Üdv!
Gyerek próbál alukálni az apja helyén, én meg itten vagyok.
Ma már fél hat táján fent volt, köszönhetően annak, hogy a férjem nagyon korán kelt, pakolászott. Egy ideig elvolt magával, aztán fél hét táján muszáj volt kajcsit adni neki. Habár ha abból indulok ki, hogy tegnap csak 4,5X evett, nem csodálkoznék, ha alapból is korábban kelt volna fel. Ugyanis annyira nyügi volt, hogy anyu az uzsija előtt elaltatta, és ez olyannyira sikerrel járt, hogy a végén este hatkor ette meg az adagját. Előtte volt fürdés, és nyolc táján még evett egy fél adag tápszert.
Ma vettem Petinek Moltex ökopelust, azért, mert némelyik egy kissé meg van gyűrődve, 32 Ft volt darabja!
Holnap megyünk a Délmagyarba fotózni.

Szegedi ismerősöket kéretik beizzítani szavazásügyileg dec. 6. után.
Preni, a Hippes csomaghoz egy kupon fejében lehet hozzájutni, ami a kismama csomagban volt, a gyerek hathós kora után lehet kiváltani a Rossmannban. Tényleg, tábliba ne tegyelek bele titeket is (adatok jöhetnének pü-ben).
Én ugye nyugodtan kávézok, napi kétszer minimum, de így is fárad vagyok már kb. tíz táján (vagy előbb).
Nálunk háromhavonta kérdés nélkül felírja a mi dokink anyukám fogigátlóját, szerintem a Cerazette-et is felírja a házidoki, de egy telefon, és megtudod, hogy vonatozni kell-e. Látom, az ötlet elkelt.
És ha hülyének néznek, akkor mi van? Semmi...ha érdekli őket, hogy mit csinálsz, majd felkurjantanak, hogy "Hé maga, csak nem táncol?"
Venczkóné, nagyon szépek voltatok.
Itt ma viszonylag jó idő volt, Petit elvittük öcsém bnőjéhez, mert most Mohamed nem tudott a hegyhez jönni, mert két hete megműtötték mind a két térdét. Peti ott jól elvolt, a hazafele úton annyira bealudt, hogy annak ellenére, hogy a négy órás kajcsijának csak a felét ette meg, fél nyolckor kelt fel.
Menyasszon, üdv köztünk. Írj magatokról bővebben. Van egy táblink (valahol korábban), ha szeretnél bekerülni, az adatokat priviben küldd el.
Pogi, öthósan nincs oltás! Van két-három-négyhósan, ezek ugyanazok, aztán meg csak 15 hósan kell szurira vinni a gyereket. Szóval Fanni kaphatja a 3. oltást!
Mi áll el nem 24 óráig???
Bea, nálunk jó, mert van lift. De "sógornőmhöz" most úgy mentünk fel, hogy öcsém cipelte hordozóban Petit, én meg utánuk a babakocsit összecsukva.
Pil, remélem, a mai estétek zombimentes lesz!
Nekem mindegyik bébikaja ízlik...

És Petinek is, lényeg, hogy gyümi legyen!
Az éheztetésről annyit, hogy Peti ma délelőtt kapott cicit, és háromszögre szívta...azt hiszem, ha lenne tejem, a gyerek gurulna.
Marcy, nem kizárt, hogy a fogacskák mozgolódnak. Nálunk ez csak a mindent a szájba effektust jelenti, mert Peti egyébként is sokszor kakil.

Na meg néha a visítás, de annyira, hogy összetévesztenék egy újévi malackával.
A tükör nálunk is nyerő, habár rég látta magát...
Colett, két gyerek nem egyforma, lehet, hogy Noinál beválik, ami Máténál nem...vagy ezzel a védőnéni nincs tisztában???
Az az igazság, hogy nálunk csak a kiságy volt túl közel, nálunk is fél méter van kb. a kiságy és a mi ágyunk között. Ennek meg kerekítettek a szélei, így megúsztuk az említett folttal.
Jó súlyban vannak a gyerekeid, mi csütörtökön megyünk tanácsadásra.
Kisvirág, na csak kibújik az a fog. Mi ma azon nevettünk öcsém barátnőjénél, hogy Peti belepukizott a majdnem teljesen csöndbe. Mikor kieresztette, majdnem leestünk az ágyról, annyira nevettünk!
Na, mára akkor ennyi.
Jó éjt mindenkinek.
Ági