Sziasztok!
Alíznak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!
Eszti,
és te voltál Veroéknál, vagy ő vitte le Iván babát Kópházára? Olyan jó lehetett, dadus voltál, kiélhetted magad!
Jó a fotó az unokatesókról!
Gabó,
először nem tudtam miért gond az, ha kihúzza a kádból a dugót... aztán láttam, hogy este írtad... Én nem is nagyon nézem az időpontokat, csak olvasok rendületlenül.

De most kellett!
Anikó,
jajj, de kis Hajasbaba volt Kincső!

Szééép!

Dorkának is egész sötét és hosszú haja volt, ki is lógott a sapi alól!
Jó lett a vonalzód!
Én tulajdonképpen "csak" az első órákban hiányoltam Dorkát, hogy "egyedül" van. De ezt is persze képletesen. Tény, hogy vannak vele, de az mégsem én vagyok!

Nekem ő kell, neki meg én!
Bordásfallal én se tudnék mit kezdeni...
Rik,
először én is azt hittem, hogy Réka volt a bicajos esetben...
[quote="Beus"] írta:Beusllitolag januártol lesz ez a rendszer hogy az ügyeletes dokinál szülsz ha van fogadottad ha nincs.de ö azt mondta bejön!!!
Beus én úgy hallottam, hogy lehet fogadott orvosod mindenképpen januártól is. És akkor kell fizetni, ha a szülés idején nem ő az ügyeletes, tehát be kell jönnie otthonról, vagy munkaidőben el kell jönnie pl. terhesgondozóból, vagy ahol éppen van a kórházban. Abban csak nem korlátoznak, hogy annál szülj, akinél akarsz, ilyen nincs. Csak meg kell fizetni... Szóval ha nincs dokid, bemész szülni az ügyeletesnél, akkor nem kell fizetni. Ezért (is) mondhatta azt, hogy ne aggódj, ő bent lesz. Mivel megfogadtad. Nem tilthatják meg, hogy dokit válassz.
Mi nem fogadtunk szülésznőt, ez attól függ, te kiben bízol inkább, kit szeretnél, hogy ott legyen. De tényleg, nem volt róla szó, hogy császár lesz? Helyrejött már a méhed annyira, hogy sima legyen? Ha jönnek a méhösszehúzódások nem lesz gond? Vérnyomid OK?
Csilla,
húú, a takartás tényleg egy alattomos betegség, vigyázz!!

Engem me még elkerült, de félek holnap belebotlom én is!!
Jajj, Zóra is de kis hajasbaba volt!!
Nitta,
húú, én már marha korán elkezdtem a ruhák mosását, vasalását, pakolását is...

Nem bírtam magammal, valamit kellett, hogy babásat csináljak!!
Szép a kiscipőőő!!

Ezt mondják tutyinak!
Az a pasas akkor nem is tudja, hogy terhes vagy? Közös ismerősök nem mondják el neki? Mondjuk jobb is... Basszus, komolyabbnak tűnik a dolog, mint amilyenre én gondoltam... Grafológus, elmeszakértő... Durva!!!