A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuz,
most olvasom, hogy mégsem bántottalak meg. SZUPER!!!! :mrgreen:

mégtovább olvas
kisün

Rylie,
szerencsétek van a gyümölcsökkel, azokat Dóci soha nem szerette, kivéve a banánt és az almát... szerencsére viszont zöldségben szinte mindenevő :D

Ildi,
nagyon rég nem jártál errefelé, nagyon jól esett hallani felőletek! Remélem, gyakrabban tudsz jönni, párodnak drukk, hogy végre találjon informatikus munkát :D Nincsenek képek a lyányról? :)

v
kisün

AJÁNDÉK: fogalmam sincs, majd adódik, Dócinak még könnyű, és a lényeg úgyis a csomagolópapíron ill. annak szétszaggatásán van :mrgreen:
Komolyan: igazából pici dolgoknak tud örülni, mint pl. a rózsaszín nyuszis mamusza, amit 2 napig nem tudtunk levakarni róla... Vagy a három kis műanyag cápája, amit az állatkertben kapott. Ilyenek. Meg úgy látom, hogy általában annak örül, hogy ünnep van, és van ajándék :D Óóóóó de imádom a gyerekeket!!!!!
kisün

Neet,
mivel én magam is borzasztóan finnyás voltam/vagyok, és ez alkati dolog, kaja ügyben én pl. engedékenyebb vagyok :)

Fibi,
abszolút mértékben egyetértek, rugalmasság KELL :D

Húúúú mekkora lett Dominó :D Nagyon jóképű :)

Talizók, látszik, hogy jól éreztétek magatokat! :D

Na azt hiszem, elég lesz belőlem, mert még nem akarom elérni a 2000-ik hozzászólásomat :?
kisün

Vera!
Bár csak az én gyerököm is ilyen kis sunyi lenne!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rylie!
Na, ezért nem szeretem én a karácsonyt! Eyg csomót agyalok, hogy kinek mit vegyek, adjak, hogy az hasznos legyen, személyreszabott, de legalábbis örüljenek neki, és utána olyan rosszul esik, amikor érzem, hogy én olyat kaptam, amiről te is írsz, hogy csak azért adták, mert hát kellett valamit adni! Sógornőmtől ilyeneket szoktam kapni. A legjobb, amikor elszólják magukat, és elmondják, hogy elmennek a Corába karácsonyi ajándékokat venni. És tényleg, szerintem bemennek a háztartási osztályra, és megveszik az első akciós jénai készletet, amivel csak az a gondom, hogy a pincében áll 3 ugyanolyan, és 1 készlet meg itt figyel, és őkk már ettek is belőle. Nem az bánt, hogy occsó volt, vagy valami, henm hogy ennyire nem figyelnek oda rám/ránk. Úgyhogy én az idén nem is csinálok nagy faksznit a dologból, időm se lesz rá, meg nem is érdekel, csak a gyerekeim :oops:
Azért az a naptár beindította a fantáziámat, nagyon szép ajándék lenne, csak félek, hoyg azt hiszik, reklámozni akarom a gyereket!

Deni!
És dokibá mit mondott arra, hogy görcsölget a pocakod szopizás közben? Ő tanácsolta, hogy csökkentsétek? Vigyázz magatokra!!!
zuzmo1

[quote="denizsa"] írta:denizsaÉn arra szoktam gondolni, hogy ha én is eszem, vagyis nem tudok igazán példát mutatni, akkor milyen alapon tiltsam el ezektől ...

Milyen igaz!!!! És a tévére is

Éljenek a gyerekek!!!

Titokban fogzó Marci

Megnézem, megvan-e még a kispárnám, jószakállt!

indianyo

Zuz :) és az milyen, amikor a sógornőmtől kapok karácsonyra 1 Amway fogkrémet 4 db fogkefével :mrgreen: Pedig egy Sportszelettel megvehette volna az örömemet ...

