A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Nitta:igen már csak 29nap :lol: :shock: nem rég mondtuk hogy már csak 2 számjegyü :lol:
ne már.az micsoda hülyeség .elkaphat minden bacit meg mindent nem?és mijen változások vannak még?nem irnád le?kiváncsi vok rá!
egy táncolo macit akartam felrakni ide de nem sikerült.ez sem megy :(

KépKép
KépKép
beus22

Azért ha minden igaz vannak jó dolgok is, pl teljes mértékig te döntessz mindenről, ha akarod 24 órán keresztül melletted van és fürdetni sem veszik el tőled, azt is rádbízzák. Eddig tápozták öket ha úgy gondolták, de már ezt is te szabályozhatod. Vagyis teljesen az akaratod szerint történik minden ami a picivel kapcsolatos, nem úgy mint eddig, hogy úgy kezelte néhány emberke őket, mintha a tulajdonuk lenne. Vajúdáskor nem tudom eddig milyen lehetőségek voltak, amit most mesélt az elég emberbarátinak tűnik. Ha akarsz gyertyát gyújtassz, zuhanyzol, kádban ázol, zenét hallgatsz...bármire nyitottak amit szeretnél, akár különleges kéréseid is lehetnek. Igaz nem tudom teljese eddig mik voltak a szülészeten, de nem egészen ilyenekről hallottam.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Ez a tiéd Beus:

Nem táncolnak, de macik :lol: !

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

hüü Nitta ez nagyon jol hangzik :lol: :lol: de jo :P
köszi a macikat.ari vagy.hogy csinálod?nekem miert nem adja be?

KépKép
KépKép
beus22

nem tudom te hogyan próbálod, nekem van egy mappám, amibe csak animációk vannak. A melléklet feltöltése után abból a mappából válogatok és simán ideteszi amelyikre rányomok

Na jó éjt mindenkinek!

Megyek szétázni forró vízbe :oops: :lol:

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Beus, szerintem azért Vivi óta olyan sokminden nem változott a kórházban... de te már rutinos leszel! :wink:

Nitta, tényleg szépen fogynak a napok! Emlékszem még az első szülés előtt este szólt a férjem, hogy "nem mosogatok el"?
Na pár óra múlva mentünk :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Nitta:jo ázást! :wink:

Amica:hát azert igy tök jolesz!nekem még azt sem mutatták meg hogy kell fürdetni meg szoptatni a szobatársam mutatta meg. :oops:
ennyiböl jobb lesz hogy nem kel tölük semmit kérdezni és a flegma válaszukat várni :x
na mindegy nekem nincsenek jo tapasztalataim :( remélem most jo lesz!
hogy telt Márton névnapja?

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Hú Nitta, tényleg nagyon közel van már Zoé érkezése! :D Ne aggódj, vissza fogsz alakulni, én sem tudtam elképzelni és megint olyan érzésem van már, hogy örökre bálna leszek, de ez nagyrészt rajtad múlik. Most lényeg, hogy jól legyetek és egészségben találkozzatok elsőre!

A babók kiviteléről a folyósóra én is hallottam, meg láttam is szüléstanfolyam kapcsán, de azt hiszem már beszélgettünk itt erről, hogy szerintem nem baj, legalábbis Bécsben is ez volt, sőt ott a szobákba is bejöhettek és az Anyukám még a születés napján, az Anyósom 2 nappal később tarthatta Vincét a karjaiban és végtelenül boldogak voltak és Vincének semmi baja sem lett.
Igaz, ott fertőtlenítő kézmosó volt a szoba bejáratánál és természetesen mindenki megmosta a kezét előtte, ja és persze pelust is tettem a vállukra.
Szerintem, aki nem teljesen egészségesen bemegy újszülött látogatóba, az nem normális...

klasszak az ajándékötleteitek!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Beus,

Neked is már 2jegyű!!! :P

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok csajok!

Nem volt idom visszaolvasni, mert itt van az anyosom. Egeszen keddig fog boldogitani, igy most ritkabban jovok.

Martonnak boldog nevnapot!!!

Viol!
Megkaptam a receptet. A kerdesem az lenne, hogy ebbol a lebol (az van irva, hogy 1/2 liter) szosz lesz a vegen? Ugy ertem, hogy osszefo surubb martassa, vagy nem is kell, hogy martas legyen, csak olyan le alatta? El kell, hogy lepje a hus szeleteket? Es ha igen, nem azik le azokrol a panir?

Itt is front van, a Balint iszonyu nyugos mar napok ota. Ma delutan nem akart elaludni, es most hallom, hogy mar ebren is van. :?

