A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Gitta! Azért jó lenne magadat megmutatni orvosnak, nehogy valami visszamaradjon.
Cateye! Eddig nekem azt mondták, és azt is olvastam, hogy ha babát akarunk az a jó, ha a nõ a hátán fekszik. Most mégse?

Nelli
nelli2

Krisztinke!
Szerintem a 16. napon és esetleg még a 19. napon lehetett pé-d! Nekem is volt már pár nap különbséggel 2 pé-m egy hónapbban. Ritkán, de van ilyen is! Kép

Leone!
Én nem találtam semmit, de a görcsök még mindig megvannak, pedig már régóta nem szoktam ilyenkor görcsölni az elsõ pár óra kivételével.

Nelli!
A jövõhét hétfõn fogok elmenni dokihoz, bár bízom benne, nem vetélés volt, csak késett.

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok,

ma a 16.napon a hõm elérte a 36,8 fokot Kép ennek annyira meörültem... remélem megy még egy kicsit fölfelé, de mindenesetre ez már bíztató. Ezek szerint tényleg a 13. napon volt pém.

Gitta Kép
én is azt tudnám javasolni, hogy keresd fel az orvost. Mindenképpen kiderülne, hogy mi lehetett. Remélem nem baba volt, és a következõ hónapban már zebrás leszel Kép

puszi mindenkinek
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta!

Csak abból kiindulva, hogy nekem is volt hasolnó, azt mondom, hogy nem vetélés. Szerintem.
Olyan nekem is volt, hogy késõbb jött meg több nappal mint szokott, erõsebb volt a vérzés és görcsöltem, de a teszt negatív lett és doki sem talált semmit. Akkor sajnos nem hõmérõztam, de nekem változó hogy mikor esik le a hõm, van olyan is, hogy a mensi kezdete után több nappal.
Ne aggódj!

Leone

KépKép
leone

Lányok!
Ki tudja Doris telefonszámát? Elküldte a múlthéten, de nem tudom a freemailos leveleimet megnyitni, valami gond van a rendszerrel. El tudná küldeni nekem valaki? Megadok egy új címet akkor.

Üdv:
Gitta
gitta

NelliKép

Hátulról a legcélravezetõbb, de persze a misszionárius pózzal is összejöhet. Olyat is hallottam, hogy állva csinálták, és terhes maradt a csaj, pedig ez elelntmond a gravitációnakKépKépKép

LeoneKép
Barnázás gyulladás miatt is lehet, nem csak progi elégtelenség. Nekem tuti progi miatt van, mert amikor Utrogestant szedtem akkor nem volt, de a mensim sem jött meg, csak amikor abbahagytam. Akkor meg barnaözön volt.

Andi28Kép
Drukkolok az inszemhez. BogárKép babonából nem mondta az inszemét, de kedden kiderült itt a topicon, mert holdegyüttállásakor nem akciózhattak. Remélem sikerül Neki!!!

LányokKép Hétfõn este 5-kor a Vista Caféban tali van. Ne feledjétek!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!

Ádi vagyok, lehet, hogy valaki emlékszik még rám. Mostanában nem tudta jönni, mivel le voltam tiltva az Internetrõl.
Voltam ultrahangon,már 8 mm-es a kisbaba. 5 hetesre tippeltek. A doki felírt Magne-B6-ot. Napi 3x2 szemet. Valaki ismeri ezt a gyógyszert? Szerintetek nem sok? Ja, és a legfontosabb kérdésem, hogy vajon mennyi ideig kell szedni? Egész terhesség alatt?

Amúgy mindenkinek drukk!!!!!
Ádi

Krisztinke!

Bocs, én ellentmondok Gittának (meg neked is)! Szerintem a 22. napon lehetett, korábban nem hiszem, mert nem lehetne utána még két 36.6-os érték. A 22. nap után emelkedik fel egyértelmüen, és a peteérés napja az elötii nap ált., amikor a hö emelkedni kezd.
És a görbéböl sajnos olyat nem lehet leolvasni, hogy lett volna dupla peteérés, ezt igazándiból akkor lehetne csak valószinüsíteni, ha UH-n követnék, és 1-2 nappal a peteérés elött közel egy nagyságú tüszöket látna a doki az UH-n.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ádi Kép Kép
Gratulálok a babucihoz...
A Magne B6ot én is szedem, de nem ilyen dózisban... Nem tudom, hogy sok vagy nem sok, szerintem kérdezd meg az orvosodat.. sajonos ebben nem tudok segíteni.

