A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

BogárKép
A mail címem a profilomban jó, de ez az otthoni, szóval este elolvasom !!!! Jó akciózást, mert a pé és a holdad is nagyon jó.

MarcsiKép
Jövõhét hétfõn találka. Javasoljatok helyet, mert VirággalKép nem tudtunk semmit kiokoskodni. És nagyon drukkolok Neked a punkcióhoz!!!!

AndyKép
A 36,9 nagyon jó hõ. Még csak hétvégén volt a pé-d, kell 2-3 nap míg felmegy 37 fölé.

ÉvaKép
Szerintem is lazíts kicsit, lehet, hogy ha nem foglalkozol ennyit vele spontán összejön a baba. Tudom, könnyû ezt mondani.

GittaKép
SajnálomKép

LányokKép
Sajnos az én kedvem is nagyon rosszKép Mégis anov. volt a ciklusom, mert ma reggel megint 36,6 volt a hõm, a tegnapi 36,9-hez képest, a ciklus 19. napján. Azt hiszem tanítani kellene az én példámat, amikor a stressz miatt nincs pé. Jövõhét hétfõn megyek a dokihoz, remélem mond valami okosat, mert nekem még ilyen nem volt.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Marcsi!
Nagyon szorítok neked!Kép

Nelli!
Nekem pénteken repesztették meg a tüszõmet, úgy hogy az szombaton megrepedt és akkor kellett volna felugrania hírtelen.
Az elõbb néztem babás görbéket és volt olyan hogy nem egybõl ment fel a hõ. Szóval még reménykedem!

Andy
Andy

Cateye!
Lehet hogy csak most lesz péd a 19. napon. Nekem is volt ilyen ciklusom, hogy 2-szer is leesett a hõm. Tessék csak akciózni! A ciklusod viszont hosszabb lesz így, de reméljük a baba miatt!

Andy
Andy

Cateye! Az én mostani ciklusom is élõ példa arra, hogy késõn is lehet pé. Nekem a 24. napon volt. Még nincs veszve semmi.

Nelli
nelli2

Bogár, szerintem akciózzatok. Ennél optimálisabb idõpont, hogy pé és Hold együtt, lehet, hogy csak egy év múlva lesz.
Matyivizsgálatra meg máskor is lehet menni.

HNszög után meg már nem jó az idõ, tehát mindig elõtte. Holnap este az utolsó dátum.

krissi
krissi

krissiKép
van mail címed, írnék magánban.

Bogár
bogár

Sziasztok!

Krissi légyszi nézd meg az én holdamat is! Fentebb írtam a dátumot hozzá. Köszi!

Hermi
Hermi

Sziasztok Lányok!

Valaki dobjon már majd nekem egy emailt, hogy hol mikor lesz a minitali? Egyébként nehéz dió nekem is helyet találni. A vista café miért nem jó?

Marcsi (tiszaroff@yahoo.com)
Marcsi

A camelot éttermet ismeri valaki a Bajza utcai földalatti megállónál? Annak van egy 14 fõs külön terme, de nem tudom mennyire drága nektek, én is csak szökõévkor járok oda (legutóbb 2000-ben az eljegyzésemet ott ejtettük meg a párommal, egy finom ebéddel egybekötve.)

Marcsi
Marcsi

Cateye, Nelli, nekem mostanság 20. napon van pém, és rá 14 nappal jön meg...
Hermi

Mindenkinek köszönöm a drukkot, remélem hétfõn a minitalin mindenkivel találkozom. És hasba szuri beadását bárkinek ingyen vállalom. És ne aggódjatok már magamon gyakoroltam.

Marcsi
Marcsi

MarcsiKép
Nekem jó lenne az is, ahol a múltkor voltunk. Legalább odatalálok. Ennék egy fincsi mákosgubát.

