A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi:) Dr. Czeizel Beatrix http://www.yahunagaia.hu/

indianyo

Az összes jelen alvó Marci nevében köszönöm a köszöntéseket!!!! :D

Neet,
tökjól esett, hogy így fényezed az én kis marcibogyómat :oops: Eszti sem semmi csaj ám a loknijaival... épp töltődnek a képek, küldöm a hozzáférést! :D

Gabi,
ezek a legjobb hírek, mindent bele! Egyébként itt a fórumot olvasgatva tökre megjön az ember kedve még egy-két-sok babához :D

Indi,
mostani mancs-ban van egy érdekes cikk a tudatos vásárlásról :) Villamos sztori: nagyon elszomorodtam én is itt a képernyő előtt, utana meg dühös lettem, nem igaz, hogy ennyi jóérzés nincs néha az emberekben :(

Fibi,
ha baba mozgott, akkor nyilván van szíve is, szóval no para, szerintem dokibácsi megmondta volna, ha valami nincs rendben! :)

Másra nem emléxem :( vernyog enyém kisebb gyerek, megyek rakom csecsre, hadd egyék :D

puszi,

vera
kisün

Ancsi,
örülök, hogy Lencséd jól aludt! Annál jobban semmi sem segíti a gyógyulást :)

Curse,
drukkok ezerrel!!!! :D

v
kisün

Indi,
köszi :)

Vera,
ha láttam volna, hogy mozog, nem kérdeztem volna rá a szivére :wink: de már nem aggodok :)

és bocs Mindenkitöl, ha fáraszto voltam :P köszi hogy vagytok :D
fibi

Kisherczeg Andi! Nagyon szépen írtál. :D S szerintem jól csinálod! :P Megindító relax kazi? Tök jó!

Fibi! Köszi neked is a tegnapi köszöntést.
Meggy. :P
Örülök hogy BS válaszolt. :D Hmmm... csodadoki!!! :lol:

Indi! én annyira végigolvasom hogy mit veszek hogy még a férjem is rászokott pár hós együttlét után. :wink:

Gréti dumája :lol:

Boldog Marcinapot!

Gabi! Aranyos lehetett a férjed. S persze te is az vagy :P

Ancsi! Örülök hogy Lencsinek jó éjszakája volt. S a nappal?
A banánt én sem szeretném még adni, mert ugye az a legnehezebb gyümölcs. Még csak elmentettem Indi linkjét, de zöldbab :shock:
Köszi a táblázatokat! :D
Burgonya hathósan? nem túl nehéz az kezdésnek? :?
Paradicsom téves megítélést kap: ő gyümölcs. :P

Csajszi megkapta első almáját. Fintorgott ugyan de úgy húzta magához a kanalat hogy két kanállal adtam neki :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Kisun, Marcidnak boldog nevnapot! :)

Barbi, nektek meg boldog felevfordulot! :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Barbi, ez tök jó, legalább szép lassan haladtok, ahogy a nagykönyvben :wink: :)

Drága Mártonokat az isten éltesse nevük napján!

Gabi, ez annyira de annyira jóóóóó :D szívből drukkolok Nektek, férjecskéd meg nagyon aranyos ember :D

Fibi, ne izélj már, itt nyugodtan aggódhacc bármikor :D nagyon értem a gondolataidat, de ezt már megbeszéltük, hogy azért aggódunk jobban, mert tudjuk, mit veszíthetünk :?

voltunk ma is pacizni, nagyon kafa volt, szépen ragyogóan sütött a nap, és gyártottunk papírsárkányt is, és csak alig fáradtam el, pedig közben a kisasszony is gyítézett :D

úgy szeretnék egy klassz, hozzá illő nevet találni, de sajna arra is ritkán van alkalom, hogy picit rá tudjak hangolódni/figyelni, max elalvás előtt/reggel, ha netán hamarabb ébredek Istóknál - a második már ebben is hátrányos helyzetű...

