Masni!
Gratulálok! Nagyon édes kis Baby! És Sándor dokinál szültél?
Most van egy kis időm, és gondoltam két lapot elolvasok és reagálok az eddigi írásokra.
Olyan jó titeket olvasgatni Annyi, de annyi hasznos dologgal találkozik az ember. Úgy látom a mellszívókról is kialakult egy általános vélemény és az Avent mellszívó nyert fejhosszal.
Orsi,
Nagyon édes ez a kép Panniról, a kis huncut! Már szerel
Györgyi
Remélem kiálltál a döntésed mellett, és már nem dolgozol!!! Egy kis pihenést megérdemelsz!!!
Ez engem is érdekelne, elküldöd nekem is priviben a ország legnagyobb homeopatájának az elérhetőségét, meg amiket még tudni érdemes róla! Köszönöm
Sajnálom, hogy egy ideig nélkülözünk kell, de remélem nem sokáig!
Melyik szolgáltatónál lesz netetek? Mi a T-comnál vagyunk és szerződést kötöttünk és rá egy hétre már jöttek is bekötni! Remélem nálatok is ez lesz!
Kórházas dolog
Ez annyira, de annyira szomorú ezzel megint arra kényszerítenek majd, hogy csalj
Jaj, mit talál már ki a Demszky is?
vBea
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED ÍGY ÚTOLGA IS!!! SOK PUSZIVAL!
Január 23ra vagy kiírva? De jó, akkor biztos fogunk találkozni! Uh-ra mikor mész? Mi tegnap voltunk a dokinál és jövő héten kell menni majd a kórházba UH-ra. És beszéltünk a szülésről is, vagyis a császárról. hogy mikor is lesz.
Durca,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED ÍGY ÚTOLGA IS!!! SOK PUSZIVAL!
Látom sikerült magad kipihenni a hétvégén, és a humorod a régi
Kriszta,
Nagyon aranyos vagy, mondta a Védőnő/Anyósod, hogy mennyit aggodtál értem. Köszönöm, jól esett. De most úgy néz ki, hogy a kritikus időn túlléptünk, bár ez a hét még necces, de már azért jobb!
Liluska,
Biztos nagyon szép lett a keretek, ha ennyi gyönyörű, ügyes segítőtők volt!!!
Steffi,
Nagyon édes Manóka!!!
Bea, Györgyi
Most mentek a kórházba valami előadásra? Meséljetek majd milyen volt. Én majd a decemberire szeretnék menni, ha lesz olyan!
Vica10,
Mennyire szép Réka baba!
Jube,
De jó ez a honlap amit küldtél
köszönjük. És milyen volt a Bababörze?
Gabboka,
Ezek tényleg jó hírek!
Barimami,
Na jól elfáradtam, kezedek egy picit ismét szédülni,
Remélem nem hagytam ki senkit! Gyönyörűek a babák, mindenkinek csak gratulálni tudok!
Szuper anyukák vagytok! Szép napot! És jó sétálást!
Puszi
Ancsa

[/url]