Sziasztok
tök érdekes dolgokat írtok a relaxról, meditációról stb
csatorna-klotyó tiszta szívás, hosszú szenvedés után (gyakorlatilag közös képviselô és gondnok kivonta magát a dologból én voltam telefonkp stb)
két csapat is kijött, mert kiderült, hogy nem olyan egyszer? a probléma szomszédnál és a közös kertben is állt a szar - már bocsánat...
egy óra csôgörényezés után mondták a srácok h nincs értelme tovvábbcsinálni mert csak viz megy le, az anyag nem
hivták azt, aki m?szakilag átvette a házat de nem tudott okosat mondani
egyelôre úgy t?nik fel kell ásni a kerteket mert szennyvízcsatornában rossz illesztés v ki tudja mi miatt dugulás van
a csôgörényezés után azt mondták kb egy órára garantálják, h minden rendben utána ki tudja mikor hy?lik fel újra a szar és mikor jön ki pl nálunk...
közös k és gondnok ki se jött mobil ki volt kapcsolva nekik egész nap csak mivel ôk az építtetô puszipajtásai és mivel többségi tulajdona nem a laköknak van ezért nem lehet ôket kigolyózni
anyu szerint ez mar Juszt vagy fókusz.durva..
remélem Curse már babázik vki tud róla?
utólag is boldog név- és szülinapot, képek meg aranyosak
Ancsi
elméletileg Fluimucilt se szabad csak 12napig tartani én is fájó szívvel dobom ki ha végülis veszek v ha épp én is beteg vagyok akkor vedelem
de csomószor inkább igyexem elkerülni és inkább természetes úton nyákoldani
Ábelnél is zöldséggel kezdtem krumpli meg répa meg ilyesmi
gyümibôl sajna csak bébiételt eszi meg ez mostanság kezd változni h már harapni próbálja, de amiket én pacsmagoltam neki, az nem volt jó, csak a fôzelékbôl megy a házikoszt, desszertbôl a bébiétel
én babafalva.hu-ról töltöttem le a táblázatot az nagyon jó