Lányok
Miért is nem jó a Vista Café? szerintem legyen az. Már bevált.

pusszancs
Bogár
bogár

krissiKép
Már lehet, hogy nem lesz több idõm írni magánban, mert nemsokára húzok haza. Bõlére akartam volna ereszteni az indokomat, de két szóban is összefoglalhatom.
Szóval. Ez nem konkrétan matyivizsgálat, hanem inszem. Ehhez kell, hogy addig is minél több matyi újratermelõdjön.
Nem tudok mit tenni. Lehet, hogy lecsúsztam a holdszögemrõl, de akkor most légy okos Domonkos. Egy fél nap nem elég az újratermelõdésre. Vagy ez vagy az mükszik. Te mit tennél a helyemben?

Bogár
bogár

Bogár

Nálatok már inszem lesz? A sövényyel nem csinálnak semmit?

Hermi
Hermi

HermiKép
a múlt hónapban volt HSG-m. A doki látta uh-n és a képernyõn én is, de egy kisebb sövény volt. Arcuált méhnek nevezik, ami kb 1-1,5 cm lehet. Azt lehet tudni róla, hogy nem lehet okozója annak, ha vki elvetél és nem lehet akadályozó tényezõ a teherbeesésnél. Arcuált méhnél máshol kell keresni az okot.

Bogár
bogár

Gitta

A táblázatba beírhatnád nekem is, hogy kb. 35 napos rendszeres ciklusaim voltak és ez már a második próbálkozás, volt 1 vetélés. Köszi!

Hermi
Hermi

Bogár

Örülök, hogy nálad, akkor legalább ez rendben van! Szorítok, hogy jól menjen az inszem!

Hermi
Hermi

Lányok,

köszönöm a tanácsokat. Remélem holnap megint magsabb lesz és pár napon belül eléri a 37 fokot. Azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy mindenki akkor járna a legjobban, ha nem foglalkozna a hőmérővel... van elég stressz az életünkben... szeretkezne kétnaponta, nem járnánk jobban? Kép

puszi mindenkinek

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hermi
Köszi a szorítástKép
Nálad egyébként lehet tudni, hogy hány cm-es volt?
bogár

A doki nem mondta meg, hogy hány centi volt, csak azt hogy nagyon nagy...

Hermi
Hermi

Orsi! Nekem most olyan megnyugtatást adott a hõmérõzés. Elhúzódó ciklusom volt, azt hittem, nem lesz pé-m, de lett, és a görbém szépen mutatta. A leesés után meg is jött. Persze a kétnapontai akció kell.

Nelli
nelli2

sziasztok!
Mi a férjemmel csak most kezdtük el az elsõ lombikunkat. Kérdésem a következõ lenne Hozzátok:az elsõ beszélgetés és az ált. orvosi vizsgálatokon túl ki-mikor jutott odáig, hogy megtörténjen a leszívás ill. a beültetés? Ki milyen gyógyszereket kapott és milyen árban voltak ezek?Ki hova jár? stb., stb.
Köszönöm Nektek és sok sikert kívánok mindenkinek!
Hildus
Névtelen

LányokKép

Nekem is jó a Vista Cafe, akkor legyen megint az, legalább HurkiKép is odatalál.

Köszi lányok a vigasztalást, de a dokim az UH alapján már múlthét péntekre mondta a pé-t, és nekem mindig eddig a 12.13. napon volt, ezért nem hiszem, hogy késik. Még ma este tudunk akciózni, de utánna nem, mert sajnos jövõhét hétfõn mi is megyünk andrológiára, így nem szabad akciózni. Meg kb. két hete már kétnaponta akciózunk, és nagyon fáradtak vagyunk.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Bogár, most értem haza, az e-mailem:

krissi11@freemail.hu

Csak annyit kérdeznék, hogy az inszem az fájdalmas? Ha nem, akkor rajta. Tudod, a Hold is csak annak jön be, aki hisz benne.

