sziasztok!
megcsináltam Esztinek a tengeri klímát a sátorban

most itt lebzselek, mert lefeküdni nem akarok, hátha felébred, és megijed, takarítani-pakolni, meg nem akarooooooook!!!!
Kuha!
jajj, nagyon édes Gergő, ahogy pakol!!! nekünk enél puhább puff van odaállítva, és Eszti is szétszedi a barikádot, azzal a különbséggel, hogy ő már hátra se néz

egyszer már beszorult a kis ujja a videóba, nem is értem miért nem rakjuk el, nem is használjuk.
nekem megmondom őszintén nincs energiám mindig rászólni. én is van, amikor inkább odaülök mellé, és hagyom, inkább elmagyarázom neki, hogy miért nem szabad. ezredszerre....
ma egy tűzőgépbe való utánpótló dobozt talált az egyik fiókban (nem tudom pontosan hogyan is hívják), gondolom akkor került a fiókba, amikor költöztünk, azóta nem nyúltunk hozzá. és az ilyen szuperzsákmányokat nem lehet elvenni tőle. hallottátok volna, amikor a carefree-s dobozomat akartam elvenni
ami mellesleg szintén itt a számítógépes cuccok között találtam meg, mert apa oda dugta előle
na ennyit a csibészkémről
Nszoke!
bocs, még nem üdvözöltelek
üdv nálunk
nekem is nagyon tetszik a Málna név! csak jobb vezetéknevet kellett volnatalálnom hozzá
Nyúlné!
de jó lehetett a csajos vásárlókörút! ez a Fannilány nem semmi. leesik az állam mindig, amikor mesélsz róla, annyira vagány, laza csaj lehet
akkor azt mondod nem érdemes camponázni hundm miatt? az árkádos kínálatnál nem nagyobb a választék?
téli képek még nincsenek?
rewmélem Eszti is jó nagyot alszik most, látom mindenkinek nagyon alszik a babája...
felállás: Eszti is először felkapaszkodott, megállt, utána indult el.
sztem ez tipiusan olyan dolog, amit maguktól csinálnak, ki kell várni.
nem olyan, mint amikor újszülött korukban sokat kellett hasaltatni őket, hiogy erősödjön a hátuk, és akkor hamarabb emeli a fejét stb. sőt, szerintem talán késleltei is az önálló járást, ha pl kézen fogva járatják, arról nem is beszélve, hogy nem jó a lábának (se)
nekünk sincs még bakancsunk, pedig én is láttam a brendonban tök szuper piros hópelyhes siesta bakit, de gondoltam megyünk ortopédhoz, és megkérdezem mit vegyek. mármint milyen márkát, megpróbálok erőszakos lenni, mert elegem van, hogy mondanak elveket, aztán próbálj meg találni olyan csukát a gyereknek
hétfőn megyünk.
meg szemészhez is kellene menni..
ja, és egy anorákunk van, ami még nagy, mert azt a síeléshez vettem.
tegnap voltunk ósönban (durva mi?

), vettem egy meleg kabátot 2ezerért, legalább már az van, mert még az sem volt
és magamhoz híven beírtam a vásárlók könyvébe, mert minden egyes alkalommal, amikor emberhez vagy a kocsihoz értem megrázott, de nem is kicsit, és a ruhaakasztók is ráztak. Eszti meg persze a kocsiban ült, egyszer, ahogy odadugtam az orromat, egymást is megráztuk
utálom ezeket az idegenneveket.
Davallia, nekem is tetszik a sünifrizurád

én most növesztem tarkopaszra
ezek szerint a mászókázás a következő, amire fel kell készülnünk...