A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Erszényes,
én is nagyon megijedtem, amikor először vérzett a szája Leonának.

Lili,
üdv a Piócaklubban :wink: ! Ez is elmúlik egyszer és akkor már hiányozni fog ez a ragaszkodás. Próbáld élvezni, most ő a legfontosabb. Leona most már bárkivel elvan a családból, csak vki játsszon vele. Pedig 2-3 hónapja még azt hittem, h meg fogok bolondulni. És tessék.
Pakolni nehéz így, én is éjjel csináltam (ill. most is sokmindent akkor tudok csak).

Roz,
komoly, hogy ezt 3 gyerek mellett végigfőzted-sütötted? Én biztos nem csinálnék ilyet. Bolond, aki ilyet elvár tőled, Te meg nem tudsz nemet mondani, gondolom. Jól sikerült legalább? És megköszönte valaki?
Pikniktáskát kaptál már? Én nem.

Balim,
örülök, h jól vagytok!

Nana,
Boti? Kiderült, h mi baja?

Mi taknyosak vagyunk már egy ideje, de már kifelé megyünk belőle. Persze éjjel méginkább nem alszik, mert be van dugulva az orra, nem tud szopizni, nem tud gyorsan visszaaludni.

Nem tud vki jó multivit. készítményt babáknak? Por v csepp formájút?

Kép
sygnum

Sziasztok!

Syg, köszi. :) :D Ma már jobb volt. Anyu eljött, elhívtam, és így jó volt, tudtam kicsit takarítani is. :)
Főzni is tudtam. :)

Roz, köszi, én le is töltöttem, de még nem próbáltam ki. Még nem néztem, h. engem töröltél-e.

Most ennyi, megyünk mesét olvasni. Ma reggel fél 6-tól ébren van Zsófi. Vagyis aludt egyet 10- fél1-ig. Azóta csak játszik.
birolili

Kaptam ma a dokinktól Sinlac alapú recepteket, főzelékek... és sütik is vannak benne. Érdekel valamelyikőtöket, begépeljem?????????
Ja, ugyanis úgy indult a mai napunk, hogy gondoltam a téligumi csere előtt beszaladunk a védőnőhöz tápszert iratni, na de ugye ha beszaladunk, akkor méricskél is, és kiderült, hogy Lili azalatt a 6 nap alatt, amikor kezdődött nála a hasmenés, nemevés, fogyott fél kilót. Védőnő egyből sorszámot huzatott, hogy ezt a dokival meg kell beszélni, mert hat nap alatt ennyit fogyni, az gáz. Pont úgy jött ki, hogy mire végeztünk a cserével, és visszaértünk a dokihoz, már mehettünk is be. Ilyen keveset még soha nem vártam :D

Lili,
kitartást a pakoláshoz. Én 37 hetes terhesen költöztem, csak szerencsére nem volt sürgős a pakolás, mert maradt a pesti lakás is. Mikor már lenyugodtak a kedélyek szülés után, anyu felment, és ő pakolta össze a cuccokat. De még mindig van 3 dobozunk. Egyszer már rá kellene szánnom magam, hogy kipakoljam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, én is költöztem 3hónapos kismamaként is. :)
De nem panaszkodtam a költözés miatt. Sztem jól meg fogjuk tudni oldani. Nincs semmi gond ezzel.....Csak befelé kell sokat pakolni, kifelé már csak fele annyit. Ugyanis most még nagyon kevés szekrényünk van. És nem is szeretném kipakolni a sok kütyümet. Rengeteg apróságunk van.
birolili

Sziasztok!

Lili
Jó hogy tervezgetsz,meg pakolsz a fejben mindent ,naon akarnám én is,de el keseredettem,mert ami címeket kaptunk az ingatlanközvetítőnél,fele már elkelt.Hát hogy lehet bent olyan cím ami elkelt?

Csütörtökön menni akartunk Dunavecsére,ma este belázasodott Anna.Szerintem nem megyünk,pakolunk,oszt maradunk.Nem jön össze semmi mostanában.Hát,ilyen az én szerencsém.

Azért ha jobban lesz,pénteken egy tea lányok?Még nem tom mi lesz.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Jobbulást kívánok a kis betegeknek.

Hajni holnap viszem a Calcimuskot.

Balim

Nagyon szuper, h ennyivel megúsztátok.

