A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Ma mi is megnéztük a Szabadság, szerelem c. filmet. Eléggé hatott az érzelmeimre (na jó, arra nem nehéz :oops: ). Egy kicsit hollywoodyasabbat vártam, bár így is az volt. Csak sztem ez inkább a magyar nézőhöz szólt, nem a külvilághoz. Ami rendjén is van amúgy, csak nem tudom, hogy az amerikai néző mondjuk mit ért majd meg belőle. Abból a szempontból viszont amerikai stílusú film, hogy önbecsülést ad nekünk, magyaroknak (mint szinte az összes amcsi film az amcsiknak), amire szerintem úgy ki vagyunk éhezve, mint egy falat kenyérre.
Fenyő Iván nagyon-nagyon tetszett, azonkívül, hogy tök jó pasi, sztem nagyon jól is játszott. DK-val szemben nincs averzióm, vagy előítéletem, de nem játszott valami nagyon jól. Most már sejtem mért nem jött össze a hollywoodi karrier.

Ezenkívül tök jól bevásároltunk sapiból és sálból a gyerekeknek a Kenguru Goldban. Egy valamit viszont sehol se kaptam, vízhatlan kesztyűt Andris méretben. Nem tudjátok, hol lehet ilyet venni?

ayse

én az iciri -piciri együttes honlapjáról szedem :)
Kriszti
Kép

KépKép
Kép
csikken

Nem bábut, bábot várunk a Liberotol. :oops: :lol:

Megyek odabújok egy kicsit Apához, amíg a lányunk nem furakodik megint közénk. :oops:
Jó éccakát mindenkinek

Kép
Kép
maresz

Még itt vagyok ám :idea: Apa rátapadt a tv-re, valami idióta vígjáték néz.

Csikken
Igen, ezekről beszéltem. Szuperek.

Ayse
Én is nagyon kiváncsi vagyok erre a filmre és már nagyon ki vagyok éhezve egy jó kis mozizásra. Mióta Brigi megszületett sehol sem voltunk Apával kettesben :cry:
Egy párszor már célozgattam neki, hogy jó lenne elmenni ide-meg oda, de semmi hatása nem volt. Úgy látom nekem kell kézbe vennem az ügyet. Nemsokára lesz a házassági évfordulónk, majd jól meglepem valami ilyesmivel.

Kép
Kép
maresz

Ayse, én is megyek vasárnap megnézem :) Mivel apát nrm tudom rávenni, hogy olyan filmet nézzen am iben DK van ezért anyukámmal megyek :)
Maresz, én innen szedem: http://gportal.hu/portal/iciripiciri/
Itt ha mész lefelé akkor lesznek animációk, virágok , ünnepek, stb. ezeket lementem
K.

KépKép
Kép
csikken

Kisfiam azt hiszi magáról, hogy ő a Magyar Vándor:
Kép
Kép

KépKép
Kép
csikken

Halihó!

Én is itt, kivagyok mint a liba! :(
Egész nap cipőlesen voltam...újpest, brendon, majd árkád..közben haza stb és most este még auchan egyedül :evil:

Szóval én is megvettem a Léna cipőjét.

Siesta 20-as 14900 ft ért :evil: :evil: :evil: :evil: :? :? :?
Rablás de már úgy voltam vele, hogy a kisfa..om tele van, hogy egyedül gürcölöm végig az áruházakat a több rétegbe beöltöztett nem túl türelmes és nem túl nyugalmas Lénámmal, úgyhogy besokalltam és úgy döntöttem hogy megveszem azt amelyik tetszik.
Hát ez volt az:
Kép

Igazából fogalmam sincs hogy meddig lesz rá jó, mert elég szűknek itéltem, de az eladók 2 is!!!!nagyon készségesek voltak, és segitettek le föl adogatni a cipőket Lénára.
Szóval a 18 as Elefánten után nem lehetett nagyobbat venni mint 20-ast, mert biztos nem lett volna kénylmes neki.
Úgyhogy lehet hogy tél közepén vehetek egy másikat is. :? :?