Kisherczeg, mesélj még erről a meditációról, hol tanultad? mióta csinálod? a Raffai-féle kapcsolatfelvételről is hallottál? és honnan vannak ilyen jó kis zenéid? régen még az Anandában lehetett kapni ilyesmit, még van valahol egy pörgésmeditáció kazettám, de ez most úgysem aktuális :D

Curse, hogy vagytok? mennek a drukkok, de Te csak lazíts! :wink:

votiv 8)
votiv

Kisün, tegnapi szülinapod alkalmából Téged is isten éltessen!!! :D
Kép

nem tudsz valamit Soosoo-ékról? úgy eltűnt, persze 3 csemetével nem csoda, hogy nincs ideje itt pletykálkodni...

votiv 8)
votiv

Gabi :) Párod de aranyos :D Hajrá tesó-program :wink: :D

Vera :) Utólag is boldog szülinapot :!: :!: :!:

Ancsi :) Szuper, hogy Lencsi jobban van :D :D

Barbi :) De jó, hogy Anginak így ízlik az alma! :D Összetevőket én is szoktam olvasgatni, főleg amit B. is eszik, hát néha hátast is dobtam...

Fibi :) méltem :)
denizsa

Mártonoknak nagyon sok boldogot!

Fibi, Rékának a névnapját ma tartottuk, kapott tortát, erről lesz kép, bár nem a legjobb lett, meg Kisvakondot, kisseprűt, és egy tologatós kacsát - olyan, mint a csattogós szárnyú pillangó. Meg másik nagymamától begyűjtött egy újabb plüss mackót. :roll:

Votiv, nyugi, meg lesz az a tuti név, más nem megálmodod. :wink:
zanza

Jucus!
de az ágyneműtartós izé meg azért nem kafa, mert a heverők nem olyan jók alvás szempontjából (habár én is azon nőttem fel...). szóval valami jó nagy ágytakarót kell szereznem. hajjaj, milyen jó is lenne egy nagy foltvarrásos, csak iszonyat drága :(
nem a Liliomra költözük, anno láttam annak a műszaki cuccait, mert unokatesómék véleményeztették velem a lakást, és műszaki barátnőmmel összeülve, kb. 1 oldal kifogást emeltünk :). de akkoriban az nagyon lassan készült, úgyhogy maguktól visszaadták a foglalóját az unokatesóméknak.

Fibi!
nekem sose mutatták a szívhangot elejében az UH-n, úgyhogy egyszer kíváncsiságból megkértem a védőnőt, hogy doplerrel mutassa már meg. az UH-n meg aszonták, hogy ne izgassam magam a szívhang miatt, hiszen lubickol a gyerek :)

Vera!
tegnap majdnem felhívtalak, de végül nem mertelek :). a lényeg az lett volna, hogy vajon nem gáz-e, hogy Lencsi 3 óránál is többet aludt, de közben meg nem lázas, meg semmi. de gondoltam betegség esetén ez biztos oké délutánra, hisz mi is olyan sokat alszunk akkor. és Isten éltessen sokáig, 25 éves szülinapod alkalmából ;-)

Barbi!
tudom, hogy a paradicsom gyümölcs, csak tök sokan néznek ezen nagyot. :) én imádom ezt a gyümölcsöt! a burgonya nem olyan nehéz kaja, de mintha azt hallottam volna, hogy vkit puffaszt. lehet, hogy a keményítő miatt. elejében még többször főztem almás répát is dedemnek, na meg ami nagyon ment 5 hósan, az a céklás krumpli meg a meggyes krumpli volt. imádta!!! arra az egyre vigyázz, hogy egyszerre csak egy új dolgot próbálj, hogy tudd, ha esetleg fáj a hasa, az mitől van.

Indi!
én a vitamin miatt adtam a gyümölcsöket (naívan :) ), ezért sosem engedtem anyósomnak, hogy mikróval melegítse meg a pempőket. az viszont tény, hogy főve mindig megette az almát, mert akkor már valahogy nem olyan savas, mint nyersen, úgyhogy így biztos jobban ízlik nekik. kicsinyke 7-8 hós korában sokat főztem almás rizspelyhet, tápival. nekem - és a lelki békémnek - úgy volt jó, hogy nem próbáltam ki semmit előbb általában, mint ahogy a táblámban volt, és így a zöldbabbal vártam vagy 8 hós koráig, száraz babot meg azt se tudom, hogy mikortól lehetne adni, mert még nem kapott, pedig lassan tinédzser lesz. :)
ancsipancsi

Ancsi,
egy 18 éves nem lehet annyira félelmetes, hogy ne merd felhívni :mrgreen:

Fibi,
van egy nagyon jó orvosod, és ha ő azt mondja, hogy minden rendben, akkor úgy van. Szerintem, ha bármire gyanakodott volna, akkor elküldött volna kontrollra :D És nehogy elnézést kérj má', az aggódás teljesen természetes dolog!!!

