Majd mondom a tapasztalatokat az Avent mellszívóról, ha minden jól megy, apa ma elhozza. A Medelát tegnap óta nem használom, annyira kellemetlen érzés.
Szopizásról még egy kérdés:
a kórházban azt modnták, hogy etetésenként csak az egyik mellett kínáljam neki, ehhez képest mindkettő kell, mert különben nézelődik, nem alszik el, szóval látom hogy még éhes. Ez nem gáz, ugye? Azt nem tudom, mi lesz így később
elizabeth25
Én elégedett voltam a kórházzal és a személyzettel is. A szobák jók, igaz a négágyasban kicsit zsúfoltan voltunk 4en+4 baba. Tiszta volt minden, a látogatókat tényleg nem engedték be, csak az apukák jöhettek. A csecsemősök között volt egy-két érdekesebb fazon, de azért mindenkivel meg lehet találni a hangot. Az biztos, hogy ők nem jönnek be a szobába és kérdezik meg hogy segíthetnek-e. Engem nem zavart, én állandóan odamentem, kértem hogy segítsenek mellre tenni Mátét meg mutassák meg a pelenkázást, köldökcsonk ápolást, stb. Szóval kérdezni kell! Főleg a szopizás miatt!
A nővérek, orvosok kedvesek, némelyik nővér naponta többször is bejött megnézni hogy vagyunk.
A kaja nem extra, meg lehet enni, gondolom neked is hoznak majd be mindenféle finomságot!
hurcia
én is agymenést kapok a medela hangjától, no meg attól, hogy leteszem a gyereket és mehetek a konyhába fejni, hogy ne zavarjam vele apát
Igen, a csecsemősök minimanónak meg mogyorónak hívták a gyereket

Neki mindig külön ki volt készítve a miniruha.
Egy csecsemősnővér volt, aki úgy fogta meg a gyerekeket mint egy darab sonkát és nem volt valami kedves velük, egy fiatal szőkehajú lány, vékony.
A Suttogó tikait én is megkaptam, olvasni még nem volt időm. Az egyik ismerős is nagyon ajánlotta. Lassan bele kellene lapozni?