Érdekes éjszakánk volt...
Tünemény Boglárka, ahogy ki van esve...
Annácska,
rémes amit irsz , úgy fűtésileg, mint ami a Peti babával történik!!! Nagyon drukkolok Nektek!
Bosco,
én Esztert főzelék után megkinálom cicivel, mert az elvileg a szomjat is csillapitja. Sőt, még alma, körte, akármilyen gyümi után is, na nem rögtön.... Azt nem értem , inkompetens emberek hogy tudnak megmaradni a pályán? Védőnénit le kell lőni.
Vok,
Mi a Sterimar? Nekünk is tiszta trutyi az orrunk, és gőzöm nincs hogy szivjam ki! Levegőt nem kap rendesen, és olyan köhöési rohamok jönnek rá, h rossz hallani.
Ma megyünk dokinénihez, utána majd jelentkezem. ha allergiához nem is ért, remélem egy hülést csak el tud látni, ill. kezelni. Ha nem, disszidálok.
Medike,
Kajaügyben Cory a kompetens, én is mindent tőle kérdek. Az én szubjektiv véleményem, h ésszerű határokon belül lehet neki adni bébiételt. A tegnap pl láttam milánói spagettit 6 hós kortól, hát azt bizti nem adok neki. Lehet kapni erdei gyümölcsös bébiételt is, amit áll. lehet adni pl 4 hótól, hát azzal én még várni fogok egy évecskét. Allergizáló. Én inkább magam főzök Eszternek, de vannak kikerülhetetlen dolgok, mint pl a gyümikonzerv. Merthogy már nem szezonális cikk. Az almát már nagyon unta, igy hát vettem neki vilmos körtét. Sztem hallgass a józan eszedre, meg a lányokra
Eszti,
azt kérdi a barinőm, h küldje el postán a cuccot? Merthogy még nem voltál....
Most dugulok, később még visszanézek. Megyek meglátogatom a Vanillka által ajánlott oldalakat.
Ja, és köszönjük szépen a dicséreteket, elkönyveltük. Egykoron majd képet is dobok róla. Tudom, tudom, csak igergetek...
PÁPÁ.