Szóval ajándék csak akkor ajándék, ha van benne öröm - az ajándékozó részéről is...

indianyo

Zuzi,
én még kb. 3 hónapig nem is vártam fogat, Dócinál az első csak 7 hós kora után született meg :D No meg kedden dokibácsi végignézte, és egyáltalán látszott még, hogy fog készülődne :)
A naptár nekem is beindította a fantáziámat. Párom anyukája biztos azt kap, de ő annyira imádja az unokáit, hogy szerintem ez lesz az ideális ajándék :)
kisün

Indi!
Milyen gondoskodó a sógornőd! :lol: :lol: :lol: Biztos arra gondolt, hogy a sport szelet után jólesik a fogmosás :mrgreen: De mi legalább tudjuk, hogy mivel járhatunk a kedvedben :wink: :lol:
zuzmo1

egyáltalán NEM látszott még....

Indi, Zuz,
ajándékozás ugyanez... olyan rossz érezni, ha valakitől jobbhíján ajándékot kapsz :?
kisün

Indi!
Párom most mondja, hogy az Amway-es cuccok rohadt drágák, úgyhogy becsüld meg!!! :mrgreen:
zuzmo1

Indi,
az a négy fogkefe kitart következő karácsonyig, nem? :mrgreen:
kisün

Indi, nem volt smink, egyszerűen jól éreztem magamat!

Rylie, szemüveget visszacseréltem kontaktlencsére, mert hát ugye itt a tél, és utálom, ha bepárásodik, ha belépek vmilyen fűtött helyiségbe. :wink:

Den, a jóhírt Fibitől tudom, de így is nagy gratula! :lol:

Marci, a zugfognövesztő. :lol:

Holnap Kőbányán a Patakiban is lesz bababörze, ingyé van a belépés.

Még megyek visszaolvasni, vagy már reménytelen? :roll:
zanza

Sziasztok!

csak nagyon rövidkén, mert megafáradt vagyok :(

Fíbsz és többi talis!
ajem nagyon szori; kerepesi (veres péter) úton túrnak/ aszfaltoznak; 10 perces autóútból félóra lett; kb hnegyedre értem fel kajáldába, de gondoltam, hogy mán nem lesztek :( és ráadásul bazi sokan voltak....(hétköznap délben? :? )

telefon meg nem működik, mert én, mint következetes és jó anya, gyerekjátékot csináltam a vezetékesből és a mobilból is :roll: amikor szabadlábon volt (van) Ábel. egyből a zsinórt tépte, és mivel egy rinya alkalmával megrendültem (lehet, hogy volt az két alkalom is) , a vezetékes immáron csak éjjel működik, amikoris béjb relaxál
mobil meg figyelemelterelő szupereszköz volt útközbeni bömbölésekre (persze csak kikapcsolva) de így sajna az is beszippantódott és a sok püfölés hatására már teljesen megadta magát - ergo elvesztek telszámok képek stb :(
még teszek majd egy gyenge kísérletet a feltámasztására és ha nem megy, akkor kell új kütyü :(

prájvit míting vmikor Gödöllőn - szigorúan a Sulyán cukiban? :D esetleg a kastély kávézójában (nyami-nyami :D )

Macs,
ez melyik rossmann? én is nagyon szeretnék ilyen gatyót meg garbót is; tök jól áll Ábrisnak a garbó a gatya meg tök praktisnak tűnik

mennyi mindent írtatok kajaról, következetességről stb én meg gondolatban pipáltam vagy pirultam....
de pl tejpép nálunk nem megy (szerencsére, mivel nekem nem szimp annyira a dolog) ; joghurtot szerencsére nagyon jól nyomja :D

Indi
csak azért írtad, hogy könnyű varrni a kengurt, mert még nem ismersz :mrgreen: én vagyok a varrás-antitálentom :mrgreen:
ha totál kinyiffant mobil, akkor elveszett a számod :( add meg légyszi megint!