Vigyázz nagyon nagyon magatokra Kép Kép
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ádi!

A babás kérdésekbenKép a "Friss kismamák..." topicban többet tudnak segíteni, ott biztos vannak akik szedik, szedték.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ádi!
Gratulálok! Kép A friss kismamiknál tudom, hogy többen is szedik, kérdezd meg õket. Egyébként õk haskeményedésre szedik többek között. Ajánlják még izomlazítónak is. Gondolom csökkenti a méhösszehúzódásokat.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok, Lányok!

Dolgozom ezerrel, csak látom, hogy infó-hiány van GittánálKép

GITTAKép
én tudom Doris számát, ha irsz az emilemre rkaraszine@mol.hu, válaszban megküldöm, OK?

Megyek dolgozom tovább... pedig annnnnyira nincs kedvem!!!!

Puszi,

Rita
knérita

Gitta! Én meg tudom adni! Hova írjam?

Nelli
nelli2

Nelli!
Köszi, de már sikerült belépnem! Igaz, fél óráig tartott, amíg behívta a levelet, de sikerült! KépMár írtam is neki! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Rita!
Neked is köszönöm! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Cateye! Kép

Gyulladás? Azt honnan lehet tudni? Nekem még sosem diagnosztizáltak ilyet, de ez nem azt jelenti, hogy nincs, vagy nem volt.
Mik a tünetei?

Köszi!
Leone

KépKép
leone

Sziasztok, úgy de úgy hiányoztatok!!!
Átköltöztünk, cipekedés, hajnali kelések és hajnali fekvések minimális alvás, hullafáradtság, hõsies akciózás 2naponta, dobozundor - hát ez jellemezte az elmúlt egy hetet.
Nikie remélem megvolt a pé-d és akció is volt most mmegint reménykedhetsz. Én pedig megint nem. a hõgörbém szerintem sz*rt sem mutat nemhogy pé-t (bocs) persze az összevissza kelés-alvás cipekedés bekavarhatta, most erre fogom, szóval nem kell pátyolgatni mert nem is reménykedek a ciklus sikerében. Nem vagyok depi egyáltalán nagyon boldog vagyok az új házban, már 4-t aludtunk is ott. És olyan jóóóó! És elfoglaltságomban nem emésztem magam a babukán, majd ha nem lesz mit tenni Kép
Jovi, Virág hogy álltok?
Remélem amig nem voltam mindenkivel csupa-csupa jó történt, lapar+inszem+vérvételek+hsg+lombik stb minden megvolt és reménykedhetünk szoríthatunk, akinek meg baba sikerült annak nagy nagy gratula! Kép
Hát legyetek jók és eseménydúsak Kép sajna nincs még netünk otthon de mivela férjemnek munkaeszköz hamarosan úgyis lesz és akkor vége a lemaradásnak, puszika Hurki
de ma vagyok többször is! Kép
hurki

Sziasztok Lányok!
Ádi, gratulálok!!
Ma vagyok a 27.napban, már három napja barnázom..., de a hõm mára felment 37,3-ra. De már tudom, hogy meg fog jönni....kissé el vagyok kenõdve. Sajnos nem nagyon tudom elengedni magam, úgyhogy a pszichikai meddõség esete is igen valószínû nálam...
Még jó, hogy titeket olvashatlak néha, mindig tudtok valami újat mondani, amitõl megint reménykedni kezdek. Kép
Puszi, Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Bocsánat, de nem tudok jönni, csak hetente egyszer-kétszer, így kimaradnak a folyamatos reagálások ...

CatEye, nem tudom a pontos eredményeket, a dokinál hagytam a leletet, pont azért, hogy ne idegeljem magam. Ha elhoztam volna, tuti, hogy mindenhol utánanéztem volna, és egy-egy esetleges eltéréstõl tiszta ideg lennék. Így marad a dokim szava, akiben ezerszázalékosan megbízom. Kép

Dorisnak és Bogárnak nagyon szorítok!!!

Ádi, gratulálok! Kép

Lányok, esetleg én is jöhetek talizni? Vagy nagyon új vagyok még???

M.
kismazsi

Sziasztok Lányok!
Cateye Képnagyon édi vagy, köszönömKép. Írok magánban.

Bocs lányok, ha valaki esetleg nem tudta volna eddig, de igen ma volt az inszemem. Babonából nem akartam elõtte mondani, mert a HSG-m is elmaradt egyszer. Utólag viszont szívesen beszámolok róla Nektek.
Nem fájt egyáltalán. Én végignevettem az egészet. A férjemmel is együttmosolyogtunk, hogy milyen jó volt... érezted? -kérdeztük egymástól. Muris volt az is, mikor utána feküdnöm kellett, majdnem bepisiltem (bocs), alig bírtam fekve maradni. Ez lehet, hogy a tüszõrepesztõ szuri hatása miatt volt. A férjem matyija pedig csúcs-szuper volt a doki szerint. 4-én kell visszamennem vérvételre. Meglátjuk Istenke hogyan dönt az égben. De én mondtam a férjemnek, drukkoljon a kicsiknek, hogy egymásrataláljanak.

DorisKép
Örülök, hogy benéztél. Hiányzol a topicbanKép Gondolunk Rád erõsen. Gyere hamarKép

GittaKép
Lehet, hogy tényleg spontán vetélés. A hõd még mindig magas. Szövetdarabok nem voltak?

Lányok
A talira remélem sokan jöttök!!!!!Kép

AndiKép
Már csak azért is írtam, hogy hasonló cipõben jártunk mikor az inszemrõl kérdeztél. Nagy-nagy drukk Nektek is, ha ezt választjátokKép

KrisztinkeKép
Én a 19. napot mondanám. Az volt az utolsó legalacsonyabb hõd. Majd csak emelkedett. Hány naposak a ciklusaid?

puszika
Bogár
bogár

KismazsiKép
Ne kérdezz badarságokat. Gyere talizni!!! Tutttti jó leszKép

HurkiKép
Örülök, hogy újra itt vagy és remélem nem hagyod ki hétfõn a talit. Élvezd csak a kényelmet... Ugggye milyen oltári jóKép

puszika
Bogár
bogár

Ádi! Gratutátlok!

Lányok, nekem mindig nagyon erõs, és darabos a menszim, akkor ez nem normális?

Andy, Egcsi! Én minden mûtéttõl nagyonfélek, meg a fájdalomtól fõleg, de 5 évvel ezelõtt oda jutottam, hogy a 10 évi kontaklencse viselés után már fájt a szemem ha hordanom kellett, szemüveget meg nem birtam sose megszokni.
Egyszóval akkor úgy döntöttem, hogy vállalom a lézeres szemmûtétet, amit azóta sem bántam meg. Fájdalom egyáltalán nem volt, a szemcsepptõl teljesen érzéketlen lett a szemem. Azóta is több barátnõmet sikerült rábeszélnem, õk is nagyon örülnek igy utólag neki. Véleményem az, van aki együtt tud élni a szemûveggel, kontaktlencsével annak jobb nem vállalni a mûtét kockázatát, de aki nem az meg inkább legyen rajta túl.

Nelli! Szegény, nagyon szoritok a férjednek ne legyen komoly.

Karmen
karmen

Bogár! akkor pihenj otthon sokat, én nagyon drukkolok sikeres legyen!

Ádi! A lombik után nekem is szedni kellett, de azt hiszem 3x1-t v. 2x1-t.

Karmen
karmen

Szia Mindenki!
KISMAZSI:a talin nem számít a "régiség", mindenkivel szívesen találkozunk!Kép
HURKI:ugye jössz?
CATEYE:a múltkor nem tudod véletlenül ki foglalt asztalt? Szerintem a galériára kéne foglalni, és akkor csak mi lennénk ott!(+a pincér, de õ már le is tudna vezetni egy inszemet akár!)Kép
JOVI:hova tüntél?
ZSUZSU,MARCSI:ugye Ti is ott lesztek?
BOGÁR:nagyon szorítunk!!!++++++Kép
Nekem mára (24 cn)visszaesett 37.1-rõl 36.9-re, de már 3 napja is volt ilyen és másnapra visszamászott 37.2-re. Még egy icipicit reménykedem.Vagy nem kéne?
Virág
Virág

Bogár!
Akkor most nagyon drukkolok neked!Kép

Karmen!
Én nem tudom rászánni magam.

Anna!
Ne törj le hiszen a hõd még fent van. Terhességnél is elõfordulhat barnás valami sõt vérzés is.

Gitta!
Akkor lehet hogy vetélésed volt ha nagyon sok a vér. Meg a hányingered is arra utalt. Szerintem dokihoz kellene menned mert valamiért nem tudott megtapadni.

Cateye!
Én is úgy tudom hátulról a legeredményesebb. A fiúk úgy jutnak a legmélyebbre és nem folyik ki egybõl. Mi is így szoktuk peteéréskor.

Andy
Andy

Karmen! Kép
Mit jelent, hogy darabos a mensid? Mert most csak a szövetdarabokról volt szó és az nem jót jelent. Lehet hogy neked inkább alvadtvér darabok vannak nem? (Bocs ha valakinek gusztustalan.)

Virág! Kép
Én is reménykedni szoktam, ha csak 36.9-re esik vissza, és utána megint 37 fölé megy! Kép Bár eddig még nem jött be, de szerintem attól még lehet jó.

Leone

KépKép
leone

Lányok,

ezt a hátulról dolgot én eddig nem tudtam Kép... Mivel hátrahajló a méhem, eddig csak azt hallottam, hogy a gyertyaállás (utána) sokat segíthet. Nekem is jó a hátulról szerintetek?? vagy ez nem függ a méh alakjától?

ha a páromnak elmesélem Kép oda lesz az örömtől Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Andy, köszi a vigaszt, rámfér.
Ti honnan számoljátok a mensit: barnázás, vérzés vagy a fájdalom kezdetétõl? A barnázás után kb. 2 napig szoktam vérezni, de akkor sem túl intenzíven. Mit gondoltok, nem teljesen normális a dolog, ugye? Lehet, hogy nekem is progihiányom van? a closty pótolja vagy a duphaston?-valaki mindha írt volna ilyesmit...Amikor szedtem az elõbbieket, nekem akkor is volt barnázásom.
Azt hiszem a petevezetõimmel lehet valami baj, tényleg olyan fájdalmas az átfúvás, hogy az ember lánya azt sem érzi, hogy pisilnie kell?
Kép Anna

madaran

Virág! Mi az, hogy nem kéne reménykedni? Dehogynem!!! Kép
Bogár! Biztosan lesznek kérdéseim. Kép A babóca pedig nem is mehetne máshova, mint egy ilyen vidám anyukához és apukához! Kép Tudod, hogy nekem is mekkora loketet adna, ha neked elsore sikerulne? Kép Szoval én duplán szoritok. Kép És jottél is utána rogton dolgozni? És hányszor kellett elotte UH-ra menned? Na, tessék! Már kezdodnek is a kérdések. Kép

És már megint fáj a szivem, hogy nem tudok a minitalira menni! Kép

Puszi!
Andi
andi28

Orsi! Nekem is hátrahajló és a doki azt mondta hátulról csinájuk Kép

Leone! Nem tudom, csak azt hogy nagy darabok és sok. Amugy nagyon erõs is a vérzésem. Dokinak amikor mondtam megvonta a vállát, szóval nem lettem okosabb. AZóta másik orvosom van, de neki már nem emlitettem, ugysem tudnak vele mit kezdeni ha mindig ilyen. Honnan tudom ha szövetdarab? Ha akarod magánba is elmesélheted! Ez tényleg nagyon érdekelne.

Anna! Nekem altatásban csinálták, de azt hallottam akinek nincs elzárosva, annak csak kellemetlen, aki el van zárodva annak erõsebb a görcsök. De vannak itt nálam tapasztaltabbak.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bogár! Barátnõmnek is elsõre sikerült! Szóval pihenj sokat!

Karmen
karmen

Karmen,

szerintem ezt a menstruáviós dolgot azért meg kellene említened az orvosodnak. Mert elég furcsán hangzik. Amikor még nem akartatok babat (vagy tizenéves korodban) akkor is ugyanilyen volt???