Máshol meg azt hallottam, hogy az inszemnek kb. 20% az esélye. Ezért a többedik a nyerõ. Neked ez hanyadik lesz? Egyébként ezt nem lehet elhalasztani a jövõ hónapra? Vagy a doki már kiszidolozta az eszközeit? Milyen kár...

Próbálj beszélni a dokival, és akciózni holnap.

Tényleg nehéz. Én nem tudom, hogy mi lenne a helyes.

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön vagy ez, vagy amaz.

Sok puszi:
krissi

PS: Hermi, még nincs Holdad...
krissi

Lányok, most off leszek. Kaptam vírust arra az e-mail címre, amit csak itt használok. Nem fura? Asszem sikerült elkerülni, de ha véletlenül a mélboxomból valakit utolérne, az nem az én hibám.

üdv,
krissi
krissi

Marcsi!

Összesen 40 ezer Ft. a lombikos szuri, vagy még lesz több is? Mert így aránylag kibírható az összeg, bár tudom hogy ez sem olyan kevés.
És milyen szurikat kapsz és mennyit naponta?

Éva
Éva

KrissiKép
Én is kaptam vírust erre a címemreKép Vigyázzatok, és vírusscanneljetek !!!!
KrissiKép
Bogárnak sajnos nem lehet elhalasztani az inszemét. Ez lesz az elsõ, és az elõkészületek már megtörténtek. Egyébként nem fájdalmas tudtommal, és kb. 25% esélye van, de a lombikhoz elõfeltétel, ha nincs elzáródva mindkét petevezetõ. Biztos vagyok benne, hogy ez sikerül Neki, mert egyébként semmi gond velük!!!!

LányokKép
A párom volt egy andrológus ismerõsénél, és azt mondta a doki, hogy az elmúlt században azért született annyi "szerelemgyerek" (így hívják), amikor a földesúr felcsinálta a cselédlányt, mert a hirtelen érzelmi stressz miatt spontán ovulációjuk lett. Ezért nagyobb a statisztikailag indokoltnál az az arány amikor a megerõszakolt nõk terhesek maradnak, mert náluk is az ijedtség miatt megreped a tüszõjük. Érdekes nem ? Mondtam a páromnak, hogy szex közben ijesztgessen nyugodtanKépKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Éva! Nagyon megértelek, mi is több mint 3 éve szeretnénk babát (kevesebb a ciklusszám, mert endo mûtét miatt 1 évig nem volt ciklus) és nem sikerült a lombik, én ennek ellenére hiszem hogy lesz babánk. Remélem te is hamarosan megvigasztalódsz, de most megértem ha nem akarsz egy ideig erre gondolni. Bár nekem meg jót tett, hogy a köv. lehetõségre gondoltam, elõre. Igy hamar eltelt a várakozás mindig.

Marcsi! Nagyon drukkolok nektek, nekem meg kb. nov. 18 lesz a punkció! Nekem 45e volt a szuri ára, meg kb. 10e a tabletták. Most lehet hogy kicsit drágább lesz, mert lehetséges hogy a Merionaálból 2t fogok kapni naponta, nem
1et. De tudod ezt mindig az UH alapján közben változtatják.

Hildus! Én fél évig anovulációs ciklusban voltam, közben már készültünk a lombikra, vagyis elmentünk a beszélgetésre (ez 8e ft volt) meg a kötelezõ vizsgálatra (ez 12e lett volna, de nekem volt friss rákszûrés leletem, igy 6e lett). Amikor megkaptam az utolsó szurit a fél éves kezelést végén, utána a 20. napon kellett mennem, és rá 2 napra ketdték a stimulációt. Rá 10. napra meg volt a punkció, 3 napra meg a visszaültetés. Fentebb látod az árakat. Mi szegeden járunk a Kaáliba. Én Gonalf-t és Merionalt kaptam, napi 1t az elejétõl. Volt egy tûszõrepesztõ szuri, meg beültetés után Choriognin szuri 1x.