és Fíbsz, te is!!!!!!!!!!

ma megkapta Ábel az első cipőjét; a gyógytornász ajánlotta a Supy cipőt, úgyh azt kapott :D tök örülök neki, ill főleg annak, hogy itt nem kell azon paráznom, hogy ez tuti jó cipő-e

ha vkit érdekel, a Supy ill a Salus cipőt ajánlotta és a Supyra jár 1000 ft/pár kedvezmény, ha az ember megadja a gyógytornász kódszámát - úgyh ha vmelyikőtöket érdekli a dolog, szívesen megadom a tornász nevét és a kedv-re jogosító számot is :)

mindenkinek nagyon szép hétvégét meg kitartást meg mindent! :D

ja és éljen Marci foga!!! :wink: én ezt nagyon tudom értékelni - nekünk még egy db sincs :mrgreen:

Kép

Kép

:D
szrekuc

jó hosszú lett a nagyon rövid :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

és Fülicsek (hölgyeket előre :) ) és Dominó is gyönyörűséges! :)

Kép

Kép

szrekuc

Lindi, tejpépben nem hozzáadott dolgok vannak, hanem "elvettek" :) úgy módosítják a tejfehérjét, hogy kivonják belőle ami allergizál.
Isti szereti a sajtot és sokat is eszik - de inkább a lágy sajtokat szereti, pl camambert-et, brie-t (igazi kis gourmand :)) és nem a keményeket, amiben pedig a kálcium van. túrót tejfölt meg tejtilalom miatt szintén nem kaphat most. a natúr joghurtok közül is csak az aktiviától nem lesz semmi baja - ebből arra következtetek, vszínű az se sok tehénnel találkozott :mrgreen: szóval ez így összességében sajnos kevés, csak reggelire 2,5-3 deci tápot (ill tejet) fogyasztott el, ezt muszáj valamivel helyettesíteni.

csokis mondás valóban a pszichopedagógustól származik :) pedig aztán ha valaki határozott/következetetes a gyerekekkel, akkor az ő :)

Indi, tejpép vs. tápszer: különbség az íz és az állag is. sajnos a sok finom tejecske után már "büdös" a fiacskámnak a HA-táp (mi azt isszuk, hát ez biztos még a sima bolti tápoknál is ízetlenebb, broáf), de próbálom visszaszoktatni, legalább egy-egy decit igyon belőle, és napszám öntöm ki a tele cumikat :?

régen pép helyett én is inkább adtam neki kását, vmi jó kis gabonapelyhet megfőztem/forráztam, összeturmixoltam friss gyümölccsel - de ma már ezt sem eszi meg, csak az olyan kajákat, amiket mi, sőt, inkább azt mondom, amiket az apja :) kolbászt, szalonnát, büdisajtokat :mrgreen: de a gyümölcsök közül is mindig van kedvence, most épp a szőlő :)
épp ezért szinte mindig van is itthon.
ilyenkor eszembe jut Jucus Somája, aki fényevő, de azért joghurtnak mindig lennie kell a hűtőben :)

votiv 8)
votiv

Dominó nagyon cuki nagyfiú és jó az étvágya :D

Marci első fogához gratulálok! :D

Szrekuc, láttál már gyereket protézissel? :wink: szóval előbb-utóbb ki fog nőni Ábelnek is :D

fogkefe :lol:
ha vmi személytelent kapunk, pl tusfürdőt, legalább nem kell azt gondoljuk, hogy azért adják, mert büdösek volnánk :)

votiv 8)
votiv

Vera!

A legutóbb nyáron készültek Timiről képek a keresztelőjén! Sajnos nem digitális, így nem tudom feltenni! Ha lesz, teszek fel!:)

Zanza!

Téged komolyan nem ismertelek meg a talis képeken! :shock: Jól nézel ki!:)

Indi!

Domino nagyot nőtt és nagyon helyes krapek már most! :wink:

Örülök, hogy örültök Nekem, próbálok többször jönni, ha sikerül!:)

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Indi! A bába válaszol könyv a héten sem jött meg, a könyvesbolt szerint újra kell nyomni, 2-3 hét. Mostanában melyik könyvesboltban láttad Pesten?

Karácsony: Sokat fényképezünk, két éve fényképeket válogattunk ki, gyerekekről, nyaralásról kinek mit. Xeroxnál lehet nyomtattatni akkor 200Ft körül volt egy A4-es, elvittük képkeretezőhöz és 3 kép került egy keretbe, a hálónkban nekünk is egy ilyen Tátrás képsor van, imádom.