Mea!
Én is láttam ezt a cipőt a Brendonba, meg is vettem volna, de nem volt 20-as...
Livié milyen méretű?Lehet hogy pont ti vittétek el a 20-as méret
űt??? :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

Majola!
Hülye vén szatyrok.. :evil: :evil:
Ez most csúnya, de fel tudnám rúgni az ilyeneket :evil: :evil:

Mondjuk ma az Árkádba bevonultam Lénával pisilni és addig forogtam a babakocsival egy nyiott wc ajtó előtt(hogy hogy is toljam be Lénát), amig egy 25 körüli normális kinézetű csaj fogta magát és ukkmukkfukk bevágtatott az én klotyómra :shock: :shock: :evil: :evil:
Ugyanakkor akadt egy fiatal srác a Mekinél, aki szives örömest odaadta volna a kolduló Lénának az összes sültkrumpliját..ha hagyom :lol: :lol:
Mondtam is a srácnak, na belőle is jó apa lesz, mindennel tömni fogja a gyereket ami tilos :lol: :lol: :lol:

Manka!
Nekem is 73 as kiadású Spock könyvem van anyóspajtástól származik... :lol: :lol: :lol: :lol: 55 ft ba került :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

Anikó!
Te gonosz némber.... :twisted: :twisted: :twisted: Fájditsd csak a szivünket.. :twisted: :twisted: :wink:

Lányok!
Én már most kivagyok egyébként, undi szél, hideg, 8 réteg ruha, nagykabát, minden, Léna alig bir menni a nagykabátba meg a 86 réteg ruhába...
A ti babáitok is ilyen ingatagok a nagykabátban???

Betegség:
Basszuskulcs...mi van már????
Interneten is terjed a betegség??? :( :( :( :( :(
Szegény szegény babócák..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mielőbbi jobbulást nekik :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Olyan szörnyű ha egy ilyen pici beteg...olyan tehetetlennek érzi magát az ember...

Én is paráztam hogy Léna felfázott a nagy temetőzésbe, de semmi gond úgy látom..
Ráadásul ma sáskásat játszott :lol: :lol: :lol: :lol:
Tök sokat evett :lol: :lol:
Reggel egy nagy tál ciniminis-t evett(amit imád), aztán egész délelőtt kölesgombi meg tallér. aztán ebédre egy nagyüveg lencsefőzeléket(tudjátok, olyan nestlés kiadáső), amit még soha nem evett meg egy az egyben, de most igen...és legnagyobb meglepetésemre már fél 3 kor mutogatott a tápis cumisüvegre amiből 250 ml tejestápit meg is ivott :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: mindezek után 5 kor egy üveges gyümi és rendesen vacsizott mindemellé.... :shock: :shock: :shock: :shock:
Úgy látszik ő is téliálomra készül... :lol: :lol: tartalékokat halmoz fel.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Na lőjetek már le...

M.

Kép

Kép
megann

Szép estét!

Én is megérkeztem! Eddig fürdettem, etettem, aztán fürödtem, összepakoltam a konyhában, ilyen kellemes dolgokat csinálgattam.

Az idő borzasztó! Utálom. Zsebit nem vittem ki ma én sem. Egyáltalán mikor viszem ki legközelebb? Ugy féltem ebbe a hidegbe, főleg hogy lábadozunk... Majd nyáron :lol:

Tényleg már láttam kérdezték, de honnan ezek a szupi képek az írásaitokba? Nagyon jó!

Én is várom a bábot, valami nyuszi. De a többi kivágott izével mit csináljak? Azért ajánlottam fel ha valakinek kell.

Olvastam hogy a 13cm=22es láb? Én akartam rendelni egy bakit ahol 13centivel 21-es kellett volna. Na de végül már meggyöztem magam hogy majd személyesen vásárolom meg. De ezzel az a tapasztalaom hogy 21 és 21 es között már láttam 4-5cm különbséget.
Van valamerre jó kis bolt? Budapest előnyben.

A sapit mi is utáljuk, de a kötössel most barátkozunk. A kivitelell a gondok itt kezdődnek, hogy nem fogadja el a sapit, mit csináljak a nyakával és a cipőt is leszedi a lábáról.. hihetetlen.
Olyan sapit akartam venni (még akarok is) mint régen volt, ilyen belebújós és csak az arcunk van kint van egy kis nyak pereme.