Na majd jovok ahogy tudok.

Kép
Kép
agi

Ági!Kitartás anyóspajtáshoz!!!! :shock: :shock:

Nitta!Nyugi!!!Leszel te még szebb is mint voltál szülés után!!!
Nemsokára hárman lesztek!!Olyan hihetetlen nem?
:) :)
Eszti!Jó,hogy jól vagytok!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Beus, Nitta, Eszter- nekem nagyon jó emlékeim maradtak a kórházról, mikor 2 hónapja Kincső megszületett. Megszületése után rámtették, már a szülőszobán szopizhatott. 24 órában velem lehetett és nekem sokat segítettek a nővérek a szopiban, megtanították a kézzel fejést(én csak úgy fejek, de csak akkor, ha Kincső hagy bent tejet) megmutatták a tisztábatételt, és szerveztek egy fürdetés-bemutatót is, úgyhogy mikor hazajöttünk, nem voltam olyan elveszett. Kérni kell a segítséget. Nagyon kedvesek. (Jó nem mindenki, egy-két nővér nem annyira baba-mama központú, de őket gyorsan megtanulja az ember kerülni.) Én örökké hálás leszek annak a szőke, kleopátra frizurás, fiatal nővérkére, aki mikor első éjszaka kint volt velem Kincső és iszonyú sokat sírt-még kevés tejem volt-rengetegszer bejött hozzánk egész éjjel kérés nélkül, segített. A szobatársamnál is akkor volt kint első éjjel a babája, aki szintén sírdogált , és nagyon türelmes volt velünk, pedig volt dolga elég azon az éjszakán.
Megyek, Kincső felébredt. Vigyázzatok magatokra!

Anikó
quito

Réka, Márton, nagyon boldog névnapot kívánok nektek!!!!

Bocsi hogy kicsit megcsúszva!!!

Nitta, nem lehetsz olyan "torz"! :lol: :lol: Hidd el hamar visszanyered a régi alakod. Én kb. most érzem újra a réginek magam (alakilag) pedig nem fogyóztam. Csak akartam, de nem ment. Ugyanúgy csokiztam....stb. mint előtte, mégis lement. Azt a farmert amit szülés után vettem, most úgy lehúzom magamról, hogy ki se gombolom. :lol:
Izgi ez az utolsó időszak!!!! Pihenj sokat!!

A kórházról meg én is csak a legjobbakat tudom mondani!!! Biztos neked is jó tapasztalatod lesz!!!
Ezt Beus neked is kívánom!!

Ági!! Kitartás!!!! :lol: :lol:

Tegnap Prágában voltunk, egy napos kis kiruccanásra. Iszonyúan elfáradtunk, de gyönyörű volt.
Alízra anyós jött el vigyázni.

Viol, köszi a receptet, kipróbálom. Ezt a Kisalföldből vetted?? Anyu is ilyesmit csinált, ő is szeret kísérletezni.
Múltkor kérdezted a munkálatokat. Most a fűtést csinálták, az ablakcsere decemberben lesz. A legalkalmasabb időben. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!!!!!
megjöttema bulizásbol!!!!!
Először is Anikonak irom,hogy az akleopártás lány az oszt.volt,Judit.Ő is ott volt tegnap a talin,ami NAGYON JOL SIKERÜLT!!!!!!
IMÁDOM öket!mindenki anygon aranyos volt,ettünk-ittunk mullattunk.Éjjel 1-kor mentem haza.VAgyis anyámhoz,ott aludtam nála a gyerekekkel.Petra is okosan elvolt vele,nem is hiányolt.Azt mondta anyu,már látja máskor is bevállalhatja!!! :wink: :D
Ez jo,mertr azt hittem anyás,de NEM!mikor elaludt anyum feküdt mellette,mikor felkelt meg én!Nézett is egy nagyot.De közbe anyumnál beteg lett,hőemelkedéses,meg náthás.Egyem a kis szivét!!!
NA csajok,egy a vége,nagyon jo volt!!!!!!!!
Ja és csak egy pezsgőt ittam!(én nem iszom amugy soha,de most ennyit engedtem! :wink: :lol: )
Vendég

rik!Ez marha jó,hogy ilyen jól érezted magad!
Nem is tudtam,hogy nem iszol!!! :) :)
Mindenki ott volt?
Akkor most,hogy láttátok milyen jól elvan a kiscsajszi nélkületek lehet máskor is beiktatni esti progit apával.
Lassan én is megpróbálom,hogy Levi ott aludjon anyósnál,mert görbe estét akarok már apával!! :lol: :lol:
Vendég

Holnaptól megint egykék leszünk egy hétig!!
Már most hiányérzetem van!! :( :( :cry: :cry:
Vendég

Rik.de szuper hogy ilyen jol érezted magad!!!biztos nagyon jo volt.
meg a csajok is jol birták.kell ennél jobb?? :lol: :lol:
na igen az hogy Petra hamar meggyogyuljon!
jobbulást neki!

