A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Curse :) Mennek a drukkok továbbra is ezerrel!!!!! Jól tetted, hogy pihentél!

Vera :) Gratula az új frizkóhoz! Édes lehetett Marci, ahogy "közreműködött" :D :D

Dora :) A grapefruitmag gyerkőcnek is mehet, én belekevertem Bálint italába, nem "töményen" kapta. :wink:

Ancsi :) Lencsinek bulást!! Pedig már úgy reméltem, hogy meggyógyult!

Rylie :) Fodrászodat nem értem, sztem hullámos hajjal is szép lennél! :wink: Új jogsidhoz gratula!

Szrekuc :) Eldugult wc :( :( :( :( Rád fér egy kis ++++++++++++

Macs :) Etna tüze :lol: :lol: de legalább használt! :wink:

Votiv :) Azt hittem, apa örül a pocaklakónak és teljes az összhang. Sok +++++++ Neked, nem lehet könnyű dolgod :( Gratula a csajodhoz! :D

Fibi :) De jó, hogy jobban! :D :D (Gyes: nem tudtad, hogy megszorítás van? :lol: )
denizsa

Fibi! Hát nem csodálkozom hogy Zs megijedt. :shock: Valami rosszat ettél? B hogy viselte? :?
A netes angolt sem fogod vállalni? Mit fogsz neki mondani miért nem?

Rylie! Kamillának nagyon jó ízlése van: szerintem sem jó a túró csak úgy magában. :wink:
Voltatok már a klubban? Nem emlékszem a nevére. :oops:

Den! Ti jól?

Ancsi! Lencsi?

Kisün! Bizti lemaradtam: megvolt már a hármasban játszózás?

Dorka! Nekem tetszenek a szobaszínek. :P

Johi! Nagyon csini a csíkod. :D Éljen az egészség!

Szrekuc! Retyó :(

Votív! Csajszi :lol:

Valaki adna Pampers kódokat?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zuz! nst: hihetetlen de már alig emlékszem. pedig szinte tegnap volt...
örülök, hogy jól vagytok!

Curse ???????? :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

Zuz :) Nst: lényeg, hogy mozgott a csajod! :D Úgy rémlik a méhreakciókat is mérik, vagy nem is tudom, de rég volt már... vagy csak az én agyam ilyen lyukas :oops: Fasírt :lol: Na legutóbb Bálint is csak így volt hajlandó a borsófőzeléket megenni...

Úgy szégyelltem tudatlanságomat, hogy ezt találtam Neked:
"A 36.terhességi héttől végezzük hetente, majd a 38.hét után hetente 2-szer. A méhlepény elégtelenségének kimutatására szolgáló vizsgálat. Lényege, hogy a magzat mozgását követően figyeljük a szívfrekvenciaváltozását. Élettani körülmények között a nagyobb mozdulatokat szívfrekvencianövekedés követi. Amennyiben ez a változás nem jelentkezik (ún.beszűkült oszcilláció) vagy lassulás következik be, szorosabb megfigyelés szükséges."
Meg ezt is:
"Ezen a leleten két görbét talál. Az egyik a baba szíműködését mutatja, ez valóban akkor jó, ha minél "cikk-cakkosabb". A cikk-cakknak azonban az égadta világon semmi köze nincs a szülés idejének előrejelzéséhez. A másik (az alsó) görbe a méh eetleges összehúzódásait mutatja. Ha ezen a görbén jól látható kiemelkedések vannak (mint egy teve púpja), akkor az fájásokat jelez. Ha ebből sokat lát a leleten, akkor valóban lehet, hogy közel a szülés."
denizsa

Zsanci, most már tudom, és húzodik is a szám széle a fülem felé. :lol:

Zuz, te már itt tartasz? Nofene! :wink:

Macs, engem egyszer mézes pálesz tett helyre, miután szorosabb ismeretségbe keveredtem Szalmon Ellácskával!