Tényleg jobbulást minden babócnak és mamócnak!

Apa és baba is alszik nálunk és én ilyenkor unatkozom, mert bennem egy bagoly lakik.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Nszoke!

Konkrétan hol is laktok???

M.

Kép

Kép
megann

22ker, budafok. Te? Vagyis Ti?

Kép
Kép
nszoke

Nszoke!

:shock: :shock: :shock: :shock:
Akkor hogy is mész Te Szerencsre vásárolni???? :shock: :shock: meg Taktaszada, meg Miskolc...
Klónozod magad???? :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Nem klónozok. A férjem Taktaszadára való és a bátyja Miskolcon a feleségével. Taktaszada ott van Szerencs mellett az tudod hol van, nem? Aztán havonta járogatunk haza, vagyis amióta baba van csak ő aztán ott is szétszoktam nézni.

Kép
Kép
nszoke

Nszoke!

Nekem vannak rokonaim Ondon és Taktaharkányban :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Na Taktaharkány mellett van Taktaszada. De én kevésbé ismerem a terepet csak azt amit már a férjem megmutatott.

No mostmár megyek aluszkálni.
Mindenkinek szép álmokat, kiváltképp a babák aludjanak jól. :)

Kép
Kép
nszoke

Majola!

Tök jó! Mi jó korán reggel megyünk, nyolckor már nekiindulunk. Te mikor akartál menni?

Te kihez jársz terhesgondozásra? Nem is tudtam hogy egy helyre járunk? Igen, én a korábbi időpontokat szoktam kérni, hogy Siklós doki csúszásai mellett is hazaérjek vacsorára, fürdetésre.

Ancsi!

Köszi az infót! Az nem is rossz ár. Benézek a Kenguru Goldba...

Totka:

Oks, holnap leírom neked, mi a menü. Nem nekem kellett az illatmentes törlőkendő, hanem ennek az ismerősömnek. Kérdezte, a gyógyszertári ápolószerekkel mint pl fürdetőkrém meg ilyenek kapcsolatban hogy van-e gyógyszertári törlőkendő is. Hát azt gondoltam hogy nincs de talán illatmentes van...

73-as Spock:

Haha, nekem is van, de tüntetőleg még csak ki se nyitottam... állítólag az új kiadást azért már korszerűsítették, de hát akkor sem az én nézeteim... bár nem is sejtettem, hogy ilyen heves előítéleteim lehetnek egy könyvvel szemben. :shock: Lehet mégis érdemes lenne felütni?

Nszoke!

Olyan belebújós sapit láttam nemrég a CundA-ban! (Na végre én is láttam valamit valami boltban... :lol:) De én vettem Zsuzsának egy olyat, aminek a fülrésze egy jó hosszú sálban végződik, és a nyaka köré lehet tekerni. Jó meleg is. Ezt használtan vettem, nem tudom újonnan hol lehetne. Viszont Zsuzsa abból a szempontból nagyon okos, hogy ha hideg van kint, hagyja a fején a sapkát. Pedig naggggggyyyyyon útálta őket, soha nem is hordott amíg ilyen istentelen hideg nem lett, mert egész egyszerűen a kötőseket is letépte valahogy a fejéről.

Rólam:

Azért kukorékolok fent ilyenkor, mert bár kilenckor kidőltem, mikor Zsuzsa felébredt, én is felébredtem bár Davidet küldtem be hozzá, de azóta nem tudok visszaaludni. :( Mellé iszonyúan fáj a fejem, és ezek a mensiszerű görcsök is vissza-visszatérnek, néha kis szurkálós fájdalom kiséretében... lehet holnap érdemes lenne beugrani a kórházba, hogy nézzenek már meg? Nem akarom hogy a szülészeten hülyének nézzenek 24 hetes terhesen hogy megyek CTG-re... és mi van ha nem érek vissza 12-re a bölcsibe??? Grrr....

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Most itt iszogatom a meleg tejet és bevettem két fájdalomcsillapítót és várom hogy alvásközeli állapotba kerüljek megint...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

A tegnap esti korán lefekvésnek meglett az ára, ma már hajnali 6-kor kukorékolt a Brigi. Most viszont meg már kezd nyűgös lenni.

