A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Móni!
Sajnos Holdas adatbázist még nem tudok készíteni, egy ismerõsöm segít kiszámolni mindenki napjait, de azt is csak egy nappal elõtte. Ha majd mindenki sorra került, akkor már lehet valamiféle táblázatot csinálni, mert akkor már könnyedén kiszámolható, hogy ha pl. neked Újhold után 8 óra 14 perccel van HNszöged, akkor azt jelenti, hogy MINDIG akkor van. Tehát csak azt kell majd megnézni, hogy mikor van minden hónapban Újhold, és onnan már könnyû levonni. Ilyen tábla meg rengeteg van a neten. (Van egy doki Mo.-n, aki ezért az infoért képes 17 ezer Ft-ot kérni.)Azt is könnyû kiszámolni, hogy fiú vagy lány-e a nagyobb esély.
Persze, az ember olvas mindenfélét, és sokan ezt kuruzslásnak tartják, meg szemfényvesztésnek. De én ezzel is, mint minden mással, úgy vagyok, hogy ha 100%-ban hiszek benne, akkor igaz lesz.
A 99%-os esélyt a módszer megalkotója arra az esetre ígéri, amikor a szokásos peteérés és a Hold együttvan. De anélkül is állítólag 80% az esély. Tehát nem véletlen, hogy olyanoknál, akiknél szinte nincs peteérés, megfogan egy baba e módszer alapján. Testünk max. összhangban van a Holddal, és képes spontán ovulációra HNszög idején.

Szerintem kb. két héten belül mindenkinek eljön a Holdacskája, mert ismét Újhold lesz. (Ma reggel volt Telihold.)

Üdv,
krissi
krissi

Móni! Nagy drukk! Bárcsak...
Gitta! Sajnállak! De van még remény, ne add fel! Látod, mások is észleltek hasonló tüneteket.
Orsi! Sok boldogságot és egy babukát kívánok névnapod alkalmából.

Ha leesik a hõ, hány napra kell megjönnie? Mg aznap, vagy lehet máskor is?

Nelli
nelli2

Sziasztok!
Már néhány hete olvasom ezt a fórumot, de csak most csatlakoznék hozzátok. Mi még csak jövõre tervezünk babát, de mire próbálkozni kezdünk, szeretném tudni, hogy minden rendben van-e velem. A NL fórumán a nõgyógyász szerint a progeszteron szintemmel problémák vannak, mert a menstr. elõtti napon barnás vérzésem van. A „ti tudtokon kívüli tanácsotokra” el kezdtem mérni a hõmet. Köztetek már vannak olyanok, akik nagyon tapasztaltak ennek a kielemzésében, ezért szeretném, ha valamit mondanátok rá. Sajnos nem tudok görbét küldeni egyelõre, de itt vannak az adatok. Az eleje kissé hiányos…9. nap: 36,8; 12. nap: 36,85, 13.: 36,9; 14.: 36,8; 15.: 36,65; 16.: 36,8; 17.: 36,8; 18.: 36,9; 19.: 36,8; 20.: 37,00; 21.: 37,1; 22.: 37,00; 23.: 37,1; 24.: 36,9; 25.: 37,1; 26.: 37,1; 27.: 37,2; 28.: 36,85. A 28. napon jött meg, szokás szerint elõször barnás vérzés reggel, aztán estére normális. A 15. napon lehetett az ovuláció? Szerintetek rövid volt a 37 fok feletti szakasz? Mi a véleményetek?
Üdv:
Szamoa
szamoa

Gitta
Javíts kérlek a táblázatban. Az életkorom tegnap óta 34 Kép vagy Kép ?
KrissiKép
Meg szeretnélek kérni, hogy nézd meg az én holdamat is. Napokon belül lesz az 5. inszem. Mi kell a meghatározáshoz? 1968.10.20. 12:30-13óra között.
KöszönömKépKép
Lányok!
A ciklus elsõ felében járok, hétvégén lesz az inszem. Elég magas a hõm, 36,8 és ma 37 volt. Lehet, hogy a gyógyik miatt? Tegnap fejeztem be a Serophent és még holnap van egy Merional injekcióm, utána a ciklus elsõ felének stimulálása véget ér. Csütörtökön megyek UH-ra, hogy megnézzék hogy áll a tüszõállomány és a nyálkahártya. Ez a magas hõ egy kicsit idegesít. A 32. napon örülnék nekiKép, de most nem.
Lujza
lujza