Votiv, szuper! Rózsaszínben gondolkodsz már? :wink:

Szrekuc, ez naddon nem jó hír! :(
zanza

Fibi, ez nem jó hír! Tessék kitalálni vmi jó napot! :wink: Mert szombaton mi nem érünk rá! :roll:
zanza

Barbi :) Köszi, mi jól :) És Ti? Anginak hogy tetszik a hozzátápi? Almáztok még, vagy mást is próbáltatok?
denizsa

Deni!
Köszi! :D Ezek szerint a gyerök jól van, szülni még nem fogunk 8)

CURSE!!!
HELYZETJELENTÉST!

Kép
Kép
zuzmo1

Macs, kezdetben nalunk is ez volt a terv (marmint cicoka miskarolasa), aztan... nem igy tortent... jelenlegi helyzetben meg keves az esely ra :? . de sztem nem kandursaga miatt szur ki velem idorol idore (mivel ezt csak nehany hete csinalja, es amugy meg nem mai csirke mar), hanem mert nem birja a gyurodest (ez persze lehet him volta miatt :wink:). az meg h golyok nelkul kevesbe lenne budos a leve, lassuk be, eleg sovany vigasz
grefrutmag? mindenre :mrgreen:

Neet, furfangosak am ezek a macskak! a mar emlegetett szomszed macska imadja szivatni a kutyakat - valszeg ezert jar at hozzank is... egyelore :twisted:

Votiv, multkoriban azt irtad, rendben vagytok csaladilag. de akkor megse? ajaj, az szar ugy :( a gyerekeknek meg plane :cry:

Fibi, a lenyeg h mara jobban vagy. akkor ez vmi kobor rosszullét volt :?

Rekuc, wc :shock: :shock: gondnok :evil: :evil:

Votiv, nehany honap mulva kiderul, milyenek a megerzeseid! mindenesetre jo eselyed van, h eltalaltad :wink: :lol:

huu Zuzi, mar mindjart 37 hetes vagy! az azert megnyugtato (bizonyos ertelemben :lol:)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zuz :) bakteriológus kolléga én aztán nagyon nem vagyok, biológialag totál képzetlen lévén :shock:

Szrekuc :) hát... nekem se a mai volt a napom... de mi csak szétáztunk és nem kaptunk semmit, amit szerettünk volna, viszont a te történeted :(

Votiv :) nagyon örülök és gratulálok!!! Bocs, hogy nem válaszoltam, nehéz volt a délutánunk, fél 8-ra értünk haza. Viszont találkoztam Krisztával és Ákossal - olyan szépséges szőke fürtjei vannak és olyan de olyan meleg szívű kisfiú :) Mikor belerúgtam az asztallábba a fájós lábujjammal, helyettem ő sírt keservesen :)

indianyo

HA így késő éjjel, vagy holnap reggel akarnátok egy nagyot nézni, ajánlom Paudits Béla Mokka-beli fellépését. http://tv2.hu/mokka/cikk/134455/

Jól példázza ez, hogy egy ismert ember érzéseibe is bele lehet gázolni - és hát ő is emberből van...
Ma este, 17.40-kor én is hasonlóképp éreztem, mint P.B, bár én nem használtam iylen kifejezéseket, de gondoltam :evil: A Király utcai, Jászai felé tartó villamos megállójában álltam egy nagy csapat kamasszal a zuhogó esőben, amikor beért egy Combino. az ajtón egy szöget se lehetett beljebb rakni - fiúk meg is jegyezték, hogy "na, erre se bírunk felszállni" (ki tudja, mióta várhattak ott). Egy picit arrébb mentem, hogy benézzek az ablakon és láss csodát! tök üres volt a belső rész. Erre megkértem az ajtónál álló utasokat, hgoy "legyenek szívesen beljebb menni, mert ott sok az üres hely, hogy felszállhassak a babakocsival". Mindenki rám nézett, mintha az anyját szidtam volna. Semmi. Újabb két alkalommal megismételtem a kérést. Semmi. A vezető becsukta az ajtót. A villamos a rokkant-és babakocsibejáró ajtónál tömeggel, ám a kocsi belsejében kongó ürességgel eltávozott, én még jó utat kívántam minden kedves utasnak és álltunk tovább a zuhogó esőben a 7 hónapos kisfiammal - és csapat kamasszal. Hát milyen emberek ezek????????????? Végül a harmadik villamossal tudtunk csak elmenni, a következő ugyanis csurig tömve volt, ott nem is próbálkoztunk. Msot pedig csak remélhetem, hogy Dominó nem fázott meg. A babakocsi esőzsákja is átázott - ennek következtében a felső ruhája és a zoknija is, de szerencsére hamar észrevettem, úgyhogy hazafelé már azok nélkül jöttünk.

