Köszi szépen a drukkokat, dicséreteket a görbuszomra. Örülni nem nagyon merek neki, mert nekem a sikertelen hónapokban is szép szokott lenni tulajdonképpen...
Lányok, a tesztelés az szerintem nagyon egyénfüggő. 13. dpo-n szerintem már simán mutathatja a teszt, ha valaki babás, de én pl. baromira óvatos vagyok most már. Egy: azért lehet az is, hogy korai a teszt, és akkor indokolatlanul keseredik el az ember. Kettő: sajnos lehet olyan, mint nekem a múltkor, hogy ott a halvány csík, aztán mégse marad meg a terhesség, mert valami nem volt rendben. Olyat láttam, amit meg sem tudtam volna, ha nem vagyok türelmetlen. Ez is nagy csalódás, nagyon-nagyon rossz érzés. Úgyhogy én most várok a 15-16. dpo-ig. Még vacillálok, hogy melyikig
Enikő! A lakásra szeretném írni, hogy ha csak azok a giccsek zavarnak benne, egyébként meg tök jó, akkor én belevágnék. Az oszlopokat szerintem tutira ki lehet venni, a domborgiccseket meg legrosszabb esetben végül is le lehet takarni valszeg valami egyszerű borítással. Lesz ott egy domborulat, de mégse az a giccshalmaz
Szép a táblázat csajok, dicséret a készítőknek! Zöldi mér nincs benne?
Pussz!