A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi,
remélem, holnapra elillan ez a rosszullét! :D

Gabi,
nagyon szépen alakul a házatok :D
kisün

Indi anya-banya :D Az en felos lanykam meg rohogve fogadott, mikor eloszor meglatott turbannal a fejemen. Meg most is tetszik neki.

Votiv, tetszenek a cikkeid! Gratula, hogy a tiedet valasztottak ki! :)

Deni, ez tenyleg nagyon edes!:)

Ancsi, most vettem netrol 86-os overallokat, epphogy jok Katanak. Asszem be kell ujitanunk egy 92-est is. Azt hittem Lencsinek mar nagyobb kell... Egy kislanynak nem baj, ha pufi babas ruhaja van, Bazso megiscsak ferfiember! :wink:

Grapefruitmag kivonatot hasznal valaki? Tenyleg jo? Gyerkocnek is lehet adagolni?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fibi, mi baj???????

Kisun, kandur persze. az allatja :mrgreen:
ha apan mulna, mar reg tiltott zona lenne cicuska szamara a haz, de en mindig remenykedem, h "megjavul" (bar valami azt sugja, nem fog :twisted:). mondjuk a szomszed macskaja sem semmi: bemaszkal hozzank a muhelybe, ahol minima 2 de sokszor 3 kutya szunyokal bekesen, es odanyom nehany barna kupacot :shock:
meg vagyunk aldva ezekkel a nyavogos negylabuakkal :lol:

Dora, grefrutmag tenyleg jo, es gyerkocnek is lehet adagolni :D

Curse???????????

milyen csendes volt itt ez a mai este :wink:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

szép jóreggelt mindenkinek! :)

Látom már mindig lemaradok az izgalmas eseményekről, azóta talán már Adél baba is előbújt! :) Ha mégsem akkor HAJRÁ CURSE!!!! :D

Votiv,
gratulálok! :) És miért szoktál azon filózni, hogy hogyan fogsz 2 csemetét egyedül nevelni? :shock: lemaradtam valamiről..?

Ancsi,
persze, találkozhatunk pénteken, megoldjuk :) Gyűjtöd még a spar pontokat? ha igen, viszek neked néhányat :)

Recca,
mért is nem ivartalanítjátok az áldott nyávogit? Én mind a 2 kandúromat, mg félévesen kasztráltatam, nem lettek kövér óriások, de bűzgyárak sem. És nem is gyártottak senkiek, létszámon feüli, nem kívánt macskakölkeket sem :) És mire jó a grapefruitmag-kivonat?

Gabi,
ház rulezzzz, mikor költöztök? nemsokára nálunk is öntik a belbetont :)

Denizsa,
fintorgóBálint nagyon édes :) olyan picike volt még.. :)

Indike,
ne aggódj, a hajmosó anya látványa is megviselte eleinte a lyányom, de most már nem tudnám átveni ilyen trükkökkel :D Szegény Dominó! :) remélem hamar megvígasztalódott.

Enyém doki nem mondott árat, mindenki annyit ad neki, amennyit megenged a zsebe. Hallotam már 20ezerről is, meg 80 ezerről is...

Szép napot mindenkinek!

csók

Macsek
macskanyu

CURSE!
SZÜJJÉMÁ! vagy már megvolt? :D

Recca,
macskáról csak annyit, hogy amíg reggel kikísértem apját, lányát a kocsihoz és visszaértem (hagytam szellőzni a házat, nyitva ajtó), a tarka macska már a szgép előtt ült. :lol: Tuti valami megfigyelő boszorkány, mert a tegnapi szobaszellőztetés közben meg a kanapéra ugrott fel aludni egyet :D Marci meg nyugodtan hagyja, hogy lepofozzák a fejét. Papucs... :mrgreen:

Macs,
ne ijedezz, Votivval semmi extra, csupán nem sok segítséget kap Istihez, és ketteskével is valszín neki lesz inkább dolga... jól írom, Votiviám? Egyébként nálunk apa az átlaghoz képest sokat segít (bevásárlás, néha főzés, rendrakás, stb), de még így is rám jut annyi, hogy néha belegebedek hogy minden flottul menjen. Szerencsére megy (pl amíg E bölcsiben van, behozom a dolgokat, meg néha tanulok is...) de azért nem vállalnék be ketteskét, egyszerűen nem megy ennél több. A suli is kivesz belőlem annyit, hogy ne is álmodjak pocakoskodásról, és pocakkal babakocsizni békávén... na ne, nem akarok ennyire kiszúrni senkivel.