Aniko,Nercsi:kösziii remélem jo tapasztalatokat szerzek ezuttal! :lol:

Esztermami:hamarosan már neked is csak kétjegyü lesz :lol: :lol:
ugy megy az idö hogy csak na :shock:

Gabo:mivel foglalkozik a párod?kitartást!

KépKép
KépKép
beus22

gyors leszek, bocsi

katus, elvileg mindenkinek elküldtem a receptet, akinek megvan a címe és neked megvan

kórházról nekem nincsenek rossz tapasztalataim...

mjd talán holnap tudok többet írni, most itt ül dorka nyügi

sziasztok

KépKép
viol81

jól van, lehet, hogy a receptet beus kérdezte... bocsi, elvileg neked is elment
ha nem, szólj

ági,
nem nagyon lesz szósz, inkább "ázott husi" vmennyire felveszi e levét.

KépKép
viol81

Jó estét!!

Rik,
nagyon irigyellek!!! ezek az osztálytalis dolgok nekem mindig kimaradtak, és ki is fognak. Mivel magántanuló voltam, csak másfél évet jártam szakközépbe 14 éves koromban, ezért igazából nem tartozok sehova. :cry: Jó olvasni milyen jól sikerült, és a csajszik is igazán rendesek, hogy hagynak kikapcsolódni. :lol:

Gabó,
minden elismerésem, én ha este fél órát késik Gyula már minden bajom van és nem találom a helyem. Egy hét alatt én biztos befordulnék!! De utána meg gondolom olyan jó bepótolni a dolgokat!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Nercsi,
igazán kecsegtetően hangzik, hogy csokizás mellett ki se gombolod a nacid és voálá, de én ott tartok egyenlőre, hogy a régi gatyáimat felhúzni hiába próbálnám, a combom az első akadály még el se jutok felfelé a popsiig. :shock: :) Na de azért annyira nem estem ám kétségbe, még ennél több pluszt is vállalnék ha az egészségéről van szó.
Prága igazán kellemes kikapcsolódás, mi is voltunk áprilisban, nemsokkal azután, hogy megtudtuk baba lesz. Az volt az első utunk 3-an. :) :)

Anikó,
jó volt olvasni amiket írtál a kórházi élményeidről!!!! Egy nemrég szülő anyuka szájából igazán megnyugtató ilyeneket hallani.

Esztermami,
emlékszem, hogy beszéltünk már folyosóra kihozásról, de én igazából azért írtam most ide, mert most szűntették meg az üveg mögötti mutogatás lehetőségét, álítólag. Én örültem, hogy van ilyen, mert pl én is kiváncsi voltam nővérem pici lányára és én nem szívesen hozom ki a folyosóra, de mivel nincs üveg, ezért kicsit biztos a bejáratig kifogom, mert szeretném én is apuméknak még aznap megmutatni, még ha csak pillanatokra is.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok,

csak nagyon rövid leszek, mert rengeteg dolgom van, holnap du. meg megint megyek Vincével Pestre.

Anikó,
egyetértek Nittával, nagyon jó ilyet hallani! Remélem, nekünk is ilyen tapasztalataink lesznek.

Nitta,
miért voltál magántanuló? - ha nem akarsz, ne válaszolj, nem akarok szemtelenkedni, csak, ha nem gond.

Beus,
igen igen, néztem is. Az az igazság, hogy most nagyon megugrott a súlyom és folyton ennék :oops:

Gabó,
kitartás a hétre! Gyorsan el fog szállni!!! Most mi is 3 napot külön leszünk, mivel Tamás itt marad, de én kicsit szeretem is az ilyen alkalmakat, mert utána olyan jó megint találkozni :oops: :P

RIk,
klassz lehetett!!

Na megyek,
jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!
Jó volt a névnap, sietek :lol:

Nitta, annak és akkor és úgy mutatod meg a gyereked ahogy szeretnéd. A látogatóhalmaz a kismamán is múlik és ha úgy érzed, hogy sok, beviszed a babát a csecsemősökhöz míg nálad van valaki.