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hurki!
Örülök neki, hogy jól érzitek magatokat az új lakásban! Mi is nagyon szeretnénk egy sajátot végre! Kép Új lakás, új remények, új babuka! Kép

Bogár!
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! Remélem, ikrek lesznek! Kép Bár ha csak 1, akkor sem leszünk szomorúak! Kép

Orsi!
Nekem is hátrahajló méhem van, mégis szeretjük hátulról! Kép
Utána ugyse maradsz úgy, nem? Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta,
mi is szertjük hátulról Kép de ez plusz löketet ad, ha úgy biológialilag is jobb akciózni Kép Utána persze nem maarunk úgy Kép Kép jön a gyertyaállás Kép hogy minnél több ficánka bennmaradjon, és jó helyre kerüljön Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Na, egyelõre letudtam a melót...

KRISSIKép
köszi szépen, hogy figyelted a holdamat, de a tegnapi akció sajna nem jött össze (párom vadászni volt az este, nagyon késõn jött haza) ma reggelre meg elkezdtem barnázni, hurráKép.

VIRÁGKép
legalább Te ne add fel, az én esélyeim most úgy néz ki, megint erõsen lecsökkentek. Ma elkezdtem barnázni, pedig még csak a 24 cn-en vagyok, ilyen korán még sosem jött, de lehet, hogy a mensim is hamarabb érkezik, mert már fájogat a hasam is. Ja, és a hõm is leesett, tegnap 36,9, ma 36,8, biztos, hogy megjön Kép, már csak az idõpontja kérdéses.

BOGÁRKép
nagyon szoritok az inszemhez, remélem, hogy nektek elsõre összejön. Csatlakoznék AndiKép-hoz, hogy tessék beszámolni mindenrõl, mert valszeg nálunk is ez lesz decemberben (már nem bizom a spontán próbálkozásban), feltéve, ha a párom eredménye is olyan lesz, hogy nekifog a dokim. Már csak 2 injekció van hátra, utána kontroll, nagyon kiváncsi vagyok, hogy érdemes volt-e kifizetni a több mint 70.000,- Ft-ot érte. Neked volt elõtte stimuláció (Closti, injekció)?

ANNAKép
a mensit a piros vérzés megindulásától kell számolni, a barnázás nem számit bele.

LEONEKép
a barnázás lehet olyan gyulladás miatt, ami egyébként nem okoz tünetet (fájdalmat, folyást), csak megvan, és kész. Nekem a Gynevac kúra után alig 1 napos és nagyon kevés barnázás volt, de mostanában megint erõsödik, igy nagyon úgy néz, hogy ez nálam progigond, hiába jó a hormonprofilom a ciklus elsõ felében. Legközelebb kiharcolok többszöri vérvételt.

ÁDIKép
vigyázz nagyon magatokra!

Pusszancs mindenkinek!

Rita
knérita

Karmen!
Ez elvileg megnyugtató lenne, mert nekem soha nem görcsöl a hasam...
Viszont arra is gondoltam, hogy nem reped meg a tüszõm. De a hõm elég egyértelmûen kétfázisú, úgyhogy ez sem igazán lehet. Az orvosok meg várnak, várnak és nem csinálnak semmit...kicsit unom.
Anna

madaran

Anna!
Nekem volt átfúvásom és eléggé fájdalmas volt, mert a bal oldalam el volt záródva. Amúgy nem fáj akinek nincs elzáródása.

Rita!
Sajnálom hogy leesett a hõd. Remélem hamarosan belekezdhettek a babagyártásba és hidd el nem hiába adtátok ki azt a 70.000 Ft-ot. Nagyon kíváncsi vagyok a férjed kontrolleredményére.

Puszi

Andy
Andy

ANDYKép
én is KépKépKép

Cupp,

Rita
knérita

Hahó itt vagyok megint!
Bogár +++++++++++ és még ++++++++++++++++Kép
Igen megyek talira hogyne mennék a dobozok megvárnak! Kép
N most legyetek okosak légyszi, ha nem volt pé-m annak ellenére hogy a prolaktinomat helyrerakták, akkor nem csak prolaktinómám hanem pcom is van hogy a fene egye meg és a pco miatt az LH-FSH a rossz, arra mit szedek majd? Nem akarom megvárni a mégegy ciklust ha most ez nem segített a pco-n, olyan hiábavaló a várakozás, inkább elémennék a dolognak, mit szedetnek pco-ra? Vagy arra csak a lapar? A dokim annó azt mondta ha a bromo nem segít a prolaktinon (ami reményei szerint helyrehúzza az LH-FSH-t) akkor megint clostizna és 2-3 clostis hónap után nyúlna a pco-hoz. Elég a closti vagy kérjek mellé más bogyót is? Nekem ez a closti kezd olybá tûnni mintha ez lenne a beugró a mizériához! Kép
Na légyszi ötleteljetek nekem Kép köszike Hurki
Ádi, tök kimaradtam Belõletek semmit sem tudok hogyamn mivel miért mióta de nagyon gratulálok és sok boldogságot kívánok Nketek!
Tegnap este a rámolászásban megtaláltam a tavalyi naptáram töredék részét, tavaly júniusban már írtam a pontos ciklust akciót mindent, szóval lassan másfél év a próbaidõnk Kép
Hurki
hurki

KarmenKép
Én is kontaktlencsét hordok és a férjem is. Most legutóbb hallottunk az egyik ismerõsünktõl a lézeres technikáról. Nagyon gondolkozunk rajta, hogy megcsináltassuk. Örülök, hogy Neked is jó tapasztalataid vannak. Engem a szemüveg idegesít, a lencsét pedig hosszú ideig nem viseli a szemem. Gyûjtünk egy kis pénzt és lehet, hogy hajrá lesz…

VirágKép
Reménykedni mindig lehet és az a jó, ha tudsz reménykedni. Utána meg már nem éri meg gondolkozni rajta. A természet csodákra képes.

AndiKép
Hát még nekünk milyen löketet adna. Utána jöttem is dolgozni. Épp mondtam a férjemnek, hogy bemegyek a dokihoz és 5 perc múlva kijövök terhesen. Szerintem ez nagyon murisKépPersze lehet, hogy nem így van, de én kérdeztem a férjemtõl, hogy mi van akkor, ha pl csak az 5 sikerül. Válasz, akkor az 5 sikerül. Persze nem hagytam annyiban, ahogy ezt egy nõnek illik, folytattam az agyalgást. Ha csak lombikkal sikerül? A férjem: Akkor lombikkal sikerül. Hát nem sikerült kirángatnom a nyugalmából.
UH-ra elõtte egyszer mentem. Akkor megkaptam a tüszõrepesztõmet és utána jöhetett a fergeteges szex.
Gyere máááár a talira!

LányokKép
Jól tudom, hogy a Profasi szuri beadása után 36- 40 órával reped meg a tüszõ. Én mintha éreztem volna.
Ja, és amiket megtudtam a dokitól, mint új infók. Volt egy lány, akinek kivették a bal petefészkét és a jobb oldali petevezetõjét. Most ikerterhes. Naaaa?! Szóval nem elkenõdni senkinek csajszik….nemsokára mindenkinél beérik a gyümölcs.

KnéRitaKép
Clostit szedtem egy szemet öt napig és két tüszõcském lett tõle. (Mindkét oldalon egy) Én is remélem, hogy sikerült, de ha nem akkor se baj jöhet a következõ.

puszika
Bogár
bogár

Rita
Mindkét oldalon egy=Egy a bal, egy a jobb oldalon.
bogár

Karmen! Kép
Leírom itt, remélem a többiek nem bánják, nem lesz túl gusztusos.
Ha szétnyomsz egy darabot wc papír között, akkor semmi nem marad, csak véres lesz a papír, akkor csak vérdarabka. Ha marad valami, amit nem tudsz összenyomni és ha lemosod a vért fehéres színû, akkor az valamilyen szövet.
Szerintem mindenképpen mondanod kellene az új orvosodnak, hátha nem csak a vállát vonogatja!

Anna! Kép
Mensi kezdete az elsõ vörös vértõl. Én is csak 2-3 napig szoktam vérezni, nem feltétlen jelent rosszat. De a barnázás gond, vagy progihiány vagy gyulladás mint azt az elõbb én is megtudtam.
A Clostilbegyt és a Duphaston is progit pótol, de a Clostit a peteérés biztosítására szedetik a ciklus elsõ felében, a Duphaston vagy a Norcolut pedig a ciklus második felében a beágyazódás elõsegítésére adják és a terhesség elején is szokták szedni.
Nekem is van ezek mellett barnázásom, így lehet még gyulladás is az oka. Kép

Leone

KépKép
leone

LeoneKép
Ez olyan állagú, mint egy szivacs, amit nyomogathatsz és nem megy szét?
bogár

Na látom beindult a topic.

BogárKép
Ha ilyen jó kedve lesz az embernek az inszemtõl mint Nektek, akkor kedélyjavítónak én is megyekKépKépKép
A hétvégén mi is megbeszéltük a párommal, és jövõ hónapban belevágunk, ha a doki is javasolja.

VirágKép
Én úgy tudtam, hogy Te foglaltad a helyet a Vistában. Szerintem is tuti a galéria, így csak a pincér ismeri meg az inszemet, de nincs szomszéd asztal aki kagylózna.

LeoneKép
Nekem a barátnõm azért barnázott, mert a vetélése után felvittek valami bacit a vizsgálatok során. Szerintem egy bakterológiai vizsgálatot megér.

Hurki drágaKép
Én azt olvasta, hogy a PCO sajnos anovulációs ciklushoz vezet. Meg az is ha valakinek túl magas a tesztoszteronja. Lehet, hogy tele van a petefészked cisztával, és nem tud megrepedi a tüszõd ????

CatEye

Cat
Kép
cateye

Bogár! Kép
Inkább olyan mint egy hártya. Szét tudod szakítani ha húzod. Azért írtam, hogy nem tudod szétnyomni, mert az alvadtvér darabot ha szétnyomod csak vér marad.

CatEye! Kép
Kösz a tippet! Azért érdemes lenne egy Gyenevac kúrát kérnem? Van annak valami mellékhatása?

Leone

KépKép
leone

CateyeKép
Mindent bele. Szerintem nem fogja sokáig csürni-csavarni az ügyet. Belevághattok már a jövõ hónapban.

Bogár
bogár

Rita! Kép
Mik a tapasztalataid a Gynevac kúrával kapcsolatban? Te miért kaptad?

Leone

KépKép
leone

Sziasztok, Cateye igen a pco az amit írtál ezt tudom csak sajna a kezelését nem, illetve a lapart is tudom, de azt nem tudom hogy mivel bûvölnek amig végre rászánják magukat a laparra.
Arra várt a doki eddig, hogy kiderüljön a bromótól hogy csak a prolaktinnal van-e baj vagy pco is van, na és már látszik, hogy pco is van sajna, és mennék én már holnap laparra, de biztosan szedetni akar velem elõtte mindenféle bogyót és az érdekelne hogy miket mennyit meddig. Az biztos, hogy köv ciklus közepén elmegyek ultrahangra és meggyõzöm, hogy ne szarozzunk csináljuk! Kép Ez volt a "remény ciklusa" mostmár a tettek mezejére kel llépni és nem a csodában bízni, kidumálom a székébõl a dokit Kép nagy a szám, ott meg majd ülök mint a rémült kisnyúl Kép
Gitta jól emlékszem, hogy neked is pco-d van? Mit csináltak Veled eddig?
Bogár, nagyon remélem,h ogy ez a jókedv állandósul a 9 hónap után is! KépIgen a babucik az ilyen vidám kismamákat szeretik. Gondolom a párod is örömmámorban úszik, nem akart ottlenni személyesen is az akción Kép ?
Hurki
hurki

HurkiKép
Márminthogy, amikor én meg a csõKép Azt inkább kihagytaKép
bogár

LeoneKép
A Gynevac tudtommal nagyon jó megelõzésre, hogy ne kapj el nyavalyákat, de meglévõ akut gyulladást nem biztos, hogy ki lehet vele kezelni. Én is beadattam azért, mert csökkenti a vetélés kockázatát, és hallottam olyat is, hogy valaki 1-2 hónappal a beadatása után babás lett (persze nem bizonyított, hogy attól). Érdemes a párodat is beoltatni, mert akkor nem fertõzitek egymást keresztbe-kasul. Egyébként 5 injekcióból áll, receptre adják kb. 5.000 Ft, és 10 naponta optimális beadatni.

BogárKép
Már alig várom, hogy hazaérjek, és olvassam a mailedet. Hétfõre már okosabb leszek a doki szándékait illetõen, mert hétfõ reggel megyünk hozzá.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?