Eszternél bejött sajnos a mondás: aki eleinte nem sír a bölcsiben, annak később lesznek gondjai... :( Szívesen megy és elvan bent, de sokszor csak lefekszik a cumijával és engem hívogat és nem akar játszani, főleg, ha elfáradt- pedig este fél 7kor teszem le, és reggel fél7ig egy pisszenés nélkül alszik. Olyan jófej, tegnap is fogja a pelusát, és indul fel a lépcsőn. Kérdezem: Hová mész? Ő: Aludni! :lol: :lol: :lol:
Persze összecsókoltam és aludás prolongálva lett...
Amikor meg beteszem az ágyába, kis tiltakozás után befelé fordul és onnantól reggelig no problem. És magától ébred reggel, nem én keltem, úgyhogy végképp nem értem ezt a fáradságot, pláne, hogy bent is (ebéd után) 2-2.5 órát alszik.
neet
neet

Neet, a nem sok az túlzás :lol: sőt, még őt is nekem kell kiszolgálni, ez meg aztán már tényleg sok. mostanában totál elhagyta magát, folyton csak punnyad, és még csak most fogja kezdeni a "téli álmát" :roll: egy ismerős szerint most jön ki a köztünk lévő 25 év korkülönbség :wink:
de ami jobban számít, mint a segítség, hogy fáj, hogy Istivel nem foglalkozik, meg a pocakommal se, rólam meg már nem is szólva. lélekben is nagyon egyedül vagyok. de azért még nincs nagy gáz, a gyerekeim szeretete kárpótól (szinte) mindenért :D aztán lehet, hogy lesz ez még így se, és nem csak egy hajszál fog elválasztani az egyedülálló anyaságtól :roll:
azt hiszem nem tudja nekem megbocsátani, hogy nem vetettem el a gyerekeket. én meg sok mást nem tudok neki megbocsátani, és ezért folyamatos köztünk a feszültség :?

Curse, mi a helyzet? megesz az izgalom!!!!

votiv 8)
votiv

Elkiabáltam, vagy mittomén mi!
lényeg, hogy Lencsi kevés alvás után elkezdett szevedni, majd keservesen sírni, de mély hangon. megnyugtattam 1 korty vízzel, de újra és újra kezdődött. apát átköltöztettem a kanapéra, oda vettem magamhoz, és hosszas kínlódás után rájöttem, hogy nagyon fájhat a torka, mert nyeldekelt és mutogatott oda (szájára). úgyhogy egy kis fájd. csill. megtette hatását, legalábbis pár órára. reggel megint sírva ébredt, szóval nem bánom, hogy adom neki az antibigyót. és rekedt is a hangja. lehet, hogy ez a levezetése a betegségnek.

Macs!
köszi! gyűjtöm ám, de félek, hogy nem lesz meg a 40, hogy meglegyen a tejforraló lábaskám. :)
majd úgy taláxunk, hogy gyerekek tisztes távolban legyenek, jó? a szél me vigye a bacikat a fenébe!
úgy tervezem, hogy miután L. felkel bemegyek a Kosztolányira, mert utána megyek a Földhivatalba (sajnos) tulajdoni lapot kiváltani. már előre félek, hogy hány órát kell sorban állnom. :( szóval te mondod meg, hogy hol és mikor, mert ........ááá, most látom, hogy 8-tól 11-ig van Földhivatal holnap! akkor előbb megyek oda, és utána találkozzunk, jó?

Vera!
én is külön melónak érzem, persze!
ancsipancsi

Deni, Kisün,
köszi, jobban vagyok.