Ancsi, Totka
Milyen az időjárás nálatok, mekkora hó esett? :roll: Ide hála istennek még nem ért el, úgy nézem a szél sem fúj annyira, úgyhogy kimozdulhatunk. :P

Megyek, olvasok valami mesét, hátha sikerül visszaaltatnom ezt a kis Kópét.

Kép
Kép
maresz

Jó reggelt!

Totka!
Hogy van ez a "panadollal kenem az ínyét" dolog? :roll: :roll:
A panadol babyből kensz az ujjadra és úgy?
És ez így hatásos?

Rókica!
Húú, de sokáig ébren voltál! :shock: :shock:
Nem azért szurkál a pocid, mert nem pihensz eleget? Bár tudom, egy totyogó mellett nem egyszerű...

Megann!
Édi ez a cipő! :) Én is siestát nézek, csak az a gondom velük, hogy úgy látom nagyon magas a száruk. Léna simán megy benne?

Nszoke!
Te a Schöfiben szültél? Mintha abban a topikban találkoztam volna a neveddel.

Körkérdés!
Akinek már jár a babója, a felállás is megy egyedül, kapaszkodás nélkül? Nati ezzel még küzd, bár a gyógytornász szerint ebben a korban nagy egyéni eltérések lehetnek. :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó reggelt!

Nszoke!

Nevetni fogsz, én is olyan sapit vadászok, mint Te! Gergő is úútálja, mindig tépi le a fejéről. Szerintem azt a sapkát mégjobban fogja utálni, ráadásul ideges is lesz majd attól, hogy nem tudja lekapni a fejéről egy mozudlattal.
De így legalább a sok hacuka közepette nem kell maj még a sállal is küszködni.

Én láttam már az Árkádban, de most, hogy Róki mondja, hogy a C&A-ban is van, meg fogom ott nézni. (Ha már van jó kis kuponom :lol: :lol: :lol: )

Róki!

Már múltkor is akartam írni, csak tök kiment a fejemből, és most ugrott vissza újra.
Szóval , illatmentes törlőkendő:

Mikor Gergő született, nekünk a kórházban házi gyártmányú törlőkendőt adtak.
És megmondom őszintén, ha lenne kedvem pepecselni vele, én is azt használnám.

Szóval vettek egy jó nagy adag gézt, azt hiszem, hogy a 10x10-es méretű volt, de lehet, hogy van nagyobb is.
Nem szedték szét a köteget, hanem hagyták szépen egyben.
Aztán fogtak sima Napraforgó olajat, meg talán A-vitamin olajat is, összekeverték, és ezzel itatták át a gézlapokat.
Nem áztatták el benne a gézt, csak szerintem simán, szolidan nyakönöntötték vele.
És nagyon szuper volt.
Lehet, hogy ez illatmentes??? Vagy nem? Nem tudom, de gondoltam, mindenképp leírom neked.

Kép
kuha

Jó reggelt.

Maresz.
Nálunk nem esett olyan sok.A füves részen maradt meg foltokban.
Most éppen süt a nap!! :D De biztos hideg van,még nem dugtam ki az orromat.
Nem is megyünk ma sehova,csak a szomszédba Meli barátjához. :wink:

Megann.
Nagyon szép a cipő,de ezek nem áznak át???
Az ára elég dúrva!! :evil:

Duda.
Melinél is eltelt egy kis idő mire rájött,hogy hogy kell felállni!!Amig nem tudott felállni,mindig nyöszörgött,hogy állitsam fel!!

Ti nem vagytok gondban a főzéssel???
Én megfőzök mindent,de kitalálni,hogy mit.....!Azt útálom!!
Kép

ancsi26

Róki, remélem, jobban vagy már!
Én is a Nyugatihoz járok, csak máshoz, és este megyek, hogy apának minél később kelljen hazajönni.
Még nem tudom, hánykor megyek a börzére, többen megyünk a parkból, meg kell kérdeznem a többieket...szerintem reggel.

KépKép

KépKép
majola

Nszoke!