Köszönöm a jókivánságokat, legelsőként egyébként a lányom gratulált péntek hajnali 2-kor, és 2 órán keresztül :mrgreen: Aztán meg a fiam 3-kor :lol: Annyira figyelmesek ezek a gyerekek :lol:

v
kisün

sziasztok,
Mártonok, hug and kisses!!!!!!!!!!!

Vera, Angi,
boldog fél és egész szülinapot!!!!

én annnnnnnnyira durvákat hallottam erről a NEM szabad orvosválasztásról...
az egy dolog, h kifizeted a dokidat a kórháznak, az más kérdés,h mindez vonatkozik a szülésznőkre is. De ez még semmi!!!!!!!!!
ugyanis, ha "pihenőideje" van, akkor EGYÁLTALÁN nem jöhet még a kórház területére sem!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tehát, esetleg kicsöngetnéd a 100-100 ezer ft-ot a doki és a szülésznő után, de akkor sem tud bejönni, ha előtte dolgozott.
más, ha a dokid nem közalkalmazott, hanem szellemi szabad, rájuk nem egészen úgy vonatkozik a "pihenőidő", de az a félelmem, h a szülésznők azok mind közalkalmazottak. És nekem ők lennének a fontosabbak.
asszem, el is felejtem ezt az egész szülés projektet.
majd csak kimászik vhogy.
egyébként azt mondták, h még az ügyelet megoldás a legkevésbé gázos, mert beszól a kollégának,h lécci, hadd ügylejek ma én...már persze, ha megteheti...
szóval, engem egyáltalán nem érdekelt eddig ez a dolog, de most hogy tiszta, h mindez szülésznőre is vonatkozik, igy már kicsit gááááááz...

Gabi,
ez nagyon jó hir, nem???? és köszi, egyre jobban vagyok, most már csak ritkán leszek rosszul, soha nem egyhúzamban...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ja, és 11+x vagyok, hétfőn megyek nyaki redőre...
ma volt családi összeröffenés, és NEM mondtuk el.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
mire te szülsz, remélhetőleg kikristályosodik a dolog, és kialakulnak a trükkök!
én is félek kicsit, de nekem még odébb van a szülés. max. belemegyek, hogy a köv. is császár legyen, habár nem túl jó élményeim vannak róla. (mármint a lábadozásról)
ancsipancsi

Dóciéknál:

Megszereztem Dóci labdáját, beeee!

Kép

Ööö, asszem becsurrant egy kicsi, kérem a bilit gyorsan!
Kép

Marci, a mosolyalbum:

image engedélyre vár :lol:
neet
neet

Vica :) nézed a kollégákat? :wink:

Curse????????????????????

indianyo

Sziasztok!
Ma jöttünk haza anyóséktól, rendesen lefáradtam.
Szóval B.S rendesen kivan a várható reformtól, és elég érdekes meglátásai voltak. Pl hogy kik fognak majd szüléseket levezetni a kórházban? Mert a leggtöbb doki azért vállal be ügyeletet, hogy "cserébe" a magánbetegeinek a szülését levezesse. Szerinte a fiatal dokik le fognak lépni. Mondta, hogy őt már annyira nem érinti a dolog, mert 63 éves, de ebben nem akar részt venni, és erre mondta, hogy mivel imádja a szülészetet, esetleg otthonszüléseket vállalna. Az a baja az otthonszüléssel, hogy nincsenek meg a jogi és egyéb szabályok! De ez a baja a magánrendelésekkel is, hogy az OEP nem hajlandó szóbaállni velük, és leszerződni úgy, mint pl a háziorvosokkal. Az volt az érdekes, hogy amíg itt is sokan azt mondják, ogy ugye a kórház eszközeit használják a magándokik stb, addig neki pont az a baja, hogy miért nem lehet ugyanúgy kibérelni ezeket a tárgyi eszközöket, mint pl ahogy a plasztikai sebészek csinálják..... Megkérdeztem tőle, hogy mennyit fizet az OEP egy szülésért, és sokkoló árakat mondott, aminek a 30 %-a is egy elég tekintélyes összeg.
Szóval ezt hirtelen le akartam írni, majd visszaolvasok, és jövök még!