Na megyek aludni, én bolond, most látom, h mennyi az idő.

Andi
Kép
cukkker

Sziazstok! Jó reggelt! :)

Írnátok nekem arról, h. kinek hogy alszik a babája? Mármint hogyan altatjátok el őket? Zsófi cicin, de fáj......úgyhogy vmit szeretnék lépni.......
birolili

Balim
Csütörtökön hagytuk abba a Zinnat-ot és kedd este kezdtük az Amoxicillint. Jövő szerdán megint meglátogatjuk a dokit… Az tök jó h minden rendben nálatok.

Roz
Hirtelen azt hittem h hormonról beszélsz….

Syg
A piócaklubbnak én is tagja lettem 2 hete. A multivitamin engem is érdekelne. Ha találsz valamit oszdd meg velem is. Előre is köszi. Gyógyuljatok meg!

Lina
Engem érdekelnek a recik. Nem írtad h mi volt végül a dokinál?

Lili
Gratulálok a házhoz! Házavató bababuli? Csak vicc volt….
Gyop v cicn alszik el, de mostanság már nem; v kifárad és elalszik. Ha már nem bírom kivárni meg látom h pörög, dumál, akkor beteszem a kiságyba és dumálás közben 1x csak elalszik. Ritkán sírással alszik el, de ez tényleg ritka.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Először is kis betegek jobbulást!

Erszényes gondolom ,hogy megijedtél,hú én is úgy féltem Lencust,de hát megvédeni mindentől nem lehet.

Syg erről (multivit) én is kérdeztem a gyerekdokit,azt mondta nem kell semmi,pedig én is gondoltam,hogy nem ártana.

Lina a baba-mama most már hétfőnként van,de miért nem jöttök el egyszer Lilivel?Ezt a Sinlacot egyébként a szopis babáknak is szokták adni,csak mert azon gondolkodom mit is adjak vacsira,amivel teli lesz a poci,hátha jobban aludna,mert mostanában meg nem nagyon akar gyümit meg főzit enni.

Lili én is pocis voltam költözéskor :) ,és azok a bútorcsaládok tök jók,csak hát nálunk ugye nem lehet,mert majd valahogy a tesót is el kell helyezni :D .Alvás ügyben a bölcs tanácsokra én is vevő vagyok,mivel mi is esténként cicin alszunk el.Mondjuk még az is bejött,ha tényleg álmos,hogy hallgatjuk/kárálom a zeneovit ő meg elszundizik közben(persze eddig még csak az ölemben ringatózva) vagy a hintában (de ezt meg csak délelőtt).Na jól kisegítettelek,mi?

Ja,és képzeljétek tegnap kibújt az első recécskénk alul!!Szegénykém nyűgösebb is volt tőle.Tényleg mennyi idő alatt lesz belőle jól látható fogacska?

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Lina
Eleinte Annát betettem a kiságyba egy cumisüveg innivalóval,kijöttem,megitta,hasrafordult és elaludt magától.Most,hogy már rendes ágyon alszik,mellé fekszem,hasrafordul,két perc múlva alszik.De ha eljön az alvás ideje,meg van szokva neki hogy kb. mikor van alvás,napirendje van.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok,

tudom, ritkán jövök :), most egy számomra új infot akarok megosztani Veletek:
tudtátok, hogy van egy IBCLC-s szoptatási tanácsadó Kecskeméten? Szabóné Rita, védőnő, ha érdekel valakit, megszerzem a telefonszámát. (mobil, lehet hívni bátran :))

Üdv Mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

hajny: sajnálom a pici lányt!! Jobbulást neki!!

Syg: jobbulást Leonának is!!

roz: letöltöttem én is az ingyen telót! Tényleg működik és nagyon szuper!! Köszi :wink: :D

Lili: tényleg megéri az árát a ház!!nagyon szép, el vagyok ájulva!! Értem mostmár mért vagy ennyire besózva!!! :D :D :wink: :D :D :D :D
Ha tudok vmiben segíteni szólj, tudod h a hunyadi fele szoktunk menni. Ha másnem addig elszórakoztatjuk Janával Zsófit amíg pakolsz! :wink: :D
Én janikát úgy rakom le este h fürdik, megitatom, aztán kicsit ringatom meg suttogva beszélek hozzá, közben szépen bemegyek vele a szobájába, aztán megkapja a kis alvókabaláját, meg a takaróját és már be is kapja a kis ujját és altatja magát. Én mondjuk cumisüveget nem adok neki az ágyba, csak a takaró, meg a hálótárs.