indianyo

az osszes druszamnak boldogot :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

es mindenkinek szep napot!!!! :) Indinek kulonosen :D

Coolio
recca

BOLGOD RECCA ÉS RÉKA NAPOT! :)
neet
neet

Szép reggelt mindenkinek! :)

Boldog Réka-napot , Recca, Szrekuc, Makka és aki még réka itt, de én nem tudok róla :mrgreen: Kép

Recca,
ezek szerint a gapefruitmag-kivonat atm elle is véd? :mrgreen:

Indike,
:evil: :evil: ez annyira, de annyira... :evil: szegény Dé :!: Remélem nem fáztatok meg..

jajj és baci téma: vannak olyan mikroorganizmusok, amelyeket nem pusztít el a gyomorsav, mertmivel rezisztensek rá. Ezek minden további nélkül megtelepedhetnek/továbjuthatnak az emésztőcsatornában és betegséget is okozhatnak, ha olyanok. Vagy a szervezeten belül máshol. És az antibigyókal is pont ez a baj, hogy rezisztens törzseket alakítanak ki, amelyek a továbbiakban ellenállnak az antibigyónak.
Recca, írok is egy privit, a biológus énednek, mert én csak egy buta állattenyésztő vagyok... :roll:

szép napot!

csók

Macs
macskanyu

atm = atom

Zuzi,
az nst baba-szívhangot és méhtevékenységet is mér. a papíron az alsó görbe lenne a méh összehúzódás görbéje. en nekem mindig lapos volt, mintha vasalták volna :mrgreen:
macskanyu

Boldog Réka napot!!!! :D

És holnapra csókok a Marciknak! :wink: :D (nem leszünk itthon, úgyhogy így előre is fincsi pulykát minden asztalra! :lol: )

Indi!
Milyen rohadt tetvek néha az emberek :twisted: Remélem, nem lett bajotok!
Pauditsot élőben láttam, le is döbbentem!!! :shock: Szerintem ráadásul be is volt piálva, eléggé akadozott a nyelve :cry: De azt tényleg nem értem, hogy miért nem hagyják őt békén. Szerintem a kóbor lőtéri sánta kutyát nem érdekli, hogy van egy lánya!

Kép
Kép
zuzmo1

természetesen libát :mrgreen:
zuzmo1

Curse??? helyzet?????????

BÓDÓG Réka napot !!!!

Barbi: még nem voltunk a játszóházban, mert eddig mindig volt valami progi, de mostmár lassan elmegyünk oda is, mert biztos nagyon tetszene Kamillkának!

Zuz: vajh látlak-e még pocakkal??? :roll: Jövő héten esetleg egy délutáni Kusza??? vagy az már necces lenne neked?

Votiv:jány :) Az jó!!!

Indi: emberek ez valóban elkeserítő:evil:
azt vettem észre, hogy általában az enged át az úttesten is akinek ott ül a gyerek a kocsiban, vagy látszik rajta, hogy maga is anyuka.. a többiektől meg ott rohadhat meg az ember az útszélén :evil:

Kamilla állandóan a szempillámat piszkálja, persze néha kissé erősebben és akkor fáj is 8)

Rylie
rylie

Jó reggelt!

ISTEN ÉLTESSE A RÉKÁKAT!
Kép

Cruse:
???

Zuz:
Te vagy a következő?! :shock:

Votiv:
gratulálok a kiscsajszihoz :D

Macs:
inkább nem reklámoznám a nyílászároinkat :?
Ez benne volt a kivitelezésben,de kapható mindegyik nagyobb helyen/praktiker,brico.,stb./
Magyar cucc,ami nem lenne baj,de nagyon gyenge minőség:Schumacher :(

petergabi

KOSZONOM ES EN IS EN IS BOLDOG RÉKA NAPOT KÍVÁNOK KÜLÖNÖSEN A RÉKA NEVŰEKNEK!!!!!

