HELP:
ti hogy csináltok, mikor lázas éjjel a ded? én este 9-kor beadtam egy csillapítót, aztán felhúztam az órát fél 2-re, de éjfélkor már taperoltam. akkor még nem volt lázas. aztán felhúztam az órát 2-re, akkor már 37,5 volt, aztán felhúztam 3:30-ra, akkor már 38, és akkor adtam egy csillapítót. egyébként jó érzéssel adom a csillapítókat, mert mikor beadom, érzem, hogy még megy felfelé a láza, egyre forróbb, de akkor már elkezd a gyomrában hatni a szerkentyű.
a doki azt mondta, hogy antibigyót szedjünk. mivel nem kaptam, gondoltam ma visszamegyünk, de sajna nem jó jel, hogy csak lázcsill. tartja lenn a lázát, úgyhogy gondoltam 5 patika után telefonálok ide a sarkiba

, és ott volt 1 db , gyorsan leszaladtam érte.
azért vagyok betojva, mert csak alig akar inni, és enni se nagyon. szóval ezért döntöttem úgy, hogy elkezdem a gyógyszeres kezelést. éjjel már evett 3 falat túrórudit

, végig kérdeztem a hűtpnél, hogy mit kér, és arra esett a választása. szerintem jól esik neki az édes a fájós torkára..habár a lázcsill. is édes, de úgy kellett beletuszkolnom. beadtam az antibigyót 1 órája, és most evett a kajámból, evett sajtot, meg most ropit. már bármit adnék neki.

minden elvemet feladtam a betegség idejére.
Votiv!
ennél még többet is kéne tudnia a gyerekdokinak.
amúgy a mi Beba tápszerünk is biffidusos volt, és HA-ról arra váltottam kb. 4-5 hósan. akkor teljesen bevált.
Zuzi!
biztos ennyi idő kellett ahhoz D.K-nak, hogy rájöjjön, a luxus nem minden, és A.W. se tud belőle sztárszínészt csinálni.
Rylie!
hozzánk majd bejelentkezhetsz a 22. kerületbe, ha oda költöztünk, mert szerintem az a kórház is oda tartozik!
HÁLAPÉNZ:
csak annyit, hogy én megnéztem az OEP listát, hogy az utóbbi X évben mennyit költött rám az OEP, és a sokszor kurva drágának emlegetett császármetszés, gyerekek, 30.000 Ft alatt volt!!! szóval csak ne kérjenek el százezreket, ha vki más kórházban akar szülni!
ha így halad, esküszöm ügyeletesnél szülök!
és 100%, hogy ettől nem lesz több az indított szülések száma. orvosi etika is van a világon. aki eddig balfék orvos volt, az ezután is az lesz, de a többi marad normális!