2002.10.20 20:32
2002.10.20 21:14

. Pelééktõl már õ hozott haza minket. De nem felejtettem el, a közeli jövõben mindenképp összehozzuk! Csajszi, csajszi, te nem szoktál ilyen depis lenni!!!! Irgum-burgum! Olyan jókat szoktál mindig írni, olyan jókat nevetek rajt', most meg tessék... Nehogy nekem depis legyél! Csak nem a rosszullétek miatt van? Rá se ránts, pár hónap és elmúlik
. Én nem hánytam egyik gyerekkel sem, de épp elég sz@r volt úgy is, elhiszem, ha vkit a hányás lelkileg is kikészít... De ma sütött a nap, remélem, egy kicsit jobb kedved lett.
. Nem baj, benne hagyom. 

)de Zoli hazajött, ahogy fentebb írtam is. Bár végül is mehettem volna, mert szegény a fáradtságtól (utazás, idõeltolódás) egész este félkómában feküdt a nappali kanapéján (azért közbeszúrom, hogy Z. 196 cm magas, a kanapé kb. 110 cm hosszú...)Most is alszik. Remélem, elõbb-utóbb magához tér (adok még neki pár nap haladékot), aztán leteperem.
2002.10.20 21:38
Fel a fejjel!
Ez borzasztó lehetett.... 2002.10.21 07:56
Nagyon szerettem volna menni.
Pedig a láncot is vittem volna. Lehet, hogy megpróbálom feladni postán... 
Ez tényleg szörnyû lehetett. 

2002.10.21 14:35
Jó az poci nélkül is. Jó pihizést.
2002.10.21 21:33
, neki be nem áll a szája. Mami! Deje, Mami! Ide, oda, hova?? Marcival, mit játsszunk? Te is, mami, deje, jó? Így hangzik manapság egy játékra hívás, mindez egy szuszra, hogy aztán újabb szuszra elöadja a játék lényegét.
Imádom, olyan kis okos, "nem szabad a virágot, gyetyatatót, magnót, nem nem, porszitsem, Mamiiiiii! porszit! Porszizzunk, szippant! Soksok bubucot ki a Leevi orrából" szóval van min derülnünk. Ja, Madárka, nálunk a nagy szerencse, hogy a hütöt nem éri föl... a mélyhütö ajtaját viszont már kinyitotta, majdnem totál leolvasztotta. Virslit még nem, csizmát, sörnyitót és beföttesüveget(???honnan???) már én is találtam a bugyik közt. A szennyeskosárban koszos pelust, a mosógépben (gondosan becsukva) távirányítót, kisautót. Ja, és a szemeteszacskót már nem merem csak úgy kidobni. Egy fél pár bokacsizmám így is az enyészeté, azért még reménykedem...
Viszont így egész gyorsan haladunk.
Éljen! Hajrá!
Tomi? Babóc? 2002.10.22 18:18
2002.10.22 20:23

Jó egészséget mindkettõtöknek, sok-sok tejcsit, sok pihenést!
.
. Na de majd csak kialussza magát egyzser
. De olyan jó, hogy itthon van, a kölkek le sem szállnak róla
. Õ meg szerelmes a lányába
. 2002.10.22 23:44
, igazán nem hiányzott. Pedig most húztam a legtovább nélküle, a nagyoknál 4 ill. 3 hónaposan következett be ez a nemvárt esemény. Jaj, és nagyon rosszul voltam, hányingerrel, hasmenéssel, fejfájással. El nem tudtam képzelni, hogy mi a bajom.
Lehet, hogy azért hánytál, mert a babócának is kell vmi, amivel a rengeteg teendõ közben észrevétetheti magát.
2002.10.24 07:13
Van valami újság? 2002.10.24 09:27
szóval nekem nem kellett várnom semmiféle akklimatizálódásra! Hétfõn este jött meg egyébként, Houstonból. A konferencián volt egy csomó kiállító, többek között a NASA meg a Lego, osztogattak egy csomó mindent, úgyhogy srácok most tele vannak mindenféle kinccsel.
2002.10.24 11:01
Sok boldogságot a babához, sok puszi neked és a nagytesónak is!
A fiúknak boldog szülinapot, a puszit majd hétvégén megkapják.
(Legalább lesz valami jó ürügy az ap-ra.) A Vivendit én is nagyon szeretem.... 2002.10.24 11:41
2002.10.24 14:21
2002.10.24 14:24
2002.10.24 17:51
És láss csodát a 22. héten már nem is hánytam!
Jó mondjuk ekkor Gergõ 2,5 éves volt. Ja és apja után szabadon , veszekedett a tesóval , hogy ne birizgálja a pocakomat belülrõl!
2002.10.24 21:25
Lehet, hogy nálatok is jön már kifelé a baba?
Ez most megkönnyebbülés, mostanában nagyon nem lett volna jó.
Mostanában a kóros elhülyülés állapota felé közelítek. A börze mindig nagy felfordulás, de remélem nem marad ki a pakolásnál. Ha mégis, akkor elpostázom.
Tavaly jól alánk vágtak hangosbeszélõvel, színpaddal, ahogy nyomták a kendõjüket. Most meg még be is szóltak a haveromnak, hogy a kendõket ne vigyük ki. Na már csak azért is. Elvégre mi már akkor kendõztünk, amikor õk még nem is ismerték, hogy mi az. Próbálom lazán és humorosan felfogni, bár azért ahhoz egy kicsit szemérmetlen összeget akasztanak le a helypénzért. No, most jól kifüstölögtem magam.
2002.10.25 09:59