Fibi!
Ne aggódj, kérlek!!!!!!

Curse!
Amikor a szülésznőmnek meséltem az én extra hosszú szülésemet, mondta, hogy az igazán extrém szülések akár 1-2 hétig is eltarthatnák, ergo teljesen normális, ami Veletek történik, csak hát az embör lánya nem erre számít. És amit még mondott, hogy kifáradás ellen sok-sok szénhidrát!!! Szőlőcukor, stb! Szorítok továbbra is!!!! Kitartás! Csak kijön az a gyerek :wink: :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Esztinek micsoda hosszú haja van! :shock: :shock:

Zuz, jól vettem ki, hogy még nagyobb fejetlenséget kavartak ezzel a reformmal? :roll:
zanza

Zanza!
Hát, valahogy úgy! Ráadásul állítólag a kormány nme hajlnadó szóbaállni az orvosokkal, pedig valami egyeztetés azért csak kellene. Végülis ők dolgoznak benne......
zuzmo1

Zuzi!
sajnos most épp karbantartás alatt áll az oldal, de eskü' megnézem a jövőhéten, hogy mennyit írtak a császármetszésre a TAJ számomnál, mert tök kis összeg volt. vagy lehet, hogy a császár egy részét az OEP egy részét meg az Önkormányzaton keresztül a kórház fizeti?
mamapoc

Leszarom, én akkor nem szülök és kész...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

az előző én voltam, csak újra tettem a firefoxot, és a nagyon régi nevemen írtam véletlen :)
ancsipancsi

egyébként,
vigasztaljon minden lassan szülőt az a tény, h nekik nem fáj annyira, mint azoknak, akik gyorsan szülnek.
Őket viszont az vigasztalja,h gyorsan szülnek...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mamapoc :lol: !

AZ OEP oldalán nem csak igen-nem válaszokat kapsz a kérdésre?Hogyan lehet megnézni TAJ alapján másképpen?
20170114224602

Zuz :) Jól esett az utazás így az utolsó hónap előtt?

Azt nem értem, hgoy a veszprémi kórházban hogy működik ez a dolog úgy, hgoy kifejezetten az orvosok kérésére ( :!: ) vezették be.... :?

Vera :) Boldog tizennyócadikat :):):)

Neet :) Hosszúhajú Eszti nagy huncut :)

Akata :) merre???

indianyo

Zsanci!
ne légy ilyen borúlátó!

kitaláltam, hogy az lenne a frankó, ha a dokijaink magánklinikát nyitnának, és szerződnének az OEP-pel, aztán megcsinálnának egy tarifatáblázatot, hogy az OEP ugyan térít nekik, de ezen felül ők még mennyit kérnek, ha XY dokinál szül vki, és tök jó lenne, ha ez pont a hálapénz összegére jönne ki, amit amúgy - mivel magánkórház - nem kellene már adni. azaz nekünk ugyanannyiba kerülne, de senki nem csesztetne minket.
ancsipancsi

egyébként:
God Bless You Mr. Vonnegut!!!! (még él, asszem, és ma van a szülinapja)

Juc,
akkor tudod magad megnézni, ha regisztráltál az ügyfélkapun!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi,
ez egy megoldás! rajta, szóljunk a dokiknak, h húzzanak el...és csináljanak egy jó kis magánkórházat vhol a környéken.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
mamapoc nyugdíjba ment, most én válaszolok helyette, ha nem baj :). szóval... a kormányzati portálon a TAJ menüpont alatt van egy szolgáltatás, de perpillanat karbantartás miatt 13-áig akadozik. ha újra beindul, leírom neked priviben/mélben lépésről lépésre. én lehozattam vele 98 óta azokat az összegeket, amiket az OEP költött rám, és csodák csodája, ott volt, hogy császárszülés és csak valami 30eFt volt benne. pl. egy vérvétel meg totál le volt részletezve, hogy melyik vizsgálat mennyibe kerül (pl. billirubin 200 Ft, gamma GT 100 Ft, glükóz 39 Ft, meg ilyenek). és így kijött, hogy 98 óta alig kerülök vmibe az OEPnek :)
ancsipancsi

Zsan!