Dettus: gratula a fogacskához!!! :D Janikának amikor kibújik a foga, utána már 3 hét múlva teljesen ki van nőve. Általában az már nem viseli meg annyira, az a nehéz amig áttör! :?

Sinlac: Janika du. fél 5-kor szokott enni egy szép adagot és másnap reggel 8-ig nem éhes!! Amikor beteg volt kb. 1 hónapja, akkor kellett azt adnom neki és azóta ugy megszerette h minden nap kap, van h 2x is. Először nem értettem h bírja ki 16 órán keresztül evés nélkül, féltem h nem eszik eleget, aztán most kedden mérték és 1,5 hónap alatt 90 dkjg-ot hízott és nőtt 2 cm-t. Mostmár nem kételkedem!! :wink: :D :D :D

Janika szája már jól van csak egy kis lila foltocska van még a felső ajkán. Eleven, pakol mindent, és kapaszkodva már lépeget...
erszényes

Nem tud valaki olyan oldalt a neten ahol új Fisher Price játékokat lehet megnézni és rendelni?? Eddig csak külföldi oldalakat találtam...., Karácsonyra akarnék rendelni... :wink:
erszényes

Helló!

Kob,
de rég hallotam/tunk Rólatok! Jól vagytok?
A tanácsadót már írta vki, h van (talán Mino), de aztán nem mondta, h ki és hol lehet elérni. Engem is érdekelne, bár Leonával talán már nem lesz szükség rá.

Dettus,
sztem nem fedezik az ételek a szükséges vitamin- és ásványianyag mennyiséget. 100 éve még mások voltak a zöldségek, gyümölcsök és a tárolás során is sokat veszítenek, pedig mire hozzánk kerülnek és onnan az asztalra...eltelik egy kis idő. Én most Béres cseppet adok neki, arra azt mondta a doki, h persze, h mehet és a Cebion is, még több is, mint ami rá van írva.

Thymi,
üdv a klubban :lol: !
Dettusnak írtam, mit adok most Manómnak, de még keresek. Rájöttem, h a rágótablettát is össze lehet törni nekik, csak nem mindegy, miből mennyi van benne. Még keresek.

Lili,
nem tudok segíteni, én örülök neki, h cicin alszik el. Nagyon fog hiányozni 5-10 év múlva ez az összebújás, azt hiszem. Persze néha jó lenne, ha más is el tudná altatni, de nem számít, ez a 3 év az övé az életemből teljesen. Miért fáj egyáltalán? Harap?

Kép
sygnum

kob: mostmár tényleg összehozhatnánk egy talit, mostanában úgyis állandóan hetényben maradunk, időnk lenne rá és már betegek sem vagyunk.!! :wink: :D
erszényes

Kob,
Nekunk Rita volt a vedononk, fantasztikus csaj komolyan. Szoval en is csak ajanlani tudom. Ha egy mod van ra hat o tuti tejcsit fakaszt :wink:
mvirag

Syg,
Mi a Vitacolan-t hasznaljuk, tavaly telen is kaptak, aztan tavasszal lealltunk, most ujra kezdtem. Ja es isszak a Hohes C multivitaminos gyumolcslevet.- En azt adom nekik inni higitva vizzel.
mvirag

Sziasztok!

Nem tom mi van ,Anna tegnap este lázas volt naon,kapott lázcsillapítót,reggel semmi baja sem volt,sőt naon eleven,jobban mint szokott.
Azt vettük észre apával,hogy pár napja mindennek nekimegy.Félek hogy vmi baj van,de Endre azt mondja hogy csak nem figyel,szeleburdi és ezért.Remélem így van.

Kob
suli hogy megy?Nehéz?

Roz
Azt a progit a telefonhoz honnan tom letölteni?Megmondod?Naon megköszönném. :)

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Lili, Hanna is 90%-ban cicin alszik, este mindig, nappal, ha nem vagyok ott, hanem anyós altatja, anélkül is megy, pár pillanat séta-addig a vállán pihen, és már le is lehet tenni. Ez mondjuk kb 1-2x van hetente.
Sokat gondolkodtam már rajta, h ha én is megvárom azt az időt, amíg tök álmos, akkor menne-e cici nélkül, de a kis bestia érzi, h ittvan anya és itt a cici, és így 5perc, amúgy meg ki tudja mennyi lenne, nem bánom én sem egyáltalán. Tényleg,miért fáj?

Kob, köszi az infót, jó lenne ha tartana egy kis képzést a "sima"védőnőknek, gyerekorvosoknak! vagy szervezne klubot.
Ti jól vagytok? Vizsgahegyek?

Dettus, Hanna is kapott Sinlacot, 8-9hónapos korában, semivel sem aludt jobban ha kapott,mintha egy este kimaradt... De persze kipróbálhatod, mert van,akinek meg szuperül bevált, receptköteles amúgy

Kép
seriff

Lili,
nálunk az elalvás egyátalán nem gond. Este fél 8 és fél 9 között valamikor, ahogy épp kijön megfürdik, kap egy adag tápit apától Lili, aztán cumi, alvóskendő, és maximum két perc alatt alszik. Napközben is így van, jelzi, hogy álmos, elvárja, hogy ezt a két kelléket megkapja, és elalszik.

Most apa munkahelyén vagyunk Pesten, vasárnapig nem is leszünk, megyünk Debrecenbe pihenni egy kicsit.

Dettus,
a hétfő azért nem olyan jó, mert délelőtt úszunk, ráadásul nem is vagyunk kettesben, haza szoktuk vinni délután a kisfiút, akivel úszunk. Félek, hogy a kettő együtt már sok lenne Lilinek és nyüszizne. Sinlacot Lili 5-6 hónapos kora óta eszik, de evett hipoallergén tejpépet is.

Most amúgy is nyűgöske, a doki szerint kb mindenhol jön a foga. Remélem nem egyszerre növeszti ki mindet, ha eddig ráért vele :D

Thymi,
a reciket ha hazajöttünk begépelem, jó? Semmi nem volt amúgy a dokinál, nem tudja miért van Lilinél, hogy látszólag semmi baja, de mégsem eszik, és amit megeszik az is kijön. Azt mondta várjunk még, végül is két hónapja is volt ilyen, akkor is fogyott, aztán magától helyrejött.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok :)

kicsit el vagyok veszve :(

kob
huu ez tök jóó :) tanulsz ?

hajni
majd el küldöm mailben
tegnap mi is feltetük ki is probáltuk vezetékes telfont lehet vele csak hívni
csak ma megijesztettek hoyg nem is ingyen van hanem ezek a progik olyanok hoyg a hivott fél fizet
nem tudom nekem a barátnőm nem igy mondta .... nem tudom most mi az igazság

lili
amit hajninak irtam neked is szól probálj meg utánna nézni Én tegnao kiprobáltam működik is csak most félek használni nem akrok másnak számlút csinálni nem tudom hol lehetne megnézni hoyg valóban ingyenes e
....
Áki is ugy alszik el ha mellé fekszem, már Ő is nagy ágyon alszik . Napközben meg a hitaszékben hitázva, 2 perc alatt elalszik akkor csak azért nem fekszem mellé, mert naggyon elálmosodom :)

seriff
hanciról olyan rég láttam már fotot :)

syg
jól le is forrázztam magama kapkodásban magamra boritottam egy tepsí forró sült csirke szaftot az egész hasam és a lábam lábujjam.... tiszta égési sérülés nagy hólygok mindenhol ... :?
piknik táskám még nincs :(

erszényes
te is olvasd el amit irtam hajnynak ..

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszi lányok. :)
Hogy miért fáj? Mert csak cumizza......Nem eszik belőle. És egy kisssé fáj. Nektek nem?

Délután ringatva aludt el. Nem tetszett neki, de ez van.
És most megint 2* alszik, mert reggel már fél6-kor kel. Szerintetek így is át tudnám szoktatni az 1 alvásra, hogy ilyen korán kel? Nagyon hamar kidől, ha korán kel.

Lina, jó pihenést nektek!
birolili

Sziasztok!

Nálunk mostanában lassabban megy az elalvás. Egyre ritkábban alszik el cicin. Amióta felállt, ez a sláger. Hiába nagyon álmos, már áll is fel és nagyon élvezi. Szereti is a kiságyát, sokat el van benne. Szóval este tápi után annyiszor teszem le állásból, míg el nem fárad vagy megunja. Most ez fél-egy óra. Viszont mióta kibújt a 3. foga felül, átaludja az éjszakát. 8-10 órákat. Nappal is alszik kétszer.

Mvirág

Jómúltkor láttam a nagyiékkal a picúrokat. Olyan jó, h ilyen vagányak és segítenek. Éppen a Malomba mentek. :)

Hajni

Nem térek magamhoz a sok finomságtól. :)

Ma tudtam meg, h az egyik bnőm terhes. Tök jó. :)

Andi
Kép
cukkker

Erszenyes!!!
F.Price jatekok itt: gportal.hu/gyerekholmi
Mar vasaroltam tole, korrekt.

Most csak ennyire futja, sziasztok!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Erszényke, én is őt írtam Neked sms-ben. :D Csak én a vaterán. Ő ott is árul. Én má vettem tőle 3dolgot is. Nagyon rendes, gyors csaj. :)
birolili

Dóra, Lili: köszönöm az infókat F.P. ügyben!!! :D :D :D :D

Roz: sztem ingyenes a telefonálás, elég durva átverés lenne ha a hívott fél fizetne. Hiszen ő azt sem tudja ki miről hívja fel. nehogy már az ő nyakába legyen varrva.... :? :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted:

Nálunk meg tele munkásokkal a kert, csatoráznak..... :?
erszényes

sziasztok :)

Hajny
ha küldesz egy emil cimet elküldöm neked is ezt a progit

lili +dóra
ezek új játékok ? mármint fischer p., a barátnőm a kisfiának akar játszó asztalt venni karira. Lili nektek ilyen van úgye? Tennél fel róla egy fotot, hogy hogy is néz ki ? Köszi :)

erszényes
Remélem igazad van :) ez nagggyon hasznos kis progi akkor :wink:

cukker
huu micsida alvás mennyiség :) ez igen :)

lina
a foga nem jön lilinek ? Nálunk adri nagyon extrém fogzó volt bár a nagykönyv szerint 38,5 fölött nem fogzási lázról beszélünk neki mindig 39 fokig elment a láza és rettentöen ment a hasa alig evett rosszul aludt .... nem leht hoyg lilinél is ez van ??? A barátnőmék tegnap előtt kivitte az ügyeletre kisfiát mert annyira lázasodott és lázas volt és modta doki is hogy az égvilágon semmit nem lát csak fogacskáját és Ő is alig eszik . Na a hasát most nem tudom megye e ....

Kép

Kép

Kép
roz23

lina
bocccsi látom már hogy irtad hogy a foga jön :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Mi ez a vonalzók helyén? Sajna nem tudok angolul....

Syg
Cebiont azt én is adok Gyopnak, de az csak C-vitamin.

Lina
Köszike. Várom majd.

Kép
Kép
Kép
thymi

Roz, mi végül Chicco játszóasztalt vettünk Zsófinak. De a Dora által megadott címen találsz Fisher Price játszóasztalt is! :)
birolili

Thymi, szerverhiba, hamarosan vissza fogják állítani a vonalzókat.
birolili

Lina: Sztem jobb ha egyszerre nőnek ki mert nekünk Janika uannyit szenvedett amikor az alsók jöttek egyenként mint amikor a 4 egyszerre jött felül....
Amúgy, ahhoz képest amiket itt Roz is írt mi elég jól átvészeltük az eddigi 6 fog kinővését. Evett, ivott, aludt Jana ahogy szokott csak napközben többet sírt, sokkal többet, szinte egész du. kézben volt, meg minden pelusa hasmenéses volt, egy nap vagy 5-6... :roll: De mikor már szúrt a hegye utána 2 napon belül elmúltak a tünetek... :D

Syg: én is a Cebiont adom Janikának (meg a vasat, meg a Huma Folacid, meg d-vit.....kár h nincs egy olyan vitamin amiben ez mind benne van, igy annyit kell pancsolni velük... :roll: )

Megnéztem az FP játékokat és olyan szuperek vannak, csak most meg nemtom melyiket rendeljem Janának mert volt már olyan amire azt hittem jo lesz neki aztán hozzá se nyúlt.... :roll:

[center]Kép[/center]
erszényes

lili
ja igazán nem fontos f.p legyen de megnéztem és chicco sokkal jobban néz ki szerintem sokkal több mindn evan rajta mint a f.p -on