:D :D :lol:

Recca
udv a macskaknak! :wink: :mrgreen:

Indi,
remélem kicsi Dominó jól van!úgy látszik ez a tegnapi nap mindenkinek csúcs volt :?

Rylie
ha mentek mi is mennénk és akkor lemez csere meg játszóház meg minden - tök jó lenne!!! :D

ma reggel volt gondnok messziről ránézett a klotyóra meg kement meghallgatni h csurog-e megállapiította h vhol valóban van dugulás és lehet h tényleg nem itt de továbbra is a do-it-yourself a lényeg szerinte ez már nem az ő hatásköre... hát akkor ki a bánaté?

Zuz,
hajráááá!az nst-n a méhtevékenység nálam se volt mérhető

:mrgreen:

mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!

Kép

Kép

:D
szrekuc

No akkor a jövő hétre le is fixálhatnánk egy napot amikor meglátogatjuk a Kusza kávézót!
Szrekuc: igen a CD biznic is jó lenne, mert bár Kamilla imádja a Maszkabált de én néha szívesen hallgatnék mást is :oops:
Nekünk csak a délután a nyerő! Olyan 3 órától. Nos?

Curse nagyon hallgat, vagy inkább már nyög a szülőszobán??? :mrgreen:
+++++

Rylie
rylie

Jelen :lol: Még mindig itthon nagy fájások közepette, szokás szerint éjszaka törtek rám a legrosszabbak és leghosszabbak :( Most meg mintha elszállt volna. De ma reggel valami jelét láttam annak, hogy hamarosan Adél baba is megérkezik. Nyákdugó el :lol:

Indulunk nstére apával, hátha látok én is szép görbéket :lol:

Kép Kép
curse

Lencsi nincs jobban, éjjel keveset aludtunk, mert legalább 10x mentem be a szobájába megnyugtatni, mert sírt a köhögéstől, szörcsögéstől. Sajnos már porszívóznunk is kell majd. egyébként olyan, mintha Lencsi nem akarna köhögni, csak mikor már nagyon felgyűlik a trutyi.
Földhivatali ügyintézés maga volt a álom! habár a biztonságiőr figura aszonta, hogy menjek előre, és bocs, de nem tud velem odajönni, én pofátlan voltam és tényleg előre mentem. aztán azonnal hívtak is.

Gabi!
igen, a belső nyílászárók nagyon szépek!! (annak ellenére, hogy szerinted nem jó minőségűek) el tudod képzelni, hogy a miénk milyen béna lesz? na, az szerintem tényleg nem jó minőség. majd fotózom! a falszínek már véglegesek? mert az egyik elég szürkének néz ki innen :)

Zuzi!
persze! csak nagyon kevés támad gyomron keresztül, mert tudják, hogy nem sok esélyük van, csak páruknak, akik direkt erre szakosodtak :). legtöbb nyálkahártyán keresztül támad!

Votiv!
:lol: hurrá, lesz egy kiscsaj is!

Johi!
ha még kicsit beteg, add csak neki a legdurvább kajákat :), ha már azt kéri.

Neet!
lehet, hogy azért, mert a pelus és a cumi vígasztalta, most meg a kishaverokban kell a vígaszt megtalálni, ami játszásba torkollik.

Szrekuc!
de hát van valami csőgörényes módszer is, amikor nem veszik ki a klotyót!

Zuz!
Paji is veled volt az NST-n?

Zanza!
klasszakat mesélt a férjed?