22.hét
. Kitakar, megnézi, nyitva a szája, amikor odahajol. Aztán elkomorodik, megrázza a fejét és betakar. De a buksiját ráfekteti és álmodozva cumizik.
2002.10.25 13:58
). Az elsõ nehéz napok 3 rágófog kibújása miatt voltak, akkor volt olyan is, hogy 2 óra alatt sem tudtam visszaaltatni. Aztán voltak olyan éjszakák, amikor gõzöm se volt, hogy mitõl ébred fel óránként. Aztán most náthás, úgyhogy most valószínûleg azért.
)Mivel nem nagyon tetszettek a válaszok, ezért én is hozzászóltam, és mondtam, hogy két éves korig ajánlott az anyatejben lévõ ellenanyagok miatt, és hogy nem ismeretes káros hatása az ez idõn túli szoptatásnak. Az elõadás után odajött hozzám a tanszék egyik dolgozója (gyerekorvos), aki gratulált, és azt mondta, hogy nagyon örül, hogy itt vagyok ezen a képzésen. Annyira jó volt!!!!!!!!!!!!
Jézusom, de hosszú lettem. 

2002.10.25 14:52
2002.10.25 19:43
Erre helyre is állt a lelki egyensúlya.
2002.10.25 23:24
Eddig valahogy nem akarta.
Már vagy ötször akkora, mint volt, zabál, de annyit. És párszor már sikerült belekakilnia a fürdõkádba, persze a lefolyóba, mert okos macska, csak sajna nem olyan vékony, mint a lik. Bori már szokta mondani, hogy "Jaj, némá, a büdös macska megint játszik a fürdõkádban."
Egyébként tényleg az a kedvenc helye, állandóan ott fekszik, meg játszik. Nem értem, miért, ez valami degenerált macska, imádja a vizet. Ha Bori fürdik az apjával, akkor is mindig a kád szélén egyensúlyozik, néha el is véti a lépést.
2002.10.25 23:27
). Remélem, sikerül találkozni Veletek! Liesel, Snoopy, sok erõt a tennivalókhoz! majd felvidítunk Titeket!
) szól, hogy pisilnie kell, akkor is, ha pelus van rajta. Ilyenkor lecibálja magáról a pelust, és rohan a biliért. Olyan édes!
Csak épp egy frászban vagyok, mert nem igazán szereti már a pelust, viszont így pucér fenékkel rohangál egész nap. Annyira meg azért nincs meleg. 2002.10.26 07:01
Honnan is tanulhatta?

Aztán 3-kor, végül fél 6 táján. Nem hiszem el! Ennél jobban most csak az eheti lottónyereménynek tudnék örülni. (Hihihi, de jó lenne egymilliárd-kétszázmillió forint.
) És Szile, nagyon örülök én is, hogy ilyen sulid van! Irigyellek. Én mindig szólok elõre, mikor ne szóljanak hozzám.
Be szokott válni.
Puszi: 2002.10.26 08:01
2002.10.26 14:19

) Pááááá: 2002.10.26 18:07
2002.10.26 19:38
2002.10.26 19:42
2002.10.26 20:40
. Bár talán már nem naponta 30-szor, csak 25-ször akar szopni
. Bilizésért gratula a nagylánynak! Holnap rádcsörgök indulás elõtt, (ha megyek).
.
. evey írt egy pár homeo-bogyót, õ is írta a bronxcho-vaxomot, plusz oscilliococcinumot.
. Merthogy majd' egy hét után megvolt az elsõ viráglocsolás 
.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint