A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Eszti!Én egy lányra gondoltam!Te ki fiúra?
Már megnéztem tényleg jó vékony bár mindíg ilyen volt!!

Viol!Anyám,de helyes Dorka és milyen édesen bújik!! :lol: :lol:
Tök sok haja kinőtt már az újból!! :D :D És amiket kapott édes kis pofa bennük!!

Nem találom hol olvastam asszem a Blikkben v. a Színes mai lapban,de már frissitettek!!Nem tudom segítsééééééég!!!!
Vendég

48-kórház marad a 100-ból.Mi maradunk hál isten!! :)
Vendég

Bal oldalt az Itthonra rákattintva bejön egy oldal és ott van a cikk!!
Vendég

Írja,hogy 48-kórház marad ahol el lehet végezni a nagyobb műtéteket a maradék 100-at meg összevonjá.Csodálkoznak,hogy a soproni nem került be!!Én is!! :shock: :shock:
Vendég

Na én mentem csicsizni!!!!!!

Jóccakát!!! :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Aki még teheti szunyáljon!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Megyek én is mindjárt korházas cikket olvasni.Az oszt.talin mondták hogy a csornai megszünik.....juj-juj!!! :cry:

Eszti
a Heni a legjobb barátnőm volt.Szültünk aztán eltávolodtunk egymástol!Kis ribanc,sajna...Most mi van vele passz...köszön ennyi.
Mindjárt megnézem az iwiw-en.Az anyja is ki van akadva néha rá,vele szoktam beszélgetni Rola.
Vendég

gabó
melyik weblapon kattintsak oldaltr az itthonra??Blikk????Nem találom!!!!

A Henihez még annyit,azért akar ennyire vékony lenni,és nyista gyerek több,mert a szülésnél 90 kg volt!!!!!Bálna! :wink:
Vendég

Helo Csajok!

Köszi hogy leirtátok a véleményeteket!elgondolkodunk apával hogy mi legyen,de sztem lesz :lol:
én azt hittem hogy 100%hogy császár lesz ez is de mondta hogy nem!mert a vérnyomim rendbenkopkopkop,igaz h. vizesedek de hol van még a vége...adig akármi lehet.azt mondta ha egy mod van rá maradjunk a természetes szülésnél.majd alakul!

Nitta:Máténak fogják hivni pontosabban Máté Péter lesz mert apa után megkapja a Péter nevet.képet teszek fel csak apa elvitte magával dolizni majd talán este!

KépKép
KépKép
beus22

Beus,
Máté Péter... :D

Anikó,
jajj, kakaaaaaaa, de "jó" lehetett!! :D :oops: Engem a legelső egyedüli pelenkázásakor kakilt le Dorka, a kórházban... Ruháját, engem, kééész...

Melyik oldalon van a cikk??

KépKép
viol81

rik!Az Origon bal oldalt fent!!!

beus!Ezt "szeretem" bennük!!!!Induljunk sima szülésnek azt majd meglátjuk mi lesz!!!!Én erre mérges vagyok!!!! :evil: :evil: :evil:
Jó persze a dokik arra törekednek,hogy természetesen szüljünk,de ha már az első is az volt és voltak nehézségek,komplikációk akkor miért kell eröltetni a sima szülést!!!Na mindegy én erről már beszéltem a dokimmal és mondta hogy 50-50% az esély.Mondtam neki ez marha jó,mert akkor majd újra át kell élnem mindazt amit Levivel?Lehet,hogy nem így lesz,de mondta,hogy a második sem lesz könnyű szülés!!
Szal én azért jobban örülnék majd neki ha nem kínoznának annyit mint Levinél!!!Na majd meglátjuk ez még odébb van!!
A vérnyomásod mikor szokott megugrani?Csak a vége fele?
Vendég

Képzeljétek kint napoztam!! :lol: :lol: Nemrég jöttünk be a husival olyan fazsa idő van!!! :D :D Nem is emlékszem mikor volt novemberben ilyen idő és holnapra még melegebbet mond!!!
Kibírnám így az egész telet!!!
De szerintem ezt még jól megszívjuk!! :( :(
Vendég

Gabó,
mindjárt megkuksizom a cikket.

Én azért sem lennék most már a sima szülés mellett, mert mi van, ha nem jött még teljesen létre a méhem? Azt mndták egyszer a Reggeli-ben, hogy az nem rugalmasan hegesedik, és a méhösszehúzódások hatására felrepedhet, vérzik, stb... Brrr... De ugye attól függ, hogy mennyi idő telt el az előző csaszi óta...

Itt is hét ágra süt a nap, tök jó idő van! :) Napozni azért nem megyek ki. :)
Kíváűncsi vagyok milyen lesz az "igazi" tél. lehet, hogy karácsonykor is süt majd a nap?? :shock: :lol:

KépKép
viol81

Gabo:én is ezt mondtam.ez azért igy durva.nem tudom miert kell szenvednünk.oké hopgy természetes szülés mégis csak meghittebb szebb stb.de ha ne megy...azert furcsállom,mert csaszi után berkes nekem azt mondta hogy életveszélyben voltam és meghalhattam volna ha épp nincs bent a növér mikor megugrott a vérnyomásom.bent voltam a szülöszobán megfigyelésen tartottak mikor hidegrázás jött rám közben meg izzadtam és akkor ment föl 200ra.nah én azt mégegyszer nem akarom átélni.mert szörnyüüü volt!!!!neked sem kivánom hogy átéld amit Levivel.csak nem tudom hogy ezt miert nem értik meg.
Viol ezek szerint annyira rendbejött a méhem hogy simán is menne---de ha mégsem és ott vérzek vagy mi?akkor mi a p.a lesz?ez durvaaaaaaaaaa!! :evil: nem is akarok rágondolni ilyenre!

Hát én nem tudom mi lesz itt karácsonykor.remélem sok sok hoo!!!tavaj olyan szép fehér karácsony volt!

ti is érzékenyek voltatok a terhesség alatt?mert baszus hozám két napja alig lehet szolni mindenen megsértödök meg bögök.ez normális???

KépKép
KépKép
beus22

Viol:de édes Dorka a képeken!hogy bujik..nem a kisböhm aki fogja?vagy csak hasonlit rá?,?

Gbao:telcsizett a nö a munka miatt?

KépKép
KépKép
beus22

Viol!Igen ezt én is néztem akkor a Reggeliben és ezt ha megyek a doikimhoz el is fogom neki mondani,hogy erről mi a véleménye!Csak ugye nálunk kell a főorvos engedélye és ha nincs semmi kockázati tényező,veszély akkor simán indulunk az egésznek.Azt meg leszarják ,hogy mi volt a gond az elsőnél miért lett császár belőle!!Mondjuk az én dokim hál isten kurva jó fej és ő megcsinálná,de hát nem ő az atyaúristen aki dönt ebben!! :( :( :( Azt nem tudom hány évnek kell eltelnie,hogy ne legyen semmi gond a sima szülésnél,de én azért nem szeretnék kozkáztatni főleg ha megint majd 3-órán át lesznek tolófájásaim!! :lol: :lol:

beus!Én nem emlékszem,hogy bolond lettem volna talán a végén mikor már a cipőmet is alig bírtam megkötni!!!Muris volt!! :lol: :lol:
Én nem akarom,hogy karikor olyan hó legyen mint tavaly,mert kocsival akarok haza menni!! Persze a Husika miatt azért legyen,hogy tudjunk szánkózni vele meg hóembert építeni!!
Vendég

Beus!Még nem telcsizett,de a barátnőm volt bent a TB-nél érdeklődni,hogy GYED mellett lehet-e melózni és nem.Én úgy tudtam,hogy egy éves kora után lehet 4-órában!!Beszél majd a nővel,hogy megéri-e feladni a GYedet és váltani GYEsre ha igen akkor belevágunk ha nem akkor meg várunk amíg lejár a GYED ami nálam Május 24. a Beánál meg Június 1.
Vendég

Beus, én ingerültebb voltam, meg bőgősebb is, ez természetes :oops:
Az egyik szobatársam szült másodikat császár után most nyáron. 5év van a két gyerek közöt és a kóházban szenzációnak számított... minden vizitnél megjegyezték.

Képzeljétek a terpeszpelustól pelenkakiütése lett Ágnes komának :cry: Olyan ez mint a régi gumibugyi a pelenka fölé, de mivel pvc "párás marad benne a gyerek" :roll:

Csilla! Üdv!

Kép
Kép
Kép
amica

beus,
én amúgy is ugrok mindenre, ami nem tetszik, terhesség alatt meg pláne!! :twisted: :lol:
kisböhm fogja a dorkát! :wink: te, hogy az a pasi mennyire imádja a gyerekeket!! egyszer egy termékbemutatón voltunk náluk, mind a hárman. hát a zoli meg a józsika egész idő alatt a dorkával voltak elfoglalva, simizték, fogták, stb. de pl. józsika felesége nem...
szóval vasárnap is csak úgy kikapta a kezemből, hogy had fogja!!

andi,
basszus... :? és meddig kell még hordania?

gabó,
el lehet menni melózni GYED melett!! ez így van!

ja, beus amúgy elég csúnyákat mondtak a Reggeliben, szóval azt most itt had ne írjam le neked... nem kesz semmi gond és kész. szvsz úgyis császár lesz, berkes nem kockáztat egy fogadott betegnél... :roll: sztem...