Indi!
én meg izgultam, hogy megint elromlott vmid, hogy nem jelentkezel... ha tudtam volna, hogy Krisztáékkal talizol, küldtem volna nekik puszit :).
a villamosos sztorid nagyon gáz, nagyon szomorú helyzet lehetett!!!!!!!!!! én múltkor tökre hasonlóan jártam, de képzeld, hogy a buszvezető bemondta a hangosba, hogy "legyenek szívesek azonnal átadni a helyet a babakocsinak"... és nehezen elkezdtek felkászálódni, erre még hozzá tette: "igen! mikor jön egy babakocsi, fel kell állni. nem olyan nehéz ez!" :)). égtem, mert ők meg dohogtak, hogy ők már állnak is fel, minek mondja kétszer a fickó.
de nekem eddigi kb. 2-3x-i bekiabálásom "legyenek szívesek beljebb menni, mert nem férünk fel a babakocsival" mindig segített.
ilyenkor ha nagyon fel akarsz szállni, tedd fel az első kerekét a kocsinak, és a sofőr kénytelen lesz bemondani, mert nem tud elindulni majd miatta! komolyan!!!!

Macs!
köszi a Stodal tippet. meg is vettem, és az első fél kanállal erőszakkal kellett megitatnom Lencsivel, de a maradékot magától lenyelte. nagyon megdícsértem, remélem így lesz a jövőben is. te! mit értsek kávéskanál alatt? azt a mini kis mokkáskanalat, vagy mondjuk a gyerek etetőkanalát? és 3-5 alkalom van írva, szerinted jó, ha reggel-délben-este adok neki? (főleg én is este akarom!)

Curse!
hajrá!

ancsipancsi

Sziasztok !

Most találtam erre a fórumra, mert információkat szeretnék gyűjteni Dr. Kocsis Éváról. Láttam, hogy zuzmo1 írta róla, hogy ellentmondásos a megítélése. Nem tudnátok írni róla nekem esetleg priviben ?
minya

Ancsi:
szegény Lencsédnek küldök sok-sok++++++++++
A nyílászárok nekünk is tetszenek,csak közelről nem annyira :?
A falszínek véglegesek,de a képen csak 1x volt kenve,azért olyan seszínű :lol: De nem szürke,hanem zöld :wink:

Pocakosak hogy vagytok?

petergabi

sziastok,
RÉKÁKNAK BOLDOGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igi nem akar alunni...mééééér?????????

Betegeknek jobbulást!

Votivnek gratula!

Fibi,
délutánra egy kalappal!!!

Zuz,
nekem még szülés előtt 2 órával sem mutatott fájástevékenységet a gép! Hát hüjjjje ez???? :roll: :lol:
még szerencse, h a doki elhitte, h fáj...meg persze azért tágultam is, mint a kisangyal. :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Minden Rékát az Isten éltesse sokáig!

Gabi!
gondolom, hogy a kép nem adja vissza a színeket. Így monitoron nekem tök szürkének tűnt :), mintha még csak vakolat lenne rajta. nálunk is színesek lesznek a falak. narancs és árnyalataiban gondolkodom, aztán meglátjuk, mert elég drága a "teli" festék.
ancsipancsi

Gabi, falszínek nagyon kellemesek, melegek! :)

Indi, fölháborító :evil: :evil: és remélem nem fáztok meg!
Paudits :shock: :shock: de vmiért nekem bűzlik a dolog...

Curse, nyákdugó :D :D ez már nagyon izgi!

Isten éltesse a Rékákat!!!! :D

Isti ma a fejlesztőben benyomott egy fél wc-frissítőt :shock:

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Csak egy percem van írni!:(

Ma végre eljutottunk a bölcsődei játszóházba! Találkoztunk Adával és Manóval!

Curse!

Jelentkezz majd! Drukkolok!

Votiv!

De jó!:) Kislány! Gratula!

Gabi!

Szépen alakul a házatok!

Jucus!

Nincs véletlenül olyan fényképed, amin rajta van az ágyatok, amit ajánlottál?:(

Lányok!

Holnap lesz az FMH-ban ruhabörze???

Mennem kell! Timi mostanában egy csomószor nem alszik napközben! Helyette viszont csíp, rúg, harap, a hajamat tépi és nyűgődik egész nap!:(

ILdi
ildi76

Minden Rékának nagyon boldog névnapot!!!!

Curse :) Hajrá!!!!!!!!! Drukk+++++++++

Indi :) Villamos :evil: :evil: Remélem nem fáztatoK meg!!!

