Sziasztok!
Mi is megvagyunk ám, nem vesztünk el, csak sokkal kevesebb idõm jut arra, hogy leüljek a gép elé.
Most éppen egy mély hullámvölgybõl mászunk kifelé Récivel. 10 hónaposan felállt, 11 hónaposan megtanult mászni. Egy kicsit felcserélte a dolgogat.
Szülinapja elõtt 2 héttel megtette az elsõ önálló, de még bizonytalan lépéseket, erre egy szerencsétlen esés után 2 helyen eltört a keze. Így gipszben ünnepeltük az elsõ szülinapot. A legszörnyûbb az volt, hogy de. 10-kor esett és du.4-kor vitték a mûtõbe, ugyanis altatásban kellett visszatenni a könyökét. Addig ott sírdogált az én kis hõsöm az ölemben. Az altatás nagyon jól sikerült, 25 perc múlva ébren hozták ki, és onnantól kezdve nem is fájt neki. Azóta megtanulta használni a gipszes kezét, és hatalmasakat üt vele.
A dokibácsi szerint nem lesz semmiféle következménye a dolognak, nem kell tornáztatni, meg ilyesmi. Csak egyszerûen használni kell. Ja, a baleset a 10 cm-es szivacsán történt úgy, hogy ott ültem mellette, de tekintve, hogy nem elõszõr vágodott hátra eszemben sem volt, hogy elkapjam. Nem is nagyon szoktam, mert pontosan attól félek, nehogy megrántsam valamijét.
Ráadásul összeszedtünk valami jó kis megfázást, végigment az egész családon, Réci kétszer egymás után beleesett. Pici láz, állandó orrfolyás, orrszívás félóránként, cirkusz a gyógyszerbevételnél... de ezt már biztosan ismeritek.
A bedugult orra sokkal inkább zavarta, mint a gipsz. Mondhatni azt észre sem veszi.
Most úgy tûnik lassan kilábalunk a betegségekbõl, a gipszet jövõ hét csütörtökön veszik le. Félelem nem maradt benne az esést követõen, ugyanúgy lépeget mint elõtte, csak persze most másként kell egyensúlyoznia a nehéz gipsz miatt. Ha leveszik megint kezdheti elõlrõl szegénykém.
Véglegesen áttértünk a napi egy alvásra, ez kb. 1-4-ig tart, néha 5-ig. Este persze alig bírjuk kifárasztani. Az éjszakákat továbbra is átalussza, bár amióta bekapcsolták a fûtést 1x-2x iszik, és alszik tovább.
Tényleg jó lenne egy tali, amíg ilyen az idõ, de mikor lenne nektek jó, és hol talizzunk?
Na jó sokat írtam, úgyhogy most Ti írjatok!
Puszi mindenkinek!
Móni.