Naptár: egyszer kaptunk egy természetgyógyásztól öröknaptárat gyógynövényekről, népszokásokról, teákról, ételekről...minden napra vmi évszakra jellemző ajánlat.
A mai pl: A szezánmag magas kálciumtartalma miatt csonterősítő, elég belőle egy kanállal.
3. éve tekergetjük. Szerintem csak szerkesztés kérdése, és nem jár le. 30 rövid mondat elfér egy A3-as méreten középre pedig lehet vmi grafikait szerkeszteni, akár gyerekrajzot tenni. A téma pedig végtelen csak legyen belőle 365.

Tavaly a férjem 4 éves unokahúgának egy méretes doboz volt a legfőbb ajándék, belebújt és mindenkinek oda kellett tolni, és meglepődve kicsomagolni. Megunhatatlannak tűnt, a többi játékot, ajándékot nem ért rá aznap kicsomagolni sem.

A karácsonyi ajándékkal nekem az a legnagyobb gondom, hogy az ismerettségi körünkben a gyerekszobák plafonig vannak pakolva játékokkal. Hálók, hatalmas dobozok vannak tele mindenfélével, legtöbbel a gyerekek nem is játszanak, ha bemegyünk hozzájuk, kivesznek valamit majd két perc múlva egy másik kell inkább. Rengeteget szoktam gondolkozni milyen játék tetszene nekik, aztán legtöbbször megkérdezzük a családot. De meggyőződésem hogy egy játékboltban nem lehet jóizűt játszani, pont a lényeg veszik el a sok tárgytól, a fantázia ami a csutkából babát varázsolt régen. Minek fantáziálni, ha minden készen van?

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Votiv
mi tapszerkiontes miatt macikaveval nyomulunk - ha nem csuszik le undok HA-tap magaban akkor jon a macikave bele ami ugye uj es mas is es mar el is fogyott a tap (kipp-kopp)
:D joejt!

Kép

Kép

szrekuc

Votiv
protko :D :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

és nálam az abszolút favorit ajándék az értékesen együtt eltöltött idő :D
ebben Isti is rám ütött, minden játéknál jobban tetszik neki, ha csak vele foglalkoznak :)

de azért ő is fog kapni apróságokat, pl fa építőkockát, vagy mesekockát, duplót, ilyesmit. hintalovon én is gondolkodtam, de mióta ott vannak neki az igazi pacik, le se bagózza a műket :)

az ikeás zöld színű hintabigyót (Rusig) tudom mindenkinek ajánlani, a fejlesztőben minden gyerek azzal akar játszani :D
ez az:
Kép
most látom, hogy van nekik megint raktáron a kalapáccsal "szögbeverős" játék, amit ha jól emléxem még Dóci is szeret :D

és ha vkit érdekel, láttam a Corában 4990-ért diafilmvetítőt! nagyon bézik, de a feladatnak megfelel.

votiv 8)
votiv

Szrek, már kipróbáltam én is mindenfélét, kakaót, ovomaltint, macikávét, banánturmixot, még a chadbury's chocolate drinkjét is, semmi eredmény :?

na de most elhúzok aludni, reggel várnak minket a pacákok :wink:

votiv 8)
votiv

Jó reggelt minden babának és mamának!

indítsuk vidáman a napot! :wink:
Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
:mrgreen: :mrgreen:

Rekuc,
no problem :) csak azt sajnálom, hogy pont elkerültük egymást, mert mi fél 1 után lofráltunk az emeleten :( számom küldöm majd priviben :) Sulyán cuki rulez, benne vagyok :D ha jövö hét, akkor mi hétfön vagy csüt-ön érünk rá :)

most megyünk a készház kiállitásra a kongresszusi kp-ba :)

KépKép
fibi

Jó reg! Mingyá' nézek nektek hintalovat, valamelyik kolbászújságban láttam a minap. Nekem viszont ajánljatok egy szuperjó és olcsón dolgozó asztalost, aki csinál ilyet:
Kép

Zanza :) hű, most nézem, hgoy esetleg némely (enyém is) hozzászólásból úgy jöhet le, hogy most kivételesen szép voltál - máskor meg nem :oops: én viszont nem így gondoltam, ugye érted :wink: viszont a szemüveg lehet a ludas, én csak azt éreztem, hgyo másmilyen az arcod, mint ahogy én megszoktam. És az nagyon látszott, hogy jól érezted amgad :) Tegnap este későn a Dunán egy kedves színészed Kosztolányiról beszélt hosszan :)