Recca, Barbi,
nem tudom, mi lehetett :? volt egy kisebb hasmenésem, és aztán teljesen elgyengültem, csak feküdni birtam :( meg zugott a fejem, szédültem. szegény férjem megijedt kicsit, mert nem szoktam én hazahivni a munkábol :roll:
fibi

Neet!
biztos rengeteg inger éri, amitől lefárad. nekem fáradhatatlannak tűnnek ezek a gyerekek, egész nap futnak, és van erejük. nekem már lógna a belem! viszont Esztert lehet, hogy agyilag fárasztja le a dolog, a sok minden látnivaló, újdonság, foglalkozás, egyszerre több gyerekkel játszás, stb.
ancsipancsi

Curse, szülsz már? :lol:

Látom meg vagytok áldva ezekkel a szörös-nyávogókkal.

Nálunk apa hazagyütt Japánból, ha eddig nem voltunk Hello Kitty-fanok, akkor soha! :lol: Matricától kezdve az étkészletig kapott a csaj rendesen Hello Kittyből.

Indi, banyafej. :lol:
zanza

Fibi jobban vagy már? :wink:
zanza

Votiv, Macs,
hát tegnap én is betojtam kissé, hogy mi lesz velem 2 gyerekkel... meg még addig is a pocakosodás alatt.... pedig segit a párom, dehát hétköznap jonak számit, ha 7-re hazaér...
fibi

Zanza,
köszi, kicsit igen :)
délután jöttök?, van lóvém :wink:
fibi

Fibi, péntek du? Mert akkor igen! :wink:
zanza

Zanza,
nem jo sajna, péntek du. dokihoz megyek (elöször) :)
csak a ma lett volna jo a héten.... :(
fibi

illetve még a szombat is esélyes lehet, mert apjuknak vidékre kell mennie.
fibi

Sziasztok,

Csak bekukkantottam, mi újság és látom Curse nem reagál. :)

Curse,
nagyon sok erőt, kitartást a szüléshez és sok-sok-sok boldogságot kívánok a kis - remélem már - ex pocaklakóhoz :P :P :P

és minden betegeskedőnek, gyengélkedőnek jobbulást kívánok

Majd még jövök,

Vica
vica94

Zuz: én is Mariska vónék és Kamilla is 2. nevében az. Ha rosszul viselkedik akkor hívon Mariskának :lol:
De a Panna Mária nem passzol, főleg, hogy te nem is akarod!

Píz: hát én is jóval kevesebbet adtam mint amiket itt emlegettek és nekem még az is sok volt..de én nem voltam problémás eset és hát túl sok időt se töltöttem a szülőszobán 8)
Aki meg olyan dokihoz jár ahol ki van írva, hogy szülés 180 annak meg úgy kell! Járjon oda!

Barbi: gratula az almákhoz! Kamilla tegnap evett először túrót, de magába nem ízlett neki, de almával már megette! ;)

PGabi: házikó szuper, hogy igy alakul !

Voitv: az a legrosszabb érzés, amikor van melletted valaki és még is magányosnak érzed magad :( Remélem változik a helyzet az Embereddel...+++++++++++ mert ez igy nem sok jót ígér :?

Ancsi: nekem is van három Kaiser pontom! félreraktam neked!
És megvan az új jogsim :)

Vera: neked is öcsifrizkód van??
Én pénteken megyek fodrászdába mert már nagyon őszűlőbe vagyok és gázos...és kérdem a fodrászt, hogy szerinte nekem hogy passzolna a hullámos avagy kevésbé göndör haj? Erre elhúzta az elképzelésem, hgoy ő azt meg nem csinálja nekem, mert ronda lenne ?! Pedig annyira akartam vón újítani valamit magamon :?

Johi: mi az első körzetinket pontosan ezért cseréltük le: pénzsóvár volt egy ici-picit! Az első vizit az ugye kötelező nekik! Azaz nem én hívom, hanem neki kell jönnie! És hát többet foglalkozott a lakásunkkal, meg a berendezéssel mint a gyerekkel, majd egy csomót vakaródzott a bejáratnál mikor ment el, csigalassan öltözködött és mosolygott Anyukámra aki meg persze adta a bambát 8) Szal akkor eldöntöttem, hogy na ez ide nem jön többet! És körbekérdeztem ismerősök között és mindenki :!: adott a körzetijének ezért 2e Ft-ot?! Én meg ezen voltam felháborodva! Majd ha beteg lesz a gyerekem és azért hívom ki, akkor esetleg..de a "semmiért" minek fizessek????