Hihi, tudom a falukat arra felé, ezért is szúrt szemet, hogy merre felé vagytok illetékesek :wink:

Duda!
Léna "már" 2 hónapja jár egyedül, most ugye 13,5 hónapos és neki megy a felállás egyedül már elég rég óta.
De ez a nagykabátos dolog... :? Szóval tök nagy teher neki szerintem, mert ha rajta van a nagykabát, van hogy ahogy áll föl négykézlábból, le is csücsül hátrafelé, mert elhúzza a kabát.

Cipő:Szerintem az pont jó, hogy magas a szára a cipőnek, jól fogja a bokáját...viszont akárhányat próbáltunk mindegyikbe kanállal kellett volna belelapátolni a lábát..iszonyú keskenyek a szárak.... :evil: :evil: és az ő pici lábuk még olyan kis tartás nélküli.
Jövőre már nyilván könnyebb lesz amikor már értik hogy :Told!!!!!

Róki!
Nem lehet hogy egy kis magnézium jót tenne?
Én úgy emlékszem nekem is voltak haskeményedéseim...persze nem görcsökről beszélek... :roll: :roll: :roll:
Fúúúúúúúúúúúúúúj de utálom ha nem tudok éjszaka aludni... :evil: :evil:

Lányok :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

TAVALY BESZÉLGETTÜNK ITT VALAMI KARÁCSONYI DISZ NAGYKERRŐL??????
ESETLEG NEM TUDJA VALAKI HOGY HOL VAN??
ÉS HOGY HOGY LEHET ODA BEJUTNI VÁSÁROLNI....??????????

Nekem és tesómnak is kellene mennünk mert eléggé divatjamúltak a diszeink....esetleg csatlakozunk is valakihez ha van kártyája.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Ancsi!

Állitolag pont ezért ennyi, mert nem ázik át.. :? :? :?
Háááát majd leszek rá kiváncsi.... :? :?
Elhiheted, én is bejártam tolnát baranyát de a deichmannban pl 0 db 20as méretű bélelt lányka cipőt találtam... :evil: :evil: :evil: :evil:

Bevallom hogy még igy sem vagyok elégedett mert csizmácskát akartam, mert az olyan csajos....de még nem teszek le róla...talán Bécsben találok....

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Azt hiszem, "CQ -73" a nevük, de nem merek rá megesküdni. Én csak ajándék nagykernek hívom.

XIII. kerület, Lomb. u. Azt hiszem, kb. a 30-as szám körül. Mindenesetre, ha a Váci út felől kanyarodsz be a Forgách u.-ba, akkor rögtön az elsőn jobbra a Lomb u., és a sarokról néhány méter.

DE: valóban kártya kell hozzá, keríts vkit, akinek van! ÉS: ilyenkor, karácsony tájékán "különösen utálják" a nem rendszeres, igazi kiskereskedőket, mégha kártyája is van. És ilyenkor, karácsony tájékán bevezetik, hogy a minimum vásárlási összeg 20.000 Ft.
Ennek az az oka, hogy nagyon-nagyon soka, különösen a "rendőrpalotából" berohangálnak egy-egy képeslapért, csomagolóanyagért stb.
Ez nekik nem tétel, és csak elveszik a figyelmet a nagyban vásárlókról.

Kép
kuha

Megann!

www.cq-73.hu

MOst megnéztem, ők azok!

Kép
kuha

Lányok!

Most off leszek, ne haragudjatok meg érte!!!

Van köztetek valaki, akit Szabó Mártának hívnak????

Mindkét e-mail címemre kaptam egy e-mailt, jobban mondva, egy termékajánló. Ezzel nincs is semmi bajom, (sőt, még kissé el is gondolkodtam a dolgon), de nem tudom hová tenni, hogy ki lehet az illető.
Valszeg ismer engem, legalábbis a levél hangvételéből ítélve.

És én csak egész egyszerűen szeretném tudni, hogy ki az illető.

Köszi.

Kép
kuha

Na, most aztán VÉGKÉPP NAGYON OFF LESZEK!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

És tudjátok miért? MERT ITT ESIK A HÓ!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Én meghalok, komolyan mondom.
Útálom a havat, a telet, a hideget, a bezártságot. És mindent.

Azt hiszem, kezdődik a depis korszakom.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
kuha

Ancsi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Privi ment!