KépKép
viol81

kesz=lesz (de nem lesz! :))

KépKép
viol81

Csilla
ha kiüti ez a pelus akkor tedd a ruha felé. :lol: :lol:
Ugyanazt a hatást éred el!!! :wink:
Vendég

sziasztok cajok!
már megint annyit írtatok

eszter
jól vagyok,violnak igaza van,a takarítás nevű(sőt,ablakpucolás nevű) betegségre gondoltam.pedig igazán jöhetnétek!hozd attilát is! :lol: :wink:

andi
küldök még lépet majd.de miért nem használtátok a terpesztőt már pici korától?!mindenkinek ajánlják,nem?!bár mostmár mindegy,fölösleges ezen rágódni.akkor is add rá,inkább minthogy később valami gond legyen.jó a rucin is kívűl,de belül atért jobb,mert a ruha is nyomja feljebb,egészen föl a lábai közé(szóval a body alatt mégiscsak jobb helyen van).nekem egyik sem pattogott ki alatta.

viol
nagyon cuki dorka!látszik,hogy már eszesedik,okosodik,olyan édesen mosolyog.és olyan jó,hogy ilyen barátkozós.nekem míra már pici korában is tartózkodó volt,nem ment idegenekhez(még családtagokhoz sem,akiket ritkán látott).szecső meg bárkihez,bármikor,bárhol.zóra meg a kettő között.

ábizsani
köszi a tippet,megkérdezem a gyógyszertárban.szoptatás alatt is lehet?bár mivel homeos,ezért gondolom igen.bár az is igaz,hogy egyre kevesebbet kell a cici,mostmár inkább csak éjjel,este,meg csak nézegeti.

rik
csilla=andi :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :idea:

szóval rendeben vagyok,köszi.a betegség csak az ablaktisztításnak szólt.de szerencsére nem esett azóta,így még tiszták az ablakok,lehet bennük gyönyörködni
jó estét,éjjelt mindenkinek

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

andi
nem lépet,hanem képet küldök majd,jó?! nem baj????? :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :shock: :wink:

elfelejtettem az előbb elmesélni,hogy ma délelőtt(9 körül) zórát a játszószoba padlón elterülve találtam,ott elaludt :shock: .én lángostésztát dagasztottam,ő meg szunnyadt egy kicsit.csak úgy,leheveredett :lol: .le is fotóztam,majd megmutatom

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

szemizo!De kis aranyos lehetett!!!!! :lol: :lol: :lol:
Levi is felvehetné már ezt a jó szokást!!! :lol: :lol:
Várjuk a képet!

Viol!De azt mondták a Tb-nél,hogy nem lehet GYED alatt!!!!
Akkor most,hogy van ez!! :roll: :roll:
Vendég

gabó
gyed alatt nem lehet.De persze lehet,csak akkor átnevezik gyes-nek(23000ft)és amellett lehet 8 orát is vállalni.Én megkérdzetm a mloba,mert ugyebár én nemsokára megyek.Jaj-jaj :cry: :cry:

Andi,Csilla
én már hülye maradok!!!Bocsi!Szerintem Ti ugyis tudjátok mizujs!!!

Hajni
reggel láttalak fent,de mégse irtál semmit.Csak nincs valami baj??? :roll: :?:

Esztermami
hol vagy???

Kati
mizujs veletek???
Vendég

Eszti
az emlitett Leányzo(Edina)nem a Te oszt.ba járt?Mi van vele??Én olyan régen láttam!!
Vendég

csilla,
ti már megint összekeveredtetek andival... :lol:
igen, eddig úgy néz ki, hogy dorka barátkozó, bizalommal van sokak felé. sztán lehet, hogy ez később ahogy nagyobb lesz, változik, de nem bizti. azért akárkiben ne bízzon meg! :roll: :P
jajj, zóra!!! :P :P az olyan jó, amikor csak úgy elalszanak lehetetlen helyzeteekben!!
dorka egyszer a csörgőállvány (!) alatt ájult be... :D
hétévégn pedig cumisüveggel a szájában... szopzini nem akart, nyűgös is volt, álmos is volt. lefejtem, cumisüveg. egyszer csak látom, kókadozik, aztán bumm, szem becsuk, alszik...

gabó,
én is csak hallottam vhol meg olvastam. valamelyik jan 1-jén hozták ezt a döntést, hogy - ahogy te is írtad - akár 1 év után el lehet menni melózni.
én mondjuk mindenképpen 2 éves kor felett mennék, olyan 2,5 évesen. meglátom mennyi lesz a GYED...

mennyi a GYED?? gondolom elég sz@r...

cajok, ha fáj a fejetek, mit szednétek, ha nem algopirint? azt szopi alatt nem lehet. nekem már 2 alkalommal is majdnem szétszakadt. elsőnél vettem be egyet, mert meg akartam halni, de következő alkalommal már inkább nem...

