Sziasztok lányok,megjöttem!
Péntek, szombaton anyukáméknál voltunk nyíregyházán,utána pedig családé volt a hétvége.De már nagyon hiányzotatok és tudtam,hogy minimum egy félórába telik,amig elolvasom az üziket.
No,névszerint nem fogok tudni írogatni,inkább témák szerint haladok!
Köszönöm mindenkinek,hogy megemlékezett a szülinapomról,bár az én koromban lassan hallgatni kéne róla.Mindenesetre elővettem a szemránckrémet és egy plasztikai sebész számát is megszereztem
kórház téma
nem hiszem,hogy nagyon gyorsan bevezetnék általánosan ezt az ügyeletben csak az ügyeletes orvosnál szülhetsz kérdést.
Az esetek nagy részében meg vagyunk elégedve az orvosainkkal,de számos olyan példát ismerünk,ahol a fogadott orvos az orrát sem dugta be a szülő nőjéhez.
Talán azért nem lenne rossz abból a szempontból ez a dolog,hogy nagyobb hangsúly helyeződne szülésznőkre,akik eddig is a munka dandárját végezték.Gyakorlatilag mindent tudnak,amit az orvosok tudnak a szülésről(kivéve műtét),csak törvényileg Magyarországon nem vezethetnek szülést. De egyetértek azzal,hogy ez azért gáz a szülő nőkre nézve.
fogamzásgátlás
Egyetértek Györgyivel,normál állapotban sem szednék gyógyszert.Azt hiszem van bőven egyéb más fogamzásgátló,ami biztonságos és kevésbé vagy egyáltalán nem rongálja szervezetet,illetve szoptatás alatt is bátran használható.
Biztos van,akinek nincs baja tőle,de a nők nagy részénél kellemetlen tünetekkel jár a tabletta.
Szeintem Marcsi,ne hamarkodd el a választást,neked is ajánlom a
www.fogamzasgatlas.hu oldalt,ahol minden módszerről tájékozódhatsz.
Szex
Erről már én is írtam
Szülés után ,szoptatás alatt egész másképp reagál a szervezet.Nekem is hasonló problémáim voltak,de azért az idő előrehaladtával jobb lesz ez,Marcsi!
ugye a szex agyban dől el,légy egy kicsit türelmesebb magadhoz,nem kell erőltetni és különösebben agyalni se rajta,megváltozott az életed,igényeid,úgy mint ahogy a testednek is kell idő a visszarendeződéshez, a lelkednek is kell.Egy kicsivel több idő is tán.
Házasság szülés után
Szerencsések azok,akiknek a kapcsolata nem ment át negatív változáson a szülés után,még egy kis időre se..
Véleményem szerint egy gyerek alapjaiban megváltoztatja a kapcsolatot,még egy jól működő,kipróbált kapcsolatot is próba tétel elé állít. Kit nehezebb,kit könnyebb próbatétel elé.
És sajnos ez biztos kihat a gyerekre is,de nekünk szülőknek az a feladatunk és dolgunk,hogy felnőtt módon visszarendezzük a kapcsolatunkat,vagy legalábbis próbáljuk meg.
Mellszívó
Én is aventet használtam,de hogy az isis e vagy sem már nem tudom,lényeg,hogy kézi mellszívó és imádtam!!bár én kézzel szeretek igazán fejni,melós,de nekem ez vált be anno,igaz csak addig csináltam,mikor annyira be volt állva kőkeményre a cicim,a sok ki nem fejt tejtől(mert a kórházban az okos nővérek semmit nem segitettek,nem a kútvölgyi volt),hogy először fél óráig ccsak masszíroznom kellett.De utána bejött az avent.
Andry
Olyan régen hallottam már rólad,mi van veletek? teveztek e még egy Sipi szülést?
Lilluska!
Esküszöm,hogy a lányaink hasonlítanak egymásra!!!!!!!!!!!
Satuk!
Minden elismerésem a tiéd,hogy besegítesz Zsu babájának!!!!
VBEA,GYÖRGYI!
Sajnálom,de nélkülöznötök kell szerény személyemet a holnapi látogatáson,apa mégsem tudja bevállalni Mandulát

De nagyon figyeljetek és majd elmesélitek.
VBEA! OLVATAM A PRIVIT,VAN REAKCIÓM,CSAK KÉSIK...
GYÖRGYI! elküldenéd priviben a homeopata nevét,címét? érdekelne.
egybéként látszik a harmónia,mármint rajtad
puszi minenkinek,megyek téligumi cserére,mert persze apa nem ér rá
durca