sziasztok csajok!
CateyeKép
Amennyiben nagyon tudományos magyarázatot igényelsz ahhoz, hogy miért is reped meg, akkor hoznom kellene a könyvecskémet. A hormonok biztosan belejátszanak. Mekkorára nõ? Szerintem ez egyénfüggõ. Az orvosom szerint nekem túl jó a tüszõérésem, ezért nem is igazán lennék a mértékadó, de azért leírom. Closti nélkül a 10. napon volt egyszer egy 16 mm-es tüszõm. A tüszõrepedés nálam 12-14 nap közé esik. 1 Clostival pedig egyszer a 12. napon volt egy 20 és egy 28 mm-es. A 28mm-es a 13. napon, a 20 mm-es a 14 napon repedt meg. Ez sem mérce, mert jól stimulálható vagyok.
Ja és köszi, de nem hiszem, hogy tudora lennék. Amit tudok könyv nélkül az kb ennyi. Persze szívesen segítek, ha tudok.

AndiKép
Én a helyedben belekezdenék az inszembe. Összességében nálunk sincs gond. Ami van, az nem befolyásolja a teherbeesést és mégsem sikerül. Lehet, hogy az inszem nem természetes út a babához, de majdnem. Lehet, hogy pont egy rásegítés választ csak el Benneteket a sikertõl. Lehet, hogy csak 20-25% az esélye, de nem mindegy. Mi is már vártunk egy évet, most mi is ugyanebben a cipõben járunk. Mi nem így fogjuk fel. Nekünk ez is természetes, mert belõlünk lesz. Igaz nem a fergetegesen jó …. után fogan, de lehet, hogy pont annyi kell csak hozzá vagyis csak reméljük. Próbálkozhattok természetes úton is és kívánom, hogy sikerüljön, mert szerintem Mindenkinek ez az álma, de azért mesélj a párocskádnak az inszemrõl. Ne idegenkedjen tõle annyira. Szeretitek egymást és ezért a végeredmény a lényeg és emiatt a célotok is egy. A hozzávezetõ út pedig így lényegtelenné válik.

Még jövök, de annyira sokat írtatok (na, de ahogy látom én is)
Puszika Bogár
bogár

Sziasztok Lányok!

Lujza! Nagyon boldog szulinapot! Kép Kép Kép
Reméljuk nem leszel beteg az inszem elott!

Gitta! Sajnalom. Kép De azért ne add még fel!

Cateye, Andy, Bogár! Kép Koszonom, hogy elmondtátok a véleményeteket. Egyenlore nagyon nem tudom, hogy mi legyen. Pénteken megyunk a mai PCT teszt eredményéért, addig eldontjuk, hogy mi legyen. Azért páromat is megértem. Már ettol iszonyuan kikészultunk mind a ketten, hogy vizsgálatokra jártunk. Állandoan szolni a fonoknek, hazudni valamit a kollégáknak. Engem nagyon megvisel. Kép Kicsi pihinek is jo lenne, amig probálkozunk.

Bogu! Mi Fehérvárról járunk Tapolcára. Nagyon fárasztó. Kép
Reméljuk kétcsikos lesz az a teszt. Kép

Krissi! Elkuldom magánban az adataimat a holdnaptárhoz. Nem akarom idebeirni, hátha valaki rámismer. Koszonom elore is, hogy megnézed.

Andi
andi28

Krissi!
Légyszi nézd meg az én holdamat is. 1971.01.24 16:30 Nekem a hétvégén volt tüszõrepi és kíváncsi vagyok, hogy egybeesik-e. Köszi!Kép

Moni Bogu!
Nagyon szorítok hogy ne jöjjön meg neked!Várjuk a 2 csíkos tesztet!Amúgy hánynapos a ciklusod?

Cateye!
Örülök hogy felment a hõd, látod csak volt tüszõrepid!Kép

Oris!
Boldog névnapot!Kép

Lujza!
Drukkolok az 5. inszemhez!

Virág!
Köszi!

Puszi

Andy
Andy

Krissi! Nem tudom megnezni az email-cimedet. Megadod? Vagy irnal a pandika28@mailbox.hu cimre? Koszi! Kép

Bogu! Az elobb elfelejtettem irni, hogy nekem is nagyon jo veleményem van Tapolcárol, egy dokit kivéve. Bocsi, de nem akarom ide leirni azt a nevet.

Andi
andi28

Sziasztok, Lányok!

Csak most jutottam ide Kép, pedig már nagyon hiányoztatok!

GITTAKép
sajnálom, hogy leesett a hõd, de azért ne legyél nagyon szomi, jó?

MÓNIKép
csak nem??? Szoritok, hogy még jó sokáig fent maradjon igy a hõd.

LUJZAKép
gondolok majd Rád hétvégén! (bár még soká lesz, sajna, el tudom képzelni, mennyire várod).

ANDYKép
akkor most már csak várni kellKép, izgulok, hogy összejöjjön!

ORSIKép
boldog névnapotKép! Ezt és a hõd esését meg kell ünnepelni, tehát estére mindent bele!

ANDIKép
ez jó hir, hogy semmi komoly gond nincs nálatok. És bár egyetértek BogárKép véleményével, a Ti döntésetek, hogy most hogyan tovább. Én azt hiszem, az inszemet választanám, fõleg úgy, hogy Ti sem vagytok már "kezdõk" a projektben. Ha végre letelik a párom injekciója, és meglesz a remélhetõleg jó eredmény, mi valszeg akkor inszemet fogunk kérni a dokitól, de még megbeszélés kérdése, csak lenne már a kezünkben a kontrolleredmény. Bár az hozzátartozik, hogy nálunk a munkahely miatt lenne jó mielõbb bebabásodni, még mielõtt elküldenek.

Na, megyek, mert újabb papirok landoltak az asztalomon...

Puszi Mindenkinek!

Rita
knérita

LUJZAKép
Kép

Cupp,

Rita
knérita

Andy! Folyamatosan nézek mindenkit aki megadta. Még nem jött el a Holdad, de szólok idõben, ígérem.

Lujza, felírtam az adataidat!

A módszer lényege szerintem az, hogy HIGGYÜNK benne.

Ezt még nem mondtam nektek, de augusztusban próbáltuk eszerint. És állítom nektek, hogy megfogant a baba, de korán elvetélt. Együttlétünk után pár nappal nagyon magas volt a hõm, persze, még nem mérem, de éreztem, hogy folyamatosan hõemelkedésem van. A cicim is bedurrant. Aztán sajnos megjött. És biztos, hogy babó volt a dologban, mert nem mensi elõtti érzés volt, az tuti.
Lehet, hogy kinevettek, de aznap este megkerestem a Holdacskámat az égen, és beszéltem hozzá. Kértem, hogy segítsen. Kell a papcsolat, úgy érzem. A Hold segít, ha látja, hogy hiszel benne. Bocs, ha hülyeségnek hangzik, de én nagyon "okkult-orientált" vagyok, és nekem ez a fajta hit már sok csodát hozott az életben.

Remélem, nem fárasztottam le mindenkit.

Andi! Kattints a nevemre, ott az e-mailem.

krissi
krissi

LUJZA:persze hogy KépKépKép! Sok boldogságot és szekérderék apróságot kívánok!
SZAMOA:sajnos annyira nem vagyok profi a témában: az nyagyon jó, hogy jól látszik a tüszõrepid és hogy felment
37 fölé, de a barnásozás és a rövid 37-es szakasz utalhat némi progihiányra. De az is lehet, hogy csak véletlen. Szerintem több hónap eredményei alapján lehet pontosabb következtetéseket levonni. Szerintem ne is stresszeld magad ennek topicnak az olvasgatásával, amíg nincsenek gondjaid! És ne is legyenek!Kép
CATEYE:egy éndzsöl vagy, ráér a dolog, sõt ha túl bonyolult ne töltsd vele el az értékes szabadidõdet!Kép
ANDI:szerintem pár hónap "pihi" nem a világ! Ha úgy érzed, hogy jót tenne mindkettõtöknek, akkor várjatok!Kép
OFF:felteszek a hsznos...topicba egy holdfázisos címet!
KRISSI:ha ráérsz nézd meg, hogy a te adataiddal megegyezik-e! A 17 ezres pasiba én is belefutottam már (Jónás centrum, Dr.Pánszky)és azt állítja magáról, hogy csak az õ adatai a jók. Közben egy asztrológus barátnõmtõl megkaptam az idõpontokat és egyeznek a fent említett táblázatéval! (amit egyébként valamelyik segítõkész lány tett fel a topicba!).
Virág
Virág

Krissi!
OK! Akkor nyugiban leszek.

Rita!
Most nagyon türelmetlenül várom az eredményt. Bár már jövõ hét lenne.

Andy
Andy

Andy! Turelem. Kép Rogton itt a jovo hét. Kép
Rita! Virág! Koszi a véleményeteket! Kép Azt hiszem lassan osszeirom, hogy ki szavaz a gyors kezdesre, és ki a pihire. Kép
Krissi! Koszi, most már látom. Kép Kuldom is rogton az adataimat.

