Azért nem jelentkeztem mióta megjöttünk (szerda) mert elég sz.r kedvem volt az elmúlt napokban, sokat sírtam
Kislányommal sem tudtam érdemben foglalkozni, szerencse, hogy szinte egész nap eljátszik aranyosan. igaz irgalmatlan kupit csinál a nappaliba kihordott játékaival, dehát a közelemben szeret játszani
azért lelkiismeretfurdim van, hogy nem vagyok túl vidám anyuka most...
A kiruccanás alatt is csak szomorkodtam, rossz volt kisbabás, ill. pocakos mamákat látni
dehát végülis két hete még babakocsikat tologattam a Brendonban, abban a tudatban, hogy Kismanó szépen fejlődik odabent...másnap meg...na, nem negatívkodok tovább.
viszont: tegnap nagy elhatározást tettünk a párommal: eldöntöttük, hogy mégsem várunk négy ciklust csak kettőt, és a harmadikban , azaz januárban mi is megpróbálunk összehozni egy babát...
annyira vágyunk rá, hogy nincs értelme várni tovább az olyan sok idő...addigra megkapjuk a Gynevac injekciókat és némi kivizsgálás is belefér az időbe, bár gőzöm sincs, milyen irányban kéne vizsgálódni
Czeizelhez visszamegyek, és a nőgyógyászomhoz is, de azon kívűl
kínomban arra is gondoltam, hogy felhívom a Kaáli Intézetet (Győr ), itt van 2km-re tőlünk, hátha tudnak segíteni a vetélések okainak kiderítésében...egy próbát megér, nincs veszteni valónk.
Edina!
Nagyon örülök, hogy jól vagy és a jövő héten már 12. Uh!!!
utána már hamarosan érzed is a kis mocorgást
Tündér!
Nem lep meg, amit a netes orvos a Gynevacról mondott...
én azért nagyon bízom benne, jelenleg ez az egyetlen reményem arra, hogy legközelebb már ne legyen baj...
annyi hozzám hasonló szerencsétlennek segített , hátha nekem is...
Kabóca!
Ti mikor kezdhettek próbálkozni?
Tontica!
Dühítő, amit a leleteddel kapcs. mondtak
a tavalyi szövettani eredményemet én sem tudom a mai napig, nem volt erőm érdeklődni utána
meg azt mondták, hogy ne várjak tőle túl sok eredményt
de most, ha visszamegyek kontrollra, rá fogok kérdezni...
Sütőtök!
Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!!!!
Olyan jó, hogy már itt tartotok
Jó hétvégét Mindenkinek!