Szrekuc :) mingyá' küldök mélt, abban mindig van telefonszám is. Nagyon együttérzek, tegnapelőtt-előtt Diominó megjavította a telefonomat, háét jeges rémület volt bennem... ha az is meghal, én nem tudnék újat venni. Deniéknél van Bálintnak saját vezetékes és mobiltelefonja is, ezt Ábelnál is bevethetnéd esetleg, és akkkor máris lehet következetesnek lenni...

indianyo

Ancsi,
cipőpróbára mutatott nekem egy trükköt a siesta-boltban az eladó: ha van betétje, akkor azt vedd ki, és azt próbáld oda Lencsi lábához, zárt cipőben kb. 1,5 centi hely jó, ha van :D

Votiv,
jó pacizást! :) Igy tényleg nagyon nehéz lehet a napi tejmennyiséget pótolni! Ha majd megjön a picike, és neked megint annyi tejed lesz, mint Istivel, akkor esetleg adhatsz neki is 1-2 pohárkával :lol:
Másféle tejjel próbálkoztatok? Kecske pl.? Vagy azokra is érzékeny?

v
kisün

Macs,
tényleg, Te tegnap logtál a sulibol? :lol: vagy csak ott is szünet volt? mert akkor szolhattunk volna Neked Ikea miatt :?
fibi

Rekuc,
éljen Ábel első cipője! :) És amíg nincs foga, nem tud téged rágcsálni :D

Marci ínyét nézegetve szerintem nemsokára 2fogú Marci lesz belőle :) Nekem abszolút meglepi volt az első fog, de visszagondolva most már értem, hogy miért aludt kicsit kevesebbet napközben, ill. szopott kicsit idegesebben :D
kisün

Andi :) Bába válszol-t én az Alexandra könyvesházban vettem, de online is kihozzák - www.alexandra.hu - így az ott adott kedvezmény és a szállítási díj kábé kiegyenlítik egymást

indianyo

Fibi,
te is rendesen sugárzol ám a talis képeken! :D Nagyon látszik rajtad a második baba :D
kisün

Kisün,
o, kösziiii :D a férjem is ugyanezt mondta pár napja, hogy megint sugárzom, mint anno Bálinttal a pociban :)
és Marcinak én is gratula a sunyi fogkinövéshez :lol:
fibi

Kika hintaló, karácsonyi akciók ma kezdődnek.

Kép

indianyo

Indi,
köszi :) én viszont jo asztalost csak Baján tudok, aki az apukám 8)
fibi

Fibi :) Ha apukád ilyet csinálna nekünk, én szívesen venném! Megkérdeznéd tőle, hogy elvállalná-e? Én megcsinálnám, mert nem nagyon nehéz, csak a csuklóim nyavalyája miatt nem tudok/merek fúrni-faragni, illetve csiszolni. Dominónak még úgyis van 2-3 hónapja, amíg egyedül lehet beültetni biztonsággal... Esetleg még születésnapjára is remek ajándék lenne. Godnolom, a baba születéséig még hazautaztok... No, a kihasználásodat maximálisan betábláztam :mrgreen:

És ha már apukád asztalos, és esetleg szíven dolgozik megrendelésre, iyleneket is szeretnék Dominónak a későbbiekre:

Kép

Kép

Ezt talán elég hamar kéne, úgy tavasszal, hogy a járásnál tudjon majd belekapaszkodni, hasonló van Bubinak műanyagból, de azért ez mégiscsak fa...
Kép

indianyo

MÉg az ajándákokról: nekem ebből a szempontból is sanyarú volt a gyerekkorom, így én is folyton ábrándoztam mindenféle jó kis dolgokról.. De aztán felnőve rájöttem, hgoy a jó kis dolgok nem azok, amiket a boltban sok pénzért lehet megvenni. Persze azt szeretném, hgoy Dominó mindig értékes - de nem anyagilag, hanem "eszmeileg" értékes ajándékokat kapjon. Úgy érzem, hogy tud ő majd a kis dolgoknak is örülni, de nyilván rajtam is múlik ez majd. Így ezeket a fajátékokat - bár nyilván ezek nem a filléres dolgok kategóriájába tartoznak - szeretném neki majd ajándékozni, mert azrét egy fiúnak ilyesmire nagy szüksége van és hét mégiscsak inkább erre költenék többet, mint ugyanezt műanyagból venni. És ő meg majd ad nekem mindenféle kavicsokat meg madártollakat meg rajzokat ahjándékba és én meg büszkén fogom őket mindenkinek mutogatni :lol:

Ma egy kissé szentimentális hangulatban vagyok :wink:

indianyo

Indi,
nagyon jok ezek a képek!
az a baj, hogy apum kifejezetten butorasztalos, és azon belül is leginkább csak a pozdorjához vannak szerszámai :( meg már öregecske is, és nem birjuk rávenni, hogy fejlödjön a témában. Anyu szerette volna pl, hogy bölcsöt faragjon, de nem sikerült rábeszélni, pedig imádja elsöszülött fiu unokáját :? fiatal korában inkább kaphatobb volt az ilyesmire.
amugy szivesen felhoztuk volna Neked Bajárol, mert megyünk szinte minden honapban.
fibi

Fibi :) értem, nem baj, hátha valaki tud nekem ajánlani asztalost, azért köszi ám :)

A baromi nagy magabiztonságom kapott ma egy óriási pofont: beléptünk az ágyról leesettek közé :oops:
Én ugyan láttam, mi történt, de nem tudom felidézni... fél méterre álltam az ágytól, ő meg az ágy közepén feküdt és teljesen felöltözve még soha nem fordult meg... azonnal felkaptam, rohantam vele a konyhába tejet csinálni, míg az melegedett, evett egy kis vöröslencsét, közben már röhögcsélt és hadonászott, ordítva követelt még többet, majd ivott még tejecskét is és simán megengedte, hogy végigtapogassam, úgy tűnik, semmi baja sem történt. Persze figyelem, nem alakul-e ki hányinger, aluszékonyság, furcsa mozdulat... Elájultam volna a sokktól, de hát egy anya nem ájuldozhat, ugye, úgyhogy csak hull a könnyem és borzasztóanm szégyellem magam. Mókushadsereg kint döngeti a kaput....

indianyo

Indi, es tenyleg :lol: (az oraallitas). de ez igy iszonyuan gagyi!!! :( es raadasul csak akkor mukodik, ha belepek, kulonben meg visszaugrik a nyarira aaaaaaaa

amugy meg: sokat irtatok. es sokfelet :D
elvek, kovetkezetesseg, etetes... hm. hat. nekem nincsenek elveim, nem vagyok kovetkezetes, mindenki uazt eszi (mar ha ker belole)... mi van meg? ja hat ritkan mondom, h "nem" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ajandek: mi evek ota nem ajandekozunk, ossznepileg megszavazva. kinek jo az izzadtsagszagu ajandek!? karacsonykor egyutt a csalad, oszt jo :wink:
(Benke azert biztos fog kapni vmit...:D)

jaja es kepek :D :D :D a talis es a babas kepek is mindmind szepsegesek

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Kép

Indi!

Ilyen bicajt árult a PLUS 3000Ft-ért.

Juc
20170114224602

Jucus, be kár hogy nem jöttetek pacizni! bár állati hideg volt, de ez a gyerekeket nem zavarta :)
de azért korábban leléptünk (én már szétfagytam), akkor még Borisz és Boriszapa ott ültek a Magdi lovon :wink:
Zsanci, majd mesélj, hogy tetszett nekik!

votiv 8)
votiv

Hű de sokat írtatok tegnap du. óta!
Nekem ma "kimenős" napom van. A férjem dolgozik, úgy volt, hogy nekem is kell, ezért megbeszéltem anyuékkal, hogy elviszik Emmát. Aztán úgy alakult, hogy mégsem kell dolgoznom, de azért Emmát elvitték anyuék, elmentem lófrálni egy kicsit. Vettem magamnak egy jó meleg pulcsit meg egy kardigánt, remélem elég nagy méretet választottam, hogy a telet kihúzzam vele :lol: Meg vettem Emmának egy Boribon könyvet, nagyon aranyos.