Krissi oszintesege utan én is elmesélek valamit. Egy ismerosunk nagyon sokat foglalkozik a természetgyogyászattal, O egyszer megmérte, hogy a háloszobában hol a legjobb aludni. Engem ez nem nagyon érdekelt, viszont a fertozésem napfényre kerulése után, a párom kijelentette, hogy mostantol a "jo helyen" alszom. És láss csodát! Minden eredményem jo lett, pedig elotte csak rosszat hallottam. Lehet, hogy véletlen, de azota jobban hiszek ilyen dolgokban. Végulis ártani nem árt. Na, és nem is fáj! Kép

Bocsi, ha nagyon OFF voltam.

Andi

Andi
andi28

Köszönöm a jó kívánságokat. Kép Az akciózással még várnunk kell, mert holnap lesznek meg a rubeola eredmények, és amíg nem derül ki, hogy védett vagyok vagy nem, addig a babának várnia kell. Kép

remélem a jövő hónapban már akciózhatunk!!! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Látom sok mindenkinek kell szorítnai. Mindent bele lányok!
Azt hiszem elmegyek a dokihoz és kiharcolok egy rendes hormonvizsgálatot. 9. napon rózsaszín folyásom volt. A hõm még alacsony. Elõzõ hónapokban 20. napon emelkedett fel 4 tizedet... Mi lehet ez a folyás??? Nagyon idegesít.
A barátnõm meg babás lett, csak úgy...

Hermi
Hermi

Sziasztok!

Ehhez a "másnak igen, nekem miért nem???" témához én is hozzátennék valamit. A barátnõmék is szeretnének már babát (1-2 hónappal késõbb kezdtek élesben próbálkozni, mint mi), de a párja nem büszkélkedhet a legjobb orvosi eredményekkel (pl. májfunkció, a srác háztartási gépszerelõ + dohányzik ezerrel), de kivizsgáláson még nem voltak. A múlt hét végén már azon izgult a barátosném, hogy most akkor megjön-e neki vagy sem, mert már késésben volt. És akkor olyan rossz érzések jöttek elõ bennem (mint kiderült, párom is ugyanezeket gondolta), hogy az már tényleg igazságtalanság volna, hogy nekünk, akik végigszenvedtük a HSG-t, a párom a temérdek injekciót, orvosi vizsgálatokat, szóval nekünk még nem sikerült, nekik pedig a mindenféle kárositó tényezõ ellenére igen. Aztán végülis mégsem lett babó a dologból, sõt, szegényt ma engedték ki a kórházból (egy jó kis petefészek gyulladása volt). De azóta már sikerült lerendeznem magamban, hogy ha esetleg mégis "beelõzne", azt sem venném személyes sértésnek, sõt, azt hiszem, még tudnék neki örülni is. Bár ez majd kiderül...

ANDYKép
kitartás, bár tudom, hogy ilyenkor csigalassúsággal vánszorognak a napok, olyan nehéz ezt a tudatunkból kikapcsolni...

Lassan elhúzok haza, már éppen ideje, tök hulla vagyok... Még jó, hogy a hétvégén jó nagyokat tudtam aludni, igy egész jól viseltem a mai napot a sok idiótasággal... Már tök éhes vagyok, ravioli lesz sajtmártással, hmmmm.... Kép számolom a perceket 4 óráig, akkor érkezik a párom értem...

Puszi,

Rita
knérita

Andy! Hidd el hamar eltelik az a 2 hét, nekem meg akkor kell dokihoz mennem, igy én duplán várom már! Kép
Régóta nem irtam neked, mert annyi a melo, itthon meg lusta vagyok már, ill. túl fáradt. De ha itthon leszek a lombik alatt, majd pótolom. Ha gondolod te is irhatsz, csak az új címemre!

Orsi! Boldog névnapot!

Puszi: Karmen
karmen

Andi, Rita!Kép
Jó megpróbálok türelmesebb lenni! De olyan nehéz!

Karmen!
Akkor együtt várjuk a jövõ hetet!Kép Nálad is beindulnak hamarosan a dolgok. Munka után jobban tudok netezni én is, mert napközben félek hogy lebukok. Majd azért írok neked.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok LanyokKép

GittaKép
Sajnalom, hogy leesett a hod, de meg nem jott meg rendesen, varjal turelemmel, hathaKépKép Szoritok!!!!

