülnek a babakocsiba.
Ismeritek a bababörzét? Érdemes ott babakocsit nézni? Eladtam a miénket és meg akartam venni az egyik lányét a parkból, már rég megegyeztünk, csak még nem hoztuk el, most meg rájött, hogy mégiscsak kellene télre. Meg is értem, biztos nehezebb tolni a kiskocsit, csak most kell néznem másikat.