KépKép
viol81

viol
csak algopirint lehet szedni,semmi mást!azt nyugodtan szedheted.nekem torokfájáskor is azt modták egyszer,hogy azt szedjem unkább,mint az antibiotikumot.meg van még homeos fájdalomcsillapító(belladonna),van hogy azt szopogatom

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

és a gyed a fizudtól függ,annak a 70 vagy 75%-a(mint a táppénz).az jár a gyekőc 2 éves koráig,utána gyes.most a gyes akkor 23000ft?nem sok az kicsit...?! :cry: :cry: :cry: :x :shock: :evil: :twisted:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Hopp, nem a GYED-re vok kíváncsi bocsi, hanem a GYES-re!!

Csilla,
de akkor most nem választódik ki a tejciben??

KépKép
viol81

de látom már írtad...
hát, igen, én is "sokkallom".... :evil: hogy rohadjanak meg...

KépKép
viol81

Igen azt tudom,hogy GYES mellett el lehet menni akár 8-órában is melózni,de én úgy tudtam,hogy ha elmúlt a prücsök egy akkor GYED mellett is lehet!Akkor ezt rosszul tudtam!!!!!Én elég jó GYED-et kapok nem panaszkodom.Többet mint mikor melóztam!!

Én mindenre algopirint szedek nekem az segít!!
Vendég

annyi sajna,ezért megyek én is dolizni,mert hát abbol nem tellik semmire se....
valszeg 6 orás leszek,Petra bőlcsi,Réka meg megvár itthon,ha nagyon parázik felhiv...(jo sok lesz a tel.számla :evil: )
Vendég

össze-vissza megy az ora nekem,mi a baja??? :roll: :idea:
Vendég

Basszus!!Olyan hiányérzetem,hogy már kétszer majdnem elbőgtem magam!Kurva szar egyedül!!!! :cry: :cry: :cry: Ráadásul ilyen hülye lagymatag zenéket hallgatok.Tiszta hülye vagyok+borocska is közrejátszik!!!!!!
Mondtam a Balázsnak ma,hogy jó lesz ha hamar hazahúznak,mert megőrülök nélküle!!!!Pedig ha itthon van néha az agyamra megy!!! :) :lol: :lol:
Vendég

Gabó
nem jön be a babatablod!Frissit vagy mi...
Vendég

Mikor mész vissza?
Vendég

Milyen babatablo?
Vendég

gabó
mit dolizik a férjurad?
én lennék kicsit egyedül....egyik bőg a másik meg dikk.... :?
Vendég

márciustol dolgozopm,és a Petra febr.ban megy beszoktatásra.A képek a Leviről,itt
Vendég

album
Vendég

Festő és ráadásul még jövő héten is mennek!!!
Persze néha jó egyedül,de ez már sok!!!!
Hú hát az mindjárt itt van!!!
Vendég

Nemtom miért nem jó!! :idea:
Vendég

Nekem bejött!!
Vendég

igen mindjárt itt van a melo,már kicsit szomoru vagyok,mert eszembe jut eza 2 év,milyen szép volt.Mennyi örömöm volt a kicsiben.Szülés,kicsi baba...ilyenek.Lehet nem jön vissza már(3.gyerek),majd akkor ugy 13 év mulva az unokámmal talán... :cry:
Vendég

nem jön be,másnál bejön a gabó albuma?
Vendég

Nálam bejön!!De ott régi képek vannak fent!!

Ezt most miért írtad,hogy majd csak az unokáddal?
Vendég

hátha nem lesz 3.gyerek,akkor majd az unokámmal szét babázom az agyam...
Bár a Réka azt mondta neki,csak kutyái,macskái meg lovai lesznek...gyerek nem!!!
Vendég

Mire ideérek a gyed-et már lerágtátok...

Algo-t szabad bevenni, fogfájásra meg panadolt.

Rik, értünk mi Csillával mindent :lol: :lol: :lol:

Csilla, nem is emlékeztem, hogy nektek is volt terpeszpelusotok. Ágnesnek most mondta a 4hónaposon a doki. Először minden ok volt, most is negatív az uh, csak kicsit kötöttebb a bal csípője és 6hét múlva megnézi megint. Addig torna és pelus. A body fölé adom, nincs mit tenni, ha kell. Remélem nem sokáig.

Márton ma volt először úszótanfolyamon. Tetszett neki, az oviból lehetett jelentkezni.

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

rik!Miért ne lenne?Majd csak összejön!! :lol: :lol:

amica!Az úszás nagyon jó mikor az öcsém ovis volt ő is ment és tök élvezte!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?