Sziasztok!
Indi
ezt ismered, itt vannak olyanok, amit keresel:
http://www.fa-jatek.hu/
meg az Ikeában is van hintaló (hintaszarvas), meg tologatós kocsi is.
Én még nem tudom mit kap majd Bendi tőlünk, de lehet, hogy a szerszámkészlet felé hajlok, olyan elemes csavarhúzót szeretnék neki, ami forog is, mert imád szerelni.

De az Ikeában van egy függő fotelféleség, az is nagyon tetszik, meg alagút is szokott lenni, azt is már régóta nézegetem, sztem az is nagyon tetszene neki.
Nálunk a fotós naptár már volt, a sógoromék tavaly olyat adtak mindenkinek, ők csak simán kinyomtatták színes nyomtatóval, sima papírra és a munkahelyen van spirálozógép, azzal megcsinálták, hogy lehessen lapozni.
Mi pedig tavaly karácsonykor bögréket ajándékoztunk a rokonságnak, amin mi voltunk rajta Bendivel.

Igaz elég drága volt 1 db 2000 Ft, de jobb ötletünk nem volt, mivel mi nem vagyunk egy kézzel készítős típusok és amúgy meg tök jó használható, lehet mosogatni, még mosogatógépben is. Úgyhogy magunknak is csináltattunk

.
Dora
Szegény Kati, de látom azért nem ment el a kedve a motorozástól.
Ahol én felnőttem vidéken nem volt se dolcsibolt, se mcdonalds, sőt még barbie babám sem volt, sőt még legom se. De amellett, hogy persze írigykedtem ezekre, valahogy mégis megvolt mindenem, mert azért mindig kaptam dolgokat, csak nem ilyen drágákat, mint a barbie, meg a lego. Amúgy is a biciklizés meg a fára mászás volt a kedvenc elfoglaltságom. Meg a szomszéd csajnak volt egy csomó babája és mindig ott játszottunk.
Meg amúgy nem a sok játék fontos, hanem, hogy játszunk a gyerekekkel, mert akármilyen jó játék, egyedül csak rövid ideig érdekes vele játszani. Bendi is mindig azzal akar játszani amivel én, fazekakkal, fakanállal, a mosogatógép kipakolás a legnagyobb kedvenc, meg a mosógép, meg a notebook, meg a mobiltelefon, meg a Suzuki Ingisünk.

Ha megengedjük, hogy a vezetőülésbe üljön, akkor egy óráig is elvan ott, tekergeti a kormányt, rángatja a sebváltót, már a kulcsot is tudja, hogy hova kell bedugni, mindig azon nevetünk, hogy előbb lesz jogsija, mint nekem.
ruz