Kép
Kép
Kép
amica

Esztermami,
amikor elköltöztem a szüleimtől még nem voltam 18, elmentem dolgozni a schell kútra. Szabadnapomon, hogy ki tudjam fizetni a csekkeket: nyáron fagyit csináltam egy maszeknak, télen hentesboltban voltam eladó és segéd. Nem szégyellem, ugyan nem álmaim netovábbja volt egy óriási fagyasztóhelységben disznót cincálni nagykabátban, de valahol el kell kezdeni. :oops: :D Szóval ha azt akartam, hogy maradjon pinduri időm az akkori páromra és barátaimra, valamiről le kellett mondani. Hát lemondtam a suliról, kezdetben magántanuló voltam egy évig, aztán félbehagytam. Tavaly visszamentem estire, de ismét magántanuló lettem részben a munka miatt, részben a dokihoz mászkálás arra a napra esett, amikor suli volt. Most meg megint halasztok egy évet, csak a Zoéval szeretnék lenni, semmi idegeskedés. Most érettségiznék egyébként a Rik férjével, ő elméletben az osztálytársam. De jövőre ha belegebedek is befejezem a sulit. Tovább akarok tanulni egy 2 éves suliban, ahova csak havonta 2 napot kell menni, (igaz nem Sopronban) és rajztanári képesítést ad. Mintha meséltem volna már erről, aztán lehet, hogy rosszul emlékszem. Bocs, hogy hosszú lett, igyekeztem pedig röviden.

Jó éjt mindenkinek!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Szia Nitta,
köszönöm, hogy leírtad - gy már rémlenek a történetből részletek, pl. Rik férje, de így egyben nem hallottam/olvastammég - ne haragudj, ha figyelmetlen voltam. :oops:
Most szurkolok, hogy Zoe-val minden a legnagyobb rendben, aztán hajrá. Nagyon drukkolok, hogy elérd, amit szeretnél!!!
Jól döntöttél, hogy halasztottál! tavasztól én is azt teszem 1 évig.
Igaz, már egy mászkálós 1 éves elmúlttal sem könnyű a tanulás, de nagyon sokat számít, hogy mennyi segítséged van!
Jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!
Köszi hogy gondoltatok rám szombaton(most olvastam csak mennyien izgultatok,milyen lesz).Azért cajok néha jo kicsit kimozdulni.(6 éve voltam utoljára,pont ilyenen!)
Ha előbb beszéltek erről az ujszülöttes témárol akkor megkérdeztem volna a Jucit(oszt.társam volt)hogy mi is az igazság!
Na de ami késik nem mulik,megkérdem emilben! :wink:
A hétvége gyereknevelésben is hozott ujat!Kiakadtam teljesen a Rékára ugy hogy meg is ütöttem.Nagyon csunyán beszélt,és nem fogadott szot!Cajok én tiszta idegbeteg voltam!Lehet nem is valo nekem a 3.gyerek!Egy icipicit most elbizonytalanodtam! :cry:
Még az anyukám élettársát(kifelé áll a szénája)is csunyán lehordta,jo azért mert bezárta a fürdőbe,mert rossz volt.Jaj,nehéz hétvége volt!
Most mega gyerkőc beteg(ezt irtam már)el akartam vinni dokihoz(Jozsef lakotelep)erre apát reggel behivták dolgozni.Kész vagyok!Most oldjam meg.Megyek busszal aztán valszeg gyalog haza,mert nincs pont vissza busz. :cry: :twisted:
NA befejezem a bosszuságaimat,bocs hogy hosszu voltam!!
szép napot nektek!
Vendég

Nitta, milyen suli ad rajztanárit ilyen levelezős módszerrel?

Rik, kitartást!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Rik-sajnálom, hogy a vidám osztálytalid után ilyen rossz volt a hétvége. Ne bizonytalanodj el szerintem, mindenkinek lehet nehéz napja, neked is , Rékának is. Anyukám szerint néha egy-egy jól elhelyezett ütés kell a gyerkőcnek (néha én is kaptam egyet-egyet).

Nitta, Eszter-én Kincsőt mindig csak az NST-ig vittem ki, és csúnya módon csak a férjem, apósom és az élettársát engedtem bejönni. A látogatók akkor jöhettek, amikor itthon voltunk. Nekem a kórházi folyosók huzatosak voltak, és a liften betegek, egészségesek jöttek fel, féltettem a babómat. (De én nagyon parázós anya vagyok.)

Megyek, bömbi van.

Anikó
Lányok! Ha valakinek a tanulásban segíteni kell, csak szóljon. Imádok tanítani, mesélni (én így szeretem a törit és a magyart-történetek, mesék, párhuzamok).
quito

Jó reggelt!

Esztermami,
jaj én nem azért írtam mert figyelmetlen vagy!!! Én sem emlékeztem már, hogy írtam erről vagy sem. Csak rémlett valami. Egyébként pont én vagyok az aki általában összekeveredik, legutóbb elfelejtettem, hogy Ágiék Kanadában vannak. :oops:
Biztos egy év múlva se lesz könnyű babó mellett tanulni, de szerintem az első egy év (főleg egy első gyermekes anyukának) nagyon sok "meglepetéssel" jár, és szeretném a lehető legnyugodtabb otthoni körülményeket Zoénak is és a páromnak is. Gondolom te is hasonló okok miatt döntöttél a halasztás mellett? Ráadásul nektek arra is kell figyelni, hogy ne legyen tesóféltékenység, azért egy pici szinte álandó figyelmet igényel.

Rik,
Fel a fejjel, azért mert néha kiborul az ember még nem kell ekkora következtetéseket vonni. Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű anya vagy és a harmadik gyerkőccel se lesz gond!!! Szörnyű érzés lehetett, hogy meg kellett ütni a Rékát annyira rossz volt, de a hétvégén már emlékezni se fogtok rá. Az ilyen dolgok előbb-utóbb eltörpülnek, ezért ne bűntesd magad!!

Amica,
Nem egészen levelezős, mert igaz csak két nap a suli havonta, de akkor reggeltől estig, még hazautazni sem biztos hogy tudnék estére. Vizsgaidőben meg kicsit sűrűbb. Itthon kell készülni egyedül, de amikor vizsgán feldobnak egy témát, 1 óra alatt csodát kell művelni az papíron és a vásznon. Egy volt munkatársam tavaly felvételizett oda, (és most szégyellem magam, de csak rémlik, hogy Kaposváron van a suli) láttam a felvételi munkáit, és mesélt, hogy milyen kézügyességű emberek voltak ott. Szerinte engem felvettek volna, és a vizsgaműveit elnézve úgy érzem én is meg tudnám csinálni. Persze nem feltétlen ragaszkodom ehhez, jobban örülnék ha Sopronban találnék sulit vagy akár egy tanfolyamot, bármi ami művészettel kapcsolatos. Na felébredek mert bilibe lóg a kezem, még vár rám az érettségi is. :?

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta, Kaposvárra nekem is járt egy ismerősöm, de ő tanár és második szakként vette fel így a rajzot.
Azért csodálkoztam, mert a fősulira is és az egyetemre is kemény felvételik vannak. Én itt végeztem Sopronban az ami-ban és eddig ilyenről még nem hallottam.
Ha leérettségiztél akkor tényleg lesz majd több lehetőséged tanulni és lesz diplomád is! Ügyes vagy és kitartó! Üdv :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

esztermami
az előbb láttalaka Béke uton sétáltál a Vincével!!!Én autoba ültem,nem vettél észre.Már messziről kiszurtalak!Jol nő a pocid!

Nitta
valamivel mindenképp probálkozz majd érettségi után,mert nagyon tehetséges vagy!!!!!
Gyula holnap megy suliba,majd mondom van-e változás!De bentvoltunka suliba szombaton az osztálytalin,de nem volt kiirva se semmi!!
Vendég

sziasztok

jajj, azt hittem nagyon nagyon sokat írtatok, de nem. bár így is csak futtában volt időm olvasni, bocsi... :oops:

anikó,
azt hiszem te írtad - de lehet, hogy valaki más... :oops: - a kádas vajúdást... mióta van a soproniban kád?? vagy eddig is volt, csak én nem tudtam?

rik,
hááát, nem irigyellek réka miatt. biztosan nehéz. minden szempontból. pont olyan korban van, amikor úgy gondolja neki már mindent lehet, mert már "nem gyerek"... pedig az. ha elcsattant egy pofon, akkor lehet meg is érdemelte, igaz nem ismerlek, de nem hiszem, hogy apróság miatt már eljárna a kezed.
viszont az anyukád éllettársa miért zárta be a fürdőbe?? az én gyerekemet ha bezárja valaki, csak olvasson is be neki!
na jó, a verés sem egy jó fegyelmezés, de bezárni? sztem az sem...

KépKép
viol81

nitta,
tőled még azt akarom kérdezni, bepakoltál már? teljesen kész vagytok Zoé érkezésére? :) IZGULSZ?? :D

és még a kórházról annyit.... előtte más...
tegnap - és már máskor is - észrevettem, hogy dorka nálam hamarabb megnyugszik, mint gábornál. tegnap este vmi nyűgje volt, nagyon sírt, ölben is, nálam is. felváltva cipeltük, de nálam hamarabb elcsendesült. elaludt, de újra kezdte, gábor felvette, szegényem oordított nagyon, egy idő után átvettem, nálam is, de aztán megnyugodott. és ez már többször előfordult.
na és emiatt meg amit írtatok, arról jutott eszembe, hogy amikor kiemelték dorkát, megvizsgálták, felöltöztették, stb és utána odahozták hozzám megmutatni - szó szerint csak megmutatni, mert az egész csak kb egy perc volt - egyből el is vitték. ez volt kb negyed 8-kor. és reggel nyolc, fél kilencig nem is láttam, ő sem engem. addig szegénykém mit érezhetett? kikerült a jó kis meleg, biztonságos, félhomályos "világból" egy hideg-rideg, fényes másik "világba", ahol még nem járt, amitől esetleg fél is, ahol úgymond egyedül hagyták... nem bújhattunk össze, nem érezhette az illatom, hogy én vagyok, nem kell félnie. nem volt ki ringassa, nem tudott szopizni, nem volt neki az első órákban (kb 12) semmi bensőséges érintése senkivel. mert gondolom a csecsemősök nem babusgatják őket hosszú órákon át... szóval olyan rossz belegondolni, hogy egyedül volt. felöltöztették és bevitték a többiekhez. és csak úgy volt. semmi nem történt. ez így utólag is olyan rossz...

KépKép
viol81

sziasztok cajok!

na,itthon vagyunk,túl mosáson,elmaradt vasaláson(de legalább főznöm nem kellett,hoztam otthonról anyakaját)

utólag is boldog névnapot rékának,mártonnak.

andi
akkor legalább kicsi nyugi van az ovi miatt.többet tudsz így majd pihenni(legalább ebéd után néha pihizhetsz-amikor nem kell épp vasalni,takarítani,stb)

eszter
én akarnám elkezdeni a bérest,hátha nem fájna oly sokszor a torkom(de még nem vettem,nem voltam gyógyszertár közelében).de lehet,hogy mírának is adom majd,csak használhat neki,ártani nem árt

viol
nálunk meg zóra már azt is bevezette,hogy hisztikor egyikünknél sem jó,csak megy és bőg.ölbeveszük,de lecsúszik és ténfereg tovább.nem tudom,miért csinálja így néha.de már olyan jó erő ölelést tud adni,csak úgy szorítja a nyakunkat :lol: :lol:

rik
néha én is csapok(szecső szokta kihúzni a gyufát),de egyszerűen nem fogad szót(pedig még csak 6 és fél éves,mi lesz később?!...).kérem szépen,halkan,szép szóval,hangosan,ordibálok és még mindig semmi.na akkor mi mást tehetnék?már sokszor elgondolkoztam,hogy mit tehetnék ilyenkor,ha van valakinek jó ötlete,várom

megyek,mert mindjárthazaérnek apával,de ő fordul is vissza,mert a suliban fogadóóra van,elmegy oda,bár nem is tudjuk minek

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Viol,
olyan szomorú volt olvasni amit írtál, de szerintem ő akkor is úgy érezte, hogy vele vagy amikor nem lehettél mellette :!:

Már nagyon régen bepakoltam, de tegnap átnéztem megint mindent. A fényképező álandóan a táskámban van :) . Nagyon izgulok, már szoktam figyelni a fájásokat. Szegény egy hete nagyon nyomorog, folyton kinnt van a popsija, a lába meg az oldalamban, próbál nyújtózkodni. :lol: Lett egy kis vízszerű folyásom, ugyan nem tudom mit jelent, de anyum szerint normális, neki is volt ilyen velem.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

csilla,
jajj, már én is úúúgy várom az öleléseket!!! :P most még csak úgy tudom, hogy szeret, hogy karmol és csíp, húzza a hajamat!! :lol: :lol:
na látom, nálatok is van csatt néha... de látod, neked is vannak fokozatok, szép lassan, de ha másképp nem megy... valahogy menni kell... félre ne értsetek, nem vagyok erőszakos, nemtom velem mi lesz, de meg tudlak titeket érteni...

nitta,
jajj, az már olyan jó!! :P én a végén már olyan 3-4 naponta átnéztem, hogy OK-e (persze az volt, csak olyan jó volt pakolni :lol:)
volt egy lista is a piperékről, amit kilógattam a fürdőbe, mert ugye azokat minden nap használtam, ha indulni kel, akkor ne gondolkodni, hanem csak olvasni kelljen!! :lol: a nagy izgalomban az talán könnyebb.... :P
fényképezőbe plusz elem!! :lol:

igen, szomorú volt így visszagondolni rá. akkor nem is jutott eszembe, csak mostanában, amikor megölelem, hozzábújok, vigasztalom, babusgatom... hogy akkor ezt nem tehettem meg, és ő milyen kis egyedül érezhette magát...
na de most!! :P nem menekül, ott lihegek a nyakában!! :P

KépKép
viol81

Köszi mindenkinek kitartok!Ma vettem megint egy üveg bort majd azt kortyolgatom!!!
Új számom van a régi még 8-napig él azt halott lesz majd elküldöm nektek az újat!!!
Vendég

hopp, nitta neked még írni akartam tovább, de felébredt és sírdogál, megyek bújni!!!!

KépKép
viol81

Beus!Apa festő és most a főnöke Pestre küldte a csapat egy részét (4 fő) :( :(

Nitta!A sulit mindenképpen fejezd majd be ha lesz időd,mert az érettségi az alapkövetelmény bárhová is akarsz menni.Nem lesz egyszerű baba mellett,de okos lány vagy menni fog és atovábbtanulás is nagyon jó ötlet pláne,hogy azt fogod tanulni és reméljük tanítani amit igazán szeretsz!!
Jujj,de izgi már nem sok van hátra!!!Tudsz majd minket valahogy értesíteni ha megvan a baba? :D :D

rik!Nyugi ez a kamaszodással jár!Emlékeim szerint akkor hülyültem meg teljesen és anyunak (egyedüli szülőként)egy rémálom volt velünk!A bátyám ivott én meg............!!Nem szeretném részletezni!!
Kitartás lesz ez még igyse!! :) :) :)
Vendég

Eszter!Igen ebben az egész elutazásban az újra találkozás a legszebb akár ha hazamegyek akár ő megy el Pestre!De ez rosszabb,mert otthon ott van anyuék,ti a barátnőim!!Otthon nem érzem annyira a hiányát mint ilyenkor mikor itthon vagyok!Ez ilyenkor valyhogy más!!
Szar!!!! :cry: :cry: :cry: :( :( :(
Vendég

Gabó,
hát a Nercsi száma megvan a babakocsis busines óta, de ő ritkán van neten. Mindenesetre írok neki egy sms-t ha megszületett.

Viol,
nekem nincs lista, mert mindenből van csomagolva. :lol: :lol: A piperéből is elpakoltam mindent!!! Csak menni kell!! Akkumulátor van elrakva 4, és kettő a fényképezőgépbe. :lol: Töltőt is elcsomagoltam. :oops: :lol: Ha ugy érzem itt az idő, nem akarok berohanni, itthon szeretnék lazítani, fürdeni...de nem csomagolni.
Az érdekes az, hogy szerintem jót tenne most neked újra elolvasni a saját szüléstörténeted, mert ugyan úgy megható mint az amiket most írsz, de kicsit a jó érzések miatt és nem a fájdalmas dolgok miatt!!! Próbálj meg arról az oldalról emlékezni!! :roll:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta,
épp nemrég olvastam el, mert elküldtem valakinek. Tulajdonképpen nincs rossz hangulatom emiatt, csak amikor eszembe jutott, akkor rossz volt. A többi is mind-mind él még bennem és jó is rá emlékezni! :) Mert viszont onnantól, hogy másnap reggel "megkaptam" sokat velem volt és az már mindennél jobb volt! :)

Huhh, akkor te már totál kész vagy, izzik a táska a szobában, mi? :P Én első babánál biztosan paráznék, hogy beérjek, de viszont szívesen áztatnám magam én is a kádban! Igaz az elsők nem pottyannak ki - tudod ezt már megbeszéltük :P :wink: - de én akkor is paráznék!
De jobb, ha minden úgy történik majd ahogyan szeretnéd, ahogyan neked jó! :)

Gabó,
azért a szomorkodás mellett vidáman borozgass ám! :) Hamar megjön Apa és lesz összebújás, így is meg úgy is! :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok Cajok!
Végre sikerült mindenkit elhajtani a gép elöl.Most én jövök!
Szombaton megkaptam Ivánkát a Verotól ameddig ő bevásárolt.Nagyon jó volt ismét babázni. :D Iván pedig egy kis angyalka volt.Nagyokat beszélgettünk,játszottunk,sétálgattunk.Természetesen Szonja is aktív részese volt mindennek.
Persze fotóztam is.Egyet mutatok nektek is.
Kép

Gabóca!
A bor is tud egy kis melegséget nyújtani. :D :D Persze nem is hasonlítható apa nyújtotta melegséghez. :oops: :wink: :D
Mizujs a biztosítós(remélem jól emlékszem)állással?

