Sziasztok lányok!
Végre újra gép előtt tudok lenni,a hétvége mindig a családé és komoly lelkiismeretfurdalást érzek,ha gépezek.
No,de éljünk ,viruljunk,új hét kezdődik!
Sikeresen túléltem a hétvégét anyós ügyben,de képzeljétek anniyra gáz a nő,hogy nem szólt apósomnak,hogy megyünk és apósom bement dolgozni,mert valami határidős melója van.A férjem majd szétrobbant!!
Szomorú,hogy az apukám nincs jól,decemberben megint szívbeavatkozást csinálnak,pont mikor szülök,úgyhogy teljes segítség nélkül fogjuk túlélni az első napokat,heteket. Hát,nem tudom..
Szegény anyám,próbál háromfelé szakadni,hogy Nyíregyházáról nyargal Debrecenbe apámhoz a kórházba,majd onnan Pestre hozzánk,mindezt egy nap alatt,másnap reggel pedig visszafelé...
Felnőtten döbbenek rá,hogy tulajdonképpen anyámat imádnom kellett volna világéletemben,de kamaszként nem ez jött le.Na,mindegy,most bepótolom.
CINICINI!Boldog névnapot, így utólag is,bocsánat,hogy nem jöttem rá,hamarabb,hogy anyukák közül ki a Réka!
Tesó témához én is tudnék kommentárt a saját bátyámról,de nem teszem,mert kér pazarolni rá az oldalakat.
Mindenesetre csak a húgodnak nem lesz jó,hogy a szüleid ennyire rátelepszenek és 17 évesen nem biztatják némi önállóságra és szabadásgra. És bocsánat,ha egy kicsit durva leszek: anyukád is klasszul elbújik a húgod mögött,hogy ne kelljen szembesülni egyrészt azzal,hogy nagymama,másrészt azzal,hogy esetleg rájöjjön arra,hogy neked is adhatott volna többet anno..Bocsánat,ha kicsit nyers voltam,csak elegem van már abból,hogy sok szülő csak a két végletet ismeri: vagy telepszik,vagy pedig igyekszik nem lenni..
MARCSI!
Nekem is volt ilyen,eldugult a csatorna,pont a mellbimbónál.Én is kipiszkáltam és jött tej..
VBEA!
Üdv, túlélő!!! én is túléltem,anyósom panaszáradatát és az unokája felé áradó műszeretetet!!
A gyerek bármit kér,hogy hazaviheti e(pl.egy giccses porcelán elefántot),anyósom hosszasan megmagyarázza a gyereknek,hogy nem viheti haza,mert az az ŐVÉ!Anyám erre pedig azt mondja,vigyed tündérkém,legyen a tied! Robbanok!!!!!!!!!!
CANCAN!
Kár lett volna,ha a nagylányod lemarad vonalzóügyileg,mindketten nagyon édik!!!!
Lélek ügyben egy biztoató dolgot tudok írni: elmúlik

.biztos kicsit elfáradtál,meg az idő is gázos,meg azért otthon őrölni a malomban nem egyszerű.
Én azt mondtam tegnap a férjemnek,hogy egyetlen baom van,hogymár 3 éve itthon vagyok(és még mennyit leszek

).Amikor Mandula megszületett,télvíz idején,mire 3 hónapos lett,azthittem bekattanok..mindig csak a gyerek,a pelus,a kaki,a szopi,szóval nem volt épp rózsás,de túlléptem,aztán jött a tavasz..
A pocak-dolog engem is zavarna,meg zavarni is fog,de 2 hónapja szültél,ne várj sokat magadtól.Meglásd nyárra bomba leszel!!!!
OSORI!! hol kóborolsz? Remélem minden okay?
KORKÜLÖNBSÉG!
Ranschburg vgy Vekerdi mondta,hogy kamaszkor alatt,minden gyerek megsínyli a kistesó érkezését..Persze nem véglegesen..
Ahhoz hasonlította,minha nekünk egyik nap hazajönne a férjünk és közölné: holnaptól hozok egy másik asszonyt a házhoz,ne aggódj téged ugyanúgy szeretlek,nem változik semmi,csak eggyel többen leszünk,neked is jó lesz,mert lesz akivel megoszd a házimunkát stb.
Ugye kinyilna a bicska a zsebünkben?
Igazság szerint tök mindegy mikor jön a tesó,szívás, vgy igy,vagy úgy.Aztán szépen lassan mindenki hozzászokik az új helyzethez!
Lehe,hogy mi anyukák a legkésőbb?
Megyek anyakönyvi kivonatért!!!
üdv,mindenkinek,durca