Sziasztok!
Tegnap este nem tudtam jönni, mert folyamatosan áramkimaradás vagy áramingadozás volt (köszönhetően az esőzésnek meg a kis havazásnak), és ki volt kapcsolva a gép. Képzelhetitek, a kb. 45 adóból 8 volt jó, ebből kettő volt magyar.
Délután Peti kipróbálta, hogy milyen magas az ágy, lepottyant. Nem lett semmi baja, egy kicsi folt lett a buksiján, de mostmár az sem látszódik. Volt sírás, de a cici gyorsan megvigasztalta, na meg az, hogy utána befűtöttem, és meztelenül játszadozott. Estére már minden OK volt.
A féjrem meg elmesélte, hogy miközben várt este az anyukámra, nézte a kocsiban a DVD-t, és két kissrác megpróbálta lelopni a szelepsapkát a kerekekről, ő meg kiszólt, hát azt se tudták, merre menjenek. A köv. sztori meg arról szólt, hogy ugye le voltak kapcsolva a lámpák, nem látszott, hogy ő benne ül az autóban. Megállt mögötte egy másik autó, ő várt, mert azt gondolta, hogy oda akarnak állni, ahol ő van. Kis idő múlva - miután nem történt semmi - beindította a motort, na ekkor a hátulsó autó úgy kilőtt, hogy csak na. Gondolom, ők is rosszban sántikáltak volna, csak nem jött össze.
Ma reggelre a kisfiunk megtanult puszit dobni, olyan édes, meg kell zabálni.
Hajnalban Peti olyan érdekesen vette a levegőt, mintha horkantott volna, na meg néha "kapkodta" a levegőt, remélem, nincs semmi gáz, csütörtökön viszem tanácsadásra, akkor úgyis megnézi a doktornéni.
Na most jön a többi.
Eszti, ne fáradj a naptárral, most a Rossmannban van online akció, asztali naptár (igaz, hogy csak 13*15 cm) 12 képpel, borítóval 1490 Ft, szóval a dédszülők olyat fognak kapni.
Nálunk a férjem ma tervezi kicserélni a gumikat, remélem, meg is csinálja...
Körbeforgás nálunk is van, ma reggel a játszóállványt folyamatosan pakoltam Peti után körbe-körbe.
Pogi, az üveges bébikaja felbontás után 48 óráig felhasználható, nálunk annyi idő alatt bőven elfogy pl. Igaz, én nagyrészt a tápszer ízesítésére használom, van mikor többet, van, amikor kevesebbet adok.
Egyébként tök mindegy, milyet veszel szerintem, és ahogy Katus írta, a Kecskemétit is a Hipp gyártja, csak a neve más, na meg az ára, ahogy Reni írta.
Colett, NEM lettél rossz anya, de ha Te úgy érzed, hogy így jobb nektek, akkor próbálkozz. Elhiszem, hogy fárasztó egy óránként ugrani.
Már Peti is kúszik-mászik, igaz, nagyrészt rák-üzemmódban, előrefele csak a cumijárét és a kiságyában a Micimackóért megy egyelőre.

Most épp a kiságyában gagyarászik a kifüggesztett játékoknak. A legújabb kedvencei a pelenkázólap fölé lógatott plüssjátékok, miközben tisztába teszem, rángatja őket ezerrel (valamennyire csörögnek is, mert nagy részük kulcskarikán van).
Hát költői kérdés, a hogyan oldod meg a kettőt egyszerre...
Nálunk még könnyű lesz, én Petivel a szánkón, apa meg húz bennünket.

Tegnap vettünk Petinek egy overállt, a Corában most akciós, 2500 Ft volt, és jó vastag, na meg egyébként is aláöltözteti az ember.
Szerintem alapból nincs gáz a brassóival, hiszen az krumpli meg husi, csak hát ugye a fűszerezés, de mint tudjuk, ahány ház, annyi szokás, pl. anyósom alig használ erős fűszert, számunkra sótlan, amit csinál, szóval lehet, hogy a brassói nem is brassói - remélem, érthető voltam.
Szerintem a sima tea nem árt a fogaknak...habár tény, hogy a víznél nincs jobb, főleg, ha csak cuppog Noi.
Bea, halottak napján itt minden nyitva volt! Csak nov. 1. a pirosbetűs ünnep, na akkor viszont majdnem minden zárva van.
Mi is csak hátulgumis pelust használunk, én nem is figyeltem, hogy a Pampersnek nincs. Nálunk soha sincs pelenkahiány, épp most akarok még venni akciós Rossmannosat, hogy napközbeni pelus legyen, éjszakai meg van bőven, ha más nem a maxi Tescos.

Tele van a kiságy alatt pelenkával, egy ideig elég lesz.
Jól érted a reformokat, van szabad orvosválasztás, de ha "rosszkor" szülsz, akkor nincs. (korlátozottan szabad orvosválasztás

)
Keserves miatt

, nem értem, hogy miért nem lehet kicsit pihenni, a lakás nem fog elszaladni!
Reni, én nem próbálám ki már nálunk a hordozó+játszóállvány dolgot, mert Peti állandóan ülne a hordozóban. Ha nem lenne becsatolva, orral kiborulna belőle.