Moni Bogu
Neked is szoritok, talan vegra elinditod itt a babaesot, mert nagy a szarazsagKép

LujzaKép
Nagyon boldog szulinapot kivanok, es az ajandek biztosan jonni fog hamarosanKépKépKép

OrsiKép
Neked nagyon boldog nevnapot kivanokKépKépKép
Szuli- es nevnaposoknak haromszoros mosolygosKépKépKép

Andi28Kép
En arra szavazok, hogy varjatok, ha nagyon stresszel ez Titeket. (hamar szavazasrol van szoKép )
Sokkal jobb egy nyugis probalkozas, mint egy halalra izgult inszemKép Akkor talan konnyebben osszejon a babuciKép

KrissiKép
Remelem ujholdkor szolni fogszKép Bar most produkaltam egy anov. ciklust a mai napi legalacsonyabb ertekkel (36.5) a 22. napon. Addigra feltoltodom sok sok petecskevel es energiavalKép En hiszek benneKép Egy vizonto mindig hisz az okkult tanokban Kép ( Ez egy kicsit off volt, bocsi)

Lanyok, en az elso honapokban amikor probalkozni kezdtunk, jutottam tul elso csalodasomon. AMikor a baratnom fel evi probalkozas utan terhes lett. Annyira szomoru voltam, hogy azt el sem tudom mondani, szegeny parocskam vigasztalt hetekig. Aztan olyan lelkiismeret-furdalasom volt, hogy hetekig nem mertem elmenni a baratosnemhoz. De szerencsere ez hamarosan elmult, azota nincsen ilyen gondom.

Remelem nem maradt ki senki, mert csak olvasok,csak olvasok, csak olvasok....... annyi itt az irasKép

Puszi:
Vica
vica72

Krissi! Ha esetleg mostantól fogva lenne egy esélyes napom az adataim alapján, meg tudnád mondani, melyik az? Sajnos a múlt haviról lemaradtam.
Köszi.

Nelli
nelli2

Nelli, persze, de ez kb. egy hónap múlva esedékes, sajna!!!!

Tényleg olyan sokszor hallani, hogy a párocska dohányzik, meg iszik, meg nem törõdik magával, egészségtelenül él, kólán, meg hamburgeren, aztán mégis, könnyedén lesz baba.
Hát, ez van. Sosem fogjuk megfejteni ezt a rejtélyt.

krissi
krissi

Krissi! Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem valahogy mindenmért igencsak meg kellett küzdeni az életben. Én is sokszor gondolok arra, másoknak miért megy minden olyan könnyen, azután arra gondolok, hogy mi viszont sokkal jobban meg is becsüljük ezeket, amiért küzdeni kellett.

Karmen
karmen

Lányok!

A természetes gyógymódokról egy cikk:

\link {[url=http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=77&cid=5917%2Cgyogymodok" TARGET="_top]http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=77&cid=5917,gyogymodok[/url]}

Karmen
karmen

Karmen Kép
Te nem akarod megadni a születési adataidat?
Persze, én nem erõltetem....

puszi:
krissi
krissi

Krissi

Nekem is elárulnád az esedékes dátumot? Szül.idõ: 1977.12.16 16 óra 5 perc

Köszi: Hermi
Hermi

LányokKép
Egész nap nem mûködött a Proxy server bent a cégnél, és veszettül hiányoztatok.

LujzaKép
A hõd a stimulálás miatt ilyen magas, ezt mondta a dokim is, hogy a ciklus elsõ felében magasabbat fog mutatni. Nagyon drukkolok a hétvégén!!!

AndyKép
Légy türelmes, és csak pozitív dolgokra gondolj. Hamar elröpül a két hét.

OrsiKép
Boldog névnapot Neked !KépKépKép

SzamoaKép
Sajnos így nem tudom értékelni a hõdet, egy-két dolgot még tudni kell hozzá. Szedsz-e még fogamzásgátlót, mert akkor nem mérvadóak ezek a hõk. Ha nem szedsz akkor mikor hagytad abba ? Kitisztult-e már ? Az látszik, hogy a hõd eléri a 37 fokot, csak nem látom a hirtelen 3-4 tized fokos emelkedést benne, tehát pont a pé ideje nem látszik.

BogárKép
Édi vagy a sok értékes válasszal. Bocsánat, hogy mindig zaklatlak, de annyi kérdés felmerül mindig bennem. Te nagyon jól stimulálható vagy!!!!! Nekem a 10. napon clostyval volt 16mm-es tüszõm, és nem nélküle. Mikor kezdtek bele az inszembe ?

A sok story-hoz most én is írnék egyet. Nagyon kiakadtam ma, mert egy nagyon jó baráti házaspár bejelentette, hogy elválnak. 12 éve jártak/éltek együtt, és 3 éve házasok. A lány mesélte, hogy 2 és fél éve próbálkoztak babával, és sajnos nem jött össze. És most a fiú összejött egy kolléganõjével, és beleszeretett, és persze válni akar. Na errõl a fiúról soha nem gondoltam volna, hogy megteszi (alamuszi nyuszi). A lány teljesen padlón van, 30 évesen kicsúszott a lába alól a talaj, ráadásul minden a fiúé, és a lány költözhet haza a szüleihez. Nagyon megviselt a dolog, hogy ez bárkivel megeshet, mert az ember soha nem lehet biztos a dolgában. Ezekben a hónapokban ez volt a 4. közel álló házasság ami szétment amiatt, mert a férfi ment a farka után.

Na megint regényt írtam. Holnap tanfolyamon leszek, sajnos csak este tudok jönni, remélem jó hírekkel vártok.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CateyeKép

Hát ez elég szomorú történet. Mi az, hogy a csaj semmit sem kap ? Közös vagyon nem volt, vagy ilyenek. Bár tudom, hogy most az anyagi dolgok nem sok vigaszt jelentenek. Szegény lányKép. Mindig is azt vallottam, hogy szerelmesnek lenni egy dolog, érzelmek jönnek mennek, de egy sikeres házassághoz, együttéléshez azért sokkal több kell. Elkötelezettség, türelem, kompromisszumkészség és egy csomó "munka". Ha most "farokvezérelt" ez a fiú, semmi nem garantálja, hogy megmarad az új lány mellett. Szerintem akit kizárólag a szex vezérel az éretlen. Megcáfolhattok, ha akartok, de egy sikeres házassághoz önmagában a szex igen kevés.
Ismerek itt egy nõt, majdnem 50 éves, négyszer elvált és legutóbbi férjét is úgy választotta, hogy milyen az ágyban.
Talán egy évig voltak házasok. Azt hiszem ez mindent elmond.
Na nem fárasztalak benneteket az életfilozófiámmal.
Esélyesek hajrá!!!!

EgcsiKép
egcsi

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a szorítást és a rámgondolást!!!

Sajnos ez a lombik sem sikerült. Márciusban kezdhetjük újra az egészet.

Doris, Andy! Köszönöm az sms-eket és hogy a lányoknak mindig megírtátok, hogy mi van velem.

Ma vagyok a ciklus 4. napján. 3 év 4 cn.

Megkérek valakit, hogy írja meg ki lett babás az utóbbi 3-4 héten, mert több mint 3 hete nem dolgoztam, és teljesen lemaradtam.

Lehet, hogy kevesebbet fogok jönni mostanában hozzátok, de nem azért mert elhanyagollak titeket, hanem mert szeretném megpróbálni, hogy lekapcsoljam magam a babatémáról egy kicsit. Megértetek?

Mindent köszönök nektek!!!!

Puszi: Éva
Éva

Jó reggelt Lányok!

Éva! Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze. És megértelek, ha most egy kicsit lazítani szeretnél a témában. Jót fog tenni, ha nem görcsölsz a baba miatt. Még az is lehet, hogy természetes úton összejön. Ha nem, akkor tavasszal biztosan. Néha azért adj hírt magadról!

Doris mindenkit puszil! Megjött neki rendesen. Ma 7-re ment viszgálatra, utána hazamehet.

Nekem megjött, ma vagyok az 5. c, 1 cn-on. Most az egyszer örülök neki, mert tudtam, hogy lemaradtam a jó napokról. És nagyon elhúzódó ciklus volt, de legalább szépen látszik a két fázis, és menetrendszerûen jött meg a hõ leesése után. Remélem ez a ciklus rövidebb lesz. Elkezdem a teát inni.

Gitta! Hogy vagy?