Ahhoz meg be kell menni Önkormányzathoz igaz?
20170114224602

[quote="jucusmamus"]Z írta:jucusmamussan!

Ahhoz meg be kell menni Önkormányzathoz igaz?

Jucus,
igen, de az Önkormi weblapján tudsz pontos időpontot kérni az Önkormányzatnál az ÜGYFÉLKAPU REGISZTRÁCIÓRA, ahova ha oda mégy, szinte azonnal fogadnak, és megcsinálják. utána haza mégy és tudod használni.
ancsipancsi

magánkórház: Hát ez az, BS is azt mondta, hogy ez lenne a megoldás, ha sz OEP hajlandó lenne velük leszerződni! De nem!!!!!

Ancsi!
Engem is érdekelne ez az ügyfélkapus dolog, nekem is írd meg!

Indi!
Hát nem esett túl jól, mert nem Bazsó-barát a hely, így egész nap rohanhatok utána, de túléltük, és szerencsére ma haza is jöttünk. Szertk amúgy ott lenni, mert kedves emberek, csak Gyerekkel nem egyszerű!

Kép
Kép
zuzmo1

Engedély megérkezett, a kihagyhatatlan:

Kép

Annyira ééédes!!! :) :) :)
neet
neet

Zuz,
én úgy tudom, h pl a telkivel van szerződése az oepnek...
tehát NEM lehetetlen...meg a budainak is...

Neet,
klassz pasid van!
a lányod meg egyszerűen csudaszép!
ez van... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zanza,
apa nem engedi levágni és én sem erőltetem, bár érzékelhetően zavarja már.. mondogatja, hogy a hajam, hajam, és nem nevet közben...

Zsan,
azt hogy csinálod? :lol: (Hogy akkor nem szülsz és nyasgem? :mrgreen:)
neet
neet

Zsan,
milyen pasi? A kölcsön, vagy láttad az IGAZIt? :D
neet
neet

Zsana!

én csak azt írom, amit ő mondott, mert én nem értek hozzá!
tetszik a határozott hozzáállásod :lol: :lol: :lol: Ha ez megoldható, akkor én sem szülök inkább :lol:
Egyébként ezt komolyan írtad, hogy akinek sokáig tart annak nem fáj annyira? :shock: én 7 órát örjöngtem végig magamról nem tudva 20 óra lájtosabb 5 percesek után..............
zuzmo1

Neet!
szép a Lányod, de mit keres az a kicsi Dóci a kezedben? :) (iszonyatosan megnőtt Marci, mióta nem láttam. nem rég még totál csecsemő volt, most meg vigyorog)

Zuzi!
persze, de előbb be kéne menned az Önkormiba ügyfélkapu regisztrációra. szervezzünk az Önkormiba egy talit? :D
ancsipancsi

Ja, és még kajához (kedvenc témáim egyike :lol: )
mi banánnal kezdtük, védőnő is ráncolta a homlokát, na de az volt itthon, ba. Májusban mégsem adhattam epret, nem? Egy alig félévesnek...
És ma Eszter benyomott közel 3t ebből a gyümiből. Az baj? Miért? Azt hallottam, gyereknek max 1 per nap, valami vitamin túlnetengés miatt. Mi is az? (Mire eszembe jutott, már a 3.at ette, úgyhogy azt elkoboztam...)
neet
neet

Zuz,
ezt is a "tapasztaltak" mondják, akik sok ilyet láttak/átéltek.
Nekem egy bnőm az első gyerekét 16 óra alatt szülte meg, és végig arról beszélt, h hűű, de hosszú volt, viszont olyan eget rengető fájdalomra nem emlékezett....nyolc hónapos volt a baba, mikor belevágtak a következőbe.
A második 5 óra alatt érkezett, és azzal fogadott, h most már sejti, h én miért nem akartam többet szülni az első után..
és akkor együtt nem szülünk, jó? sztem előbb utóbb csak kimászik vhogy...remélem éjjel ,amikor alszom...8)