Na el teregetni!

Curse++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rylie
rylie

Szia Vica,
és Ti hogy vagytok? :)

Rylie,
gratula az uj jogsidhoz!
nálunk meg amikor kijött a gyerekorvos, adtam neki egy doboz jofajta bonbont, és nagyon örült neki :) mondjuk nekem a szomszéd csaj megsugta, hogy pénzt sosem fogadna el, ö probálkozott.
fibi

Sziasztok,
Úgy néz ki, hogy stagnálunk, beálltunk az óránkéntire. Nagggyon megfontolt Adél baba :lol: Persze a pocakban dolgozik ezerrel, de a külvilágra úgy néz ki, hogy még mindig nem kíváncsi, pedig próbálom győzködni :lol:
Tegnap már azért nem jelentkeztem, mert a kevés alvástól totálisan ki voltam, aludtam ezerrel és hogy csak óránként jöttek a fájások, elég jól sikerült is.

Köszi tényleg mindenkinek a drukkokat és hogy velem izgultok, higgyétek el, én is szívesen a kezembe tartanám már a csajszit. Apa is már lassan megőrül :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

CURSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
drukkolas ezerrel!!! :D :D :D

nekünk jól eldugult a wc reggel arra ébredtem h buggy és már úszott is a fürdő....
gondnok szerint én tömöm grízgombóccal úgyh oldjam meg ahogy tudom - no hát megoldás még nem sikerült vmi gagyi műanyag kefét sikerült csak venni ami vhogy pont túl széles ellenben rövid a nyele :twisted: gondnok meg elmehet a fenebe eddig se volt nagy a szerelem de most aztan...
egyebkent annyit ondott h o is mar sokat turkált itt a klotyókban mert a maltert is oda nyomták a kőművesek ha megmaradt :(

Ancsi,

Lencsi nagyon gyógyuljon!!!!!! :cry: szegény kis prücsök
Földhivatalhoz sok türelmet...

Den,
evő kisBálint nagyon édes! :D

Neet,
hajrá azzal a bölcsivel, biztos tényleg csak kimeríti a játék
mennyit jársz be suliba? és csajod harap még? :wink: :lol:

Votiv,
:evil: :twisted: :evil: :twisted: nem akarok beledumálni bocsánat de tulképp mennyit vállal(t) ő be/fel/akármi ebben a történetben?

Fibi,
jobbulást! nekünk így ma kiesik a gödöllői program egyelőre itthon ülök és visítottam apjának h helyzet van és oldja meg... :)
de működik mobil! :D

Rylie-Mariska :)

nekem is van második nevem de el sem árulom :D lég az hozzá h az is elég klasszikus és bibliai és minden egyéb... :lol: Ábel még Gergő is nálunk :)

Zuz,
esetleg Mária Panni? :wink: :lol: :lol: :lol: hajrá az anyóssal; anyukád akkor Anna?de mégse Panni :) akkor meg mit mondja anyós...

Vica,
szia! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Curse,
tényleg pihenj amennyit csak birsz!!!! filmnézés, olvasás, ilyesmi. késöbb hálás leszel érte :) mármint nem a tanácsért, hanem hogy pihentél szülés elött :lol:

Szrekuc,
ooo :( pedig mi mindenképp megyünk du Gödöllöre.
ha addig megjavul a WC-tek, jelentkezz, ott leszünk :D
fibi

Recca
nekem gyanúsak a macsok - általában elássák a terméket és nem hagyják szem előtt nem? hmm, igen különlegesek akkor az állataitok :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Ancsi, Macs,
én meg pont ma gondoltam arra, h gyűjtsük KÖZÖSEN a spar pontokat, mert mindegy, h mennyi tejforralót veszel, nem? Nincs limit, ugye???
Nekem van 26 pontom, sajnos már beragasztva, de mi mindig igy csináltuk bnémmal a dm-es pontokkal is...elmentünk, és egyszerre vásároltunk.
szóval érthető? ne külön külön gyűjtsük a pontokat, hanem közösen...
Na????????????????????