Karmen
karmen

Hja, kérem, a spontán ovuláció!!!!!

Gyorsan kiveszek egy horrorfilmet mielõtt ágyba bújunk...

krissi
krissi

Sziasztok Lanyok!

Nahat, en is kaptam a freemail-es cimemre virust! Pont amikor irtam neked Cateye es Te valaszoltal! Roppant erdekes, remelem nem en kuldtem Neked.Kép

Velem meg mindig semmi, ez a doki nagon nepszeru lehet, mert 1-2 het mulvara lehet idoponthoz jutni. A mai nap jo lett volna, de a ferjemnek surgos dolga akadtKép Ugy erzem mar sose fogok a vegere jutni ennekKépKép Raadasul jol megijedtem, mert mi van ha nekem is progi hianyom van? Kép
Na jo, nem nyavalygok itt Nektek.

Puszi

Maci
Maci

Sziasztok !

Nagy lelkesen benéztem és teljesen meglepõdve tapasztaltam, hogy semmi aktivitás. Aztán leesett a tantusz, hogy otthon munkaszüneteltek ma.
Képzeljétek ma kaptam egy csokor rózsát a páromtól. Csak úgy, azt mondta azért, mert nincs évfordulónk. Kép Teljesen meghatódtam. Legalább volt minek örülnöm. Néha teljesen depis leszek, ma is ilyen napom volt. Belegondoltam, hogy nemsokára el kell köszönnöm a kissráctól akire vigyázok és ez elég is volt a könnyekhez. Nagyon szomorú, hogy nem vihetem magammal, annyira a szivemhez nõtt.
Na nem panaszkodom tovább. Pihengessetek, majd holnap megint benézek.

Egcsi
egcsi

Lányok, látom, mindenki kirándul, vagy emlékezik. Ez így is van rendjén, csak Ritának holnap reggel 7.25-kor Holdacskája van, és én nem tudom elérni!!!!
Ha valaki, aki olvassa ezt és el tudja érni Ritát, megtenné, hogy elmondja neki az infot???

Kicsit rosszul érzem magam, mert megígértem mindenkinek, hogy szólok elõre, de csak most jutott a tudomásomra és hát munkaszüneti nap van.

Üdv,
krissi

PS: Más nem Holdas.
krissi

Egcsi! Ez nagyon kedves volt a párodtól!! Tartsa meg a jó szokását.

Krissi! Én sajna nem tudom Ritát hogyan lehetne értesíteni. Talán holnap reggel benéz ide, és du. még nem késõ akciózni.

Karmen
karmen

LanyokKép
Beugrottam es latom, hogy Ritat probaljatok elerni. En most kuldtem Neki sms-t ugyhogy talan nem marad le a dologrol.
Nekem ma delutan kell befekudnom a korhazba es valamikor holnap lesz a mutet. Ma mar csak egy ures levest ehetek plussz ket hashajto a desszert de nem banom... Nagyon szeretnek mar tullenni az egeszenKép
Bocsanatot kerek, hogy nem tudtam elolvasni amit irtatok igy nem tudok reszletesen reagalni a hozzaszolasotokhoz.
EvaKép Nagyon sajnalom... Kitartast kivanok es sok sikert az elkovetkezo honapokhoz.
NelliKépMarcsiKépNikieKép Koszi, hogy kerestetek es tudositotok
nagyon jol esett!

Sokszor puszilok Mindenkit es ne szomizzatokKép

Puszi:Doris
Majd sms-ben uzenek penteken, hogy hogy sikerult a mutetem.
doris

Doris drága!
Gondolunk Rád!!!!!!!!!!!!!!!

És köszi az SMS-t Ritának.

Krissi
krissi

Doris! Szegény, én is gondolok Rád! Beöntés is lesz? Én nagyon utáltam, de van ahol adnak. Remélem pénteken már hazamehetsz.