Nelli
nelli2

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Lujza!
Boldog szülinapot! Javítottalak! Kép

Krissi!
Sikerült pontosan megtudnom, hogy hány órakkor születtem. Valamikor hajnali 1/4 - 1/2 2 körül. Nem tudom miért emlékeztem 6 órára. Kép

Lányok!
Hát most már végkép nem tudom, mi van velem. Mára sem jött meg, viszont a hõm ma reggel 37° volt! Akkor most mi van? Vettünk egy tesztet, de az negatív lett. Drága párocskám próbált vígasztalni, hogy márciusban is így jártam! Negatív teszt a 6. hétig, sõt, még menzi is volt egy icuri-picuri!
Ráadásul, amikor hazamentem, elképesztõ látvány fogadott az elõszobában. Aranyos kutyuskáim beszabadultak valahogyan a wc-be (pedig becsuktam az ajtót), és egy teljes wc papír gurigát széttéptek. Az hagyján, de a teljes tampon és betét készletemet is összerágták, mintha nekem arra már nem is lenne szükségem egy darabig! Kép
Tegnap elhatároztam, hogy nem idegeskedem tovább a témán. Ha megjön, megjön, ha nemjön nemjön. Mindenesetre végsõ határidõnek a jövõhét keddet tûztem ki, ha addig nem történik semmi, akkor elmegyek a dokimhoz.

Éva!
Nagyon sajnálom, javítottalak! Kitartást és jó pihenést kívánok! Megújult erõvel fogsz tudni nekiállni a következõ SIKERES próbálkozáshoz! Kép

Akkor a mai tablicsku:
Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta! Javíts légyszi! 5. c, 1 cn.

Köszi:
Nelli
nelli2

Nelli!
Javítottalak, csak a tábla korábban került be, mint ahogy elolvastam amit írtál!

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok,

lenne egy kérdésem. A pé után mennyi idõvel kell megemelkednie a hõnek???? Tegnap beszámoltam majd négy tizedes hõesésemrõl (36,1), és ma nem igazán volt magasabb, csak 1 tized fokot emelkedett (36,2) Kép ... normális ez így??? Kép pedig most szabályosan mérem... kicsit nem értem én ezeket a dolgokat Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Nekem is csak napi 1 max 2 tizedet szokott emelkedni eleinte! Kitartás! Biztosan ez a péd! Akciót nem kihagyni! Kép

Lányok!
Szomi vagyok, megjött! Kép Kép Kép
De legalább nem vagyok bizonyatalan tovább! Kép
Még két hét, és lehet újra próbálkozni! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!

Javíts légyszíves, 6c. 6cn.
Sajnos nem tudok írni a munkehelyemrõl, mert a fõnököm látja a monitorom. Ha meg este írok nektek, azt már nem nagyon olvassátok, meg nem is válaszoltok, mint 15-én is. Szóval majd próbálok jelentkezni ahogy tudok.

Sziasztok!
Leone

KépKép
leone

Gitta
Ne légy szomcsi. Jól írtad 2 hét és újra hajráKép

Orsi
Telejesen normális ez a hõemelkedés. Nem mindenkinél hopp aztán már fent is van. Holnapra még emelkedik egy tizedet és kb 2-3 nap alatt eléri az ún. csúcsot.

CateyeKép
Írnék Neked magánbanKép, ha jó a címed.

puszika
Bogár
bogár

Lányok!
Az én hõm sem emelkedik ma is csak 36,9 volt.Kép Szerintem most sem sikerült.Kép Ma a kedvem amúgy is a nullán van.

Gitta, Nelli!
Sajnálom hogy megjött nektek.Kép

Éva!
Szerintem is iktasd ki a baabprojektet egy kis idõre, hidd el jót fog tenni ha nem gondolsz rá állandóan. Nekem az endos kezelés alatt kifejezetten jót tett, hogy nem kellett mindig arra gondolnaom, hogy megjön vagy nem jön.

Puszi

Andy
Andy

Andy! Nem vagy Te alacsony alaphõmérsékletû? Mert akkor ez a hõ nem olyan rossz.

Gitta! Sajnálom nagyon, de így legalább tudod, mi újság. Két hét múlva mind a ketten akciózunk.

Valahogy most egy kicsit megcsappantunk, nem? Doris elmenetele mást is erre késztetett? Remélem, nem.

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Virág Kép
Sajnos a barnásozás nem egyedi eset nálam, másfél éve jelentkezik fél nappal- két nappal a menstr. elõtt. Csak azt hittem eddig, hogy ez természetes. A hõmérõzést viszont csak az elõzõ ciklusban kezdtem el. Nem akarom stresszelni magam, de tudod azt sem akarom, hogy vetélés miatt derüljön ki a progihiány. Jobb, ha elõbb tudom, így legalább tudok védekezni ellene.

Cateye Kép
3 éve hagytam abba a fogamzásgátló szedését, azóta is bánom, hogy valaha is rászántam magam a szedésére. Már biztosan kiürült a szervezetembõl. Egyébként rendszeres szokott lenni, 28-29 napra jön meg. Kivéve egy évben egyszer 5-6 napot késik. Az elsõ menstr. óta görcsölök is az elsõ napon. Volt olyan idõszakom, amikor rendszeres vendég volt nálunk a doki, mert csak injekció hatására csillapodott csak. Néhány hónapja viszont kevésbé fáj, ha megjön, és a mennyisége is lecsökkent.