Ancsi :) Szegény Lencsi :( Bulást neki és sok-sok ++++++++++, meg persze Neked is, gondolom kivagy már Te is...

Zsan :) Nálunk is ez volt a helyzet, hazafelé Bálint behunyt a kocsiban, itthon meg nem akart aludni, csak 2-kor dőlt ki... :roll:

Votiv :) Mármint Isti MEGETTE a wc-frissítőt??? :shock:
denizsa

Ildi :) Igen, holnap lesz a ruhabörze fmh-ban! És Timi nem fáradt el a játszóháztól?
denizsa

Votiv: Isti legalább friss lett tőle? komolyra fordítva a szót: ugye nem lett semmi baja?

Rékáknak boldog névnapot.

Paudits: hát csak néztem nagyokat, hogy milyen ideges lett, de LC egészen jól lehiggasztotta, én tuti nem tudtam volna.

Lencsének további jobbulást.

Indi: emberek tényleg tetvek, ezt már én is sokszor megfigyeltem. Remélem Dominonak nem lett baja.

Curse: akkor ez már téynleg nagyon a vége.

Neet: remélem Eszternék tényleg megoldást hoz a cumi és pelus elhagyása.

J.

Kép
Kép
johanna1975

Ildi!

http://www.flexa.dk/
itt meg lehet nézni a Flexa variációkat.

J
20170114224602

Kép
saját képet csak ilyet találtam.Ez az első éjszaka az új "ágyon" :lol:
20170114224602

20170114224602

sziasztok,
koszonom a koszonteseket! :D (annyi az inkognitomnak :mrgreen:)

aaaaaaa mondtam mar, h uuuuuutalok vasarolni??? ma kb 25kilot sikerult felhalmoznom bevasarlas cimen :shock: igaz, h banyatankkal :wink: voltam, de azert megis... valahogy csak fel meg le kellett rangatni a villamosra/rol. raadasul B is elaludt a hatamon, nem tehettem le a foldre...
ti hogy csinaljatok a nagyobb bevasarlasokat??? aki autoval az autoval... v mindenki azzal? :?
na mindegy, azert valahogy hazaertunk. pezsgo behutve :D

Coolio
recca

Fibi! Mi volt BS-nél? kiváncsismileyfáncsi

Boldog Rékanapot!

Indi! Jól vagytok?

Rylie! én pont jövőhétre terveztem a helyi zenebölcsi meglátogatását, de itt épp bárányhimlő járvány van. Szóval egy ideig kerülöm a helyieket. :(

Lencsinek +++++++++

Ha vkinek kell mi nemrég cseréltettünk nyílászárókat, s melegen ajánlom őket.

MA HATHÓS A LÁNYOM!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

ÉLJENEK A RÉKÁK!!!!

Barbi,
a féléves Anginak puszi :D

Rec,
engem a szag zavar igazán :? De ha testvérféltékenység esete forog fenn, az más :lol:

HAJRÁ CURSE!!!
a nyákdugó jó esetben már azt jelenti, hogy tágulsz-tágulgatsz!!! Remélem, haza sem engedtek :lol:

Votiv,
Isti és a frissítő :shock: minden rendben?

Itt volt ma Neet és Eszti, a csajok eszméletlen jól elvoltak, volt egy kis veszekedés, de Dócinak is szokni kell a gyűrődést :D Kifelé már kézenfogva ballagtak a naplementébe :lol:

v
kisün

Rékák minden méretben éljenek soká :)

6 hós Angi is :)

Szrekuc :) Tegnap még azt elfelejtettem, hgoy a napunk azzal kezdődött, hgoy Közvágóhídon kiesett a babakocsi kereke és kedvenc tollam széttrancsírozásával és egy kötőtű segítségével sikerült kb. 20 perc alatt megszerelni - miközben a kutya se törődött vele, hogy ott áll félredőlve egy babakocsi és mellette az anya a kerékkel a kezében.. Nem vártam én el, hogy valaki megszrelje, de nekem eszembe se jutott volna továbbmenni, ha ilyet látok...
JA, és hát sose volt még olyan, hogy megkértem valakit, hgoy segítsen és nemet mondott. Csk tegnap, de ez nagyon felhúzott....
Bocs, hgoy neked se válaszoltam az sms-re, de nekem az mindig nagy trauma, inkábbb telefonozok :lol:

Ancsi :) Kriszta látogatása meglepi volt - nekem is :wink: ugyanis Az volt tervben, hgoy a Kföldi vközpontba megyek fonalat venni és akkor jól összetalálkozom az arrrafelé lakó Jucussal és Pannával (sajnos Pannikót csak tisztes távolból csodálhattuk, emrt köhécsel picikét) és Votiv Uh miatt úgyis arra járt, úgyhogy vele is összefutottunk. Mivel fonalbolt nem volt nyitva, át kellett mennem a Blahához és így egy röpkére beugrottunk hozzájuk.

Hgoy van LEncsi?

Macskacsalád is jobban van már, ugye?

Ázott gyermek nem lett beteg - remélhetőleg - viszont egész éjjel rítt, meg ma is sokat, asszem a szél-fog-növés-és mászásmegmindentmefogásdenemsikerülés a ludas...

indianyo

Ancsi,
igen, valami ilyesmiről lehet szó. :)

Johi,
hát cipci és pipci egyenlőre nem hagyódik el, de nem kell feltétlen hogy ott legyenek, és vígasztaljanak, ill. eszébe juttassák, h akár szomorkodhat is.

(Eszméletlen hangosan rág valami a fűtőtest mögött... kutyát kivágtam, macskát szolgálati időre behoztam... remélem, jóllakik. De olyan hangosan nyávog, h mindjárt őt is kivágom... inkább egér, minthogy E felébredjen...)

Curse,
hajrá!!! :)

Indi,
villamos sztóri nem szép. :( De azért az emberek nagyrésze jó, csak most kifogtad.

Éljenek a félévesek! :wink:

Névnapos Recca, :)
nálunk apa intézi a nagybevásárlást kocsival, de néha nekem is jut pár könyvtári könyv, 1-2 liter tej meg ami még eszembe jut, babakocsi rulez, bár így se könnyű. Amennyire lehet, ráaggatom a cuccot, gyereket ugye így nem kell fogni, mert ő ül benne, azt ha nem bírom megemelni, kinyitom a szám, és mindig segít valaki a busznál. Na, meg a hátizsák is bevált. De azért inkább bevárom apát...
neet
neet

Kisün Marci külön lapot érdemel. Eszméletlen a pasi: csak képzeljétek el azt a képet, hogy Dóci és Eszter hadakoznak valami játékon, megy az üvöltés, bunyó, sírás, 2 anyuka igyekszik nem belefolyni, és nem hangosan röhögni, erre Márton az A-lábú alatt hangosan röhög a világon.
Aztán kép 2: Marci az ölemben, 2 lányból kitör a babázási láz, és egymással versenyezve próbálják szeretetükkel agyonnyomni a babát. Az meg legfeljebb vág egy pofit és SEMMI! Pedig már nekem fájt... :mrgreen:
És csak alszik meg eszik meg nevet, folyton nevet, még a Zuramra is, aki össze vissza puszilgatta a fejét, pedig ugye ő nem az a kimondott többedik-baba-fan. Sztem őt simán hazahozta volna.
Előre is boldog névnapot drága Márton, hátha holnap nem jutok géphez! :)

(Kismacska nem egy vadász típus. Lefeküdt a kutya foteljébe, legfeljebb néha felkapja a fejét... De ugye, Recca, ha hátrahagyja a szagát, az egérnek már az is elég a meneküléshez? Meg azért az UH is be van üzemelve.)
neet
neet

És a poén kimaradt:
Eszter nézi Marcit (Kisünét), és óvatosan megsimogatja. Mondjuk neki: Ő Marci! Eszter néz, és csodálkozva mondja-kérdezi: VAU?!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(A kutyám Marci(pán), ha még nem mondtam volna...)
neet
neet

Szépjoestét!