Puszi: Karmen
karmen

Sziasztok!

Orsi (icsilya) és Krissi, köszönöm! Kép

Cupp,
Beja
Beja

Jó reggelt Lányok!

Nektek nem volt olyan érzésetek tegnap, mintha szombat lenne? Nekem végig, és ma nagyon nehezemre esett bejönni.
A páromnak rossza a szeme. Eddig azt hittük, farkasvaksága van, mert nem lát jól a sötétben. De most már nem olyan biztos. Ma megy egy 3-4 órás vizsgálatra, amin kiderül, mi a baj, és mit lehet csinálni. Mûtét, szemüvegcsere. Legrosszabb, ha nem lehet csinálni semmit. Izgulok, ne legyen komolyabb baj.

Nelli
nelli2

Szisztok !

NelliKép

Remélem tudnak valamit csinálni a párod szemével. Az enyém is rossz, nagyon rövidlátó vagyok. Mindenki rá akar beszélni a lézeres mûtétre, de nem nagyon fûlik hozzá a fogam. Úgy vagyok vele, ha nem muszáj nem megyek kés alá.

Remélem jól telt a tegnapotok és mindjárt hétvége ! Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Lányok!
Ma egy kicsit cipekedtem, remélem nem lesz baj. Ne hogy ez miatt ne legyek babás. A hõm még mindig 36,9 úgy néz ki itt leragadt.

Doris!
Nagyon szorítok neked én is a laparhoz.

Cateye!
Azért nem szeretném ha a párom közben ijesztgetne.Nálunk nem votl most akció mert fáradt volt.Kép
A hõd hogy áll?

Rita!
Volt akció tegnap?

Puszi

Andy
Andy

Egcsi!
Én is így vagyok vele. Még nem vészesen rossz, de mennyivel jobb lenne, ha nem kellene kontaktlencse. Én annyira félek mindenféle mûtéttõl, hogy nem bírom magam rávenni. Mi lenne, ha én lennék a statisztika, és nem sikerülne?

Andy! Jó a hõmérõd?

Gitta! Mi újság Veled?

Elkezdtem inni a teát, de olyan borzalmas. Hogy lehet ezt meginni?

Nelli
nelli2

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Doris!
Remélem, minden jó lesz! Kép

Nelli!
Jobbulást a párodnak! Kép

Lányok!
Lehet, hogy igazatok lesz a vetéleéssel kapcsolatban? Tegnap este teljesen kiakadtam. A tegnapi nap folyamán elhasználtam egy teljes doboz normál tampont, ráadásul mindig átáztam, brrr!!! Kép Pedig egy doboz egy mensire mindig elég szokott lenni! Ki lehet ezt valahogyan mutatni? Az egészben az a pláne, hogy a hõm még mindig 37°! Ja, és iszonyúan görcsöltem egész nap, szinte folyamatosan! Kép Még jó, hogy nem kellett dolgozni jönnöm, "meghaltam" volna itt. Kép Bocsi, hogy ennyire szókimondó voltam, de ezt nem tudtam másképpen leírni. Kép

Akkor a mai tablicsku:
Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Nelli!
Én is vaksi vagyok sajnos.Kép Bármilyen mûtétet elviselek, de a szemet nem mert ott nem tudnak elaltatni. Inkább hordok szemüveget.
A hõmérõ eddig jó volt.

Andy
Andy

AndyKép
Ma reggel 37 volt a hõm. Sajnos ez nálam nem jelent jót, mert ilyenkor a 37,2-t szokta verdesni. Már várom, hogy beinduljon a barnaKép
Az én páromnak sem nagyon fülött már a foga a kedd esti akcióhoz, de hõsiesen helytállt. Szegény most biztos örül, hogy az andrológiai vizsgálat miatt ezen a héten már nem kell akciózni.

DorisKép
Drukk-drukk!!!!