:lol: :lol: :lol: :lol:

betegeknek jobbulást, szülő félben lévőknek rövid, szép szülést!!!!

ma vettem egy szilikon muffin formát a tescoban, 2500 ftért...boldog karácsonyt!!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

[quote="zsancikant"]A írta:zsancikantncsi, Macs,
ugye???

nem, nem! ez nem olyan, mint a DM-es vásárlás. ha összejött a 40 pontod, akkor 1000 Ft hozzáadásával vehetsz 1, azaz egy darab tejforraló edényt. ha összejött még utána 60 pontod, akkor a többi cuccból vehetsz egyet. (1800 vagy stb. áron)

Zanza ebben a nagymester, mert ő már vett pár edényt. úgyhogy együtt gyűjtés ez esetben no way . :(
ancsipancsi

Zsána,

már épp kezdett kerekedni a szemem a szilikonon, amikor odajutotam, hogy muffin :lol: :mrgreen:

Nekem már megvan a 60 spar pontom, tehát a többi nem kerül béragasztásra, ezért ajánlottam fel, az arra rászorulóknak :mrgreen: Jössz velem vásárolni?! :mrgreen: És máris karácsony? Elébb jön a Mikulás!

Curse,
neked mennek a drukkok, meg a ++++++++++++ ezerrel. :)

Fibi,
nem tudom, mikor tudok mélni (nem fwd-re gondolok :mrgreen: ),de addig is : jól vagyok már, köszönöm :) tegnap este ittam egy gyűszűnyi, "etna tüze" névre hallgató ajándékot(após hozta máltáról), 70%-os....... na ez jól végigmarta a torkomat, meg a mandulám helyét, viszont meglepő módon, azóta semmi bajom... :shock: :mrgreen:
macskanyu

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés:

Szült itt valaki Kocsis Évánál? Van róla valami infó?
Rendel sztk-ban? Vagy csak magánrendelője van? Az hol?

KépKép
KépKép
lindicita

Macs,
etna tüze :lol: :lol: :lol:

Zsan, Macs,
akkor Bécsben fogunk vásárolni karácsonyra? :D vagy hogy lesz? :)
fibi

Fibi,

alakul a bécsi projekt :mrgreen:
macskanyu

Sziasztok!
Csak gyors bekukk, nem is tudtam rendesen visszaolvasni.

Curse!
++++++++++++

Lindi!
Én Kocsis Évánál szültem, csütörtökönként rendel a Bártfaiban. Milyen infó kellene róla? Ha lehet, inkább priviben, mert ide nincs mindig idöm feljönni.

Ancsi!
Én tegnap voltam a földhivatalban, és egyaltalán nem kellett várakozni, ugyanis egy biztonságiőr (nő) rögtön segített, és odavitt az egyik ablakhoz soron kívül. Remélem neked is szerencséd lesz!

Na megyek ledőlök....

Kép
Kép
manoka11

Macs,
igen, mikor? avassatok be légyszi, mert egyeztetnem kell a zurammal is :)
fibi

Macs: Etna tüze, én azt az Etna tetején ittam :) de jó is volt az aaaaaaa
Rylie akar menni Szicília !
rylie

Ancsi,
csak 1 db?????????????? :cry: :cry: :cry:
ez mocsokság...
akkor a következő pontjaidra én is vevő vagyok Macs,
vagy ha megbeszéljük, h te mit akarsz NEM venni a pontokon, és esetleg pont AZT venném, akkor jók lehetünk... :lol:

Fibi,
vmikor dec elejére gyúrj, isiseknek addig vizsga van.

Zanza,
te sem maradsz ki a buliból, ugye tudod?????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Először is,Cruse:+++++++++++++++++++

Votiv:
érzésem szerint oda is elfér egy kis+++++++++++++++++++++
Köszönöm kérdésed jól vagyunk :D
Dorka szókincse hihetetlen,csak éppen még mindig 1 szavas mondatai vannak :lol:
De az arcmimikája segítségével megértjük igy is :mrgreen:
Szinte mindent mond már/káromkodni is tud :shock: /,tegnap ráléptek a postán és csak annyit mondott:basszus :shock: :lol:
Próbáljuk nem meghallani,remélem hamar túl lesz ezen is :wink:

Rakok pár képet a színekről,tegnap próbáltuk,hogy jók lesznek-e?
D.szoba:
Kép
O szoba/éppen elborulós időszakát éli :? /.
Kép
háló:
Kép
konyha,nappali:
Kép

A költözés....hát a karácsony tuti :?

petergabi

Gabi,

azért alakultok.. :) legfeljebb egyszerre tartjátok velünk a házavatót :mrgreen: esetleg a födémtartó oszlopokat lehetne még feldíszíteni, karácsonyfa helyett....
de vicc nélkül, remélem, mielőbb sikerül befejeznetek. A belső nyílászáróitokat honnét vettétek és mennyiért? Priviben is küldheted, érdekelne nagyon... :C köszi :)

Fibi,
írok mélt erről is, de csak majd este :)
macskanyu

Sziasztok!
Mindenre nem tudok reagálni, mert kia karom használni az időt, és lefeküdni egy kicsit.

Indi, Ancsi és más bakteriológus kolléga!!!!

Én nem értek ezekhez a dolgokhoz, de tegnap olvastam a pneomococcus bacikról, hogy azok pl a nyálkahártyán keresztül jutnak be a szervezetbe (pl jól lehapciznak). Ez jó esetben nem kerül be a véráramba, és csak egy fincsi középfülgyulladást okoz, rosszesetben bekerül, na akkor jöhet az agyhártyagyulladás, és tsai. Szóval ezek akkor nem a gyomron keresztül támadnak.......

Lencsinek gyógypuszik!

Kocsis Éva: tök érdekes, mert róla csupa ellentmondó dolgot hallottam. Manóka, Beet nagyon szeretik, sőt az egyik szobatársam is nála szült és elégedett volt vele, ugyanakkor már hallottam egész mást is, pl Indi esete elég szomorú, meg a játszótéren egy lány is nagyon panaszkodott rá.....

Fibi!
Örülök, hogy jobban vagy!

Visszatérve Pannamarihoz: remélem, senkit nem bántottam meg :oops:
Igazából az a durva, hogy én el sem tudnám képzelni, hogy valakinek azt mondjam, hogy ugyanmár, nevezd már el rólam a gyeröködet! :roll:

Rekuc!
Klotyó!!!! :shock:

És a legfontosabb:
CURSE!!!!!!! SZORÍTOK EZERREL!!!!!!!!!!!!!!!!!!JELENTKEZZ BE IDŐNKÉNT!!!!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Zsan,
oksa, dec. eleje nekünk is jo már (elvileg) :) . november havazós.

Gabi,
házatok :D

Macs,
jooo :D
fibi

Ááá, fel kellene hivnom exfönököm, hogy megmondjam neki, nem vállalok intenziv szombati tanitást, meg a baba-angolra sem fogunk járni..... nem birom rávenni magam :? :(
fibi

csajom lesz, láttam. nem kérdeztem, nem is figyeltem, nem is mondták, de biztos voltam benne :)
a két keze a feje mögött volt, keresztbe téve :lol:

votiv 8)
votiv

Votiv! :D

GRATULA!!!
bkrityo

votiv: gratula a csajhoz, de lényeg, hogy minden rendben volt.

J

Kép
Kép
johanna1975

Votiv,
halleluja :D dejoooo :D
fibi

Curse: Adélbaba most már tényleg kibújhatna. A drukkok folyamatosak ám.

Neet: Eszternek milyen édes dumája van. Nagoyn jó fej csajod van.

Deni: pótoltam az elmaradást, bocsi... Bálint régi képe, nagoyn édes, még emléxem erre a szerkójára.

Votiv: én azt hittem apa anno teljesen megbékélt ketteskével és örül neki, úgy látszik szelektíven olvasok tényleg. ejnye bejnye magamnak. Amiket írtál azok nem jó hírek, de remélem rendeződnek. Nálunk is vannak ám ilyen időszakok sajna.

Krisztám: ez a villogó izé... nagyon csábi a szemem meg kiugrik tőle, de a vonalzó az nagyon édes.

Fibi: remélem már jobban vagy.

Ancsi: Lencsinek továbbra is bulást.