Kép

Kép

Kép
roz23

lenne egy körkérdésem: ki hogyan oldja meg (ha egyáltalán van ilyen) h a párjával, férjével este kettesben elmenjen egy moziba vagy valahova??? úgy értem ki vigyáz a gyerekre??
erszényes

Erszényes
Ezt a kérdést passzolom :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Erszényes, sajna ezt a kérdést én is passzolom. :(

Petra is fogzik ezerrel (egyszerre 3), láz, hasmenés, éjszakai nem alvás. Visítva ébred óránként. (tényleg visítva, nem túlzás) :( , de úgy néz ki, lassan túl vagyunk rajta.

Roz,
Elküldenéd nekem is ezt az ingyen telefonálási prg-t? Én a skype-ot használom, de csak azzal tudok beszélni akinek van gépe.
Ha még áll a meghívás akkor majd összehozzuk a találkozást, de a héten Petra beteg volt.

Körkérdésem nekem is lenne. Petra nem hajlandó semmilyen gyógyszert bevenni. Már fecskendővel adjuk be, de így is nehezen megy. Pedig édes íze van. A sütőtökhöz egy kicsit hozzákevertem, és amint megérezte nem volt hajlandó kinyitni a száját. Szenvedünk nagyon. Csak úgy megy, ha sír közben, mert akkor kinyitja a száját, de félek, hogy félrenyeli. Egyébként meg nem hajlandó mostmár enni sem csak cici. Ötlet?

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Erszényes,
mi nagyon könnyen megoldjuk az esti csavargást kettesben. Nem megyünk :D :( Majd eljön az az idő is. Kivárom.
Napközben ha nagyon muszáj anyunál hagyom őket, de csak rövid időre, mert a dédi is ott van, és az már majdnem olyan, mintha három gyerek lenne.

Nyhk,
szemcseppentővel szoktam adni Orsinak a Cebiont+Vigantolt. Mindig ugyanabban a kiscsészében keverem, bele kevés anyatej és már tátja is a száját, mint a madárfióka.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Thymi,
én is azért keresgélek, mert sztem a Cebion+Vigantol+ Béres csepp nem elég. Csak 2 féle vitamin és néhány nyomelem. Összeírtam a vitaminszükségletet 1-3 éves korban és kb a fele annak, amit én szedek. Ha elfogy a Cebion és a Béres (de lehet, h korábban is) megfelezem az enyémet és összetöröm, uezt a Mg-al is - hátha jobban aludna - és sztem néha még + C vitaminnal is meg fogom csinálni. A dokit azért majd megkérdezem róla.

Erszényes,
vitamint lsd. Thyminél.
Mi sehol nem voltunk kettesben, amióta Leona megszületett. Nagyszülők nincsenek itt, így nem tudjuk kire bízni. Most tervezzük majd megpróbálni, h bejönnek a nagyiék, mi meg elmegyünk neki ajándékokat venni.

Nyhk,
nincs ötletem, én is szemcseppentővel adtam eleinte, mint Pille, de mikor összetört megijedtem, h mi van, ha ez a szájában történik. Azóta fecskendő vagy kanál. A homeósokat beveszi (most már), vitaminokat a vizébe keverem. Sztem gyógyszert ő se venné be, nálunk is gond volt, mikor kellett.
Szopizás sztem nem gond, a barátnőm kisfia 2 évesen csak szopizni volt hajlandó betegségek idején. Majd elmúlik.

Láttok valahol játékkonyhát normális áron (és normális minőségben) szóljatok légyszi'! Köszi! Kicsi lánykám főz ezerrel és eteti az összes babáját, már mindnem van külön tányérja, pohara. Olyan aranyos, nem gondoltam volna róla, h így, ilyen korán fog szerepjátékozni.

Kép
sygnum

HALIHÓ MINDENKINEK!!! Megismertek még??????? :D :wink:

Nyhk,
Tökéketesen átérzem! :( 5 napja nem aludtam többet éjszakánként mint összesen 2 óra. :( Már totál zombi vagyok. :(

Borzalmasan szenved Botond is, szintén láz, hasmenés olyan szinten hogy napi 6-7!! :shock: :shock: :shock: már totál megijedtem hogy kiszárad stb.