Rékáknak boldog névnapot! :)

Késöbb visszaolvasok, most csak annyit, hogy:
elsö vizsgálat megvolt, minden rendben, 22.9 mm-es a Babszem Janko (vagy Janka) :D csak azt nem értem, hogy miért nincs még szivhang :? azt olvastam, meg szinte mindenkitöl ugy hallottam, hogy már a 8. héttöl lehet hallani/látni. És én 9+5 vagyok, és azt mondta dokibácsi, hogy még pici, és ilyenkor még nincs szivhang :roll: rosszul emlékszem? :( heeelp!!!

ui: szegény BS teljesen ki van akadva ezen az esetleges uj rendszeren :?
fibi

Sziasztok!

Most van egy kis időm, Timi kidőlt végre! Meg se kottyant neki a 3 órányi játszóházazás, most aludt csak el!:( Én viszont kész lettem tőle, pedig nem is játszottam! Alig tudtam elhozni onnan úgy tetszett neki!:)

Recca!

Nagyon boldog névnapot Neked!:):):)
Bevásárlásnál, mi szintén autó nélkül cipekedünk!:( Én babakocsival a Profiból, aztán fel a 3.-ra a cuccokat, párom meg 2 db 25 kilós szatyorral szokott megjönni!

Den!

Köszi az infót, asszem akkor kinézek holnap a börzére!

Jucus!

Köszönöm a képet, meg a linket! Nagyon filózom, hogy elmegyek a Kikába megnézni! Már csak az ára a kérdés, azt nem találtam sehol! Esetleg meg tudnád írni nekem, akár priviben, hogy mennyiért vettétek?

Indi!

Az ilyen szituktól, nekem is el tud menni az életkedvem! Hihetetlen, hogy milyenek tudnak lenni az emberek időnként!:(

Neet!

Nálunk is van hasonló helyzet. A mi kutyusunk neve Mazsola, ami most Timi kedvenc kajája is egyben. De azt hiszem nem zavarta össze a dolog túlságosan :)

Lencsi baba hogy van?

Curse-sal mi lehet?

ILdi
ildi76

Ma sem jött még meg a GYES!! NEKTEK SEM???????
fibi

Fibi! nálad van a bába válaszol-om. abban nincs benne?

Curse :lol:

S most jut eszembe hogy tegnap volt féléves Moose kisnyuszija :P

Neet! tök jók voltak a sztorik :lol:
gödibarbi

Fibi,
nekem még gyed jön, és mindig elsején. De ez munkahelyfüggő, az enyém kifizetőhely. kapom, mintha fizut és kész.
neet
neet

Fibi :) Nekem 2-án jön a gyes mindig, ebben a hónapban a Mindenszentek ünnepe miatt késett egy napot, de megjött.

Neet :) úgy látom, macsekok jól bírják, még a végén "nagycsaládosok" lesztek ennyi négylábúval :lol:
És igen, szerintem is alapvetően elég rendesek az emberek, legalábbis a kérést ksigyerekkel nem szokták viszautasítani, neekm eddig csak pozitív tapasztalaatom volt. Úgy látszik, esőben elfogy a segítőkészség :( Vagy Isten nem ver bottal, ugye? :wink:

Ildi :) kábé 2 hete valaki itt ajánlott egy informatikai állást, sajnos nem emlékszem, ki volt, de kifejezetten rátok gondoltunk akkor.

Rylie :) tegnap dél előtt kicsivel a Hengermalom úton sétált egy Rylie-forma anyuka a rózsaszín Nandu-kendőjébe egy Kamilla-forma kislánnyal bekötve... vagy nagyon hasonlított, vagy ti voltatok :)

indianyo

Fibi :) szívhang már 7 hetesen van!

indianyo

A nap vegere boldogsagos Reka nevnapot! :D

Grapefruitos valaszokat koszi! Eleg sokfele van, olcsotol a dragaig... :roll: Elsosorban a dednek gondoltam, Deni, ti milyet hasznaltok?

Votiv, kiscsajhoz gratula!:)

Cruse mennek a drukkok! :)

Jobbulast a betegeknek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?