Jucus!
de az ágyneműtartós izé meg azért nem kafa, mert a heverők nem olyan jók alvás szempontjából (habár én is azon nőttem fel...). szóval valami jó nagy ágytakarót kell szereznem. hajjaj, milyen jó is lenne egy nagy foltvarrásos, csak iszonyat drága
nem a Liliomra költözük, anno láttam annak a műszaki cuccait, mert unokatesómék véleményeztették velem a lakást, és műszaki barátnőmmel összeülve, kb. 1 oldal kifogást emeltünk

. de akkoriban az nagyon lassan készült, úgyhogy maguktól visszaadták a foglalóját az unokatesóméknak.
Fibi!
nekem sose mutatták a szívhangot elejében az UH-n, úgyhogy egyszer kíváncsiságból megkértem a védőnőt, hogy doplerrel mutassa már meg. az UH-n meg aszonták, hogy ne izgassam magam a szívhang miatt, hiszen lubickol a gyerek
Vera!
tegnap majdnem felhívtalak, de végül nem mertelek

. a lényeg az lett volna, hogy vajon nem gáz-e, hogy Lencsi 3 óránál is többet aludt, de közben meg nem lázas, meg semmi. de gondoltam betegség esetén ez biztos oké délutánra, hisz mi is olyan sokat alszunk akkor. és Isten éltessen sokáig, 25 éves szülinapod alkalmából
Barbi!
tudom, hogy a paradicsom gyümölcs, csak tök sokan néznek ezen nagyot.

én imádom ezt a gyümölcsöt! a burgonya nem olyan nehéz kaja, de mintha azt hallottam volna, hogy vkit puffaszt. lehet, hogy a keményítő miatt. elejében még többször főztem almás répát is dedemnek, na meg ami nagyon ment 5 hósan, az a céklás krumpli meg a meggyes krumpli volt. imádta!!! arra az egyre vigyázz, hogy egyszerre csak egy új dolgot próbálj, hogy tudd, ha esetleg fáj a hasa, az mitől van.
Indi!
én a vitamin miatt adtam a gyümölcsöket (naívan

), ezért sosem engedtem anyósomnak, hogy mikróval melegítse meg a pempőket. az viszont tény, hogy főve mindig megette az almát, mert akkor már valahogy nem olyan savas, mint nyersen, úgyhogy így biztos jobban ízlik nekik. kicsinyke 7-8 hós korában sokat főztem almás rizspelyhet, tápival. nekem - és a lelki békémnek - úgy volt jó, hogy nem próbáltam ki semmit előbb általában, mint ahogy a táblámban volt, és így a zöldbabbal vártam vagy 8 hós koráig, száraz babot meg azt se tudom, hogy mikortól lehetne adni, mert még nem kapott, pedig lassan tinédzser lesz.