FP játékok: Nekünk van egy jó pár, sokat vettem most használtan is, de semmi nem látszik rajtuk :wink: nem néztem most ezt az oldalt, de ismerem régebben néztem már...de csak javaslatként várjátok meg a KARÁCSONYI JÁTÉKVÁSÁROKAT! A Metroban is majdnem fele annyiért lehet most FP játékokat kapni mint egyébként. Na és a Corában is (ha esetleg van ismerős Szegeden, Szolnokon, Pesten stb) és Tescoban is egyre több FP van. :)

Na ennyire futotta ... :( :( :(

Probálok majd jönni :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Jobbulást minden kisbetegnek!

Elalvás ügyben: Nálunk is cicin alszik el Nándi és fogzik ezerrel. 1,5 hete 6 foga kezdett el bújni egyszerre. 3 már kijött, még 3-t látok, ami nemsokára meglesz. Mióta foga van, azóta én is érzem, hogy szúr szopi közben, nagyon hegyesek a fogacskák! Időnként szív akkor is, amikor úgy érzem már nincs mit, persze lehet, hogy csepeg kicsit, vagy csak nyugtatja magát. 4 hónapos kora óta nem hajlandó cumizni, üvölt ha cumit próbálok adni neki, egyébként meg játszik vele, fordítva bekapja vagy rágókának nézi, de szívni csak a cicit hajlandó! ... mióta lennt és fennt is megvannak a fogacskák, azóta nagyobb a félsz bennem a harapás miatt :shock:

A fogzás miatt mi sem alszunk jól, egyre biztosabb vagyok, hogy ezért sír fel álmában. Tegnap 4x sírt fel 2,5 óra alatt, hát nem sokat aludtam. A Panadol segít neki, de alvás közben nem lehet beadni, sírás közben sem egyszerű, de utána legalább alszik. Ha tudnám előre, akkor beadnám fekvés előtt, de túl sok gyógyit sem szeretnék neki adni. Most lázasak nem voltunk, 1,5 hónapja az első kettőnél igen.

FP játékok: Tegnap egy darab sem volt az akciós játékokból a Metróban, pedig szerettem volna egy bödönkét 4300 Ft-ért ( a Faktumban 7000 Ft ?!), a barátnőm 1,5 éves lánya nagyon szereti.

KépKép
kattic

syg
kiskonyhát szerintem nehéz jó minőségűt találni ... :( nekünk is van műanyag még niki kapta 2. szülinapjára olyan 7000 ft körül volt akkor. Az a legnagyobb problémája hoyg a sütö ajtó a mosogato, csap, a gáz gombok ... nagyon -nagyon könnyen letörnek a másik baj, hogy legtöbb kiskonyhán vannak ragsztott dolgok, pl nekünk van két rész az egyik a felirat szerint forro csokit tölt a másik narancs levet és ezek a feliratok, ragsztva vannak matricával, gyárilag ha letörlöd vagy használja gyerköc nagggyon csúnyán kopnak . Szóval szerintem nagggyon nézétek meg milyet vesztek és ahoyg irtad is jó minőségűt nézz mert nagyon sokáig fogja használni . Lehet hozzá kapni naggyon klassz élethű zölség gyümiket müanaygból én lidelben vettem 2000 ft volt egy vödörrel 100 külömbözö fajta gyümölcs -zöldség ( még zsemle, virsli, sült krumpli.. is volt benne ) Meg vannak tépőzáras zöldégek ezeket imádják . Ez olyan hoyg félbe van vágva a répa gyárilag és tépözárral lehet ujra összerakni van hozzá műanyag kés és vágó deszka és Ő "vághatja" el a zöldséget gyümit nagyon szupi szerintem :)

Kép

Kép

Kép
roz23

syg .
ezt találtam ezek jó minőségüek a barátnőm kislányának is ilyen van azt hiszem pont az ami a 2.képen

http://www.jatek-city.hu/index.php?cPath=433_487_674

Kép

Kép

Kép
roz23

nekünk a 3, képen látható van még az egyel régebbi kiadás ugy látom ezen is megrősitettek dolgokat a hátsó része nagyon könnyen eltört nekünk de látom az már sokkal erősebb a mostanin de ami hátrány a gázrozsa még mindig ragasztott és az baromi csúnyán kopik le

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Erszényes
Ha mi el akarunk menni vhová,a nővérem mindig naon szívesen vigyázott rá,az uncsitesóm szintén,a szomszéd srác is bármikor elvállalta,ja,meg a nagyik.Anyum bmikor eljön Bácsalmásról és vigyáz rá.