LányokKép
Bogárnak ma szorítsatok, mert ma van az inszeme!!!!!

Azt elfelejtettem mondani, hyogy az andrológus ismerõsünk azt mondta, hogy hátulról a legcélravezetõbb a szeretkezés, ha gyereket akarunk, az állatok is azért csinálják hátulról!!!! A blablát nem részletezem, hogy lazán kell venni, nem szabad szorongani stb. mert hát ezeket ismerjük, de csak mondani könnyû.

Puszi Mindenkinek!
CatEye

Cat
Kép
cateye

GittaKép
Szerintem is ez nagyon vetélés szagú. Vannak benne szövetdarabok ?(bocsi) A hõd meg lehet, hogy gyulladást jelez, mert elég magas.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szép reggelt mindenkinek!

GittaKépSajna lehet,hogy az voltKépAz én esetem is így zajlott,de kimutatni nem lehetett.Pusztán csak abból tudtam,hogy terhesség volt,hogy pozitív volt a teszt.Ráadásul a hõm is csak két nappal az erõs vérzés után esett le.Képzeld,a teszt még az erõsen vérzõs napot követõen is pozitívat mutatott!Másnap elmentem dokihoz és õ az uh-al állapította meg,hogy nincs terhességKépAzért nem akarlak nagyon letörni,és szerintem mindenképp menj el dokihoz!

krisztinke
krisztinke

Sziasztok!

Cateye, Laura!
Valaki boncolgatta ezt a barnásozós témát az elmúlt két hétben, de mivel nem voltam gépközelben nem tudtam reagálni.
Azt írta, hogyha progihiány miatt van a barnásozás, akkor kevesebb a mensi. Ezt alátámasztani látszik, hogy nekem mindig igen kevés.
De a múlt ciklusban Clostilbegyt-et és Duphastont szedtem, tehát nem lehetett volna barnásozás, mert rengeteg progit beszedtem. De volt! 2 nap. Kép
Akkor most mi van?

Puszi, Leone

KépKép
leone

Sziasztok Lányok!

Munkahelyi problémák miatt ugy dontottunk, hogyha holnap is támogatják Tapolcán, akkor novemberben belevágunk az elso inszembe. Kép Párom aranyos, O nagyon bizik benne, hogy már nem lesz rá szukség. Kép
Bogár! Ezt eddig nem is tudtam, hogy nálad is meglesz az elso. Nagy-nagy drukk! Kép
Én is sokat gondolok Dorisra! Remélem gyorsan meggyogyul. Kép És aztán jöhet a baba! Kép

Andi
andi28

Gitta!

Nagyon sajnálom, remélem nem vetélés volt, mert ilyen velem is elõfordult már, de nem az volt!
De volt már 3 korai vetélésem de mind a hármoszor találtam szövetdarabot max. 1 nappal az erõs görcsök után.
Ha dokihoz mégy, ott még mindig csinálhatnak vérbõl terhességi tesztet, mert a vetélés befejezése után is még pár nap múlva áll vissza a normál hormonszint.
De UH-val már biztos nem lehet kimutatni ha volt is terhesség.
Ha nem találsz semmilyen szövetdarabot, szerintem nem az volt!

Leone

KépKép
leone

LányokKépSzerintetek ebben a hónapban volt pé-m?És ha igen akkor mikor?A hõm alapjá a 19.napon,de nyákot a 12-15.napon észleltem csak.Mit mondotok?:
1cn 36.9 14cn 36.65
2cn 36.8 15cn 36.6
3cn 36.8 16cn 36.5
4cn 36.7 17cn 36.7
5cn 36.8 18cn 36.8
6cn 36.8 19cn 36.55
7cn 36.7 20cn 36.7
8cn 36.8 21cn 36.6
9cn 36.7 22cn 36.6
10cn 36.6 23cn 37.2
11cn 36.75 24cn 37.1
12cn 36.5 25cn 36.9