Neet,
a fogadott pasid klassz... :wink:
no, persze a sajátod is, hiszen a tied!!!! :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet,
kálium van elég sok a banánban, amelynek egyik izotópja (K40) amúgy sugároz is, de ahhoz egy banánraktárban kéne lakni, hogy gondot okozzon. nem tudom, hogy káros-e a sok kálium, de állítólag boldogság hormon is van a banánban, és én biztos ezért eszem néha :). szorulást is okozhat valakinek, és kicsi korban allergizálhat, ezért nem javasolták, hogy rögvest ezzel kezdjük. én korábban kezdtem a hozzátápit, és 6 hós korára már szerintem evett banánt is.
ancsipancsi

most néztem a telki honlapját, és tényleg van szerződésük az oeppel.
azt hiszem megérdeklődöm mennyi náluk az aranyér műtét, mert lehet, h olcsóbb, mint a dokinál, akinél voltam... :?
a terhesgondozás pedig nem sokkal drágább, mint egy két menő dokinál, alkalmanként 16500 Ft...
mondjuk nekem sok, de ennél jóval többre számitottam...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuz,
egyébként igaz, ne minősitsük egymás fájdalmát!!! :lol: :lol:
én elhiszem,h neked és minden hosszan szülőnek nagyon fáj a dolog... :(
milyen jogon mondom azt,h a te fájdalmad kutya füle az enyémhez képest??? :wink:
mert biztos nem volt az, sőt!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

én majd megpróbálok természetes úton szülni legközelebb, és elmondom a tapasztalataimat, hogy mi volt a kettő között a különbség. most azt látom, hogy inkább vajúdnék, mint szülés után több hétig csak vánszorogva közlekednék. iszonyatosan kiszolgáltatott voltam azáltal, hogy napokig nem tudtam felugrani a babához, ha sírt, nem tudtam ellátni, mert magamat is alig cipeltem, annyira fájt a hasam.
ancsipancsi

Ancsi,
szivesen elmesélem egy másik bnőm tortúráját, mellesleg szt imrében, aki szintén bevállalta a természetes szülést a császár után... :?
még szerencse, h ő a fia után lányt szült, és már nem érez kényszert, h valaha az ééletben még szüljön...
most történt júniusban...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Én pedig császár után sem vánszorogtam és nem is szültem rendesen de k...ul fájt.
Szerintem nem lehet általánosítani.
A szobatársam kipottyantotta magából a gyereket ésmég csak nem is fájt neki....

ÉS az első császárom is más volt mint a második és sorolhatnám és ZSAN ez az!csesszél ki mindenkivel és NE szülj :lol:

Zuzi!

Én akkor hívom Jolánt Pannamáriának ha a jolánnál is jolánabb szóval nem támogatom az ötletet.

és kösz az ügyfélkapus infokat.

Juc
20170114224602

Zuzi,
dejo, hogy már hazajöttetek :) és anyos beletörödött h nem lesz Mária az unokája? :wink:
képzeld, B tegnap 4x elmondta, hogy "megyünk Bazsohoz, megyünk Bazsohoz". nagyon birja a fiadat, ahogy a vizforraloba együtt pakolgatták a kártyákat :lol:

Indi,
annyira jo ez a Czeizel Bea honlap, és legszivesebben szinte az összes meditácios CD-t megvenném 8)

Kisün, Votiv,
köszi, aranyosak vagytok :)

Zanza,
majd tehetsz képeket a névnapi bulirol :wink:

Zsan,
én se' szülök, csakazértse :mrgreen:

Reformok :evil: abszolut megértem BS-t :(
fibi

Recca! Zsan! Köszi a köszöntést. :D

Votív! :P

Kisün! Utólag is NAGYON BOLDOGAT!!

Mamapoc! :D Köszi a tanácsokat, ötleteket. Én vagyok például olyan akinek nehéz a krumpli emésztése. Havi egyszeri zöldség nálam. :roll:
TiniLencsi :lol:

Neet! De jó hogy megszerezted az engedélyt erre a képre!!!!!!! Ééédi. s persze a grúvi csajszid is az! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Neet,
jol állna Neked egy kissrác is, legközelebb 8)
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?