Gabi: ház továbbra is nagyon jó, sőőőőőőőt egyre jobb.

Rájli: én nem adtam neki tegnap, de szegény már úgy jön, hogy tudja, hogy Nem nyert borítékkal távozik. Igy járt.... persze azért megbeszéltem emberemmel, hgoy legközelebb adunk. Olyanok leszünk, hogy néha adunk néha nem, tehát játszunk vele egy kicsit.

Nálunk Fannit mintha kicserélték volna, kutya baja, a legdúrvább kajákat akarja enni, de nem adom neki. Szóval jól van már, köszönjük a jókivánságokat.

J

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
köszi, jobban.
örülök, hogy Fanni is jól van :)
fibi

A szerda este 8at látom utolsónak...
viszont valamikor du olvastam, így tudom, h Votiv lányt vár (?), és hogy többen hozzászóltatok a bölcsis témához (köszi) :)
A lényeg: Curse még egyben, de sok drukk megy innen is!

Ma Eszter megint sírva lett otthagyva, de hamar megvígasztalódott, és pszichológusok figyelem: Éva néni elvette (azaz nem adta oda) ma a pelust, cumit, ezért volt nagy sírás, aztán megnyugodott és elkezdett játszani a többiekkel, ahelyett, h pipciékkel félrevonult volna szomorkodni!! És ugyanúgy játszott és nevetett és evett 2 pofira, mint az első napokban. Lehet, hogy... mi lehet? Lehet, h a cumi és pelus hatására volt olyan rosszkedvű mostanában? Mert az mindig rám emlékezetette? És lehet, h innentől minden OK lesz? Holnap nem viszem, pihenünk, úgyhogy ez csak hosszútávon derül majd ki.
neet
neet

sziasztok

klotyo-helyzet semmit se javult :(
annyi a változás h este megnézte apja és a kérésemre felhívta gondnokot ugyanis én hiába mondtam h nem velünk a baj hanem a házban a dugulás és ezért jön a felső szomszéd vize ide le
köcs9g hímsoviniszta gondnok így már persze h egy pasas telefonált rá és elmondta h mi van így persze mea culpa és kijön meg szól a közös képviselőnek stb menjen a fenébe :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:
duguláselhárítás 28000+áfa és mindezt úgy h klotyót kiveszik aztán nemtom h kell-e új és h ki és hogyan rakja azt vissza :evil:

Kép

Kép

szrekuc

és gratula Votiv a csajhoz! :D

meg mindenféle jót mindenkinek én megyek duzzogni a wc miatt ... :roll: :wink:

Kép

Kép

szrekuc

Votiv,
egyébként nem hsizem el, h félidős vagy, hisz tegnap derült ki, h 2 csík. :D
És ha nosztalgiázni vágysz, olvass a 80. oldaltól. :P
neet
neet

csajok,
Nektek megérkezett már a gyes-etek? mert nekem még mindig nem, és 8-ánál késöbb még eddig sosem jött...
fibi

Gabi!
Tök jó a házatok!!! :D Klassz karácsonyotok lesz! És Dorka szókincse :lol:
Gyere gyakrabban, hiányzol!

Dr. Votivia, szonográfus!
:lol: :lol: :lol:
Gratulálok a csajszihoz!
Cikked nagyon tetszett!!!

Szrekuc!
És a szomszédba jársz klotyóra? :shock: :twisted: Vagy párologtatsz? :D

Deni!
El is felejtettem írni, hogy Bálint első hozzátápis fotója milyen édes!!!!! Nálunk sokáig fintorgás volt, na, ma is a sárgaborsófőzelékre, amit egyébként régebben szeretett. :roll: A fasírt azért lecsúszott
:wink:

Én ma voltam az első nst-n. Tudja valaki, hogy ez mire jó? Mert arra emlékszem, hogy a magzati szívhangot nézik, meg hogy a dednek mozognia kell, de nézik a méhtevékenységet is? Már nem emklékszem. Mindegy, gyorsak voltunk! Belesüppedtem a fotelbe, végre pihenhettem :lol: , kiscsaj be is indult! :wink:
Azt tudja valaki, hogy a felső görbe a méhtevékenység?

Kép
Kép
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?