Így marad az alulnézet, vagy ahogy éppen sikerül.
Jó ez a kis meglepi. Hál' Istennek nálunk pelus-meglepi nincsen. Nálunk most Corás van itthon, Tescos (de az már maxi), meg Rossmannos (midi-nejlonos, de napközbenre nekem tökéletesen megfelel). "Jobb" márkásat már régen nem vettem, de ami van, az bevált...egyelőre.
Peti is néha karmolja magát, ha hosszú, ha rövid a körme. Mi egyelőre csak egy pöttyel rendelkezünk az orrnyergen. Viszont azt állandóan megtalálja.
Kisvirág, na látod, nem is éhes Kende. Jó, hogy átaludta az éjszakát. Nálunk most kb. tízkor alszik el Peti (miután kb. fél kilenctől benne van az ágyában, és 1-2X felsír), és már öt körül fent van, de csak fél hét táján kezd el jobban nyűgösködni, hogy éhes.
Én úgy tudom, hogy a kullancs ellenit egyéves korban célszerű beadatni, szerintem Kendénél se érdemes előbb, mert talán min. hathós korig kell várni, akkor meg még bőven hideg lesz, tehát szvsz felesleges.
Pil., jó drága a Sinlac recept nélkül, akkor jóval olcsóbb, ha vmi drogériában vesz az ember natúr rizspépet, nem?
Egyébként, mikor Peti a gyerekkórházban volt, én is majdnem eljöttem saját felelősségemre, de aztán a végén egész napos kimenő lett belőle (csak bent kellett aludnom).
Simán lehet, hogy Ameli a foga miatt nem eszik kanálból, lehet, hogy fáj az ínye szegénynek. Peti már ül "egyedül", tegnap az apja leültette a földre úgy, hogy a gyerkőcöt tartotta a lábaival, és Peti jól eljátszott a nagy szatyorral. Anyukám meg "megtanította" arra, hogyha ül az ölében, és megfogja a kiságy rácsait, akkor jól tudja magát tartani, így egész nap, ha anyukám az ölébe vette, és a kiságy elé ültek, Peti nyújtotta a kicsi kezeit a rácsok felé.
Édes volt a párod, hogy megkaptad a telcsit.
És ne aggódj a semmittevés miatt, inkább szaladjon egy kicsit a lakás, de próbáld meg jól (jobban) érezni magad! A családnak szüksége van rád, inkább legyél viszonylag kipihent, mint hárpia.
Hippes csomagért majd én is megyek a hónap végén.
Jók az esküvős képek, látom, nálatok Te voltál az, aki fapofát vágott, nálunk a férjemnek viccet kellett mesélni, hogy mosolyogjon!

Nekem nincs sok menyecskeruhás, de majd keresek a másik gépen én is. Igaz, semmi extra nincs rajta, rövid, királykék ruci...
Norwell, igen fent szoktam lenni, ha épp eljutok odáig, hogy bejelentkezzek.

Ami mostanság elég rikán fordul elő, sajnos.
Szerintem jó megoldás, amit az ÁNTSZ-ről írtál, talán mindenkinek jobb lenne így, mintha kötelznék a szülőket erre meg arra.
Nálunk úgy van a karácsony, hogy a szentestét itthon töltjük, 25-én jönnek a nagyszüleim, 26-án pedig mi megyünk (meg a keresztapámék), és ott van ajándékosztás.
Az előkét nyugodtan használhatnád, viszont egész napra szerintem marhaság, nem is a rángatás miatt, hanem, a miatt, hogy nehogy beleakadjon valamibe. Peti meg azt élvezi, hogy evés közben prüszköl egy hatalmasat, és akkor ragadok, mint a légypapír.
Nálunk a körömvágás gyorsan megy, és nem szól egy szót sem. Ha nevetek neki, akkor ő is nevet.
Doren, miért nem szeretné a férjed, hogy Virágnak legyen fülbevalója? Szvsz, ha később (pl. pár év múlva) jut eszébe, akkor sokkal fájdalmasabb lesz a lánykádnak, mintha most esne túl rajta.
Szupik a képek, szép mellénye van Vircsinek.
Venczkóné, nem akarok rosszat nektek, de hidd el, akármit is mondtok a nagyszülőknek, úgy is mást fognak csinálni. Nálunk is ez volt, habár mi elég hamar megtanultuk, hogy hova kell menni, ha "kényeztetésre" vágyunk.

A nagyszülőkhöz! Nálunk most már hatványozott a helyzet, mert ugye lett dédunoka is (Peti), szóval ő még jobban el van kapatva. Itthon viszont nincs (legalábbis nem annyira

), és nem vettem észre, hogy megviselné.
Peti azóta még nem hányt. Remélem, minden OK.
Na most ennyi, körülnézek képügyben. Megnéztem, az, amit keresek nincs a neten sehol, szóval majd a másik gépről felteszem.
Ági