Kaja témához még annyit, hogy sajnos Emma a banánon kívül nem eszik meg semmiféle gyümölcsöt:( Még esetleg az üveges gyümölcsöket (és nem lehet átverni, hogy én teszem bele a leturmixolt gyümölcsöt az üvegbe), de az meg bazi drága. Pedig már szinte "programszerűen" esszük előtte a gyümölcsöket, hogy a jó példát lássa. Persze próbálok neki tízóraira meg uzsonnára viszonylag egészségesebb rágcsálnivalókat adni, de néha előkerül a túrórudi és társai.
Tejpép nálunk is van, nem minden nap, de néha reggelire vagy vacsorára. (DM-es 400 ft-os egész jól bevált). Emma nagyon szereti a tejet is. És néha van felvágott, múltkor valaki (talán Ancsi) kérdezte a téliszalámit, hát tegnap pont az volt a vacsora kenyérrel. Ja, és szerencsére a zöldségek azért mennek.

Talisok: nagyon édesek a gyerkőcök, jó nagyot nőttek, és persze az anyukák is szépek :)
Dominó pedig hihetetlen nagyfiú lett, alig ismertem rá!

Ancsi!
Jól tetted, hogy megvásároltattad Maccsal a Rossmannos cuccokat, itt a körtéren nem volt.

Deni!
Emma normál gyerekfogkefével mos fogat, pici fogkrém megy rá. Persze ő nem tudja rendesen csinálni magának, így ha hagyja, akkor én is jól megsikálom a fogait.

Votiv!
Zöld ikeás hintát mi is akartunk venni, de a múltkor pont nem volt. Emma Beetéknél próbálta, és nagyon bejött neki!

Vera!
Irígy vagyok Marci nyugis fogkinövesztésére! Nálunk az eddigi 16 fog mindegyike kínszenvedés volt.

Na lelövöm magam :roll:

Kép
Kép
manoka11

Jucus :) eza bicaj szuperjó! Mikor árulták? Bár, ha múlt időben írtad, akkor már lemaradtunk róla feltehetőleg...

indianyo

Indike!

Nem igérek semmit de raj ta vagyok a témán.Valaki el akarta adni,még nem kaptam választ.

Juc
20170114224602

Rec,
azért a Te áldott jo fiaddal könnyü ilyen liberálisnak lenni :mrgreen: Én is igy indultam, aztán Bálint erös akaratával azért kénytelen vagyok idönként bekeményiteni (pl nem lofrálhat meztelen fenékkel egész nap, mert mostanában az a legujabb, hogy nem akar pelust felvenni :roll: és idönként eröszakkal kell ráadni :? )
fibi

Fibi, na igen :mrgreen: (egyebkent B itthon (marmint bent a hazban :wink:) pucer popsival szaladgal :D)

Coolio
recca

Recca, és nem jelöli meg a sarkokat? :wink: :lol:

Manóka, mi van Beetékkel? meggyógyultak?

Indi, szépek ezek a fajátékok! :) Isti kapott nemrég nagymamájától egy kis fataligát. nahát míg itt volt a nagymama, nem győzött szabadkozni, hogy milyen "hangos" játékot hozott :D de nálatok/családi háznál ilyesmi nem lehet gond :)

votiv 8)
votiv

Votiv!
Beeték meggyógyultak végre, Lilla újra jár bölcsibe, bár állítólag múlt héten mindig csak 4-6 gyerek volt a csoportban, annyi a betegeskedő :(

Recca!
És B oda pisil ahova éppen éri? Vagy ez hogy működik? Ja, és jó meleg lehet nálatok, ha egy szál semmiben nyomja a fiatalember :lol:
manoka11

hat tenyleg eszre lehet am venni, mikor keszul vmi akcio :) es innen kezdve mar csak rajtam mulik, mi tortenik :D (mikor ez mikor az :lol:) (de az biztos, h egy kis babapisi az semmi a macskahugyhoz kepest :twisted: aaaaaaa)
Manoka, inkabb ugy fogalmaznek, h van amikor meleg van :wink: vastag zokni, meleg pulover letszukseglet egy kopasz popo mellett :)

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?