Virág azt mondja, hogy jól látszik a pé, Te pedig azt, hogy nem, most akkor van vagy nincs. Kép Annyit még hozzáfûznék, hogy mindig van feltételezett pé körül nyák.

Mindenkinek sikeres próbálkozást!
Üdv, Szamoa
szamoa

Sziasztok, Lányok!

Én is csak olvasó üzemmódban vagyok (már amikor tudok), mert itt a fõnököm, és megint oltári módon megnõtt a munkakedve, már most tele a púpom, és valami jelentést akar irni, ami annyit tesz, hogy 28x megrág mindent.

GITTAKép
sajnálomKép, hogy megjött, de azért látom, nem tört nagyon le, nagyon helyes! Igy kell ezt felfogni: két hét múlva újra!

ANDYKép
ne keseredj el, még nyugodtan feljebb mehet a hõd, szvsz nem kell ripsz-ropsz 1-2 nap alatt felmennie, az a lényeg, hogy magas legyen és úgy maradjon. Ha 4 nap alatt megy föl, akkor 4 nap. Eddig itt sütött a nap, de már beborult, sajnos. Az én kedvem is kezd elmenni megint az élettõl, pedig nagyon jól aludtam, vidáman ébredtem, de ez a hülyeség itt bent az agyamra megy...

Ezt is kb. 3 részletben irtam, és már megint jön...

Puszi,

Rita
knérita

Nelli!
Nem vagyok alacsony hõmérsékletû. Sõt nekem mindig felugrott régen egybõl 37 fölé és fent maradt vagy 12 napig. Szóval nem tudom miért ilyen alacsony és csak araszolva ment fel eddig is.

Andy
Andy

Andy! Még tényleg felmehet, várjunk egy kicsit. Én is már azt hittem, nem lesz pé-m, aztán a 24. napon volt. Minden megtörténhet.

Nelli
nelli2

Sziasztok!
Gitta, ez a sztori a kutyusokkal nagyon édi volt! Egyébként fel a fejjel, ha minden igaz, én most úgy számolom, hogy a Holdacskád és a pé-d egyidõben lesz! Szóval akcióra fel!!!

krissi
krissi

Kedves BogárKép
Jó híreim vannak számodra, holnap este 23 óra 15-kor lesz a pontos HNszöged, tehát estefelé már érdemes gyûrni azt a lepedõt. Ha mostanában lesz pé-d, hát az dupla szerencse.

Szép estét!

krissi
krissi

krissiKép
Ennek igazán örülök, ugyanis holnap kell, hogy megrepedjen. Csütörtökön reggel pedig a dokinál kell lennünk, emiatt addig szüneteltetnünk kell, hogy minél jobb legyen a matyi állaga. Ez az eltérés sokat számít, vagy az a + - érték még elfogadható? Most már aztán tényleg izgulok...hogy ebbõl mi lesz?!

puszika
Bogár
bogár

CateyeKép
mail ment magánban
bogár

Sziasztok lányok, üdvözlöm az újakat is!

2 hét távollét után megint itt vagyok, kicsit elhavazva, mert ma delelott a Káliban voltam "továbbképzésen". Sokat jegyzeteltem mikor milyen injekciót hova hányszor hogy adok be, meddig szedem ezt, meddig azt, stb. Kivaltottam a recepteket, 40.000 Ft, ha szerencsés vagyok ennyivel megúszom. Most kb november 10-re saccolta a dokim a punkció idõpontját.

Doris mindenkit puszil, csüt délelõtt a nagy mûtét, most nyoma sincs a náthájának.

OFF:
Virág!
Nagyon szép vagyok az új double wear alapozómban.

Jövõ héten minitali? Hol mikor?

Mindenkti puszilok:
Marcsi
Marcsi

MarcsiKép
Mindent beleKép Drukkolok ezerrelKép
Igen jövõ héten hétfõn tali. Én mennék, de én sem tudom, hogy hová. Ha jól emlékszem a lányok még helyet kerestek. Nem tudsz vmi jót?

Bogár
bogár

Andy!
Sajnálom, hogy nem megy feljebb a hõd!

Krissi!
Remélem igazad van! Akcióra fel 2 hét múlva (is! Kép )!

Marcsi!
Drukk ezerrel! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?