A Tescóban ma mi is láttunk f.p. játékokat,rakták ki a főfalra.De Karácsony előtt olcsóbbak lesznek.

Roz
az email címem: agoston.hajnalka@pr.hu

Naon köszönöm.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz

Nekem is küldd el légyszíves ezt a progit.
vegandi@citromail.hu
Csak tényleg ingyenes legyen. :) Csak belföldön lehet használni?

Én a beba tápszeres kanálba fejek egy kis tejet és abba teszem az összetört dentokart és a vigantolt, így issza meg Adri. Mindig olyan ügyesen nyitja hozzá a száját, még akkor is, ha totál fáradt és nyűgös. Ez azért jó, mert jó öblös, és oda tudom készíteni a szekrényre a fürdés utánra.

Andi
Kép
cukkker

Roz,
én is a 2. konyhát néztem, szinte csak itt találtam a neten. Gondolom, h sokáig fogja használni (bár sztem 1,5-2 év múlva már tuti segíteni fog az igazi főzésben is, ha így megy tovább, tiszta apja), azon is gondolkoztam, h a konyhába kellene neki tenni, h addig lefoglalja magát, amíg én is főzök. Ha megyünk Ausztriába, ott is megnézzük, ott is van ez a márka és biztos olcsóbb is.
Ez a ragasztós zöldség nagyon tetszik! Ha látsz valahol, szólj légyszi'! Ilyet én még nem láttam. Műanyagok már vannak neki, de a "vágás" is nagyon érdekli, szokott is műanyag kést kapni a kajához.

Nana,
jobbulást Botinak!

Kép
sygnum

hajni cukker
mail ment

syg
ez nagyon jó ötlet, hogy a konyhába tedd. Nálunk kapott hozzá Niki száraztésztát és nagyszemű babot és úúúúgy keverte öröm volt nézni :) Bár azt Leo lehet, hogy még bekapná (niki soha semmit nem vett a szájába)
Ilyen tépőzáras gyümit,zöldséget a Tescoban vettem. Itt is szokott lenni a játéknagykerben nem olyan drága 5-600 ft körül van nem sok van benne talán 10 darab egy kis bevásárló kosárkában van a tetején deszkával meg késsel. Majd megyek át a jövö héten és megnézem neked hátha van :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Volt már valaki csemetéjének orrmandula műtéte? Ádámnak úgy néz ki, hogy ki kell venni. :( Annyi érvet és ellenérvet olvastam, hogy sejtelmem sincs, hogy mi lenne a jó.

Kép

Kép
nyhk

nyhk!

Nekünk a nagylánynak volt mandula műtétje. Akkor volt 3 éves. Nagyon gyorsan megvolt, nem volt fájdalom és igazán fel sem vette.
Utána sokáig nem is volt beteg, nem voltak gondok. A hangja is kilóméterekkel magasabb volt.
De most sajna ismét voltunk fül-orr gégén és megint visszanőtt neki. A beszédpróbléma, hogy orr hangon beszél az is az miatt van.
És most sem garantálta a doki, hogy ha kiműtik nem nő vissza ismét.
Szóval én is dilemmázok, hogy most van e értelme ismét.

Nálunk minden rendben van. sajnos depis vagyok ezerrel és nincs kedvem semmihez. Nem érdekel semmi.... Olyan vegetálós vagyok.
Aminek tudtam örülni mostanság hogy sikerült a vizsgám megvan a jogsim végre.
Na most ennyit.

Mindenki legyen jó!

Kép

Kép
samchee

nyhk
nekünk is volt nikinél 2 éves korában amit sam irt dettó ua. nálunk is az eslő időben nagggggyon hasznos volt mert előtte rengeteget volt beteg niki utánna meg alig neki tubust is raktak a fülébe. De sajnos bármikor ujra nőhet .

sam
de jó hallani rólad már hiányoltalak :) ne depizz mi a baj ? FÉlsz hoyg túl vállatad magad ? vagy itt hideg a tél ..... és ettől vagy depis vagy úgy midnen együtt ? Gyere ird ki nekünk hátha jobb lesz :) Várunk :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?