Kép
kuha

Lányok!

Hát ez nagyon gáz! Itt tényleg szakad a hó.
De amikor felhúztam reggel a redőnyöket, még hétágra sütött a nap.
És megyek ki a fagyasztóhoz, látom ám, hogy a kutyák vizes táljában, a víz tökre be van fagyva.

És mit hallok: a szomszéd unokája épp kitévedt az udvarra:
"Aaaaazt mama, esik a hó!!! Délután előhozzuk a szánkót a kamrából???"

Anyáááám, neeeeee, ezt nem akarom!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kuha

Kuha!

LÉGY ERŐS!

ITT IS SZAKAD :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil:

Cimet köszi, de én itt egy fia karácsonyfadiszt sem látok :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Nna, látom ma én vagyok a "soros".
Azaz a sormintás. :lol: :lol: :lol:

Na jó, akkor teszek fel 3 képet, aztán húúúúzok porszívózni..

Szóval, Gergő kikészít, mostmár megtanulta felborítani, a direkt megelőzésképpen odakészített puffot.
Ugyanis egyfolytában kinyitja az üvegajtót, és Apa féltve őrzött kincseit babrálja (erősítő, DVD, Playstation + a játékok).
Odatettük a puffot, hogy ne matasson ott, de 2 napja már fellöki, így nincs akadály.
Tegnap kikészített, vagy 50 x rámoltam vissza, és csuktam vissza.
De ma reggel újra kezdte...

Kép
Kép Kép

Kép
kuha

Megann!

Pedig van ám karácsonyfadísz bőven, hidd el.
Lehet, hogy a honlapra nem tették fel.

De résen kell lenni, mert december elején ált. már lefogyóban vannak, ugyanis a kereskedők nyilván mindent felvásárolnak!

Kép
kuha

Kuha!

Ez rettenetes :cry: Szakad, ömlik, kavarog...minden :cry:
Még jó, hogy Lénának van már cipője...

Most megyek és én is előkotrom a csizmámat... :evil: Eddig magasszárú cipőben jártam...de mostmár kevés :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja és férj most telefonált, röviden azt mondta:
Hogy belé olyan energia költözött, hogy úgy érzi repülni tudna, megszázszorozódott az ereje, legszivesbben cigánykereket hányna az úton ahol épp ment és hogy milyen kurvajó idő van, és hogy juhéjjjjjjjjjjjj és hogy neki dec 31 ig ilyen kedve lesz....

:? :? :? :?
Még szerencse hogy vannak ilyen emberek is, mert akkor kollektiv harakirit követne el a népesség..... :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Csajok
Itt is esik a hó és nem is akárhogy. Mostmár vegyes érzéseim vannak. :? Idebenntről olyan szép látvány. De hogy megyek ma ki a Brigivel hógolyozni ha nincs még téli bakancsa?
Na megyek, mert lejárt a mosógépem. Majd még jövök :twisted:

Kép
Kép
maresz

Fúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ITT IS SZAKAD A HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És az a legxarabb, hogy hiába volt az autó hétfőn két napig műhelyben, mert vizsgázott, a barmok elfelejtették előhozni a raktárból a téligumikat és csak jövő szombatra adtak időpontot. A hegy téli gumi nélkül pedig járhatatlan. Oviba csak autóval tudunk menni. Ha itt leesik a hó, kb. áprilisig marad :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .

És ma vendégeink jönnek, be kell vásárolni, meg persze a hétvégére is. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Rokica!
Nem a havat érezte meg a pocakod? Az enyém mindig fáj, ha jön a havazás (igaz engem műtöttek).

ayse

Kuha!

Felhivtam, egy db karácsonyfadiszt sem árulnak :(

Egyébként elégséges egy vállalkozói igazolvány vagy egy cégkivonat a vásárláshoz, és nem vizsgálják hogy benne van e tevékenységbe a kereskedelem.

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

El is hiszem hogy ott aztén nem lehet közlekedni téligumi nélkül... :(

Én is csak jövő hét péntekre kaptam időpontot. :evil:
Pestre meg 2 hét múlvára tudtak volna időpontot adni...

LÁNYOK!

TOVÁBB KERESEM AZT A NAGYKERT AHOL KARÁCSONYFADISZEKET LEHET VENNI :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
BETONBIZTOS VAGYOK BENNE HOGY ITT BESZÉLGETTÜNK RÓLA..

ELŐ A CIMMEL DE AZONNAL :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ,MERT KÜLÖNBEN MINDENKIHEZ ODAZAVAROM A HŐFELHŐKET :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Na mi van....mindenki hógolyózik???? :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Akkor küldöm a felhőket.. :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok lányok!
Újpesten még szolidan , kicsit esős formában de itt is esik. Az erkélyen a műfüvön meg is maradt.

Kuha!
Sikerült a babaszobán megtalálni a mellényes lány? Majd mesélj!
Depit hesegesd el itt vagyunk neked!! :lol:

Kép

Valaki itt hagyott egy sötétkék polárt, ha már nagyon fázik nélküle jelentkezzen. :D

Játéknagyker:a védőnéniknél az októberi babák-mamák-gyermekek füzetecskében volt ajándék Gulliver kártya. Ha vkinek kell szivesen kölcsön tudom adni. Ott is rengeteg dekorációs cucc szokott lenni.

Kép
flocika

ESIK A HÓÓÓÓÓ ITT IS!!!! :shock: :shock: :shock:
Kisnyuszi majd értékeli helyettem is :roll: :P

tegnap voltunk az új HundMbe a Camponába(Csibi Fannival és én)nagyon rég fáradtam így ki vásárlástól és nézegetéstől! :lol: ,Kisnyuszinak beújitottam egy farmert(2400ért,ez volt a legdrágább tétel,de vettem egy 2darabos bodyt(kék,zöld) és két nagyon leértékelt hosszúujju polós akármit,darabját olyan 1200ért,aztán lemenekültem,hogy nehogy vegyek még valamit,mert Kisnyuszimnak így is rengeteg cuca van,de mindent megvettem volna,ráadásul az ikreknek is annyi mindent kinéztem,legközelebb nekik veszek!jaj,de édes cuccok,te jó ég! :P Fanni lánynak is bevásároltunk,neki is kiszúrtam a leértékelt cuccokat!jól elvoltak dugva! :twisted:
aztán..... :oops: lenéztünk a női részre és ott se bírtunk magunkkal!vettünk ezt-azt! :roll: :P
végül hullafáradtan hazakullogtunk,de azt el kell mesélnem,hogy Fanni igazi csajszi,sőt még azon belül is a nagyon csajszis csajszi,mert végig vigyorogta az egészet,néha kurjongatott,sikongatott,néha másokat bűvölt,mindezt egy zokszó nélkül!nem semmi!Kisnyuszit nem betegen is otthon hagytam volna,ő nem így viselkedett volna :lol: ,de egy pasitól mit vár az ember!

mellesleg egyre jobban van,szerncsére,pisszenés nélkül alukálja át az éjszakákat,a foga se fáj már,bár ki még nem jöttek,lhet a homeos hatott,vagy a nehezén már túl van!
és képzeljétek úgy le van fogyva szegénykém!nem volt nagyon étvágya,nasizni se nasizott(csak túrórudi :lol: ,de abból csak nem adok többet egynél egy nap!)úgy látom most kezd magához térni és reméljük a ngy pocakunkhoz(merthogy az azért van)egy felszed egy-két kilót is(na azért annyit ne)

Vaterára én is rákattantam,már nyertem is egy Zarás kord nacit,1200ért már csak arra várok,hogy hogyan kapjam meg! :roll: és még egy dzsekire is licitáltam Kisnyuszimnak,de ki is lépte,mert félő volt,hogy találok még valamit! :lol: :twisted:

megpróbálok visszanézni!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Rájöttem mi az egyetlen jó dolog ebben a szar időben...

Fincsi teákat lehet szürcsölni.. :P :P :P :D :D :D :D

Meg forraltborocskát iszogatni :P :P :P :P :P jó illatos szegfűszegeset :P :P :P :P :P :P

Na megyek csizmát keresni :evil:

M.

Kép

Kép
megann

forralt bor,hm,mondasz valamit!
MIKOR MEGYÜNK A NORMAFÁRA RÉTESEZNI ÉS FORRALT BORT INNI VAGY TEÁT???? :roll: ja és persze igazából azért mennénk ,hogy a huligánok sétáljanak egy jó nagyot! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha,
látom Gergő is dogozik rendesen,ismerős jelenetek! :lol:
Kisnyuszi mostanában azzal szórakozik,hogy felmászik,amire feltud(kisszék,játékpult,ágy...)majd eszelős szemekkel,amikkel téged figyel eilndul lefelé,de csak úgy minden kapaszkodás,legugolás nélkül!tiszta kamikáze már megint! :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann!

Akkor lehet, hogy már hülyülök???????
Pedig esküszöm, úgy emlékeztem, hogy árulnak.
Én rengeteget vásároltam ott, és nemcsak karácsonykor. A szomszédban dolgoztam, és a cégnek is volt ilyen kártyája.

Férj és a hóimádata: :? :? :? :?

Ayse!

Nyugi, mi tegnap kértünk időpontot a jól bejáratott gumisunkhoz, és tudod mikorra kaptunk????
Megmondom: november 16-ra.
Azért az elég jó, nem?

Flocika!

Igen, megtaláltam és rögtön írtam is neki, mert nagyon tetszett.
Kértem, hogy mérje le.
Hosszra jó is lett volna, viszont szélességre nem. Pont 30 cm, és a mostani termós kiskabija is annyi, és pulóverrel ép, hogy be tudom húzni.
Úgyhogy féltem, hogy ha esetleg a kabátra akarom ráadni a mellényt, akkor az is szűk lesz.
Így nem mertem bevállalni.

Na, de nem adom fel!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

És köszönöm a bíztatást, nagyon ari vagy!!!

Nyúlné!

De jó napotok lehetett tegnap!!! :D :D
Jól hallom, emeletes a H&M a Camponában????? VAgy csak félreértettem valamit??

Kamikaze Kisnyúl :lol: :lol: :lol:
El tudom képzelni, ahogy a huncut pofijával ijesztget titeket a fotel tetején.
Nekem ezek a rémálmaim.

És nem tudom mi van, de Gergő kikészít.
Kb. 1 hete az én jó evő Gergőm-ből egy épphogy csipegető Gergő lett.
Alig eszik valamit.
Banánt megenne minden mennyiségben.
A főtt ételre sz...rik rá, kb. 2 kanál, és annyi.

Ja, és ami a legeslegjobban idegesít, hogy nem marad meg az etetőszékben.
Az első két kanálig eszik szépen, majd ki akar jönni a székből (mellesleg ki tud belőle mászni). Úgyhogy ha nem én veszem ki, akkor magától jön ki.
Aztán csak úgy hajlandó enni, ha közben ide-oda rohangál, jön-megy, időnként odajön egy-egy falatért.
Na ez az, ami a lehető legrosszabb, szerintem.
Úgyhogy most bekeményítettem, ha nem hajlandó a székben enni, akkor sehogysem fog, mert nincs rohangálás kaja közben.
És ha nem hajlandó megenni a rendes hamit, akkor nem kap helyette semmi mást sem.
Banánnal nem fog egész nap eléldegélni.
Mondjuk eddig is csak ebéd után kapott joghurtot, vagy túró rudit, de napközben , két kaja között kapott kölest, vagy kukit.
Hát ez sincs, mert ennek is nagyon tud örülni, ezt tomi befelé.

Úgyhogy amikor elkezd "hammázni", akkor jön a főtt kaja... :twisted: :twisted: :twisted:

Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok egy szívtelen dög.... :cry: :cry: :cry:

Kép
kuha

Kuha!
Nem vagy egy szívtelen dög :D
Vagy ha igen akkor én is :lol: :lol:

Kép
flocika

Flocika!

Akkor jó!!!
Örülök, hogy nem csak én gondolom így, hogy ez így helyes!

Kép
kuha

Kuha,
jól értetted,emeletes,de nem azért mert nagyobb azÁrkásosnál,csak így fértek e!azért negy!azt viszont hiányolom,hogy se férfiosztály,se ismama!nahát!
a CundA pl.a Camponában a legkisebb és nincs alsónemüjük se! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na ezt jól leírtam

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?