Rik!
Nem teszel fel pár képet az oszt talitokról?Jó volna ismerős arcokat látnom.Olyan is van amin te vagy?
Örülök,hogy jól sikerült.Hányan nem mentek el?
Én is kikaptam párszor a szüleimtől és nem ártott meg. :D :D

Csilla!
2 dologra oda kell figyelni a Béres csepp szedésekor.Mégpedig,hogy iszonyú étvágyat csinál és megfogja a kakit.Attila azért hagyta abba mert egész nap korgott a gyomra és meg is hízott egy pöttyet.
Szonja megígértette velem,hogy elmegyünk hozzátok jövőre is.Én pedig megígértem.Mit szólsz hozzá? :? :D :wink:

Viol!
Olvastam az e-mailt.Nem a fogászaton dolgozom a szabadnapomon hanem külföldön. :D
Szegény babókák,tényleg hírtelen sokk éri őket de ahogy már te sem emlékszel erre ők sem. :D

Beus!
Neked is köszi az érdeklődő e-mailt!
Nézted a kedvencünket szombaton?Én nem. :cry:

Katus!
Édes kis Máté ezek szerint kilábalt a betegségből.A kávét azért főzzed meg minden nap hátha feljutok egyszer. :D :D :D

Nercsi!
Hogyan boldogulsz a "házúrnői"teendőiddel?

Eszter!
Egy cseppet sem kelted bálna látszatát.Nagyon csinos kismama vagy! :D

KépKép
eszti76

Viol!Már borozgatok szép finoman és a péntekre v. a szombatra gondolok!! :lol: :lol: :lol:

Eszti!A héten jön le a nő Egerszegről dumálni azt majd meglátjuk!! :) :)
Nagyon édesek a gyerkőcök biztos nagy örömödet leled bennük!!!! :lol: :lol: És mennyi idődet veszi el kinti meló?
Vendég

Viol!Már borozgatok szép finoman és a péntekre v. a szombatra gondolok!! :lol: :lol: :lol:

Eszti!A héten jön le a nő Egerszegről dumálni azt majd meglátjuk!! :) :)
Nagyon édesek a gyerkőcök biztos nagy örömödet leled bennük!!!! :lol: :lol: És mennyi idődet veszi el kinti meló?
Vendég

Ez a gyerek sirba tesz!Most azzal szórakozik,hogy kihúzza a dugót a kádból+az összes játékot kibaszkodja,hogy kisbalaton legyen a kádon kívül is!!
Na megyek,mert kiakar jönni!! :D :D
Vendég

Gabóca!
Hétfőnként megyek és 8 órát vagyok kint.Viszont ez elég jó pénz. :D Szonja már szivesen jár oviba így a lelkiismeretfurdalásom sem olyan nagy amiért nincs még hétfőnként sem velem.Amikor viszont itthon vagyok rajtam lóg.De a szó szoros értelmében.Magammal viszem mindenhova(wc,konyha,..)a hátamon.Örülök ám neki. :D Emlékszem mi is az öcsémmel az anyu hátán utaztunk a legszivesebben.
Eleven fiad van az szentigaz.Mondta Vero,hogy a Fő téren is futhattál utána.Ezért vagy ilyen csinos,karcsú.

KépKép
eszti76

Így akkor jó,hogy ki tudsz menni!!!
Aranyos pici kislány!!!!! :lol: :lol: :lol:
El tudom képzelni,hogy anyabuzi!! :lol: :lol:
Hát a Husi meg egy külön szám!! :lol: :lol: Most sem bír magával szerintem ebből még sírás lesz.Forog-pörög,rohangál kész vagyok tőle!! :D :D
Köszönöm a dícséretet aranyos vagy. :D :D :D
Nem nagyon megterhelő,hogy ennyit melózol?Egy szabadnap azért kevés egy héten nem?Ki tudod magad pihenni?
Gondolom nem!!
Vendég

eszter
gyertek még most(pl a hétvége?!!!!!!!).olyan jó volt otthon is,csak nagyon rövid.bár a szombatunk hosszú volt,jöttek a tesómék meg egy baráti család egy 3 éves fiúcskával,csak 9-fél 10 körül ürült ki a lakás,akkor mentek még a kölkök zuhanyozni(de a lányok du 4-ig aludtak,akkor is csak ébresztgetésre keltek fel).aztán vasárnap ebéd után jöttünk.de legalább volt egy kis buli :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

De jó,hogy ilyen jól sikerült a hétvégétek!! :lol: :lol:
Mennyi időközönként szoktatok hazamenni?
Vendég

Sziasztok!

Megpróbálom berakni a vonalzómat. Remélem sikerül!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?